Ugens udfordring

Processed with VSCO with hb1 preset

Hermed denne uges udfordring, der er af den hyggelige slags, men som måske også kan lette lidt på den dårlige samvittighed. Det handler om at få ringet eller skrevet til dem man holder af, men som man måske har glemt at kontakte i et stykke tid.

Jeg har i alle tilfælde nogle på min ringeliste, som jeg har udskudt lidt for længe og måske I har det lige sådan? I denne uge vil jeg i alle tilfælde pleje relationerne og ugens udfordring lyder sådan her:

Tag kontakt til en du holder af (og måske har syltet lidt) hver dag i denne uge og som minimum 5 dage.

Og alle midler gælder SMS, mail, opkald, postkort, ægte brevpost osv.

Måske det er din farmor der skal have en opringning, din barndomsveninde der skal have en buket blomster med et kort, din onkel der skal have et skægt postkort eller din veninde der skal have en besked om, at du tænker på hende.

I bestemmer helt selv. Jeg har startet ugen med at skrive en håndfuld postkort.

Ps. Update på sidste uges udfordring kommer i morgen :)

Processed with VSCO with hb1 preset

 

(Visited 1.603 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer