tonight

[youtube jtoncUzV6nA 930 503]

I spørgerunden har en af jer spurgt, hvad for noget musik jeg hører. Sangen ovenfor er en af mine yndlings (bare lyt til den, videoen er ikke noget at råbe hurra for). Ellers er jeg vild, vild, vild med Manu Chao. Og Jason Mraz, som jeg har skrevet om før. Og så går jeg heller aldrig af vejen for gode gamle Beatles, Doors eller Stones. Eller Nancy Sinatra og Edith Piaf. Er egentlig også ret glad for Bob Marley. Og Kent!! Hmm… det er en rodet samling ved det godt. Men det er mig. Hvad lytter I til og hvad kan I anbefale? Gerne en yndlingssang og et link :)

I aften skal jeg til julefrokost og jeg glæder mig som et lillebitte barn! Tjing!

One of my favorite songs. Just listen to it, the video is bland…

]]>

(Visited 174 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

  1. Åååh.. Gode gamle ‘tonight’. Hørte den ustandseligt på en ferie på Rhodos for 4-5 år siden. Det er en klassiker :)