Kom med på Bootcamp

Måske I så at Penny og jeg, var på en videoskydning for et par uger siden? Resultatet kan I se nedenfor og det var simpelthen den hyggeligste og sjoveste dag i selskab med nogle af de mest inspirerende damer jeg kender: Sara, Trine og Emilie.

Sammen med Cheasy har vi lavet en online-bootcamp, hvor det er gratis at være med, så du og dine veninder også kan blive inspirerede. Og motiverede. Til en hverdag med sund, varieret kost og en aktiv livsstil. Og til at være gode ved jer selv. Det sidste er nemlig også en vigtig del af at have det godt, synes jeg.

Pssst… Penny-fan? Se Emilies backstagevideo fra fotoshoot’et.

På bootcampen handler det slet og ret om at starte året på bedste vis og du får masser af inspiration til træning og mad, serveret på en lækker måde og med plads til både de dovne dage og til cheat days, hvis du er til sådan nogle. Så du kan tilpasse programmet efter din egen livsstil og rytme. Alle kan være med uanset mål og forudsætninger og man kan starte, når man vil.

Det får du på Cheasy Bootcamp:

 • 4 ugers gratis online bootcamp med Healthy Skinny Bitch, Emilie Lilja, Trines Wardrobe og undertegnede.
 • 4 ugers træningsprogram ved Healthy Skinny Bitch.
 • 4 ugers inspiration til en sund, varieret kost og en aktiv livsstil.
 • Daglige kost- og træningstips der passer til en travl hverdag.

OG så afsluttes hele molevitten med to fysiske Cheasy Bootcamp events, der finder sted i København d. 4. marts og i Århus d. 5. marts. Der er et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig (og din veninde) fra tirsdag den 31. januar på Cheasy’s facebook.

Jeg håber, I har lyst til at være med og være (ekstra) gode ved jer selv i februar.

Jeg glæder mig til at inspirere jer med lækre opskrifter og mine tanker om hvordan man er god ved sig selv. Indeni som udenpå  :)

 

 

(Visited 3.333 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Jeg synes ikke, jeg kan læse hvornår det starter sådan helt præcist? Er det den 1. februar? :)

  1. Hej Sofie, det kan jeg godt forstå, det står der vist heller ikke. Jeg er ret overbevist om at det starter 1. februar, men jeg tjekker selvfølgelig lige op. Stay tuned :) Kram Emily

   1. Hej igen, den starter i dag :) Første træningstip ligger der allerede. God fornøjelse. Klem Emily

 2. Hej Emily. Skal helt klart være med. Er godt med med motion men savner ofte lidt inspiration til maden. Men er det her hos dig vi også følger boot campen eller er det på Cheasy s hjemmeside? Knus fra Tanja

  1. Det er begge dele. På Cheasys hjemmeside kommer træningsprogrammer, selve bootcampen m.m. og det bliver samlingspunkt for alle tips, opskrifter osv. Men så kommer der også indlæg med inspiration og opskrifter her hos mig. Kram Emily

  1. Nej bare på Cheasys hjemmeside (link ovenfor), det starter 1. februar. Er jeg næsten sikker på. Men følger lige op :) Kram Emily