Martsønsker

Intentioner og ønsker. I marts vil jeg…

 • Være bedre til at svare på kommentarer her på bloggen. Det har virkelig haltet bagud på det seneste og jeg ved, at I forstår hvorfor, men jeg holder sådan af dialogen med jer OG jeg nyder vitterligt at svare, så det vil og skal jeg (igen) fremover ♥
 • Give vores stue, entrée og kontor en lille make-over.
 • Gå ture med Penny i Hareskoven og Bernstorffparken. Nogle af mine yndlingssteder til hundeture, hvor jeg ikke har været længe.
 • Ligge i min seng kl. 21 mindst to aftener om ugen. Det gør mig så godt, men jeg er så dårlig til at få det gjort.
 • Købe hyacinther.
 • Klippe, skrive og sende et gækkebrev. Kan jo være heldig, at det udløser et påskeæg.
 • Gøre et nummer ud af vores onsdags-dates igen. Fordi den ‘bare’ har været herhjemme for det meste det sidste halve år (post baby), så er vi blevet lidt for gode til at sylte den. Men man kan jo godt gøre et nummer ud af det selvom vi ikke skal ud. Må lige gå i tænkeboks og overraske med noget à la picnic på gulvet med livretter og leje en god film. Og så måske også tænke i ‘morgen-dates’ som en af jer engang tippede mig om, var en god idé, når man skal pleje tosomhed, efter man er blevet tre.
 • Skrive en guide til hvordan man er en god barselsgæst (imo). Nåede det ikke – som ønsket – i februar, så kan passende gøre det nu.
 • Tage en chin-up. Uden elastik. So close and yet so far.
 • Så småt begynde at planlægge sommerferie. Den står på sommerhus og auto-camper. Sidstnævnte drømmer vi om at køre en tur til Norge. Vil gerne se fjelde og fjorde.

Jeg ser især frem til…

Månedens (drømme)outfit…

… mine nye yndlingsbukser fra Arket (reklamelink) og blød hoodie fra Anine Bing. Er inde i en meget comfy fase…

Jeg skal spise…
… stenbiderrogn og påskeæg.

Det skal jeg lytte til…
… gad godt en ny podcast, jeg kunne blive bidt af. Tip mig gerne :) Og ellers er jeg som vanligt i gang med en lydbog. For tiden Søstrene fra Thy af Maria Helleberg. Derefter skal jeg prøve Emelie Schepp-krimier.

Det skal jeg se…
 En helt almindelig familie, hvis jeg kan lokke Kurt med i babybio… og nok også lidt Gurli Gris…

Jeg skal læse…
… Al den luft der omgiver os af Tom Malmquist.

Månedens drøm…

… en massage. Kan ikke helt se, hvordan det skal lykkes (enten skal Kurt passes eller med, sidstnævnte potentielt liiidt stress, førstnævnte svært i dagtimerne, når mulige passere er på arbejde), så det får nok lov at blive ved drømmen. Men er så øm af at bære rundt på 9,5 (!?!) kg baby. Er glad for, at jeg blev nusset og mast igenemmen til den store guldmedalje, da jeg var gravid. Lever højt på massageminderne ;)

… en tur på La Glace. Drømmer ofte om deres Sportskage (no shit!) især nu, hvor fastelavnsbollesæsonen er ovre og er sikker på, at jeg kan overbevise Kurt og en veninde om at det er en god idé, så nok en ret realistisk drøm.

Jeg er taknemmelig over…

… måltidskasser (vi kører Simple Feast den ene uge og Aarstiderne den anden), hyaluronsyre, Chardonnay og Siri. Sidstnævnte altså hende på telefonen, der hjælper mig med at forfatte mails og sms’er på farten uden at få kolde poter og ømme tomler. Vi er dog ikke altid heeeelt enige om formuleringer, ligesom hun har lidt svært ved sammensatte navneord. Men jeg er taknemmelig alligevel. Tak Siri.

Jeg gider ikke...

… mere regn og blæst.

… folk der brokker sig over vejret.

 

(Visited 3.707 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Hvis du synes musik og gode sange er lækkert – og hvis du godt kan lide at høre hvordan de bliver lavet, synes jeg du skulle høre podcasten Selvskrevet.

 2. Det lyder som en skøn måned, glæder mig til at følge med. Vil du mon lave blogindlæg om make over af entré og stue?
  Du inspirerer mig til selv at lave sådan en liste. Martsønsker. Tusinde tak. K ✨

  1. Hej K, ja det kan du tro :) Og dét bliver jeg vel nok glad over at læse, det var bestemt så lidt. Kram E

 3. Jeg er netop begyndt at lytte til Definitionsmagten, tippet af Acie.
  En dejlig blanding af hvad de netop har på hjerte, hverdagshjerte og det mere tunge hjerte. Et fint lyt.

 4. Mht. massage, så prøv at kigge hos Lykke Dyrvig. Jeg har været der kl. 17, så farmand har kunnet nå at komme hjem og overtage ?

 5. Hører gerne mere om hvad i morgen dates er? Har også Brug for nogle fif til at få gang i det igen post baby (som nu er 2??)

  1. Det fungerer vist først, når/hvis man har barnet i institution. Kan bare huske at en læser engang skrev om hvordan hun og hendes mand ca. 1 gang om ugen afleverede lidt tidligere og så selv mødte på job lidt senere. Måske bare en halv time, men det gav dem så en times tid, hvor de kunne gå ud at spise morgenmad sammen og flette fingre over kaffen. Det kræver selvfølgelig lidt fleksibilitet ift job, men synes det lød som sådan en hyggelig idé og en måde hvorpå, man kunne komme ‘ud på date’ uden at det nødvendigvis behøvede at være det helt store aftenarrangement med pasning :) Kram E

  1. Nej det er bestemt vejen frem ;) Elsker Simple Feast fordi det er så nemt og preppet og Aarstiderne for det store udvalg og variation :) Kram

 6. Med hensyn til massage, så tjek lige Rask(fra Løvens Hule) de kommer hjem til en og har også tider om aftenen ?

 7. Norge om sommeren er så fantastisk! Højfjeldssol, sæterhytter og dramatisk landskaber og lune kroge i hyggelige små miniputsamfund langs Sognefjorden ❤
  Har tilbragt mange sommerferier hos min kusine uden for Sogndal og med min familie på tur fjeldet og sidste sommer var vi sammen af sted igen og jeg fik genset min barndoms yndlingsklipper og det var helt magisk – og så er det lyst næsten til kl. 23 selv i august ✨

  1. Åh det lyder helt vidunderligt. Nu er jeg endnu mere lun på idéen <3 Stort knus E

   1. Dejlige martsønsker generelt! Men jeg blev også meget hooked på “Norge i autocamper” – vil du, hvis I går ad den vej, skrive lidt om dine/jeres forberedelser, fx valg af autocamper, rute, must see steder – og generelt gode tips, hvis man vælger autocamper ferie som familie? Det kunne være spændende :-)

 8. jeg er begyndt at lytte til “absolute absolute Music” – og jeg bliver simpelthen så glad. Der er så mange minder i de albums – ihvertfald som barn fra 80 – og ung i 90’erne.

 9. Elsker podcasts, men hører dog primært amerikanske af slagsen, ofte sundheds- og/eller wellness orienteret, gerne med et dash af humor. Her er mine favoritter: The Heatltcode (australsk ungt par med fokus på sundhed, fitness, forretning og de har lige fået et barn for nylig. Sjov banter og inspiration til et sundt liv). The Skinny Confidential (mange forskellige emner, par, ligefrem tone, ret sjov). The Mindbodygreen podcast (primært om sundhed og wellness). The Rich Roll podcast (vegansk top-atlet, tri og endurance, der interviewer gæster om sundhed, ernæring og wellness). Oprah Super Soul Conversations (Oprah interviewer alt fra skuespillere til eksperter i emner, der vedrører alt mellem himmel og jord, meget inspirerende og til tider sjove afsnit). A Seat at the Table – den eneste danske jeg lytter til pt. – handler om det at være af blandet herkomst i DK og alt, der hører til af både negative og positive ting – anbefaler jeg ALLE danskere af ikke blandet herkomst at lytte til. Det er både informativt og underholdende, og man kan lære en del – og så skal det siges, at pigerne, der har det, langt fra er enige om alting :)

  Mht. massage – der findes flere massører/lignende, der kommer hjem til folk, så vidt jeg ved ;)

 10. Hej – er ved at udforske nogle af dine opskrifter, men jeg maa indrømme qt din hjemmeside er umulig at navigere rundt på, da den konstant tager mig tilbage til din forside. Nu kan jeg ikke komme ind og se resten af bolleopskriften.
  venlig hilsen
  Rikke

  1. Nej der er desværre et eller andet galt for tiden. Arbejder på at få det fikset hurtigst muligt. Tak for at gøre opmærksom på problemet :) Knus Emily