Weekly Wanted: Sundheds- og kogebøger

Jeg er (på mange måder) en heldig kartoffel med mit job og en af goderne er, at jeg modtager mange bøger, deriblandt en god slat koge- og sundhedsbøger. Udover skønlitteratur behøver jeg nok ikke at fortælle jer, at netop den slags bøger er yndlinge og måske I har det lige sådan?

Men jeg er også en hård banan, (også) når det kommer til den genre. Nogle bliver vejede og simpelthen fundet for lette. Og så skal jeg ikke kede jer med dem. Her er imidlertid to håndfulde af mine favoritter fra i år. Dem der slap gennem nåleøjet. De er vidt forskellige, men har allesammen kærligheden til maden og/eller kroppen tilfælles.

Skulle det være en falafelvaffel, en slankende acai bowl eller en kage med squash og fløjlsblød smørcreme?

Reklamelinks:

 1. Sunde skåle af Maria Engbjerg
 2. Grøntsagsglæde af Emma Martiny
 3. Hellere glad og stærk end tynd og svimmel af Emilie Lilja
 4. Vegansk til den søde tand af Christine Bonde
 5. Et sundt år af Maya Lützhøft
 6. Vidunderlige vafler af Camilla Stemann Jensen
 7. Sund vs. slank af Sara Jin Smidt & Mads Persson
 8. Morgenmad af Marie Melchior
 9. Pixi bager grønne kager af Søren Ejlersen & Christel Pixi
 10. Body by Frida af Frida Hallqvist

 

(Visited 2.165 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Hej Emily!

  Jeg elsker kogebøger og er glad for din bogklub og anmeldelser. Måske kunne du ind i mellem have en lidt mere dybdegående anmeldelse af kogebøger på bloggen?

  Selv har jeg i år været meget glad for Abracadabra af Camilla Plum og Otrholengi er altid fremragende :)

 2. Jeg har lige købt Grønsagsglæde af Emma Martiny og er helt vild med opbygningen og den inspiration man finder i den – har helt fornyet lyst til at lave hverdagsmad :)

  De andre bøger kender jeg ikke, men dem må jeg jo snart kigge nærmere på, på biblioteket.

 3. Hej Emily.
  Du må tjekke Englerod ud på indtagram! Hun har skrevet 2 veganske kogebøger, og lever primært plantebaseret. Fantastisk inspiration til en grønnere hverdag! ?