Den fineste dag

annonce-u-baggrund11
pandoratour1

Kassecykel iklædt pæoner <3

I søndags – på Mors dag – deltog jeg i den første Pandora Tour nogensinde. Og forhåbentlig ikke den sidste. Jeg satser i alle tilfælde på, at det bliver en tilbagevendende begivenhed og på at deltage selv fremover ikke mindst. For det var sådan en fin dag, med en helt fantastisk stemning og jeg kunne ret og slet ikke have ønsket mig en hyggeligere søndag.

pandoratour5 Processed with VSCO with hb1 preset

Jeg havde søde Anne med på mit team. En af de sejeste og kærligste mødre jeg kender, så syntes hun skulle forkæles lidt <3

Vi mødtes i Østre Anlæg søndag morgen og pyntede vores kassecykel imens vi drak en kaffe og sludrede. Og beundrede de andre teams flot udsmykkede cykler ikke mindst…

pandoratour6pandoratour11pandoratour8

… og så gik turen ellers ud på ruten. 6 km rundt i de københavnske gader i højt humør. Min første tur som kassecykelchauffør vel at mærke, men det gik storartet og var tilmed så skægt…

pandoratour3

Trine var også med på touren og hun er mindst lige så meget konkurrencemenneske som jeg, så vi kunne ikke lade være med at køre lidt om kap. Også selvom det egentlig ikke handlede om at komme først ;)

pandoratour9

… sådan en hyggelig og anderledes måde at opleve København på og de andre deltagere bidrog til den bedste stemning rundt på ruten.

Afslutningsvis var der præmieoverrækkelse, picnic og musik i Østre Anlæg. Og glade ansigter. På gensyn næste år til The Pandora Tour :)

pandoratour12pandoratour10

 

(Visited 2.348 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer