10 ting jeg vil lave i februar

Tag det spirende forår indenfor i februar. Tulipangren i min stue sidste år.

Februar din lille røver. Du er lidt grå og også lidt til den kedelige side. Til gengæld er du fuld af fastelavnsfis og -boller, Valentines-herligheder og ditto kitsch og så er du kort. Så det med det grå er tilgivet. Kom an!

For at være helt ærlig så glæder jeg mig ret meget til februar, der udover Pennys fødselsdag (også vigtigt!), byder på to rejser for mit vedkommende. Først business i New York i slutningen af næste uge, hvor jeg tager med essie til modeuge og siden pleasure når vi allersidst i februar tager til Frankrig, for at fejre min kærestes fars fødselsdag og stå på ski.

Krydret med forhåbentlig en hel del af tingene fra listen nedenfor, kan det vist kun blive en mægtig fin måned <3

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Spise på Uformel. Har hørt så meget pænt om det og nu må jeg altså prøve selv.
 2. Se Jackie i biffen mens den stadig går. På trods af de noget blandede anmeldelser. Har I set den? Er den god?
 3. Lære at køre på cykel uden hænder. Er godt i gang. Unødvendigt men skægt.
 4. Købe billetter til Copenhagen Dining Week, der løber af stablen 12.-18. februar.
 5. Holde pyjamasparty/tøseaften med mine veninder. Med rå mængder chick flicks, neglelak, vin, chokolade og ansigstmasker.
 6. Bestille tid til en god ansigtsbehandling. Enten hos en af favoritterne, men jeg er også nysgerrig på at prøve Line Friis’ efter sigende magiske hænder hos Dare to Care.
 7. Læse månedens bog i læseklubben, Born to run.
 8. På madkursus og til foredrag om antiinflamatorisk kost hos Louise Bruun.
 9. Louisiana. Det er alt, alt for længe siden. Og vil egentlig også gerne besøge det nyåbnede Experimentarium, der har jeg ikke været, siden jeg var barn og er sikker på det vil vække søde minder.
 10. Begynde så småt at planlægge sommerferien.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 4.487 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Jeg elsker de her månedslister, du inspirerer altid :-)

  Jeg vil også gerne nå en masse i februar, men med meget nyt job og deraf lavvande i kassen på første lønningsdag, må min prioritet være at nyde februar på budget.

  – Jeg skal en tur til Frankrig med min veninde i vinterferien, hvor vi skal besøge min farmor i Normandiet og min gamle hjemby Paris. Vil se en masse venner og spise rigtig meget baguette

  – Aflevere lækker portfolio til de 4 universiteter jeg ansøger til

  – Få gang i min blog igen, den har stået lidt på standby i januar, men vil super gerne i gang igen

  – En tur i biografen med min nye roomie som får fribilletter, juhuu :-)

  – Besøge Moesgaard musem og Kvindemuseet her i Aarhus. Generelt vil jeg gerne opleve en masse af det min nye by har at byde på

  – Jeg vil også begynde at planlægge sommerferie, som forhåbentlig byder på Roskilde Festival, en tur til Barcelona og lidt besøg hos familien

  – Besøge mine forældre og venner hjemme i Svendborg i slutningen af måneden :-)

 2. Lyder som om det bliver en dejlig måned for dig, tak for inspirationen :-) Hvor er din fine vimpel fra? Den vil passe så fint på min lille drengs værelse…

  1. Beklager det sene svar. Det er en jeg fandt på Etsy for et par år siden. Kan ikke lige huske hvor desværre. Klem Emily

 3. Jeg kan også anbefale ansigtsbehandling hos SMUK.dk (hos Åsa – er hun er både dygtig og sød)

 4. Jeg synes bestemt, at Jackie er god. Både fordi Natalie Portman er fantastisk, men også fordi den fortæller en anden slags historie om en kvinde, end den vi ellers plejer at se i biografen. Og det er altså virkelig befriende.

 5. 11. Se Oscar uddelingen natten til februars sidste mandag!!!!! Og nå at se så mange nominerede film som muligt forinden! Goooo Under Sandet, vi hepper ?