snack of the day: dressed up cottage cheese

Min favoritsnack for tiden: Hytteret med vanillepulver (ikke vanillesukker, men pulver. Urtekram har en god en), kirsebærsovs og hakkede mandler. Det er lidt sådan en ris a la mande light. Ikke helt sund pga. sukkeret i kirsebærsovsen, men klart sundere end en af de der købe-risdesserter med frugtsovs. Og man kan jo snildt bruge friske bær i stedet for kirsebærsovs. Jeg elsker bare kirsebærsovs og har hamstret et lille lager her i januar. Det er nemlig rigtig billigt lige nu :) Jeg er storforbruger af små mellemmåltider og snacks, så har tænkt at lave en ny serie her på bloggen: ‘Snack of the day’. Altså ikke forstået sådan at der kommer en hver dag, men af og til hvis jeg har lavet noget lidt mere opfindsomt end at spise et æble og en håndfuld mandler. One of my favorite snacks at the moment. Cottage cheese with vanilla powder, cherries and chopped almonds.]]>

(Visited 637 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Uh, jeg er meget interesseret i tips til mellemmåltider, jeg er forfærdelig til at få noget spist i løbet af dagen! :)

  2. < ![CDATA[Rigtig godt tema! Det vil jeg glæde mig til. Og det lyder virkelig lækkert med din hytteost-snack. Det må jeg prøve en dag, hvis jeg kan opstøve kirsebærsauce :)]]>

  3. Gud, hvor smart! Jeg elsker hytteost, men jeg har aldrig overvejet, at man kunne gøre det sødt i stedet for salt. You live, you learn…

  4. < ![CDATA[jeg er også så vild med små søde mellemmåltider (ikke sukker-søde, men søde på den nuttede måde). glæder mig til inspiration :) smager denne snack som risalamande?]]>

  5. < ![CDATA[Hej piger, Fedt at i synes om idéen med snacktips :) Carla - hmm... ikke præcis, den er slet ikke så sød, men den har ris a la mande-vibes ;)]]>

  6. < ![CDATA[Jeg bruger også meget mellemmåltider, jeg har altid en pakke rosiner og nødder i min taske. Jeg bliver meget træt hvis jeg ikke holder mit blodsukker oppe, men en pakke rosiner og et par mandler kan altså gøre underværker. Det lyder virkelig lækkert! Og dejligt med flere ideer til mellemmåltider :D Hav en god dag, Frances.]]>

  7. < ![CDATA[Hvor lyder det lækkert med et lille snack-tip en gang i mellem! Jeg spekulerer bare på hvilken kirsebærsovs du bruger, og om du bruger den varm eller kold? Venlig hilsen Frederikke]]>

  8. Jeg elsker hytteost, men har aldrig før tænkt på det som en dessert. Nice nice nice. Det må jeg prøve snarest muligt (måske i aften?).