10 ting jeg vil lave i januar

Mine nytårsforsætter/-ønsker er lige på trapperne, men en ting er sikkert. Jeg kommer ikke til at bruge (starten af) året på at pine og plage mig selv med diverse ting, jeg burde eller ikke burde. Ej heller slå mig selv oven i hovedet med drastiske ting jeg skal lave om (ved mig selv). Januar er derimod mægtig god til to ting, hvis I spørger mig:

⇒ Omfavne at det er gråt og koldt og alt det der og (hjemme)hygge til den store guldmedalje.

⇒ Gøre alt for at glemme, at det er gråt og koldt og alt det der og lave ting der minder om sol og sommer.

Og mine 10 punkter for hvad jeg ønsker mig af og gerne vil lave i januar, er lige akkurat et miks af de to.

Ps. Tidligere månedsønskelister her.

Her er mine 10 ønsker for, hvad jeg gerne vil lave den kommende måned:

 1. Gå i svømmehallen en gang om ugen. Pool og sauna ja tak! Og så kan jeg også få trænet crawl som bonusgevinst.
 2. Spise fastelavnsboller (min.) en gang om ugen. Det er sæson for mit yndlingsbagværk og det er om at udnytte mens tid er. Og måske også bage selv.
 3. Få printet de bedste af mine feriebilleder og sætte dem i album.
 4. Drikke te i kandevis og læse månedens bog i læseklubben. Ok, det har jeg allerede gjort i ferien (og var begejstret!) og nu er jeg i gang med Bruce Springsteens selvbiografi ‘Born to run’.
 5. Spise smoothie bowls der ligner og smager af ferier og sommer om morgenen. Med mindre det er alt for koldt. Så skal jeg have grød med kanel, æble, mandler og karamel.
 6. Holde filmaftener og se surffilm med min kæreste. Det tyvstartede vi med i forgårs og så Endless Summer og Point Break. Næste på listen er Big Wednesday, Blue Crush, Soul Surfer og The Shallows.
 7. Forære mig selv ranunkler hver torsdag. Yndlingsblomsten der nu er i sæson.
 8. Drikke Piña Coladas med masser af pynt om fredagen. Bedste kur mod vintertristesse.
 9. Invitere venner på fondue-aften. Jeg er barn af 80’erne og kan næsten ikke komme på noget mere kitsch eller lækkert. Og så ER det altså en hyggelig måde at spise på.
 10. Hænge ud i Palmehuset i Botanisk Have. Et af mine yndlingssteder i København og dér i varmen blandt palmer og eksotiske vækster går det helt fint at bilde sig selv ind, at man er i junglen på en tropeø.

Jeg GLÆDER mig til at høre jeres tilføjelser og hvad I går og drømmer om at bruge måneden på?

(Visited 3.931 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg elskede fondue som barn! Men da jeg så fik det igen for et par år siden, blev jeg så skuffet! Det er meget…fedtet? Måske man bare ikke er vant til olie i de mængder mere?

   1. Jeg er ikke så kræsen når det kommer til fastelavnsboller og er faktisk ret glad for både dem fra Føtex bager og Lagkagehuset. Og så ligger der også en bager et stykke ude ad Amagerbrogade, der laver nogle gode nogle :)

  1. iTunes, Netflix, HBO og af og til ligger hele filmen også på Youtube, selvom det nok ikke er helt reglementeret ;) Kram

 2. Åh jeg skal føde lillesøster hjemme i stuen. Januar vil klart ændre sig til det bedre. Jeg tænker, at amning og fastelavnsboller vil gå godt i spænd ?

 3. Jeg vil bruge januar på at nyde stilheden før stormen… Stormen i dette tilfælde er udarbejdelsen af mit speciale, som jeg starter seriøst op med d. 1. februar. Afleverede semester projekt 4. januar, så januar er min ferie og jeg vil nyde den med bøger, serier, veninder, biografture, håndboldkampe, chokolade, min fødselsdagsfest, drinks, flirts, kage, familie og hudpleje!

  Ps. dejligt du ENDELIG er tilbage ;)

 4. Hej Emily, det lyder som en god liste! Jeg tænkte på, om du har lyst til at dele tanker og træningsidéer til at holde sig i surferform hjemme i dk. Jeg blev helt bidt af at ride på bølgerne sidste sommer, og vil gerne afsted igen til sommer. Jeg tænkte på om du har fif eller måske bestemte øvelser til at få de der arme og core i surfer form? Måske er du bare sådan en der naturligt kan holde til det, men sjovt er det i hvert fald!

 5. Åh nogle gode punkter! Jeg er i gang med eksamensræset, men når der er pause og fri vil jeg også holde indehygge eller løbe en tur ( jeg er en weirdo der synes det er rarest at løbe i kulde og regnvejr så det er min ynglingsløbesæson lige nu) :-)
  – Og så vil jeg gå på Glyptoteket som er min lille oase mindst en gang mere i den her måned (vinterhaven kan det samme som palmehuset i botanisk have, bare et lille tip).
  – glæde mig til 4 dage i Barcelona i slut januar med verdens bedste veninde ! Vi har sparet op af SUen og det bliver godt!
  – tegne og sy en masse – noget af det der gør mig allermest glad og afslappet og gerne imens jeg hører god musik – evt Goat som minder mig om sol, sommer og Marokko <3

 6. Jeg er rykket til Sydney indtil foråret kommer, så jeg skal i gang med surfing!
  Et ønske der har stået øverst på listen de sidste tre år, men som venner/veninder desværre ikke har prioriteret lige så højt, hvilket har gjort det svært at komme afsted – Men NU skal det være! <3