little things

Er stadig lidt skidtmads, men bliver heldigvis forkælet med flotte ‘blomster’ og kage. Min mor har lige været forbi med kopkager fra Serenity. Så rart og så pænt af hende.

Apropos cupcakes, så forstår jeg ikke helt hvorfor de stakkels små kager får så meget skældud. Altså hallo, det er jo bare en lille formkage med snask på. Det kan skisme da ikke være roden til alt ondt. Eller? Pussenussede klart, men så er der vel heller ikke så meget mere at sige om det. En kage er altså en kage i mine øjne. Hypet eller ej. Og jeg holder af dem alle og spiser dem med glæde. Brunsviger, flødeskumskage, kopkage. Er ikke for fin, for elitær, for hipster eller for meget til nogen af dem. Synes egentlig at folk der hater på kager (og dem der bager/nyder dem) skulle komme herhjem og få et stykke kage og et tæppe om sig og et knus. Der findes rigtig mange rigtig farlige ting ude i verden, men der er slet, slet ingen grund til at være bange for kopkager. Amager og halshug!

(Visited 515 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

36 Kommentarer

 1. Jeg ville utrolig gerne på kopkager, tæppe og knus hos dig :)
  – Håber du får det bedre i en fart :)

 2. måske skulle man bare sig at man hader kager, bare for at få kuns og kage og å et tæppe om sig :p
  (det er så lige her jeg skal lade være med at fortælle, at jeg netop nu har blondies/brownies med hvis chokolade i ovnen)

 3. Min kvote for kopkager (eller nogle andre slags kager for den sags skyld) er bestemt heller ikke opbrugt! Og da slet ikke når de er så fint og forskelligartet pyntet som dem på billedet. Lige nu står norske klejner også højt på min hitliste, elsker den sure glasur.

 4. Hater på kager?!

  Ai, så mangler man vist bare et liv.

  Og NB – når I begynder at stirre på Penny og anklage hende for, at “lufte sig” lidt rigeligt, så tjek lige kål-buketten. Når de har stået lidt, har de det med at begynde at lugte pænt meget af pr..
  ;- ;-)

  God bedring!

 5. Der er altid nogle mennesker der hate på noget når det bliver for populært. ævæv.

  Mht. kagerne fra Serenity , hvad synes du om dem? De er en smule tøre i krummen for min smag.

 6. Ahah…Je lis pas mal de blogs et éditoriaux de France qui critiquent cette tendance dans les blogs francais, et je dois admettre que j’ai pensé à toi et ton blog.
  Mais c’est vrai que c’est réducteur de ranger un bloggeur dans une catégorie juste à cause de leurs préférences culinaires.
  Mais c’est vrai que parfois, on dirait que c’est le seul gâteau que les bloggeuses connaissent – et ca en devient caricatural.
  Conclusion: vive la diversité, à bas la hype.
  p.s : j’espère que tu as compris mon commentaires.

 7. Sikke en fin buket!

  Jeg er vild med pyntekål udenfor her i den kolde tid, men jeg må da bestemt på jagt efter afskårne kål he he.

  Og nej, jeg for´står ikke den første del af indlægget. Mit mantrum er: en kage er en kage er en kage…
  Er der kage spiser jeg :-)

  Mvh. Mette

 8. Hahaha genialt indlæg.
  Forstår heller ikke hvordan folk kan gå så meget amok over en kage… hallo! det er en kage :P

 9. Hej emily,
  jeg elsker din blog, den er herre dejlig! jeg kan godt lide dit mix af lækre ting (mad/kager) og mode, sådan er min blog også bygget lidt op.
  Jeg fandt din blog fordi jeg så den i kig ind. og de har ret danmarks bedste modeblog :D’

  kram

  lettherebelightbitch.blogspot.com

 10. Mmm… Den der oreo-cupcake ser fantastisk ud!

  Minder mig om at jeg har et værdibevis til Serenity Cupcakes liggende. Har også været lidt skidtmads på det sidste, måske de kunne hjælpe på det?

 11. Hehe, hvor er du god, Emily :)
  Bare fordi alle kan lide cupcakes, er det pludselig yt at kunne lidt cupcakes.

  Måske også lidt yt, at sige yt..

 12. Jeg er meget enig – og hvilken fantastisk måde at sige det på!
  Skønt indlæg, skønne billeder!

 13. åh, et dejligt indlæg. hvor er det sødt at du forsvare de små kager! og som folk allerede har nævnt, så kan hypede ting kun forvente at få lidt(eller meget) hate. sådan er det :)

  skønne billeder btw :)

 14. Hvem hater dog på kage? XD
  Jeg har haft så meget lyst til kage hele dagen, efter at have set Cake Boss på TLC noget af dagen ;D
  Sad forresten helt glad og smilende da din “reklame” pludselig gik igang ^^

  Hvordan laver du frostingen så fin på disse cucpcakes? :) Har simpelthen ingen ide om hvordan du kan “samle” det så flot på midten, og samtidig få det til at ligne “flæse” :)

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com

  1. Det er desværre ikke nogen jeg har lavet, de er købt hos Serenity Cupcakes i Grønnegade :)

 15. IH, Hvor er du bare SØD! Og jeg er da sikker på at dit forslag om kage og knus, kunne redde verden fra krig og ulykkelighed :)

 16. Kage er godt!!

  Der findes ærlig talt ikke noget bedre end sådan en nybagt kage, som frister en til at nasse af kanten eller når man brænder tungen på en nybagt småkager fordi man er FOR utålmodig…

  … og så er jeg glad for at jeg bor i Odense og ikke kommer forbi de sjovere kagebikse i KBH, andet end når jeg tager et svinkærinde efter arbejde.

  Hvor ligger Serenity Cupcakes? – Hvis man nu skulle forvilde sig derhen en dag, hvor man er gået sukkerkold.

  – og god bedring :)

 17. Hvor er det en hyggelig (og sund) måde at se på kager. Jeg er helt enig. Siden er jeg vist så fjollet, at jeg altid synes at jo pænere de der kager er, jo bedre er de. Men det tror jeg vist ikke heller at jeg er alene om… :)