Christmas on

Nu plejer jeg selvfølgelig ikke ligefrem at være Grinchen, men jeg er altså ekstra meget i julehumør i år. Ja, det er faktisk muligt. Planlægger storstilet hyggemåned med kalenderkigning, småkagebagning og julemarkeder og julefrokoster en masse. Og jeg er så småt gået i gang med at pynte op herhjemme. Den får en ekstra omgang pynt og stads i næste uge, men for nu er jeg godt tilfreds med at have fine lyskæder med bittesmå lys ‘drysset’ udover lejligheden og at adventskransen er i hus.

Den er ikke hjemmelavet i denne omgang, men fra min næsten-nabo, Greenify, der meget belejligt leverer til døren (også selvom man ikke er næsten-naboer). Overvejer om ikke jeg også skal bestille en dekorationspakke at julehygge med og en julerose til altanen.

Tænker at holde det hele ret grønt/hvidt/naturligt også for min mands skyld, da han ikke er helt så stor en julegris som jeg. Men nu må vi se, om jeg kan holde mig i skindet ;)

Er I begyndt at pynte op og jule lidt?

Ps. Mit bud på en smuk adventskrans med sukkulenter og hyacinther.

Pps. Tips til fin gaveindpakning.

Ppps. Den ultimative juleliste.

(Visited 4.403 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Så fint ! Men håber godt nok ikke, at du har givet 800,- kr. for en adventskrans !!!!!!!!!

 2. Hej Emily, har et lille spørgsmål ang. det, du normalt har stående på dit bord; nemlig sådan nogle fine bloklys med en form for struktur i dem. Kan ikke lige forklare det bedre, men spottede dem, da dit hjem var at finde i et bolig magasin for nogle måneder siden og har holdt øje siden da, men uden held. Måske du kan hjælpe? :)

  1. Hej Patricia. Jeg har set nogle lys, der minder om dem, du snakker om, i Føtex til 2 stk. for 40 kr. De kommer i forskellige farver, størrelser og mønster. SÅ fine og til en god pris :-)

  2. Mine er fra Broste, men vil da et smut i Føtex og se efter deres også. Tak for tippet Mette H og så dejligt at I hjælper hinanden <3 Kram E

   1. Tak til jer begge to! :) Emily, hvor køber du broste henne? Synes det er svært at finde i butikker, i hvert fald i lidt større udvalg…

    1. Jeg pipper lige med her ? Jeg har set, at udvalget er ret stort i Notre Dame. Ellers har jeg også set det i Magasin og i Bahne.

 3. Her er det lige omvendt manden min er en stor julegris.
  Jeg er ikke så meget for alt det dimseri, tilgengæld har jeg allerede slugt de først 2 julefilm, åhh suk de får altid hinanden selvom de skal gå så grueligt meget igennem. Happy monday.

  1. Så længe du kan lide julefilm, så kan vi godt stadigvæk være venner ;) Har lige set Love Actually igen igen, åh hvor jeg elsker den :) Kram E

 4. Eej, den adventskrans er så fin! Men til 800 kr. :O Det er sørme mange penge, haha! Måske man kan gøre kunsten efter :)

  P.s. I bor altså så fint!

  1. Ja, man kan helt sikkert lave noget lignende selv også. Se evt mit link nede i ps’erne, den jeg lavede selv forrige år, minder lidt om den og er ret så fin (hvis jeg selv skal sige det).

   Tak hvor er du flink ♡

 5. Haha meget passende indlæg. Jeg havde netop tændt for en jule playliste og hvis jeg ellers får rejst mig fra sofaen skal jeg igang med at bage æbleskiver og (2. Omgang) pebernødder.

  Og så er planen at vi skal hygge med det når børnene kommer fra skole og have pyntet lidt (mere) op.

  1. Jaaaaaaa en fellow julegris! Lyder som om dine børn er heldige at have dig som (jule)mor ♡

 6. Hvor er den fin. Ved du hvordan den skal plejes? Jeg tænker, med friske planter skal den vel have lidt vand ind imellem for at holde helt til jul. Står den i oasis, eller hvordan? :)

  1. Jep, den står i oasis, så den kan man vande lidt. Og ellers sprøjte den med en forstøver. Men ellers er mange af de ting der er i, nogle der tørrer pænt op, så tænker den kommer til at se fin ud hele december omend den kommer til at ændre udseende :) Klem Emily