Majønsker

Intentioner og ønsker. I maj måned vil jeg…

 • Ud på SUP-eventyr med veninder. Glæder mig til at komme på vandet igen.
 • Spille backgammon og kort med Nikolaj om aftenen. Og scrabble.
 • Brygge det bedste koncentrat/cold brew til iskaffe.
 • Lave fodbad mindst et par gange om ugen. Dejligste egenpleje jo. Mens jeg drømmer om det badekar. Og så kunne jeg passende nappe en ansigtsmaske, mens jeg er i gang. Tiltrængt.
 • Bage gulerodskage. Det har været og er min store amme-craving, men har endnu ikke bagt selv.
 • Rydde op, fikse og lave om på vores hjemmekontor. Så tiltrængt. Den løsning vi har nu var en meget midlertidig (og lidt hovsa) løsning og nu hvor vi begge bruger så meget tid der, bliver det rart med bedre arbejdsforhold.
 • Oppe mit morgenmads-game. Er faldet lidt af på den og nu craver jeg noget friskt og sommerligt. Og tænker også det er på tide at introducere Kutteren til smoothie-livets glæder.
 • Drikke Spritz på altanen. Både den klassiske i ny og næ efter putning, men også den helt geniale alkoholfri version fra Ish (køber dem hos Meny), som jeg kan anbefale fellow ammende, gravide eller de der af andre årsager foretrækker uden procenter. Smager næsten bedre end den ægte vare.
 • Have fikset kategorierne og ‘ryddet’ lidt op her på bloggen omme i maskinrummet.
 • Ud at se bøgeskoven springe ud og blive helt lysegrøn. Og nyde blomstrende blåregn, hvor jeg kan komme til det.

Jeg ser især frem til…

 • Mors dag, hehe. Har store forventninger. Tænker morgenmad på sengen og sådan. Så må vi se, om der er andre i husstanden, der ved, det er mors dag…

Månedens (drømme)outfit…

… enkle tee’s og cut off’s hvis vejret tillader det. Købte to par helt perfekte afklippede Levi’s denim shorts på et loppemarked for nogle år siden. Blot for at komme hjem og finde ud af, at jeg ikke kunne mase min mås ned i dem. Det kan jeg på forunderlig vis nu (en kombination af at Kurt har spist den, måsen, og at jeg har siddet den flad) og de er alt det jeg nogensinde har drømt om, når det kommer til shorts. Det og en lang, blomstret kjole fra Month of May og så er jeg godt kørende og klar til at lege sommer.

Jeg skal spise…
… danske jordbær og nye kartofler, hvis ikke det er for tidligt. Og solbær/choko-is fra Ismageriet. Bedste. Is. Og pålægschokolade direkte fra pakken. En ny (u)skik jeg har tillagt mig.

Det skal jeg lytte til…
…  min yndlings-podcast The High Low, der er tilbage fra barsel.

Det skal jeg se…
 Papirhuset på Netflix. Vi er allerede i gang og synes den er så spændende. Hvis ikke man bryder sig om det dubbede (jeg gør ikke) så vælg at se den på spansk, der er originalsproget.

… alle de smukke naturserier, som DR flyder over med lige nu. E.L.S.K.E.R.

Jeg skal læse…
… Pesten af Albert Camus og Som Pesten af Hanne Vibeke Holst. Som I kan se, er jeg besat. Og vælger tydeligvis ikke at kæmpe imod.

Månedens drøm…

… en tur til frisøren.

… at lokke Nikolaj med ud i en rapsmark og tage billeder. Hmm…

… at holde mit citrontræ i live. På trods af grønne fingre i almindelighed og frodige planter i trivsel både inde og ude, så er jeg altså ikke god til mit (relativt) nye citrontræ. Havde et for en del år tilbage, som jeg heller aldrig helt blev venner med. Men håber, det ender lykkeligt.

Jeg er taknemmelig over…

… at bo sammen med to styks drenge, som jeg virkelig godt kan lide.

… smukke aftener med smukke solnedgange, som jeg lever højt på.

Jeg gider ikke...

… mere håndsprit. Mine hænder er ved at falde af i knastørre flager. Men gør det selvfølgelig alligevel.

 

 

(Visited 3.321 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Hvor pudsigt! Hverken min mor eller jeg kan få vores købte citrontræer til at trives – dette tiltrods for, at vi begge har prøvet indendørs (har hørt de ikke kan lide træk), udendørs og i drivhus, lidt vand, meget vand, gødning og jeg skal komme efter dig. Men nej, ingen succes.

  Til gengæld har jeg succes med at gro fine grønne og struttende citrontræer fra citronkerner, som trives i bedste velgående (ind til videre – det ældste er et år gammelt, og har altså ikke kastet citroner af sig endnu) til min egen store fornøjelse og undren.

 2. Ej skal da også snart have en is (til) med chokolade og solbær (dog fra Social Foodies). Luksus-Kæmpe Eskimo! Når nu du alligevel skal pille ved back end så vil jeg bare sige, at søgefeltet ikke dur på min telefon (Sony, bruger Ecosia som browser :)

 3. Skynd dig med hensyn til rapsmarkerne de er på højdepunktet nu og har været det næsten hele ugen, så flotte???

 4. Jeg har et citrontræ, som det er lykkes mig at holde liv i. Jeg giver det kun kogt afkølet vand. Ved ikke om det er derfor, men det giver mig i hvert fald adskillige regulære citroner :)

 5. Er lige blevet færdig med “som pesten”! ? Mange varme anbefalinger herfra, kunne slet ikke slippe den igen!