Septemberønsker

Intentioner og ønsker. I september vil jeg…

 • På Nivaagaard at se udstillingen Historier om mødre og på Louisiana at se Fantastiske kvinder. Realistisk når jeg næppe begge, men så må jeg gemme en til oktober.
 • Spise på Famo Saxo. Har drømt hede pastadrømme om det sted et stykke tid nu.
 • Få gang i mit sædvanlige efterårsprojekt: Fikse altan. For mig er det ikke bare en forårs- og sommerting, jeg nyder også, at der er fint i efteråret. Og man kommer langt med lyng i altankasserne og et par pyntegræskar.
 • Begynde at træne igen ovenpå en meget magelig sommerpause. Altså har bevæget mig dagligt på den ene eller anden måde. Men mest gåture og et par enkelte løbeture foruden dans og kast med Pølsen. Men min lænd gør ondt, nok af sidstnævnte ;) Så ægte træning må der til. Har det allerbedst i mit skind, når jeg føler mig stærk og klar.
 • Bage æblecrumble måske også tilsat lidt brombær) efter samme opskrift som denne og lave gammeldags æblekage.
 • Se om jeg kan få en venindeaften i stand efter puttetid. Sådan noget à la ostebord, godt brød og rødvin. Rart.
 • Kysse mere ♥ Det kommer lidt i bølger, tænker det er meget naturligt, når man har været sammen en rum tid, men jeg er ekstra forelsket i Nikolaj for tiden.

Jeg ser især frem til…

 • Skovture med den lille familie og den firbenede. Med picnic à la boller og kakao. Og måske også skovture à la den på billedet øverst i indlægget. Det er i Skåne, hvor jeg var på vandretur forrige år.

Månedens (drømme)outfit…
strik og bare ben. Det er suverænt min yndlingskombi og kun noget man rigtigt kan praktisere nu. Nå ja, og måske i foråret, men det er altså bedre nu. En af sommerens kjoler og så med en chunky strik over. Det er det bedste.

Jeg skal spise…
… gammeldags æblekage. Måske det faktisk er min livret. Og æbler i det hele taget. De smager helt fortryllende lige nu. Jeg skal også have smørstegt toast med kantareller. (i øvrigt 100% copy/paste fra sidste års liste)

Det skal jeg lytte til…
… podcasts. Astropod 2.0 og Farmænd.

Det skal jeg se…
… Når storken flyver forbi og Alle hader feminister på DR. Og Succession og Lovecraft Country på HBO.

Jeg skal læse…
… Olga Ravns Mit arbejde.

Månedens drøm…

… en aftendate bare mig og Nikolaj. Det har vi endnu ikke prøvet, siden vi blev forældre. Ikke at det har været et stort afsavn, men gad godt prøve det. Gerne i biffen eller måske i Drive in bio. Eller bare ud at spise. Eller begge dele.

Jeg er taknemmelig over…
… at vi er raske igen.

… sensommer. Halvvejs friskt og sprødt og stadig lunt. Absolutte yndlingsårstid.

Jeg gider ikke...

… træde i (kogte ris) på strømpesokker. If you know, you know…

… at min mor skal igennem en stor hjerteoperation. Håber, håber, håber det går godt og at hun klarer den godt efterfølgende ♥

 

(Visited 3.866 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Jeg håber det bedste for din mor kære emily :) sender en masse gode tanker og vil bede for hende ( insallah <3 ) Min onkel fik en akut hjerteoperation med 10% overlevelseschancer. Husker tydeligt hvordan vi fik en sort plastik pose med hans hånd stukekt i hånden og en svar fra sygeplejersken om at han nok aldrig ville overleve og at vi ventede forgæves på hospitals gangen… Det hele gik SÅ fint.. han har en ny hjerteklap- en ny aorta ( hovedpulsåre) da begge var "gået i stykker"… I dag lever han med få mën… og jeg håber inderligt.. helt fra hjertet at din mor også klarer den ligeså fint :) det skal nok gå <3

  1. Tusind, tusind tak søde Seyma og hvor er jeg bare glad for at høre, at det gik godt med din onkel <3
   Mange kram

 2. Det gør mig ondt med din mor! Sender al min bedste og mest positive energi hendes, og din, vej og håber det hele går godt.

  Hvis du skulle få lyst til at dele en toast opskrift ville den være velmodtaget herfra.

  God weekend, og september, til dig og dine,
  Mathilde

  1. Mange, mange tak. Det håber jeg virkelig også <3

   Det er 'bare' smørstegt brød toppet med stegte kantareller (og gerne lige kogt ind med lidt fløde, mens de stadig er på panden). En gudespise! Kram herfra

 3. Jeg sender alle mine varmeste tanker til dig, din mor og resten af jeres familie og krydser fingre for, at operationen går godt! <3

 4. Kære Emily. Jeg mistede min far da jeg var 13 år, så ved, hvor ekstra bange man er for, at der sker noget med den forælder man tilbage. Det er en grundlæggende angst, som jeg kun tror man rigtig kan sætte dig ind i, hvis man en gang har prøvet at miste en forælder. Min mor lever desværre heller ikke længere. Alt godt til din mor og jer❤️

  1. Åh Ida du kan tro, jeg forstår dig. Mistede min far, da jeg var 16. Så det er på en eller anden måde forbundet med ekstra stor frygt, som du beskriver.
   Det gør mig ondt at høre med din mor. Mange kram til dig og tak for din søde, forstående kommentar, den betyder meget for mig <3