Do you like Piña Colada

Kan I? Det kan jeg i dén grad. På trods af ellers ikke at være til søde drinks, så er jeg altså mægtigt begejstret for Piña Colada. Den smager af sol, sommer, ferie og rare ting. Og dufter noget så eksotisk, lækkert.

Dét gør denne body lotion også, så hermed et lille tip, hvis du kan lide Piña Colada og mangler en god creme at smøre hylsteret ind i.

Købte den, da vi var i Norge på sommerferie, da jeg havde glemt body lotion – og det ikke er en mulighed, med mine tørre stænger, at undvære smørelse i 14 dage.

Og så stod jeg ellers dér på campingpladser blandt sne og fjelde og mærkede palmesus og bølgesvulp fra turkisblåt vand via en body milk. Der udover at dufte lækkert, både plejer og fugter. Og trænger nemt ind.

Pineapple Coconut Body Milk hedder den og den er fra græske Korres, der laver naturlige skønhedsprodukter, med en pæn, grøn profil. Er lidt i tvivl, om man stadig kan få Korres herhjemme, men ellers kan den findes på nettet.

Den findes også som shower gel og den ryger fluks på min juleønskeliste.

Ps. Opskrift på Piña Colada. God fredag og weekend!

 

(Visited 1.087 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Elsker også Korres! Og når det ikke kan komme med hjem fra udlandet, har de et lille udvalg i Magasin :-)