Hundesmil

Det allerbedste jeg ved? Hundesmil! Det slår alting. En sort/hvid en jeg kender, er svært begejstret for snevejret og det smitter. Både i går på sen eftermiddagstur, hvor billedet her er fra og i dén grad i morges på løbeturen.

Verden var hvid og stille. Det er som om sneen dæmper alle lyde og der løb (og gled) vi ellers afsted, mens flere fnug dalede. Og nogle af os spiste og trillede os i alt det hvide. Og nogle andre blev helt glade over at bo et sted, hvor man får lov at have det hele, når det kommer til vejr. Også selvom det bare er surt og kedeligt vejr en del af tiden. For når alt kommer til alt, ville jeg være ked af at undvære muligheden for lidt snemagi.

(Visited 2.161 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Enig – jeg elsker sne og vinter mere end jeg elsker sommer, sol og 30grader. Puha jeg er en rigtig nordisk pige der nyder frost, klar himmel og frisk crispy vind. Det her er min storhedstid . Tykke sweatre og røde kinder – dejlig fornemmelse som gør jeg føler mig i live.

  1. Haha… en ægte vinterfan <3 Jeg kan nu godt lide sommer også, men nyder den nok ekstra meget, fordi man kommer hele paletten igennem herhjemme :) Knus

 2. Jeg kan slet ikke forestille mig livet i en verden uden årstider! Det er bare så vidunderligt, at vi kan få det hele på den måde – også selvom sneen måske kommer en anelse forsinket, hehe. Og det grå vejr har jo også sin plads, så vi ekstra meget husker at elske foråret, når det engang viser sit kønne ansigt :)

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

 3. Jeg er faktisk også fint tilfreds med, at der er nået at komme et godt lag sne denne vinter. En vinter uden sne, er simpelthen ikke en rigtig vinter.
  Hurra for årstider, og hurra for sneglæde :)

 4. Jeg bliver også barnligt begejstret hver gang der sner og begejstringen bliver ikke mindre af at se glæden hos min 3-årlige datter og vores Berner Sennen.

 5. Det dejligste hundesmil, her i huset har vi også en bedste ven, som elsker sneen – hun hedder Vega.

  kh
  Susanne

 6. Snevejrshund er noget af det allerbedste i hele verden ;) De bliver så dejligt fjollede, og det smitter helt vildt – lavede fx lige en sne-engel i går, bare fordi…