blogtip: the food club

Åh ved slet ikke hvor jeg skal starte. Er helt besat af The Food Club for tiden. Typografien, farverne, opskrifterne, billederne, sugerørene, armen altså det er så gennemført! For det første er den mad Ditte laver lige mig. Lidt sundt, lidt sødt og masser af lakrids. Ej måske det skulle have været ‘for det andet’. For det der slår mig allermest er hvor gennemført lækkert bloggens æstetiske udtryk er. Mums! Alt er stylet, redigeret og udført så appetitligt at jeg griber mig selv i bare at sidde og sukke (og blive en lille smule misundelig). Tror at The Food Club er Danmarks flotteste og lækreste madblog. SKYND JER at tjekke den ud hvis ikke I allerede kender den.

(Visited 469 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

38 Kommentarer

  1. jaaa det er også min yndlingsblog. jeg elsker mad, men jeg orker ikke at læse særlig mange madblogs, for synes de er ens. men dette her er bare så gennemført skøn.

  2. Ihh altså, sikke da et dejligt indlæg at falde over. Skulle lige ind og læse DIN blog og så opdager jeg dette meget flotte indlæg om MIN lille blog. Tusind tak for de søde og rosende ord – Tak.

  3. Uhh det lyder som om jeg skal kigge et smut forbi den blog.. Det både ser og lyder super lækkert.. Tak for tippet

  4. Er da sjældent blevet så sulten af en madblog! Hvor er den fin! Fantastisk hvor stor forskel gode billeder gør :)

  5. Ih, hvor er den smuk og sikke lækre ting! Tak. Og tak for Chili sin carne opskrift – kødglad kæreste var også meget begejstret.

  6. Det ser bare lækkert ud! Kæmper for at holde en madplan, og så lægger du sådan noget ud ;) Ej, tusind tak for tippet, der skal helt sikkert bladres!

    1. Ved det desværre ikke :( Dengang jeg viste dem var det på en café. Men sving da forbi The Food CLub og spørg Ditte selv :)

  7. nøj! hvor lækkert. helt klart et sted, hvor jeg kan finde en lækker opskrift næste gang veninderne kommer til middag!(: