Augustønsker

Intentioner og ønsker. I august vil jeg…

 • Sove lidt mere. Håber jeg. Men for den del, jeg selv kan påvirke, vil jeg gå tidligere i seng (altså sådan noget à la kl halv ni) mindst to gange om ugen. Var flink til det, da vi lige havde fået Kurt, men er faldet totalt af på den. Men alt glider lidt nemmere på den måde.
 • Beundre de fuldmodne marker, der er overalt på landet netop nu. Og allerhelst omkring soldnedgang.
 • Grille og spise ude og drikke rosé og bade og fejre sommer så meget som muligt. Selvom jeg – for nu at være ærlig – er typen, der glæder mig til efterår, så ved jeg, at jeg fortryder det til vinter, hvis ikke jeg udnytter sommeren til fulde, nu den er her.
 • Lave indlæg om vores tur til Norge. En guide. Måske endda en video.
 • En tur i skoven eller på stranden bare Penny og jeg. Vi kunne godt trænge til lidt alenetid. Gamle mussehund.
 • Lave smoohtie(-bowls) igen mens det stadig er sommer. Tror også det vil være noget for Kurt.
 • Grine. Hver dag. Det er selvklart et privilegie at kunne. Men til en vis udstrækning også noget, man kan vælge til. Ja-hat og nej-hat og sådan. Og i hverdagspraktikkens trummerum, kan man nemt blive ‘momager’ (mom + manager) og kontroltårn. Og jeg vil altså helst (også) være grinebidder og legekammerat. For både den lille og den store.
 • Spise frokost-trøffeltoast og drikke sure drinks (måske bare sur drink) med AC på Sanders. Noget vi har talt om og savlet over i umindelige tider og som snart kan realiserer, nu hvor begge børn er i vuggestue/dagpleje.

Jeg ser især frem til…

 • Sommerhus med svigermekanikken den kommende weekend.
 • Morgen- og evt. også aftendyp i havnen. Skal vride det sidste sommerlykke ud af Bryggen, inden vi flytter.

Månedens outfit…
… sommerkjoler, afklippede shorts og t-shirts med print (synes især denne er genial!) og de brune Birkenstock, jeg fik i fødselsdagsgave. Stornyder så længe det fortsat er sommerenkelt at klæde sig på.

Jeg skal spise…
…  lidt bedre. Selvklart nyde de sidste, friske sommerspiser, men også begynde at gå liiiidt mere tilbage til den kost, jeg ved fungerer godt for mig og får mine hormoner i balance. Kort sagt mindre sukker, mere grønt. Jeg har levet i et herligt ammelimbo med godt med kage på menuen, men nu tror jeg den daglige kage, skal til at være en ugentlig begivenhed. Altså ikke fordi det skal være kaloriefattigt (overhovedet). Bare mere hormonvenligt. For drømmer om, at vi kan få et barn til en dag, og nu gik det jo så fint med kost- og livsstilsomlægning sidst. Fortæller gerne mere, hvis det overhovedet er noget, der interesserer jer.

Det skal jeg lytte til…
… Petit Biscuit som jeg er ret betaget af for tiden.

Det skal jeg se…
… den nye sæson af Modern Family på Netflix og Tynd og glad? på DR.

Jeg skal læse…
… Tre Kvinder af Lisa Taddeo. Den var også på listen sidste måned, men er altså ikke blevet færdig endnu. Og så vil jeg også gerne blive flinkere til at få læst lidt avis igen.

Månedens drøm…
… en morgenmadsdate med min mand. Bare os to.

Jeg er taknemmelig over…
… min seje, dygtige krop. Beundrer den mere for hver dag, der går og specielt efter, jeg er blevet mor. Og prøver, at huske at rose den hver dag.

Jeg gider ikke...
… ‘spille Instagram’ i ét væk. Jeg kan virkelig godt lide Instagram og det er både business and pleasure for min del, men ofte bliver det også sådan lidt per default, når jeg lige har et ledigt øjeblik, at jeg scroller. Og scroller (nå, ja og liker på livet løs, hvis jeg følger så liker jeg, masser af små hjerter og ikke noget fedtspilleri fra min side, men det er en anden snak). Men ofte er det altså ikke noget, jeg aktivt vælger at bruge tid på. Og det er den del, der irriterer mig. Jeg var virkelig god omkring det for et par år siden, der var det meget ‘nu bruger jeg 30 min. på at tjekke og blive inspireret/selv dele’, men nu er det blevet mere hovedløst igen.

… at min mor ikke er på toppen. Kan næsten ikke holde ud, at tænke på det. For “hvad nu hvis”? Hvilket ikke er fair. Slet ikke overfor hende.

 

 

Har I gode drømme og ønsker for august?

(Visited 4.712 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Rigtig god bedring til din mor <3

  Jeg vil meget gerne læse mere om din kost (måske en “dagsplan” eller lignende?) – har selv PCOS og vil så gerne have en regelmæssig cyklus igen og slippe medicinen…

 2. Sender lige et virtuelt kram i din retning – hvad end din mor kæmper med, håber jeg, hun snart får det bedre.
  Som følger er det skønt at have dig tilbage på pinden. Jeg glæder mig til at læse med. Særligt læseklub og måske begyndende husplaner kunne godt stå højt på min ønskeliste til bloggen ??? Og Norgesguiden glæder jeg mig til, det så jo fantastisk ud!
  Rigtig god dag ☀️

 3. Jeg håber alt er vel med din mor ? – det er frygteligt, når ens kære er dårlige/syge mm.

  Meget gerne noget om mad ifm. PCOS – er selv i udredning, hvilket tog mig 5 år at overbevise mine læge om ?

 4. Rigtig god bedring med din mor, og mange tanker til dig❤️
  Det trækker tænder ud, når sygdom rammer ens famile, især når det er ens mor.

  Jeg har været i vandet 2 gange i løbet af august, og vil prøve at holde fast i havdyp, så længe temperaturen er til det. Simpelthen for fjollet ikke at udnytte det, når man bor 1,5km fra stranden??

 5. Hej Emily,
  Dejlig liste som altid. Jeg er ked af at høre med din mor, rigtig god bedring til og med hende.
  Kender du bogen ‘Mor Fortæl’?
  Det er en bog med fine spørgsmål om barndom, ungdom, kærlighed osv, som jeg selv har været rigtig glad for, at få udfyldt – så har man dem for evigt og der er spørgsmål i blandt, der er ret hyggelige at tale om og noget der måske ikke kommer på banen af sig selv. Kram en trofast læser. Masser af virtuelle knus.

 6. Fineste Emily,
  Et måske meget random spørgsmål, men har I mon planer om at sætte lejligheden til salg hen mod det nye år? Mvh én, der leder efter ny bolig :)

 7. Din mor. At få ord kan si så lite, og sette tanker og følelser i sving. Hilsen fra Norge med ønske om god helse for din mor?

 8. Mange tanker og ønske om god bedring til din mor <3
  God ide det der med at "vride" det sidste ud af sommeren. Tror også jeg har det lidt ligesom dig. Glæder mig også lidt til den nye årstid, men kommer omvendt også til at savne lyset og de lange dage som stadig er lige nu, så jeg vil også værne om sommerstemningen med måltider udenfor, leg i haven og bare tæer. Og nå ja så skal jeg lige føde en lillebror d 24!! Ventetiden er en vild tid :)

 9. Hjertens gerne mere hormonssnak. Alt hvad du kan finde på i den boldgade. Jeg er midt i det, og at blive undersøgt trækker i langdrag, alt i mens dagene i min cyklus bliver flere og flere. Forsøger endda at spise hormonvenligt, og alligevel er det kaos. Virkelig ikke for sjov :(

 10. Det gør mig ondt med din mor. Håber det vender og resten af din august bliver forrygende.

  Mathilde

 11. Tusind, tusind tak for alle jeres søde hilsner. De varmer gør de <3 Kæmpe kram til jer herfra