snack of the day: dressed up cottage cheese

Min favoritsnack for tiden: Hytteret med vanillepulver (ikke vanillesukker, men pulver. Urtekram har en god en), kirsebærsovs og hakkede mandler. Det er lidt sådan en ris a la mande light. Ikke helt sund pga. sukkeret i kirsebærsovsen, men klart sundere end en af de der købe-risdesserter med frugtsovs. Og man kan jo snildt bruge friske bær i stedet for kirsebærsovs. Jeg elsker bare kirsebærsovs og har hamstret et lille lager her i januar. Det er nemlig rigtig billigt lige nu :) Jeg er storforbruger af små mellemmåltider og snacks, så har tænkt at lave en ny serie her på bloggen: ‘Snack of the day’. Altså ikke forstået sådan at der kommer en hver dag, men af og til hvis jeg har lavet noget lidt mere opfindsomt end at spise et æble og en håndfuld mandler. One of my favorite snacks at the moment. Cottage cheese with vanilla powder, cherries and chopped almonds.]]>

(Visited 825 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Uh, jeg er meget interesseret i tips til mellemmåltider, jeg er forfærdelig til at få noget spist i løbet af dagen! :)

  2. Gud, hvor smart! Jeg elsker hytteost, men jeg har aldrig overvejet, at man kunne gøre det sødt i stedet for salt. You live, you learn…

  3. Jeg elsker hytteost, men har aldrig før tænkt på det som en dessert. Nice nice nice. Det må jeg prøve snarest muligt (måske i aften?).