Spotlight

 

1. Franske Sezane

Jeg har længe haft et meget godt øje til Sezane på Instagram og nu hvor det franske tøjmærke tilmed har vores egen Nadja Bender som model for deres efterårskampagne, så må det være. En fin blondebluse og et par røde pumps med snører s’il vous plaît.

2. Nyt morgenmadsspot

Og for nu at blive (en anelse) i det franske, så serverer Les trois cochons på Værnedamsvej  nu også morgenmad. Jeg havde hørt så pænt om stedet, så der måtte jeg forbi i fredags. Kæmpe hit. Var der nogen der sagde Croissant?

3. Ny/gammel roman

Jeg læser som en gal for tiden og er sulten på spritnye romaner såvel som ældre modeller. Så hvad er bedre end noget nær en klassiker fra 1949, i en frisk oversættelse og pænt nyt betræk. Jeg har aldrig tidligere læst Genet, hvilket jeg betragter som lidt af en fejl. Især fordi mange af de forfattere, jeg er allermest betaget af, er betagede af Jean Genet. Tyvens dagbog skildrer Genets unge år på Europas landeveje og New York Post har kaldt den: ”En af de stærkeste og mest vitale livsfortællinger, der nogensinde er skrevet”.

(Visited 4.905 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Jeg har selv luret på Sezane (via A Cup of Joe bloggen) og bestilte en kæmpe odrer hjem i foråret, for kun at finde ud af, at deres pasform bare ikke harmonerede med min krop. Jeg er så ærgerlig- for det er spot on min stil. Et lille tip- tøjet er ret meget til den lille side, så jeg skulle gå en størrelse op. (Men snittene klædte mig nu stadig ikke). Men måske jeg skulle give det et skud igen engang?

  Og jeg læser også en del, så den bog må på læselisten :-)

  1. Sikke noget, men tak for at du deler det med størrelsen, så begår jeg i alle tilfælde ikke samme ‘fejl’. Er spændt på at se om pasformen fungerer til mig så. Fingers crossed!
   Men måske jeg bare skal starte med en enkelt ting eller to. Selvom jeg også er fristet til at bestille hele butikken ;)
   Mange kram Emily

   1. Men selv hvis det skulle gå galt var der intet problem med at returnere :-) så bestil endelig en del af det, for det er rigtig fint. Og ja, nogle mærker laver bare tøj til ens kropsform, andre ikke.

 2. Hej,
  Har du nogen fornemmelse af, hvordan deres skjorter er i størrelsen? Er også blevet forelsket, men de forhandles jo desværre ikke herhjemme, men kun online, så det er lidt en chance at tage med størrelsen.

  1. Hej Sofie,

   Se Michelles kommentar ovenfor, den hjalp i alle tilfælde mig :)

   Kram Emily

 3. Den morgenmad ser virkelig lækker ud – håber jeg bliver bedre til at spise den slags med tiden.
  Der findes jo så mange lækre muligheder (: