Februarønsker

 

Intentioner og ønsker for februar. Og jo, ved godt, vi er halvvejs, men mit motto er som altid: Bedre sent end aldrig ;)

I februar vil jeg…

 • På museum. Måske på Arken. Det er længe siden. Tip mig, hvis I har set en god udstilling.
 • Til yoga om søndagen. Uden baby.
 • Ud at spise morgenmad et rart sted. Gad godt prøve Marias nye sted Flavour Bastards på Nørrebro.
 • På barselsbesøg. Flere af mine tætte veninder har født for nylig og jeg glæder mig sådan til at møde deres babyer OG til at være barselsgæst.
 • Skrive en guide til hvordan man er en god barselsgæst (imo).
 • Købe en lækker body wash. Har et godt øje til denne her Mandarin Refresher fra Amazing Space. Godt nok i den dyre ende, men tænker den kan få mine 5 minutter under bruseren, der i forvejen er min hverdagsluksus og -nydning, til at føles som en lille spaoplevelse.
 • Bage bananvafler til weekendmorgenmad til mine drenge. Min lille baby spiser, hvor vildt er det ikke lige?!? Så må vi se om han kan lide vafler.
 • Få lavet en synstest (alt for længe siden og der er vist noget med at synet kan ændre sig efter graviditet) og se på nye briller.
 • Kysse mere. Altså på min mand. Kysser vist barnet rigeligt.
 • Lave granola. De fleste morgener spiser jeg plante-yoghurt eller chiagrød og synes det er svært at finde en lækker granola (der ikke koster spidsen af en jetjager). Og det er egentlig så nemt og godt, når man laver selv. Tror det skal være denne her med boghvede og ingefær. Eller denne granola med appelsin og vanille.
 • På tur til Sydhavstippen at kigge på lamaer.

Jeg ser især frem til…

 • At hænge ud med Penny og fejre hendes 9 års fødselsdag. Savnede hende ikke så lidt, da vi var i Frankrig.

Månedens (drømme)outfit…

… det er sådan et underligt limbo lige nu. Træt af vintertøj og lyst til forårsfinhed, men vejret kræver vintergarderobe lidt endnu. Går stort set i det samme hver dag for at være ærlig. Mørkegrå yndlingsjeans fra Tomorrow Denim og stribet striktrøje (præcis som her). Gad til gengæld godt til fastelavnsfest. ELSKER at klæde mig ud. Blandt mine mest vellykkede og gennemførte udklædninger er blandt andet Lara Croft, Harry Potter og Minnie Mouse.

Jeg skal spise…
… fastelavnsboller. Jeg spiste kun en halv sidste år, da jeg slet ikke kunne udstå dem pga. graviditetskvalme og -løjerlighed. Og har misset næsten en måned af sæsonen, da vi var i Frankrig. Så frem til fastelavn er det en om dagen.

Det skal jeg lytte til…
… Kvinderne fra Thy af Maria Helleberg som lydbog. Og Neil Young som soundtrack til vores morgener.

Det skal jeg se…
… My Brilliant Friend på HBO. Der er lige kommet endnu en sæson, men jeg har første sæson til gode, så må hellere se at starte fra en ende af.

Jeg skal læse…
… noget af Maren Uthaug. Det var I mange, der var enige om, da jeg delte og spurgte om boganbefalinger.

Månedens drøm…

… en manicure med shellac. Jo, jo jeg kan godt selv og er ok god (hvis jeg selv skal sige det). Men det er virkelig min (guilty) pleasure. ELSKER når neglene bare er pæne og man ikke skal tænke mere over det et par uger.

Jeg er taknemmelig over…

… hele pivtøjet i almindelighed. Synes kun jeg bliver mere gennemført grundglad og rolig, jo ældre jeg bliver. Den følelse gør mig lykkelig.

… på det lidt mindre højtravende plan er jeg fortsat min robotstøvsuger meget hengiven.

Jeg gider ikke...

… folk der står helt utålmodige MIDT foran elevatoren eller dørene i metroen. Så ingen kan komme hverken ud eller ind. Ud til siden makker ;)

… sammenfiltrede ledninger til høretelefoner. Men de der trådløse er altså for spacy til mig. Endnu… #latebloomer

 

 

(Visited 4.066 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Det lyder godt nok som en rar måned! Hvis du har en yndlingsplanteyoghurt må du godt dele. Synes tit de er lidt mærkelige i smagen men vil gerne spise mere klimavenlig morgenmad ?

 2. Tak for god inspiration, det var lige hvad jeg trængte til ☺️ Vil du tippe om et godt manicurested? Jeg er lidt nervøs for at hoppe ud i det, men trænger også til at forkæle mig selv lidt ud over det sædvanlige.

 3. Hvis du ikke har været forbi Leonard Cohen udstillingen i Nikolaj Kirke og Gammel Strand må jeg virkelig anbefale den :-)

 4. Glæd dig til Kvinderne fra Thy?. Har netop også læst Søsterne fra Thy. Begge læst i et hug (heldigt at jeg startede tidlig morgen med hver! ??) Ps Tak for bogtip om Pariseren.

 5. Men Emily, HVOR har du købt de fastelavnsboller på billederne??? De er jo to die for! (Hilsen fra en fellow fastelavnsbolle-freak, der er p.t. gravid på en måde, hvor jeg i allerhøjeste grad godt kan spise fastelavnsboller!)

 6. Gud, hvor er jeg bare helt enig i præcis de to ting, du ikke gider. Det må være noget barsels-relateret. Hihi.

 7. Flavour Bastards er meget anbefalelsesværdigt. Jeg har været der to gange indenfor én uge. Først en Around the world vaffel til frokost og så en Beet oats til morgenmad. Begge to smagseksplosioner ?

 8. Pikasso på Arken kan klart anbefales, og hvis du vil til Helsingør er Trols Kløvedal på søfart museet fantastisk. Hvor er fastelavnsboller fra – er det Hart?

 9. En ting jeg tog med mig hjem fra Usa var at ALLE vaskede hænder inden de rørte ved min nyfødte søn – det har jeg gjort efter jeg kom til Danmark. Og det giver vildt god mening ! Så hermed tip til at være barselsgæst.

  1. Interessant. Synes dog det er svært at kræve af mine forældre, familie og venner. Med mindre barnet har lavt immunforsvar, er det så ikke en smule.. for forskrækket? Eller er det bare mig. Jeg har hørt at det er godt for barnet at blive udsat for helt almindelige baktusser, men naturligt skal man jo ikke besøge ny baby med influenza feber eller lignende.

   1. Med en nyfødt synes jeg det er helt ok at bede om. Jeg oplevede faktisk at alle gjorde det af sig selv, så tænker det også er ret normalt herhjemme? Altså måske ikke med en større baby, men når de er helt nye :) Klem E

   2. Hej med jer,
    Det har jeg slet ikke tænkt på og min søn er ellers lige fyldt 1 år og jeg har da også været på en del barselsbesøg.
    Jeg vil da helt klart gøre det fremadrettet, for kan godt høre det er høfligt og omsorgsfuldt og ingen ny mor skal sidde med ondt i maven, mens jeg holder den nye baby.
    Men tror helt sikkert også det er ret forskrækket!
    Et ammet barn har jo relativt svært ved at blive syg, så vidt jeg har forstået.
    Min søn var i hvert fald aldrig syg(7913) før han kom i institution – der kom det tilgengæld med fuldt rabalder ;)

    KH C

 10. Bare lige et lille tip inden du går ud og køber nye dyre briller. Ens syn kan også ændre sig mens man ammer. Til mig sagde de at jeg i hvert fald skulle vente et halvt år efter jeg var holdt op med at amme, også gerne et helt år. De der hormoner laver ballade ved mange ting ?