Juniønsker

bord med blomster i vase, digtsamling og legetøjs-autocamper

Intentioner og ønsker. I juni vil jeg…

 • Have årets første badetur. Hvis der er noget, jeg har savnet, så er det havdyp, men det har ikke rigtigt rimet på amning i mit tilfælde. Men nu må det være ved at være varmt nok. Glæder mig!
 • Fejre to af dem, jeg elsker allerhøjest. Min mor, der har fødselsdag på Sankt Hans (og for en gangs skyld er vi ikke bortrejst) og Nikolaj, der kan se frem til sin allerførste Fars Dag på fredag.
 • Købe pæoner mindst et par gange. Smukkeste blomst med umanerlig velduft.
 • Være lidt mere ja-hat. Jeg ved ikke, om det er hele denne mærkelige Corona-periode eller bare det, at være blevet nogens mor, men jeg synes, jeg er blevet mere bekymret og sådan en, der ser forhindringer frem for muligheder. Og det plejer altså at være omvendt. Det er godt at kunne sige nej, men ja, er nu engang også et meget rart ord.
 • Planlægge sommerferie med mine drenge. Hvis vi er heldige, får vi lov at låne svigerforældrenes autocamper og så skal vi (om muligt) på tur til Sverige og Norge.
 • Mangia at spise og drikke vin med mine veninder.
 • Sms’e MINDE til 1272 og støtte Mødrehjælpen med 100 kr. Mødrehjælpens Sommerferiehjælp går til at give de børn, der er blandt landets fattigste en dejlig sommerdag med mor eller far. En dag på stranden, vaffelis og en tur i cirkus. Eller noget andet af det børn forbinder med sommerferie.
 • Slå vores telt op ved sommerhuset. Glæder mig til at opleve Camping-Kurt. Omend han og jeg, nok kommer til at sove inde i huset.
 • Gøre entré og kontor færdigt. Har gang i en lille makeover. Glæder mig til at vise jer :)

Jeg ser især frem til…

 • Vores bryllupsdag d. 17. juni. Tænk at det allerede er tre år siden vi blev gift? Har hele tiden tænkt, at jeg gerne ville ‘gengiftes’ og i sin tid talte vi om hvert 5. år. Men det er jo lige om lidt…
 • Sidste rigtige ‘barselsmåned’ inden sommerferien og derefter institutionsstart. Det er både lidt trist og lidt festligt og manner, hvor skal vi bare hygge og have det sidste ud af barselslivet, mig og ham.

Månedens (drømme)outfit…
… så lidt som muligt. Kan så godt lide denne årstid, hvor man mange dage, kan slippe afsted med at trække i en kjole og et par klipklappere.

Jeg skal spise…
rabarber crumble, rabarbergrød og jordbær i spandevis. Og nye kartofler med smør og dild. Elsker dild.

Det skal jeg lytte til…
… Manu Chao. Elsker altid, men især om sommeren.

Det skal jeg se…
… den nye sæson af Killing EveDead to me og Working Moms. Og så er vi også fortsat i gang med Papirhuset. Sååååå spændende altså. Skør, spansk og vanvittigt dragende.

Jeg skal læse…
Barnevognshaiku af Rasmus Nikolajsen. Små haiku-digte skrevet af en far på barsel, mens han trillede med barnevognen. Den læser vi i øvrigt sammen i morgen (tirsdag d. 2. juni) live på min insta-story og så er der traditionen tro en snak med forfatteren bagefter. Kan lånes på e-reolen.

Derudover er jeg i gang med Mit år med ro og hvile af Otessa Mosfegh. Er ret vild med den indtil videre. Vidunderligt sær. Og så er der noget ret dragende over tanken. Især for den søvnløse her. Hovedpersonen sover hele tiden og det lyder så lækkert, at jeg næsten savler ned i bogen.

Månedens drøm…
… en tur ud på SUP med Nikolaj. Så må vi se, om vi kan få afsat Pølsebarnet imens. Måske en bryllupsdagsaktivitet.

Jeg er taknemmelig over…
… vores altan. At have sit eget, lille uderum er en gave.

… selvbruner. Fikser både gennemsigtige ben og camouflerer karsprængninger. Smart!

… søde, omsorgsfulde veninder og min mor. Har gået igennem en lidt svær periode, men det gør det så meget lettere, når nogen har ens ryg og forstår en.

Jeg gider ikke...

… knækkede negle. Og de gør det altid på det værst tænkelige tidspunkt. Små skiderikker.

… guf på is. Forstår det stadig ikke.

(Visited 3.280 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Jeg er ked af at høre du har haft en svær periode, håber det vender og juni, og den kommende uge, bliver en overvejende god periode.

  1. Tusind tak Mathilde, det er sødt af dig. Synes allerede juni tegner meget bedre. Håber også din bliver god <3 Kram E

 2. Det lyder som nogle skønne ønsker for juni❤️ Jeg håber, at det der har gået imod dig vendes og at du samtidig vil se flere muligheder end begrænsninger. Find en hattebutik og køb den største ja-hat… Så kan det også være at både du og Kurt skal overnatte ude sammen med Nikolaj. Det tænker jeg sagtens l kan. #CampingKurt
  Inspireret af dig tror jeg at jeg vil købe et bundt pæoner med hjem i dag og nyde de sidste hjemsendelsesdage inden arbejdet kalder igen på tirsdag ☀️ (og så er jeg i øvrigt vild med farven på din blog header!) Tillykke med farsdag til Nikolaj.

  1. Tak Nete <3 Både for lykønskning og pep :)
   Elsker btw #campingKurt
   Kram og god weekend