Juliønsker

plukke blomster

Intentioner og ønsker. I juli vil jeg…

 • Fejre min fødselsdag. Drømmer lidt om noget med morgenmad i lang tid og fri avislæsning. En massage kunne også være noget så lækkert. Eller bare en times tid på en solseng med en bog.
 • En tur i zoo med Pølsen og dennes far. Førstnævnte er meget optaget af dyr, så måske han vil synes, det er spændende. Hvis ikke, så har jeg barnlig entusiasme omkring dyr for os alle tre.
 • Tage den med ro.
 • Bade. Bade. Bade. Og gerne med selskab af både Penny og Kurt. Sidstnævnte har endnu sit første havdyp til gode, men håber, han kan lide det.
 • Plukke markblomster og vilde blomster. Gerne med hjælp fra en buttet, lille hånd.
 • Ligge på græsset og kigge op på skyerne, der driver forbi.
 • Købe et hus?! Måske. Hvis ikke det har for mange skelletter i skabet. Men pludselig bød det helt rette hus sig til. Fandt os, selvom vi slet ikke var gået i gang med at kigge. Vi var lige nået frem til, at vi gerne ville flytte om et år. Eller to. Men nu bliver det måske før. To be continued…
 • Drikke iskaffe.
 • Sove i teltet i sommerhuset. Er ret spændt på, hvad babytype siger til det, men prøves skal det.
 • Lave ingenting, stene serier og spille spil.

Jeg ser især frem til…

 • Tur til Norge i autocamper (den vi også var på bryllupsrejse i) i de to sidste uger af juli.
 • Is hver dag. Det er en ferieregel, jeg har lært af min veninde Lone.

Månedens (drømme)outfit…
… badetøj og klipklappere, så skal vejret bare lige være til det. Pretty please! Og denne her yndige kjole (reklamelink), vil jeg også gerne hoppe i. Tænker, at den kan fungere både med førnævnte klipklappere og med røjsere og en strik.

Jeg skal spise…
… jordbær og hindbær med piskefløde. Og rødgrød med fløde. Og trifli. Og pavlova. Alle variationer af frugt og gløde er min sommerlivret. Og skaldyr og alt andet godt fra havet. Og en aperol eller en sangria i ny og næ.

Det skal jeg lytte til…
… Beach Boys!

Det skal jeg se…
Normale Mennesker (ligger på DR) og den nye sæson af Killing Eve på HBO.

Jeg skal læse…
Tre Kvinder af Lisa Taddeo. Nåede ikke, at få den med i sommerlæsestakken, men den glæder jeg mig (også) mægtigt til.

Månedens drøm…
… en tur i Tivoli inklusiv Pølsebarn (og en fjordrejemad i Grøften) og en tur i biffen uden.

Jeg er taknemmelig over…
… kaffe, de gode mennesker, jeg er så heldig at have i mit liv og den der opfandt softice.

På den lidt større klinge, er jeg også taknemmelig over, at mit barn kan vokse op i tryghed fremfor i en flygtningelejr i Grækenland. Hvis du har det lige sådan (eller bare i almindelighed synes at alle børn fortjener tryghed og sikkerhed), så kan du overveje, at skrive under her og være med til at hjælpe 500 uledsagede (dvs. at de har mistet eller er blevet væk fra deres mor og far under flugten) børn ud af den frygtelige flygtningelejr Moria på Lesbos.

Jeg gider ikke...
… vådt telt, tørre læber og melmøl.

 

 

(Visited 3.656 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

 1. Har dere noen planer for Norgesferien? Selv skal jeg på hytta i en by som heter Risør, som ligger på Sørlandet, og jeg vil påstå det er Norges vakreste lille ferieby om sommeren. Akkurat lite nok til at det ikke blir for mye, men stort nok til at man kan bruke en dag eller to om man kjører innom. Jeg synes Sørlandskystbyer virkelig er de beste, så vakre og sommerlige. Hvis ikke er Østfold og Fredrikstad, Hvaler og Halden (grenser til Sverige) flotte byer på sommeren. Masse å se, masse deilig mat og nydelig natur ved havet.

  Nå vet jeg ikke hvor dere skal, men om dere plutselig er ved Lillestrøm så er det ikke langt til et sted som heter Rømskog. Her er det SÅ fint og flere campingmuligheter, men det beste er Rømskog spa. Jeg var der i helgen i én natt med en venninne, og vi spiste lunsj, 3-retters middag og tilbrakte totalt 5 timer i spaavdelingen med bading, plasking og sauna. Betalte kun 1600 per person for alt (med overnatting), så om man er til litt luksus underveis kan kanskje det være en mulighet. Og vil man ikke sove på hotellet, har de parkering så man kan betale for “dagspa”. Anbefales!

  1. Søde Martine! Tak, tak tak, hvor er du flink at komme med gode tips <3 Det værdsættes! Tjekker alle ud. Vi kører fra Danmark over Sverige (uden stop i Sverige selvfølgelig) og mod Stryn (og Stryn Sommerski) og tænker at være i de område, også med lidt surf i Hoddevik. Men vi kommer forbi flere af de byer du nævner på vejen og må gøre mange stop, nu vi rejser med baby, så det er så perfekt med gode tips. Tak! Stort klem Emily