little things

To rare ting, der har gjort mig glad i denne uge (der heldigvis har været meget bedre end sidste). Mine nye gummistøvler (!) og en helt fantastisk tur hos Beauty Avenue i går, hvor jeg fik en helt ustyrligt rar ansigtsbehandling og manicure. Mere om det senere.

Festen i går aftes gjorde mig også rigtig glad. Masser af fabelagtige bloggerkolleger og ikke mindst en masse flinke læsere. Da vi fik håndværkere tidligt i morges og da jeg har været på kursus hele dagen, kunne jeg desværre ikke blive så længe i går, men mange tak til alle jer der kom og ikke mindst rigtig hyggeligt at få hilst på nogle af jer :)

Er desværre blevet syg, det måtte jo ske, er simpelthen det værste skravl lige så snart jeg har en stresset periode, så nu vil jeg fejre fredag aften i sofaen med vaps og mand og colaer og mad med masser af ost. Smeltet that is. Osten altså. Appetitten fejler nemlig ikke noget. Heldigvis.

Rigtig god fredag til jer.

My new rain boots and a gorgeous facial made me happy this week. Among other things.

(Visited 215 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hej piger,

  Gummistøvlerne er fra Colors of California og købt i Miss Corner på Amagerbrogade :)

 2. Øøøøj, hvor er de gummistøvler bare fede! Gid, de var mine, de er jo lige min stil. Føler mig ellers ikke ret godt tilpas i gummistøvler, men de dér ligner jo bikerboots… God bedring, skravl! :)

 3. God bedring fine du. Når man nu endelig skal være småsløj (det er jeg også), så er det altså rart med en mand og en vaps (og i mit tilfælde en baby;-)..)

  ..og masser af smeltet ost!!

  God fredag

 4. Hej. Super fine gummistøvler:) Er de normale i str? Vil nemlig bestille dem på nettet, da jeg ikke lige kommer forbi Amagerbrogade snart:)

 5. Gummistøvlerne kan også fås i Free Lance-butikken i indre by. Der er også en lang model, som jeg selv har og er super glad for. Bare for dem, der ikke lige kommer forbi Amagerbrogade ;)