recipes 2012 part 1

1. Chili sin Carne¬†(vegetarchili). 2. Brownies. 3. Asiatisk ‘coleslaw’ med kylling. 4. Citronpasta. 5. Hindb√¶rsnitter. 6. Falafel. 7. Pizza. 8. Iskaffe. 9. Fisk med indiske krydderier. 10. Cookies med chokolade, n√łdder og appelsin.

Nu har I vist snart fået nok af at se på mit fjæs, så tænkte at vi passende kunne kigge lidt på de opskrifter, der blev bragt på bloggen sidste år i stedet ;)

Blev rigtig glad, da jeg sad og lavede disse indl√¶g. I √łjeblikket har jeg lidt d√•rlig samvittighed over ikke at have postet en opskrift i s√• lang tid – hvilket prim√¶rt skyldes at jeg ikke bor hjemme for tiden – men blev lidt stolt over, hvor flittig jeg trods alt havde v√¶ret i det meste af 2012 p√• k√łkkenfronten :)

Jeg har udvalgt de 40 bedste opskrifter ud og viser dem over de n√¶ste par dage. Her er de f√łrste 10. Links til opskrifterne er lige under kollagen.

Min dag byder p√• en blid start med tjek hos optikeren (synes jeg bliver mere og mere blind) og siden en halv arbejdsdag. Lige til at overleve. Er allerede ret s√• lun p√• 2013 og har lommen fuld af gode id√©er, planer og intentioner for √•ret. 2013 f√łles helt rigtigt i min mave. 13 er i √łvrigt mit lykketal.

ENGLISH RECAP: As I’m a little fed up with watching my own face, I thought we’d do a recap of the recipes featured on the blog in 2012 as well ;)

bloglovin

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

28 tanker om "recipes 2012 part 1"

 1. Uhm, det ser jo l√¶kkert ud det hele – har selv chiliconcarne i k√łler’n fra ig√•r – perfekt t√łmmerm√¶ndsmad :D

  - Anne

 2. Hvor ser det fint ud!

  Jeg gl√¶der mig til at h√łre mere om de der planer og dr√łmme og intentioner, de er noget af det, jeg selv holder allermest af ved at starte p√• et nyt kalender√•r, ogs√• selvom man ikke altid f√•r udlevet det hele.

 3. Ej hvor ser det bare lækkert ud. Så er der inspiration til det næste stykket tid!

 4. Hej ynglings blogger !
  Hvad mener du med du ikke bor hjemme for tiden.? Er du ok!
  Hilsen Karoline

  • Jeg er ok :) Er g√•et fra min k√¶reste, det er ikke sjovt, men jeg klarer den.

   • Godt du holder hovedet h√łjt – det er aldrig sjovt den slags, men jeg ser dig som en st√¶rk kvinde og der findes mange fisk i havet og helt sikkert den rigtige for dig ! Gode tanker til dig ! (Og penny) hilsen karoline

 5. Syntes mange af opskifterne ser super ud, og kan se at der er op til flere af dem jeg skal have afpr√łvet! Retten p√• billede nr.3 er der ikk noget link til, og det ser ud til at v√¶re en af de retter jeg gerne vil af pr√łve… Vil du ikk v√¶re s√łd at smide linket ind til opskiften? :)
  Super blog btw ;)

 6. K√¶re Emily. Jeg ved du g√łr en indsats for at k√łbe k√łd fra glade dyr, og at du fors√łger at sprede det gode budskab. Jeg har netop opdaget at Dyrenes Beskyttelse har en mail-ordning, s√• man hver s√łndag modtager en mail med oversigt over, hvilke dyrevenligt k√łd der er p√• tilbud i butikkerne – og udv√¶lge, hvilke butikker man vil have nyheder fra. Man kan tilmelde sig her: http://www.dyrenesbeskyttelse.dk//forbruger/hvor-kan-det-k%C3%B8bes/tilbudsmail – t√¶nkte det m√•ske var noget du havde lyst til at dele p√• bloggen :) Det er i hvert fald en m√•de, man som ung/studerende kan fors√łge at leve op til den forbruger, man gerne vil v√¶re – men m√•ske ikke altid har r√•d til. Godt nyt√•r – og godt arbejde med bloggen ;) Hilsen Emilie.

 7. √Ö√•√•√•√•h, du g√łr mig s√• sulten nu! :) mh, den der chili sin carne er alts√• bare det bedste. og falaflen. og brownies. og cookies. og iskaffe og.. ah, jeg er s√• sulten nu :)

  Knus fra Marie
  http://www.nemesisbabe.dk