Sommerpostkort: Trine Kjær

I løbet af sommeren bringer jeg en række ‘postkort’, med søde og inspirerende mennesker, jeg kender, der svarer på lidt af hvert om deres sommer. En slags mini-venindebog. Anden i rækken er modeblogger Trine Kjær og hun har været så sød også at dele sit bedste sommerstiltip. Læs med :)

Ps. Sommerpostkort fra Anne au Chocolat

Hvad skal du lave i ferien og med hvem?
Jeg skal primært bruge ferien med min kæreste/forlovede og vores nyfødte datter. Jeg har termin her i slutningen af juni, så vi kommer til at bruge det meste af sommeren herhjemme på Frederiksberg med at lære vores lille mirakel at kende. Til august tager vi en uge op til mine forældres sommerhus i Gammel Skagen, og så forlænger vi sommeren med den første familietur til Italien til september. Her fejrer mine forældre deres 60 års fødselsdag med stor fest på en vingård i Umbrien, og derefter tager vi til Cinque Terre og Comosøen og holder hendes første udlandsferie dér.

Hvad skal du spise?
Friskfangede hele makreller på grill, masser af asparges, majskolber og andre grillede grøntsager, grillet (let-brændt) brød med smør og en masse desserter med rababer.

Hvad ligger der i din sommerlæsestak?
Jeg tror ikke denne sommer kommer til at byde på lige så mange rolige stunder til at læse som normalt. Første prioritet bliver at læse Maria Gerhardts “Transfervindue” – selvom jeg ved det bliver en tung omgang.

Hvad pakker du i strandtasken eller kufferten?
Jeg kommer til at leve i slå-om-kjoler denne sommer. De er pæne og så er de praktiske mht amning. Mine favoritter er fra Realisation Par.

Hvad er din yndlingssommerdrink og yndlingsis?
Nu har jeg været alkoholfri i virkelig lang tid, så jeg glæder mig helt ubeskriveligt meget til at smage iskold hvidvin og aperol spritz. Min yndlings is er pistacie-is (men kun hvis den er italiensk og allerhelst fra Sicilien, hvor den er helt grønbrun i farven) og ellers elsker jeg saltkaramel og som sagt alt med rabarber.

Hvad er dit bedste sommerstiltip?
Mit bedste sommerstiltip er at investere i nogle gode luftige kjoler, der kan bruges både til hverdag og om aftenen. De kommer til at være det første du tager op af kufferten og så snart det bliver koldere kan du bruge dem med strømpebukser eller jeans under.

(Visited 5.089 times, 4 visits today)

Skriv en kommentar

1 Kommentar