She sells seashells…

… by the seashore. Sådan lyder den engelske version af ‘bispens gipsgebis’. Og selvom jeg ikke umiddelbart synes de tungebrækkere volder problemer (spørg mig efter et glas vin), så er jeg i den grad bidt af en gal muslingeskal.

Min muslingevask er netop kommet hjem (og den er floooot) og vips så var der også skaller, konkylier og deslige drysset ud med nænsom hånd over resten af mit hjem. De har sneget sig ind på mig, stødt og roligt. Kopper, tallerkener, vaser…

Ligger jeg under for en trend (retorisk spørgsmål, svaret er med største sikkerhed et rungende ja), eller er det mit havelskende krebse-jeg, der får lov at komme til udtryk i vores indretning (sandsynligvis også, men nok mestendels det første)?

Er I andre, der også er med på det ‘nye’ maritime tema og har skaller på hjernen? Og her tænker jeg altså, at det ‘gamle’ maritime tema er det med koøjer i dørene, reb mellem væg og loft (det var der faktisk det første sted, jeg boede, da jeg flyttede hjemmefra) og et anker hist og her.

Og hop så lige over til min ven AC, der har skrevet et hyggeligt mandagsindlæg om mig, der citerer Dronningen i et forsøg på at retfærddiggøre den hyggeligste omgang mandagssløseri ;)

 

(Visited 3.473 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Jeg er også krebs (og min personlighed passer fuldstændigt med horoskopets beskrivelse) og jeg er også helt besat af både muslingeskaller og alt andet der har med havet at gøre. Og bliver en smule hylet ud af den hvis jeg er for langt væk fra havet. Om det er krebsen i mig eller fynboen der er vokset op med max 5 minutter til havet skal jeg ikke kunne sige. Men jeg forstår fuldt ud din muslinge-obsession! Frygter at det går af mode en dag, for så er jeg også på den, haha.

  1. Er også ærke-krebs og har det på præcis samme måde. Boede i Bruxelles i et år og SAVNEDE havet. Vi må håbe skallerne er trendy læææænge endnu. Klem E

 2. Du er bestemt ikke alene. Det lyder dog knapt så charmerende at forklare min obsession med henvisning til mit stjernetegn som vandmand (haha). På min smukke Stockholm-reol (apropos trends, hm) står en smuk koralfarvet konkylie, som min morfar fandt på stranden i Samoa gav min mormor i bryllupsgave en gang for længe siden. På mit badeværelse har jeg to store muslingeskaller (som min mormor og morfar også har samlet på deres utallige rejser), som jeg bruger til mine fine perlesmykker :-)

 3. Hej. Har søgt på muslingevaske og så kom din side op. Hvor har du købt den? Det er lige den jeg leder efter.
  Super flot badeværelse med borderstone. Det er for vildt flot.
  Mvh Hanne

  1. Den er fundet brugt på tysk eBay til 50€ ;) Men i min jagt på den, fandt jeg en del på både engelsk og tysk eBay, så det kan være et godt sted at lede. Klem E