7 måneder som mor

mor med barn i vikle
 • Når man har kundemøde hjemme hos sig selv mandag formiddag. Og halvvejs har glemt det i omtåget tilstand ovenpå dum nat med syg baby. Og åbner døren med snottet barn med øjenbetændelse på armen, og kan invitere indenfor til udstilling opvask i lange baner på køkkenbordet. Og mandens snavsede underbukser på gulvet. #great #førstehåndsindtrykfail
 • Det går mere og mere op for mig, at det med at få et barn, er en permanent løsning. Ikke at jeg havde forestillet mig andet og heller ikke at jeg ønsker det anderledes (er du vimmer, nej!), men hele humlen er jo, at man ikke rigtigt kan forestille sig, hvad det vil sige på forhånd. #foreverandever
 • Når man pludselig er (selvudnævnt) babyekspert og gladeligt udstikker råd og tips til nybagte venindemødre. Vidste intet om babyer for 7 måneder siden og ved nok heller ikke særligt meget om babyer andre end min egen nu, hvis ret skal være ret. #sundhedsplejerskesalomon
 • NU forstår jeg det der altanbarnevogn, alle snakker om. Halleluja! Pølsen har ikke tidligere været fan, men i Frankrig begyndte han de sidste uger vi var der, at tage nogle lange, sammenhængende lure i barnevognen på altanen. Barnet der i det første lange stykke tid, slet ikke brød sig om barnevogn. Noget jeg stressede lidt over. Og nu ligger han der og bobler trygt og godt i timevis. #hvertingtilsintid
 • Når ens lille baby er syg for første gang med feber og man oplever, hvordan man er villig til at få skåret begge arme af, hvis bare man kunne tage lidt af ubehaget fra ham. #gennemildogvand
 • Mit barn sidder selv. Og han spiser rigtig mad. Og han sidder med til bords og spiser med os andre. Jeg hygger mig umådeligt med det og samtidig kan min hjerne SLET ikke følge med. Forstår ikke hvor min lillebitte baby blev af. #stoptiden
 • Apropos mad, så har vi valgt at gå BLW-vejen, da det bl.a. passede godt ift. at jeg gerne ville (og kunne) fuldamme til 6 måneder. Og det passer tilsyneladende også godt til Kurts temperament. Nå ja, og til den dovne mor, der ikke orker grød/mos, haha. Hyggeligt og nemt at vi kan sidde sammen og spise. Til gengæld sviner det en hel del. #lasagneiøjenbrynene #ogsåpåmor
 • Jvf. ovenstående punkter så lugter vores hjem nu for det meste lidt af uudluftet skoleklasse i spisefrikvarteret. På trods af utallige afvaskninger og -tørringer af både barn, gulve, bord og stole. #fiskefrikadellefims
 • 210 dage +/- (men hvem tæller?!) uden en sammenhængende nattesøvn. Jeg har det faktisk ret fint det meste af tiden. Fatter ikke at det kan lade sig gøre. Inden Kurt skulle jeg bare have en ‘dårlig’ nat med mindre end 7 timers søvn og så følte jeg mit helt off. Nu er jeg frisk som en havørn, hvis jeg får 4-5 timer sammenhængende plus det løse. #everymomdeservesatiaraandapotofcoffee
 • Når man føler sig som en ung og smart mor, og det går op for en, at man fylder 35 i år… #degamlemødre
 •  Amning er altså bomben. Når det fungerer selvfølgelig ♥ Og på så mange planer. Hele februar har vi kørt efter ‘fløde ind fløde ud’-konceptet. Bilder jeg i alle tilfælde mig selv ind… #enfastelavnsbolleomdagen (tjek evt. hashtagget på insta for at se mere ;))
 • Vil dog gerne jvf. ovenstående punkt klage over det efterhånden temmeligt dårlige boob job det ligner jeg er udstyret med. Det højre bryst er permanent større end venstre. Ikke bare lidt. Sådan ca. dobbelt størrelse. Og Pølsen foretrækker selvklart det juicy bryst, så det bliver stimuleret mest og det er således en ond cirkel og det lille bryst bliver bare mindre og mindre. Tvinger ham flere gange dagligt til også at spise lidt på det, så det ikke visner helt… #enmelonogensokmedenfemmer
 • Når man smider mindst en ting væk om dagen. Ude i verden. Og først finder ud af det alt, alt for sent. Hej hej grønne yndlingshue fra Ganni, adskillige enlige handsker, hårelastikker, pusleunderlag m.v. #såafsindigtdistræt
 • Balsam og bodylotion er overvurderet. #STYRTEbad

 

mor med baby i vikle
mor med barn i vikle
mor med baby i vikle
mor med barn i vikle
(Visited 7.470 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Hvor er I bare søde og så stor han er blevet :-)
  Tiden flyver!
  Lige det med brystet, måske kan du pumpe mælk ud af det lille inden det er helt væk:-)
  Da min datter ammede, pumpede jeg også ud og så fik hun det på grøden.
  Ønsker jer en dejlig weekend og håber guldklumpen bliver frisk.

  1. Ja det går uendeligt hurtigt. Helt vildt!
   God idé, tvinger ham også til at spise på det lille, men han foretrækker helt klart det andet, så nok en meget god idé at tage pumpen i brug. Kram E

 2. Min søn er også 7 mdr og vi kører også BLW. Han er vild med makrelkræs. DET er noget værre juks at have ud over det hele ??

  1. Haha… puha dét kan jeg forestille mig ;) Jeg har med vilje ikke givet ham makrel endnu, men må nok prøve det en dag, han ELSKER sild og fiskefrikadeller, så tænker makrel sikkert også er et hit. Klem og god oprydningslyst

   1. Nu undrer jeg mig bare lidt, da jeg intet ved om babyer ? men har de tænder i den alder til at spise ting som sild? ??

    1. Haha… så fair. Nej han har ikke tænder endnu (men nogle babyer har), men han kan sagtens både bide og tygge med gummerne + tungen kan også ‘mose’ maden i munden mod ganen :) Kram

 3. Åhh den første er sjov – måske mest for andre, men stadig…
  Det er så vældig relaterbart – ikke mindst det med at være blevet babyekspert, og have tendens til uopfordrede råd. Jeg forsøger at tage mig selv i det – men af og til er der nogle “guldkorn”, der simpelthen bare VIL ud ;)
  I ser så fine ud – og den manglende nattesøvn ser ud til at være gået let hen over dig. Og man kan jo altid trøste sig med, at det bliver bedre igen (på et tidspunkt – mine børn er 5 og 3, og jeg har på det sidste haft nogle nætter uden afbrydelser. Halleluja!)

 4. Unsolicited advise alert…
  Jeg ved ikke om du har de der navnelapper til at sætte i Kurts tøj/ting endnu, men de kan jo ligeså godt sættes i dine løsgenstande, så de har en mulighed for at finde hjem. Jeg har dem i mine handsker, halstørklæder, den dyre bæresele og andre ting man kan glemme ude i verden?

 5. Den er simpelthen så smuk, den bæresele fra Artipoppe. Hvordan er komfort og brugervenlighed på dem? Jeg har pt en ergobaby 360, som er super nem at tage på. Men som min mand sagde forleden, så er den altså 2 sekunder fra vandreturslook ;)

  1. Jeg har aldrig prøvet andre bæreseler, så har ikke noget at sammenligne med, men elsker den og synes både den er nem og behagelig. Her på billederne er det dog en vikle. Men deres Zeitgeist bæresele er (også) virkelig god synes jeg. Haha han lyder som en skæg filejs ham din mand ;) Klem E

 6. Er lige landet (meget lettet) efter ferie i Spanien, og glæder mig til at læse den seneste uges indlæg fra din hånd i aften. Det var bare det.

  Kram