5 måneder som mor

 • Punkterede kavalergangsdrømme. Altså her gik jeg og troede, at jeg endelig skulle prøve at have en kavalergang. Og flashe den. Sidste not so much. For den er dækket af amme-bh, uldindlæg og så gerne udltrøje helt op i halsen det meste af tiden for at undgå brystbetændelse. #sexymama #not
 • Jeg har aldrig været så meget til sodavand, juice, saft eller deslige. Men det lavede den umættelige ammetørst om på. Nu er alle læskedrikke uimodsståelige. #stadigtørstig #hvemkommerførstnårtørstenerstørst
 • Når man pludselig bliver opmærksom på, hvor meget låg på skraldespand i køkkekenet hviner og piver og derfor sørger for ikke at smide noget ud, når baby sover lur. #shhhhhhh
 • Når selvsamme baby sover igennem al larm og fyrværkeri til fest hos venner nytårsaften. #godtså
 • Jeg tror vores dreng vokser op, og tror han hedder ‘Kurtiiii’. Eller Kutteren. Eller Kurte-pølse. #kærtbarn
 • Min hukommelse og realitetssans/selvindsigt ligger på et meget lille sted. Mig: “Kurt er så god ved os, han sover så godt om natten.” Også mig (2 dage senere og efter en nat med amning hver til hver anden time): “Jeg kan ikke mere, hvis ikke jeg snart får lidt sammenhængende søvn”. Og mig igen (ugen efter): “Han er simpelthen en vidunderbaby, han vågner kun en gang pr. nat for at spise.” Det er som om man kun kan huske lige det man står i? #guldfisk
 • Apropos søvn, så havde jeg inden vi fik Kurt, slet ikke fantasi til hvor mange årsager, der kan være til, at man ikke sover som forældre. Jeg troede kun, det drejede sig om grædende børn og tænkte (som alle hovski snovski ‘jeg-ved-alt-selvom-jeg-ikke-har-børn’-typer), at hvis bare vores barn sov ved siden af os og var tryg og mæt, så gik alt fint og alle ville få sovet. At søvnbristen også kunne være foranlediget af alt fra en bøvs på tværs, til barn der sparker dynen af 117 gange eller hellere vil ligge og pludre og kaste med sut (for derefter at blive ked af manglende sut) anede jeg ikke. Og sådan gælder det mange, mange ting. Man ved så godt som intet på forhånd. #stejllæringskurve
 • Når man bliver temmeligt fuld af et glas gløgg på Hviids Vinstue efter julefrokost med pigerne. #billigbrandert
 • Min baby kan tale med mad i munden. Det vil sige brystet i munden. Det ser urkomisk ud og lyder ligeså, så jeg kommer til at klukle, når han gør det. Hvilket selvfølgelig har resulteret i, at han gør det HVER evig eneste gang, han spiser. Og jeg skulle ellers forestille at være hundetræner. #doh
 • Når man går 14.000 skridt i nye, stive støvler (og grov uldsok) og kommer hjem med blødende hæle, fordi man ikke ville risikere at vække barnet ved at tage metroen hjem i stedet. Han sov jo så godt (det plejer han nu også at gøre i metroen). #idiot
 • Dessert hver dag og måske endda dessert efter hvert måltid er en realitet for tiden. Det har jeg det lækkert med. Tak til amning. #flerekaloriertak
 • Det der med en baby er vitterligt helt vidunderligt. Også på trods af ovenstående strabadser. Mest af alt er det, det bedste i verden. Vi kender hinanden bedre og bedre og jeg føler sådan, at han er min lille ven og makker ♥ #lilleven

 

(Visited 7.718 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Hvor er det skøn læsning ? Har I ik fået ny juno-seng til Kurt? Den ser ik så hjemmemalet ud den der ☺️

  1. Det bliver Nikolaj glad for at høre ;) Han brugte nærmest tre uger (altså ikke i alt, men over tid) på at male den med linoliemaling. Det er en gammel sag med snart 40 år på bagen. Klem E

 2. Mange gode punkter og billeder :-)
  Han bliver jo stor den lille fis og du vokser med opgaven :-)
  Nyd hinanden og pas på jer!

 3. Husker godt tørsten, der fulgte med amningen – du bør prøve ammete’en fra Natur Drogeriet (fås i Matas). Det er en urtete med lakrids – så den er naturlig sød, giver et godt flow, ikke slem ved tænderne eller fuld af dumme kalorier – og den smager læks både varm og kold <3
  Jeg køber den stadig og det er 3 år siden amningen stoppede her ?

 4. Én af mine kollegaers dreng i børnehavealderen, svarede på spørgsmålet “Hvad hedder du så”?, at han hed Bassemand ?
  I den lidt mere grelle ende af skalaen, har jeg også hørt en historie om en dreng, der på samme spørgsmål svarede NejSebastian.

 5. Her i juleferien på en længere gåtur, snakkede min søn på 13 år og jeg om kælenavne – kælenavne som hans far og jeg kalder vores “stakkels” dreng. Det blev en ret så underholdende kavalkade og skulle ende ud i, at vi skulle finde 4 kælenavne, som vi måtte kalde ham fremover og de skulle godkendes af sønnike. Jeg siger dig, at det er en del af en “ubehagelig” seperations-process som mor – de kælenavne betyder så meget mere, end man lige går og tror. Så nyd du alle de skøre kælenavne, inden de skal snævres ind og de mest pinlige helt skal skilles fra?

 6. Sød update?.
  (Jeg har tilgengæld fluks fået “bonanzaaaaa!”-sangen på hjernen, som konsekvens af væske-punktet. Den havde jeg ren glemt og lige nu er det sjovt. Men tænker, det nok skal blive rigtig irriterende før eller siden?)

 7. Den med guldfisken – hørt! Og det er som om, at jeg slet ikke kan huske, at det har været godt/slemt før, når jeg står i en god/dårlig periode.