life is wonderful

[youtube R08q2wzGpzk 930 661]

Tusind, tusind tak for alle jeres søde, opmuntrende og medfølende kommentarer på indlægget fra i torsdags, det var helt overvældende og I kan tro at det hjalp. Især på mit humør og lyst til at blogge igen og måske endda også sådan helt bogstaveligt talt i forhold til Penny, mere om det om lidt – man skal ikke undervurdere betydningen af god karma, så af hjertet tak :)

I var en del der spurgte hvad det var for en sang, der var i slutningen af videoen med Penny. Det er yndlings Jason Mraz’s Life is wonderful (i en liveindspilning fra en koncert i Amsterdam), så den får I lige her til at starte mandag morgen på :)

Torsdag aften havde jeg P til en dyrlæge, der også er dyrekiropraktor og Penny var ‘låst’ flere steder i ryggen og var utroligt øm omkring sine forben. Allerede dagen efter kunne man se en forandring, men tog hende til vores egen dyrlæge (igen, igen, igen) på Københavns Dyrehospital og fik også ham til at mærke hende igennem også for en sikkerheds skyld. Igen trak hun sig meget i forhold til forbenene og vi blev enige om at røntgenfotografere. Der var heldigvis ikke noget galt med leddene og heller ingen frakturer, til gengæld havde hun Panosteitis i rørknoglerne i forbenene, der er betændelse/inflammation i knoglemarven. Det er nærmest en slags ekstremt vokseværk og er meget smertefuldt. Det kommer og går og kan flytte sig fra ben til ben og give let feber og appetitløshed. Det går heldigvis som regel over af sig selv, men kan vare lige så længe som hunden vokser. P skal nu have smertestillende og ro i de dårlige perioder og så håber jeg ellers bare at det snart er et overstået kapitel.

Hun har fået smertestillende siden fredag og jeg skal lige love for jeg har fået min tossede hvalp tilbage. Hun er FRÆK og der er gang i den, så dejligt at se. Og temmelig svært at holde hende i ro. Dejligt at det ikke var noget rigtig alvorligt. Og så dejligt endelig at vide hvad der er galt og kunne hjælpe hende. Tak for al jeres gode karma!!

One of my favorite songs :)

(Visited 220 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Vidunderligt. Det er dejligt for dig, at der er fundet en diagnose. Så fik du opfyldt dit højeste juleønske :)

 2. Stakkels Penny, men hvor er det dog dejligt, at I har fundet en diagnose og nu kan hjælpe hende af med smerterne. Det er jo slet ikke til at bære, at en så dygtig, glad og dejlig hund skal have det skidt.

  Jeg blev helt rørt over at læse om jeres problemer med Penny – hvilket virker enormt fjollet, for jeg kender dig jo ikke engang :)

  Og sikke en dejlig sang, i øvrigt.

 3. Heyy sikken fin ny vinter/juleheader!! og dejlig sang at starte dagen på
  Fortsat god bedring til Penny!!

 4. Kæreste Emily og Penny!
  Dejligt det går i den rigtige retning! Frida (min mopsehvalp på 10 måneder) har også været til dyrlægen et utal gange (thank god for hundeforsikring) med hårsækmider. Det er det mest frustrerende med en syg vaps, de fortæller jo ikke bare hvor det gør ondt, og man kan så hurtigt se, det går ud over humøret på de små.

  Krydser for at Penny-puppy får det godt igen, og så sender Frida vift med halen herfra, og siger op med snuden!

  Så fin header! – sjovt du lige spiller Mraz, har hørt ham hele morgenen, han er fantastisk!

  BH Cath fra http://rockpaperdresses.wordpress.com/

 5. Dejligt at høre! …Og så synes jeg simpelthen det er så fint at du skifter header efter årstid og stemning. It’s all in the details ha ha! ;) God mandag emily!

 6. Det er jeg sørme glad for at høre, dejligt at høre at I nu har fundet ud af hvad det er og kan hjælpe søde lille Penny. Giv hende et stort nys fra mig

  -Katja

 7. Dejligt med en opdatering om Penny – selvom jeg bare følger med her på bloggen, kommer jeg virkelig til at føle med dig og hende.. Hephep, hun skal nok få det bedre snart!

 8. Ej hvor er det dejligt!
  Har selv en hvalp på samme alder som Penny, så jeg kan næsten forestille mig hvor forfærdeligt det har været!

  Rigtig god bedring! :-)

 9. Jeg græmmer mig hver gang ordet god ‘karma’ bliver nævn på en modeblog (eller andre steder) hvor det bliver brugt og er fuldstændig misforstået. Men skidt pyt ;)

  Og, med det sure opstød til side, så er det godt nok dejligt hvor hurtigt og godt det allerede går for den søde Penny! Rigtig dejligt at høre.

  Jeg håber for jer at hun ikke kommer til at lide mere resten af hendes dejlige hundeliv. Og igen: det gør mig SÅ glad når ejere tager ansvar for deres hunds liv og velfærd og ikke bare ser dem som noget der er til for deres underholdnings skyld.

  Nyd hende :-)

 10. ej, hvor godt at høre Emily! Jeg sidder næsten med tårer i øjnene af lettelse, og håber det nu er noget du kan lægge bag dig.
  Jeg blev også rørt på den gode måde, over at du skrev at den frække hvalp er tilbage.
  Når Bersi har været syg, er det bedste også bare når frækheden vender tilbage ;-)

  KNUS

  og virkelig FIN header, du er min æstetik-inspiration, selvom jeg aldrig når dine højder.

 11. Jubiiii tillykke med at I har fundet årsagen! Og dejligt at Penny har overskud til at være fræk igen…he he

 12. Hvor ER jeg glad for, at hun ENDELIG blev diagnostiseret korrekt og, ikke mindst, hjulpet!!!! Dagens bedste nyhed, intet mindre!

 13. Hvor er det godt at høre hun er på toppen igen og at i har fundet problemet:) det gør bare så ondt når de er syge, de små pus:( og man er så afmægtig når man ikke ved hvad det er – de kan jo ikk selv fortælle hvad problemet er. Jeg er helt glad på jeres vegne:)

  Og pæn, pæn header. Godt arbejde:)

 14. Uber dejligt indlæg. Skønt du slap af med uvisheden..Den er simpelthen en killer. Rigtig god jul til den lille familie :)

 15. Dejligt at høre Emily! Håber det går mere smertefrit fra nu af, nu hvor I har lidt mere vished :)

 16. Orh hvor skønt at læse! Hvor er det herligt at hun har det meget bedre allerede :)
  Skønt indlæg, skøn ny header, skøn sang – skønt med skønt på!

 17. Hvor er det bare skønt for dig og J!! :) Håbede også sådan, at der ville komme noget opklaring/diagnose på søde Pennys symptomer ;) Håber da så at den krudtugle snart stopper med at vokse! Så lige på nogle af de første indlæg om hende, og hvor er det egentlig vildt hvor lille og nuttet hun var som hvalp! (Ikke at hun ikke stadig er det!)
  – Og super fin vinter-ish header :)

  Knus herfra

 18. Ej hvor fantastisk!! Det var virkelig dagens gode nyhed – nu vil jeg se Penny videoen og glædes :D

 19. <3 Det varmer at læse at I fandt ud af hvad der sker med Penny. Håber det kan give ro – og selvfølgelig at Penny får det bedre.

  Glædelig jul.

 20. Det var godt at høre Emily. Jeg fik faktisk aldrig kommenteret på det indlæg, men derfor var der stadig masser af karma herfra.
  Måske vil du sende lidt karma til en god hundeven af mig, han er blevet indlagt og er meget syg, pga. noget de mener er en medfødt hjernefejl (og nu er han 1 år), og der er desværre stor risiko for at han ikke klarer den. Så jeg håber du og Penny og alle andre hundeglade væsener vil sende lidt god karma til ham :)

 21. åh emily hvor er det dejligt at høre at din lille vuf har det bedre!
  for to uger siden måtte jeg aflive min egen lille skat, han blev kun 6 måneder. men han havde desværre en defekt, der gjorde at han ikke kunne mærke sine bagbben og derfor ikke kunne gå rigtig. åh, det var så smertefuldt for mig at se på – han havde ingen smerter, men det havde jeg! så jeg kan kun forestille mig hvor ondt det må gøre på dig at se DIN lille skat have det skidt. det er dejligt hun har det bedre!! :)

 22. Hvor er det dejligt at høre, at I har fundet ud af, hvad der er galt med Penny! Det er så hårdt, ikke at vide hvad det er.

  Og så kommenterer jeg altså lige på den video, du postede af hende forleden:
  Argh! Giv mig en BC! Hvor er hun god. Jeg har selv en JRT-blanding og fint nok, man kan godt lære den alt muligt, men KUN de dage den selv har lyst og har man først lært den det, kan man ALDRIG være sikker på, at den gør det når du ber den om det. Jeg bliver død-misundelig når jeg se, hvor gode Penny og dig er.

  Nej, jeg har selvfølgelig valgt min hunderace med omhu (en af mine kæpheste – som vi iøvrigt deler, har jeg bemærket) og på alle punkter passer min lille, skøre og meget selvstændig JRT-blanding perfekt til vores familie. Men jezzz hvor gad jeg engang i mellem godt at have en velopdragen hund, der bare i det mindste kommer når man kalder :-).

  Mange hilsner og tak for en dejlig blog.