Skønhedsfavoritter juli

beauty faves july3

Jeg er helt med på, at det ikke er juli længere, men eftersom jeg og dermed bloggen var på ferieblus sidste måned, så napper vi skønhedsfavoritterne fra juli nu i stedet. For der var nogle virkelig gode sager iblandt og dem skal I ikke snydes for :)

Hele tre gode produkter til badet, et hyggeligt læbepomadeprojekt for børn og barnlige sjæle, babybløde fødder på pose og en lynhurtig ansigtsmaske med stor effekt. Kig med nedenfor.

Ps. Se tidligere måneders skønhedsfavoritter her.

beauty faves july4

Urtekram Coconut Shower Gel
60 sekunders henførthed. Sådan stod jeg i badet i morges, efter jeg havde skummet lidt af denne kokosduftende showergel op i hænderne og tog nogle dybe vejrtrækninger. Og nød både at være lige dér, hvor jeg var, samtidig med at jeg drømte mig til palmefyldte strande takket være duften.

1 minuts velvære og mindfulness i badet fra morgenstunden kan alle mestre og for mig er det et hyggeligt, lille ritual at gøre det, når jeg alligevel skal sæbe mig ind. Kokosduft gør tricket for mig lige nu, men måske det er rose eller lavendel eller noget helt andet for dig. Summa summarum er at finde en sæbe hvis duft rent faktisk gør dig glad. En anden – men noget dyrere – favorit er John Masters showergel med duft af vanille og blodappelsin. Mmmmm….

Kan købes i flere supermarkeder, helsekostforretninger m.m.

St. Tropez Gradual Tan in Shower
Jeg elsker effekten af (god) selvbruner, men jeg hader at komme det på. Det kan være en lidt bikset affære og der er mange ting man skal være opmærksom på, hvis ikke man vil have uheldige girafpletter (eller zebrastriber), tøj der også får ‘tanlines’ m.m. Dog har jeg lige lært en del smarte tricks og fif’s af en mesterselvbruner (jo sådanne findes), som jeg snart tænker at dele med jer, men indtil da, må jeg lige udtrykke min udelte begejstring for det her idiotsikre produkt, der efter sigende også skulle være Kate Moss’ favoritselvbruner. Og som blev komplet udsolgt i England, efter hun havde ytret det.

Det er en selvbruner til badet. Perfekt til travle typer. Den giver ikke så meget farve, som de selvbrunere der skal sidde og virke i flere timer, men til gengæld er det også meget svært at lave fejl og striber med den og man kan lave en virkelig flot tan med den over et par dage. Eller holde sommergløden ved lige.

Den fordeles jævnt over hele kroppen på våd hud (husk at vaske hænderne lige bagefter!) og skal så sidde og virke i 3 minutter. Put en hårkur i imens eller lav øvelsen med vejrtrækninger og duftterapi beskrevet ovenfor. Bagefter skylles den af og så tiltager farven ellers gradvist til henover de næste par timer. SÅ smart!

Kan fås i Matas, hos Ellos m.fl.

Maria Nila True Soft Shampoo
Jeg har prøvet lidt forskellige produkter fra Maria Nila, som jeg har været meget tilfreds med, men True Soft serien er som skabt til mit hestehår og her er jeg ovenud begejstret. Mit hår makker ret og ‘slapper af’ og jeg bruger både den sulfatfri shampoo, balsamen og af og til hårkuren fra serien.

Forhandles hos mange frisører, hos Ezzence m.fl.

beauty faves july2

Baby Foot Easy Pack
Engangssokker til fødderne, man skal have på en time for at de kan ‘udøve’ deres magi. Sokkerne indholder en gel, hvis aktive stoffer er forskellige peelende ingredienser, bl.a. frugtsyrer. Jeg troede fejlagtigt at virkningen var øjeblikkelig (så kan jeg lære at læse indlægssedlen), men den egentlige effekt, ser man ikke før efter 3-7 dage, hvor de døde hudceller så ellers begynder at løsne sig fra foden. I flager og stykker. Hvis du ikke er sart så prøv evt. at google billeder af ‘baby foot’. Ikke lækkert, men helt nemt og smertefrit og efter et par dage har man helt bløde, glatte og fine ‘babyfødder’.

Det er bedst at sidde stille, mens man har sokkerne på (man glider lidt rundt i dem), så kombinér gerne med at sidde i sofaen med bog eller film ;)

Fås bl.a. i Matas.

Rudolph Care Lip Balm Kit made by me
Da jeg var i sommerhus lavede jeg sammen med en veninde læbepomader med det her smarte kit. Så hyggeligt :) Der bliver til 4 lækre læbepomader (med eller uden lidt farve – alt efter hvad man foretrækker) og der er søde klistermærker og små gaveposer med. Resultatet er en lækker, naturlig læbepomade, som man ikke skal være bekymret over at komme til at ‘spise lidt af’ – som det jo uundgåeligt sker med læbeprodukter.

Virkelig også en sød gaveidé hvis man kender en skønhedsinteresseret tween eller blot en barnlig sjæl som undertegnede.

Kan bl.a. købes her hos Rudolph Care.

L’Oréal Skin Expert Pure Clay Glow Mask
Jeg er jo en hund efter ansigtsmasker og dette er en ny favorit. Klassisk lermaske med bl.a. kaolin og aktivt kul, der dybderenser og opfrisker huden. Den efterlader min hud klarere og med en fin glød. Masken er en af tre nye lermasker fra L’Oréal, der er tænkt som hurtig, skræddersyet ansigtspleje og -behandling hjemme hos én selv.  Masken skal blot virke i 5 minutter, så der er ingen undskyldning for ikke at gøre lidt ekstra for huden et par gange om ugen.

Kan fås i Matas, større supermarkeder m.m.

 

(Visited 3.431 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Hej Emily! Tak for nogle dejlige skønhedsindlæg. Er i en alder af 32 endelig kommet lidt med på vognen, med det der skønhedsprodukter noget :-) Jeg ville høre, om du ville lave et indlæg om læbestift? – jeg vil rigtig gerne blive bedre, men er blevet skuffet over kvaliteten flere gange.

  Kh. Nynne
  Kaerejulie.blogspot.dk

  1. Av, det er et godt spørgsmål. Der står ikke noget mærke i den… Jeg købte den i butikken Tine Lund i Viborg, da jeg var der i foråret. Klem Emily

 2. Jeg skal helt sikkert have fingre i den selvbruner! Det er da simpelthen en genial opfindelse :) Og også de der Baby Foot – så har jeg også en god undskyldning for at sidde i sofaen med en bog ;)

 3. Hej Emily!
  Du ved vel ikke, om der skulle være silikone i Maria Nilas True Soft shampoo (og balsam?). Jeg har søgt efter svaret, men kan kun komme frem til, at der ikke er sulfat og parabener i, og det er jo en strålende start. Men silikonen?
  Tak for en inspirerende og dejlig blog!

  1. Hej Pernille, der er silikone i balsamen. Ikke i shampooen. Synes ikke den gør mit hår tørt og sprødt som nogle silikoneprodukter kan, men ligesom dig ville jeg også helt være helt foruden :)
   Selv tak, hyggeligt at du læser med :) Kram Emily

 4. Uh jeg tror jeg skal have fingrene i den selvbruner inden mit bryllup her den 20/8. Synes nemlig som dig almindelig selvbruner kan være lidt omstændigt, så er glad for dem der bare giver lidt farve over længere tid. Og så lyder det super smart at man kan gøre det i badet! ?
  Har dog lige et spørgsmål ift. hvad man gør med ansigtet? Bruger du den også der, eller bruger du evt noget andet til at give farve til ansigtet? Eller er farveforskellen så lille at det ikke er nødvendigt? ?
  Tak for en dejlig inspirerende blog! Elsker dine beautyindlæg! ?

  1. Ih hvor spændende med snarligt bryllup! Håber du får en helt igennem vidunderlig dag <3
   Jeg bruger ikke denne i ansigtet. Det er som om mit ansigt alligevel altid er mørkere end resten, nok fordi det er mest ude, men hvis du også vil have noget til ansigtet er jeg ret glad for Lancômes Flash Bronzer self tan til ansigtet. Det er en gel, hvor du kan blande et par dråber med din dagcreme for en let brunende effekt :) Husk at vaske hænder bagefter ;) Klem Emily

 5. Hej Emily
  Er stor fan af dine beatyindlæg! Du har tidligere skrevet at du har haft en udfordring med pigment i ansigtet. Blandt andet på overlæben mindes jeg. Er det noget du vil fortælle lidt mere om på et tidspunkt? Jeg døjer med samme problem og vil gerne høre hvad du har gjort?

  1. Så dejligt at høre Emilie :) Jamen jeg lever med det jeg har og tænker nok mere på dem som fregner, for ikke at blive for træt af dem ;) Og så er jeg MEGET flittig med solcreme i ansigtet HVER dag her i sommerhalvåret og er også blevet fan af at bruge kasket eller hat, når jeg er udenfor. Jeg er også lige begyndt til biopeeling hos Sund Hud, men om det har en effekt kan jeg ikke sige endnu. Men for at summere op, så har jeg nogle pigmentforandringer, men det lykkes tilsyneladende at holde dem i skak med ovenstående, de bliver i alle tilfælde ikke værre længere :) Klem Emily