Vind: En komplet forårsgarderobe fra InWear (værdi 10.000 kr.)


Hvis man følger med i mine ‘dagens outfit’, så er det nok ikke gået ens næse helt forbi, at jeg er mere end begejstret for InWear. Det er blandt min top 5 af danske mærker og jeg er så glad for deres klassiske tøj med cool detaljer.

Derfor er jeg også ellevild over, at kunne udlodde en hel forårsgarderobe fra InWear til en heldig én af jer :)

Det er alt det nedenfor, der er på højkant. Ret sejt. Vil gerne vinde selv, men den går vist ikke…

inwearcollage

Vind en cool forårs-workwear-garderobe fra InWear
En af jer kan altså gå foråret i møde i de fineste looks fra InWears enkle og skødesløse forårskollektion, der (igen) har den svenske topmodel Mini Andén som kampagneansigt.

InWears forår 2015 byder på så mange lækre styles – fra fittede workwear sæt og cool overgangsfrakker som dem der bliver udloddet her til mere festlige styles.

Det er en mægtig wearable og feminin kollektion med et moderne twist, der har fokus på rene linjer, de gode materialer og fine farver og print.

Sammen med InWear udlodder jeg i alt 10 styles til en værdi af ca. 10.000 kr.
Se mere på inwear.com

Sådan deltager du
For at være med skal du blot lægge en kommentar med hvad størrelse du er hhv. foroven og forneden samt en forårshilsen.

Konkurrencen slutter torsdag d. 26. marts kl. 18.00.
Jeg trækker en vinder umiddelbart efter. Vinderen får direkte besked.

Held og lykke :)

(Visited 6.832 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

1185 Kommentarer

  1. Ej, hvor ville jeg bare gerne vinde. Det ville være helt fantastisk, da jeg går en del måneder i møde uden indtægt (manglende SU og manglende færdigskrevet speciale ;)), så der er ikke til nyt på den front. Jeg får altid lyst til at forny garderoben, når det hele bliver lysere og mildere udenfor. Jeg er en 34 i begge dele og ville elske at hoppe i det stribede suit til min (forårs)fødselsdag om en lille måned.

  2. Sikke en fantastisk præmie, og perfekt til kommende forår med lidt nyt tøj :-)
    I weekenden skal jeg i sommerhus, bage boller og gå ture. Skønt at foråret er kommet og vi igen kan tage huset i brug <3

    Jeg er en 36 både oppe og nede :-)

  3. Kære Emily
    Igår mærkede jeg for alvor at foråret var på vej, da jeg luftede dyner ude på en forårs-klargjort altan. Min altandør var åben hele morgenen, og jeg tog den koralfarvede læbestift på, for nu er det nu! Jeg håber, at du også nyder foråret.

    Jeg er vild med hele sættet fra inwear, wow den lyserøde frakke er smuk!

    størrelse foroven: 36/S/XS
    størrelse forneden: 36/S

  4. Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg kunne bestemt godt bruge noget nyt fint arbejdstøj :) Jeg er en 38 både foroven og forneden.

  5. Gæk gæk gæk, mit tøj er blevet væk. Det står med 6 prikker, pas på det ikke stikker.
    Jeg håber på at vinde,
    eftersom jeg ej kan finde,
    nyt tøj i str. 36,
    nøj hvor ville det være dejligt.

  6. Hvor er det bare nogle fine ting! Jeg er en størrelse 36 foroven og 38 forneden. Jeg ønsker, at vi får varme og solskin lige straks – jeg kan nemlig næsten ikke vente med at have bare ben i solen igen :)

  7. Wow noget lækkert kluns! Det er da lige til at blive i forårsstemning af. Det ville være en skøn tilføjelse i mit klædeskab.

    Jeg er mellem 34-36 (xs-s) både for oven og forneden afhængigt af, om mærket er til den store eller lille side, hvilket jeg desværre ikke ved med Inwear.

    Jeg krydser mine fingre og beder til påskeharen om lidt held min vej :-)

    /Line

  8. Ligesom dig er jeg også temmelig begrejstret for Inwear – frakker, jakker, skjorter, bukser og jeans. Det passer til kroppen og jeg føler mig toplækker i det hele! I dag insisterer jeg på forår og går dagen i møde i en mintfarvet skjorte og med mintfarvede negle. Og med mint fra EOS på løberne :-) Kydser de mintede negle for at jeg vinder! Kh. Mathilde

  9. Sikke en fin konkurrence! Det ville saftsusme ikke være nogen dårlig måde at gå foråret i møde på :-)
    Jeg bruger str. 34 foroven og 27 forneden.

    Og i øvrigt; tak for en virkelig fin blog! Den er en fin lille æstetisk perle, hvis du spørger mig, så tak fordi, du deler den med os.
    Rigtig god fredag fra Aarhus :-)

  10. Tøjet ville være perfekt til min Paris get-away – er der noget bedre en Paris i april? Især hvis det er i den lyserøde jakke.
    Jeg bruger størrelse 36.

  11. Du forstår da at lave en konkurrence der er værd at vinde :)
    Jeg er en bundtung str. 43 og en lidt mindre toptung str. 40.

    Jeg elsker forresten InWears tøj fordi der er plads til min (flotte) runde numse :)

  12. En lækker forårskonkurrence! Jeg sidder og skriver speciale med mit vindue åbent ud til alt fuglekvidret, som jeg forbinder med det dejlige kommende forår :-)

    Jeg er en str. 36 i begge dele.

  13. Wow – vild lækker præmie!
    Jeg er så klar til forår; jeg bliver bare et meget bedre menneske når blomsterne pibler frem af jorden og alt bliver dejlig grønt igen! Jeg håber alle får et fantastisk forår!
    Jeg er størrelse 38 foroven og forneden!

  14. Dejlig skøn forårskonkurrence! Jeg synes simpelthen, at det er så fint på denne årstid, når du så småt kan se naturen springe ud og starte på en frisk efter den kolde vinter. Må indrømme at det er min yndlingstid på året, hvor jeg nyder at kunne sidde udenfor med varme tæpper og en kop kaffe :)

    Jeg bruger en str. 36 for oven og en str. 38 for neden.

  15. Det var dog en fantastisk konkurrence :D jeg bruger størrelse small, 36 forneden og foroven :) bukser en en 26/30 eller 27/30 alt efter modellen :)
    Håber i alle får et super dejligt forår, og nyder det dejlige vejr :D

  16. Ej men altså – det er jo den vildeste konkurrence! Jeg vil selvsagt gerne vinde, for nøj hvor er det bare pænt! Jeg elsker inwear, men det er så sjældent jeg har råd på mit SU-budget, så det ville være så vidunderligt ikke bare at få ét men ti items!!´

    Jeg er en str. 36 både for neden og for oven :)

    Rigtig god weekend!!

  17. Det ville være lækkert med så flot en garderobe. Så ville tøjskabet forhåbentlig stoppe med at grine af mig hver morgen, som det gør for tiden :)
    Jeg er størrelse L/40 både foroven og forneden :)

  18. Man skal ud og daske rundt i solen med en kaffe, de rigtige solbriller (dem hvor du bare føler dig som en Boss, ;-)) og så er det jo skide nemt at finde der perfekte outfit med den her præmie! Aldrig mere tøjkrise! Bare lukke øjnene og tage noget eller!! den vilde hvor kæresten (helt selv) vælger tøjet, fordi man ved det ikke kan gå galt, når det er det her der er i skabet!
    Hvem vil ikke gerne vinde det? Altså jeg spørger bare lige!
    Jeg vil meget gerne gå foråret i møde med deres klassiske stiles!
    Jeg er en størrelse 38 for oven og en 40 forneden i bukser men en 38 i nederdele!
    Glædeligt forår!

  19. Det holdt hårdt i år, men nu ER foråret faktisk på vej. Og med muligheden for at vinde sådan en fin præmie kan man da kun blive endnu gladere. Den trenchcoat er lige, hvad jeg ønsker mig!
    Jeg er en str. 38 både foroven og forneden.
    Mange forhåbningsfulde forårshilsner fra Signe

  20. Forår: Så er det endelig tid til is fra Ismageriet, gåture på Holmen og en ridetur i Dyrehaven :-) Tak for en dejlig blog.

    Jeg bruger størrelse 36 foroven og forneden.

    Kh

  21. InWear er også et mærke jeg ret godt kan lide, men i al hemmelighed, fordi det har altid været min mors mærke! (abe emoji der holder sig for munden)

    Jeg cyklede forleden på arbejde, og kunne konstatere at jeg for første gang i år havde taget en for varm jakke på, og at det godt kunne lade sig gøre at køre uden handsker. Hjem, og frem med fororsjakkerne :-)

  22. Jeg er størrelse 36 i begge dele. Det er virkelig et flot udvalg af styles :-) Den som vinder er virkelig en heldig pige :-)
    Min favorit årstid er foråret. Jeg elsker når man virkelig kan mærke at dagene bliver længere og der bliver lysegrønt i naturen. I år sidder jeg og skriver mit speciale, og jeg er (selvfølgelig) håbløst bagud. Derfor får jeg det mest stressede forår nogensinde i mit liv. Alligevel er mit humør helt i top i de her dage, sandsynligvis fordi solen har vist sige fra sin bedste side – og været fremme i København allerede fra morgenstunden når jeg har cyklet gennem byen til specialekontoret :-)

  23. Here comes the sun, Nananana. Forår og solskin er det BEDSTE!
    Og sikke en fryd, er helt forelsket i sættene! Jeg er en str 38/M for oven og 36/S for neden.

    Kh Maria

  24. Hvor er det en skøn konkurrence!
    Jeg skal flytte i min egen lejlighed her i April, så min forårshilsen er, at jeg virkelig kan bruge alle de indretnings, mad, skønheds og “things to do this month”-tips, som jeg har fået gennem tiden fra din blog – dét er noget, som du kan forårssmile lidt af :-)

    Jeg bruger 32/34 for neden og er også en str 34 foroven – hav en rigtig dejlig dag!

  25. Hold nu op en lækker præmie! Er selv svært begejstret for Inwear og elsker det tidsløse og feminine look :) I weekenden skal foråret fejres i sommerhus med familien med gåture ved stranden og masser af boglæsning. Plus det mindre afslappende: forberedelse til specialeforsvar. Er 38 foroven og forneden. Rigtig god weekend :)

  26. Ej en skøn konkurrence!!
    jeg er 38/38, mangler tøj på måden, som alle damer med respekt for sig selv altid mangler tøj: i kritisk grad.

  27. Kære fine Emily :) Wow en præmie. Den ville jeg give til min mor som ikke har fået nyt tøj i årevis og selvom hun som 73 årig ser SÅ smuk ud ville jeg simpelthen bare elske at give hende en hel ny garderobe. Min mor bruger str 40 foroven og 42 forneden. Og som altid en hilsen til dig og en stor tak fordi du formår at berige hverdagen med skønhed og æstetik uden at det blir tomt og overfladisk :)

  28. Jeg starter nyt arbejde den 1. april, så det ville være så lækkert at vinde! Jeg er str. 36 både foroven og forneden.

  29. Foråret er for alvor over os. Det skal nydes og ikke mindst fejres i denne weekend, hvor jeg afleverer en afsluttende opgave samt fejrer min runde fødselsdag i hjembyen over alle hjembyer, det mest naturskønne sted. Jeg er en str. 38 både oppe og nede.

  30. Sikke en fin konkurrence :-)

    Jeg svinger godt nok meget i str. og jeg ved faktisk ikke rigtig, hvordan InWears tøj er i størrelserne – men nu forsøger jeg med L både foroven og forneden :)

    Lige i dag synes jeg at forårsvejret lader vente på sig, men jeg håber og regner med at det kigger frem senere, så vi har glæde af det i weekenden :)

    God dag, Emily!

  31. Nej nej nej! Sikke da en helt vild konkurrence! Jeg deler din glæde for Inwears tøj og design. Jeg er fuldstændig vild med alle de ovenstående styles!
    Jeg er en str 36/small for oven og 26 forneden.

    Til slut vil jeg da ønske alle et skønt forår. Husk at nyde de små ting, som de første blomster der springer ud, duften af forår, solskinnet og alle de andre skønne ting. :-)

  32. Lækreste give away ever! Er især helt vild med det grå sæt og mangler en trenchcoat ;) Bruger 44 både foroven og forneden.
    Håber at du nyder det (som regel) skønne vejr for tiden! Jeg nyder lyset og manglen på regn!
    Mvh Charlotte

  33. Workwear fra Inwear ville være en skøn gave! Jeg krydser fingre :) Jeg bruger str. 36 foroven og forneden. Ligesom dig elsker jeg også når årstiderne skifter, og forårets mildere vejr har sendt mig ud på skønne løbeture. Jeg tænker tit at løbeturen ville være endnu sjovere med en plettet ven som din som løbemakker:)

  34. Ej hvor fedt! Jeg er str. 38/M både foroven og forneden. Glæder mig til lysere farver og lettere tøj, som er lig med forår! :-)

  35. Åh Gud for en fantastisk konkurrence!! (:

    Jeg er en small/36 både foroven og forneden. Eller, i sko er jeg så lige en 39/40.
    Hav den lækreste weekend!

  36. Sweet spring feeling! Det ville vel nok være en gave, der kunne sætte mig i et helt fabelagtigt forårshumør! Jeg er desuden en 36/38 foroven og en 38/40 forneden:)

    Kram

  37. Det er da en præmie der i den grad ville forsøde ens forår. Selvom forår i sig selv jo er en glæde af de større :)

    Str. 34 oppe og nede.

  38. Wow en helt fantastisk konkurrence – hvor vil jeg bare gerne vinde! :-) Jeg er str. 34 både foroven og forneden.

    Jeg er vild med at foråret er ved at gøre sit indtog – jeg er hundemor ligesom dig og nyder virkelig at det er blevet lysere (og mindre mudret), så vi kan nå en tur i skoven om morgenen inden job. En skøn made at starte dagen på! :-)

  39. Ih jeg bliver jo et helt kådt forårslam med en sådan konkurrence! Jeg er ret standard, og bruger str. 38/M både i over- og underdel :)
    Jeg har selv for nylig afholdt en lille konkurrence på min blog netop i anledningen af foråret. Jeg elsker nemlig foråret, og det er min yndlingsårstid. Jeg er selv forårsbarn, og fylder år fredag i næste uge. Foråret er også specielt for mig, idet min lillesøster fylder år dagen efter mig, så selvom vi ikke er lige gamle, så har vi altid holdt fødselsdage sammen. Og gået ind i foråret sammen på den måde. Jeg elsker at se de små blomster komme frem fra deres vinterhi, og så sent som i morges nød jeg morgenkaffen i haven imens mine hunde fik lov til at opføre sig som netop kåde forårslam :)

  40. Præmien ville da være den bedste forårsgave man kunne få :-)
    Bruger en str. 38/40 foroven og en str. 40 forneden.

  41. uh lala sikke en lækker, lækker konkurrence!
    Jeg ville elske at ifører mig disse styles. Jeg har faktisk ikke købt tøj siden november, så lidt nyt er TILTRÆNGT! Vejret har jo været fantastisk dejligt i de sidste par dage og jeg nyder det meget, med venner, kaffe og latter! Håber også Penny og dig nyder haven :-)

    Min str er M i begge dele.
    Eller 36 forneden og 38 for oven.

  42. Det vil jeg virkelig gerne vinde til min søster, hvis man kan det? :) Hun er den sejeste i hele verden, men er så uheldig, at hun er blevet ramt af konkurs på hendes arbejdsplads, så hun nu står uden job og med en nyindkøbt lejlighed :-/

    Foråret er der hvor det hele spirer og man får fornyet mod på livet, men det er desværre det stik modsatte for min søster lige nu, så jeg håber virkelig at hun vinder, så hun kan få en dejlig overraskelse og få lidt lys ind og få den fornyet energi og komme til at nyde foråret på trods af det hele :)

    Hun bruger 36 på toppen og 36/38 forneden

  43. Starter foråret med et nyt spædende job 01. maj og ville elske at iklæde mig en forårsgarderobe fra Inwear – passer perfekt til job uden at være kedeligt! Str. 38 foroven og 40 forneden.

  44. Glædeligt forår Emily! Efter en fødsel sidste efterår kunne min nye krop godt bruge en ny garderobe ❤️ Str 38 ca foroven og neden

  45. Fantastisk konkurrence. Det ville simpelthen falde på et tørt sted, da jeg har totalt shoppe-stop hele foråret, og samtidig forhåbentligt snart starter på et nyt job, hvor det tøj ville være helt perfekt. Ej hvor jeg krydser finge :-D. Jeg er størrelse 40 for neden og 38 for oven. Glædelig forårs-fredag!

  46. Lækker konkurrence. Jeg er en str. 38/40 både foroven og neden, alt efter om tøjet er til den lille eller store side:-)

    Vh Line

  47. En vaskeægte forårshilsen er for mig lig med sangen “Du kom med alt det der var dig”… “Jeg stormede ud og købte øl ja, vinterens gamle, stive føl for ud på grønne enge…” Og “At livet det er livet værd på trods af tvivl og stort besvær på trods af det der smerter, og kærligheden er og blir og hvad end hele verden si’r, så har den vore hjerter.”
    Foroven; str 38-40/forneden; str 40-42

  48. Forår – ja tak! Når det er koldt og gråt som i dag kan nyt forårstøj da helt sikkert hjælpe på humøret :D
    Str 34 for oven og 36 for neden.

  49. Åh tænk hvis jeg ku vinde
    At blive Inwear-kvinde
    Med elegante nederdele
    toppe, jakker og det hele
    Læks fra top til tå
    Kom forår! Klæd dig på!

    YAY jeg vil gerne vinde:-)
    Jeg er en str. 38 for neden, og enstr. 36 for oven.

    kh Amanda

  50. Hvor det er en forårsfin kollektion og konkurrence! Jeg er vidst en str. 36 både foroven og forneden.

  51. Ih hvor er det nogle fine styles! De må gerne komme hjem til mig og bo. Jeg er en størrelse 38 både foroven og forneden.

    Forårshilsnen bliver et tip til dem, der bor i Århus eller som kommer til Smilets By snart – tag ned forbi Rådhusparken, hvor der er krokusblomster i hvide og lilla nuancer ud over hele græsplanen – SÅ fint og forårsagtigt:)

  52. Sikke en fin konkurrence :-) I dag er der desværre ikke så meget forår i luften, men da jeg cyklede hjem i går aftes – NØJ! Fik helt forårs-kuller over den flotte røde aftenhimmel, fuglene der sang og den svage duft af græs og grønt. Og så selvfølgelig alle de flotte blomster, der farver landskabet. Jeg kan i hvert fald ikke andet end krydse fingre for, at temperaturen snart holder sig over de 10 grader!

    Jeg er en str. 36 både foroven og forneden.

  53. Åh hvor ville det være en drøm at gå foråret i møde men sådan en fantastisk præmie. Mine fingre er krydsede! Jeg er en størrelse 38 i begge dele :-)

  54. Whaaaat, en fed konkurrence! :-)
    Det gad jeg da uden tvivl gerne vinde!

    Jeg er str. 40 forneden og 38 foroven.

    God dag og tak fordi du er så evigt inspirerende med de fineste indlæg og de fineste billeder! :-)

    Nina

  55. Sikke en lækker præmie til at byde foråret velkommen.
    Jeg bruger 36 forneden og 34 foroven.
    Rigtig dejligt forår :)

  56. Forårssol og konkurrence fra Inwear – så er det ved at være tid til at komme ud og nyde det danske forår, dejligt!

    Som du er jeg også ret vild med Inwears klassiske stil. Jeg har vejet 130 kg (!) og har nu tabt mig 50 kg! Så skønt! Eneste problem er lidt, at jeg netop intet tøj har. Alle siger at det må være skønt, og det er det også – MEN når sæsonen skifter kan jeg faktisk tillade mig at sige, at jeg intet har at tage på. Forårstøj og sommerkjoler (der ikke er størrelse 50) er ikke eksisterende i mit skab. Jeg ville elske at kunne fylde skabet med lækkert tøj ( i størrelse 42 i både bluse og bukser), der kan nydes ude i det danske forår! :-)

  57. Dejlig forårskonkurrence! Jeg elsker denne årstid, hvor solen igen begynder at titte frem og temperaturerne stiger :) Det er da lige til at blive glad af og få mere energi af!

    Jeg bruger en str. 36 foroven og en str. 36 forneden.

  58. Wau, tænk hvis det landede hos mig :-)

    Håber og krydser for det bedste påskeæg ever.

    Jeg bruger str. 38 både foroven og -neden.

  59. Det var da en fantastisk forårsmulighed :) Er helt solgt i den lyserøde jakke og det fine stribede sæt. Jeg er selv temmelig vild med InWear og ved derfor, at jeg bruger en str. 40 forneden og en str. 38 foroven :)

    Jeg håber, du får en skøn forårsweekend. Herhjemme står den på fødselsdagsfejring med lagkage og chokoladekopkager inspireret/tyvstjålet fra dig :)

  60. IIIIHHHHH
    InWear er mit absolutte yndlings tøjmærke!! Det er så fint og enkelt i skønne farver!
    Jeg bruger str. 38 foroven og 36 forneden.
    Jeg har aldrig vundet en konkurrence, og det ville være for vildt at finde den her konkurrence!

  61. Kære Emily,

    Jeg ELSKER InWear – deres smukke, klassiske stil og deres velsiddende designs er noget jeg for længst har forelsket mig i og jeg kan kun give dig ret i at det er et af de allerbedste danske tøj mærker vi har. Var det ikke for et sølle SU-budget var min gardarobe allerede godt fyldt op med flere af deres styles, så derfor er jeg ellevild med denne konkurrence du og InWear udlodder! Jeg krydser alt hvad jeg overhovedet kan og håber mit konkurrence-præmie-CV bliver udvidet til at indeholde mere end en kaffekande ;)

    Jeg er en 36 både foroven og forneden :)

    God weekend,
    Kh. Julie

  62. Hvor ser det bare fint ud, jeg ville blive så glad hvis disse forårsfine sæt tøj ville pynte min lidt gråtriste garderobe.
    Jeg er lige startet som gymnasielærer, så et friskt pust er tiltrængt. Krydser fingre og sender de bedste forårshilsener, Janne
    Jeg er en størrelse 36/s, både foroven og forneden.

  63. Jeg er str. 40 både foroven og forneden. :)

    Jeg skal bruge foråret i praktik i et kommunikationsbureau, og derfor kunne det være dødlækkert med noget passende workwear.
    Når man starter på et rigtigt kontor-/mødearbejde for første gang, og man desuden har siddet 4 år på læsesal og i auditorier, så går for alvor op for én, at man ikke “bare” kan overføre stilen fra Universitet til kontoret. Jeg forsøger at finde nogle forårsfarver som kan indgå i min nye stil som kontorkvinde, og det med bløde og pæne farver, er InWear bare rigtig god til!

  64. Det bidrager da helt sikkert til International day of happiness – og specielt hvis man kunne blive den heldige vinder :-) Jeg er en str. 34/xs både oppe og nede (og egentlig også snart i alder… :-0).

    Min 4-årige datter og jeg har i anledningen af forårets komme, købt lidt ekstra lyserødt dims til vores lille tøsehjem på Frederiksberg, nogle smukke blomster og kviste – og har ikke mindst nydt nogle dejlige solskinstimer i gården. Her i weekenden vil vi trodse frost og kulde med en dejlig morgenmad på Granola lørdag, og en hyggelig tur i Zoo på søndag med ansigtsmaling og det hele <3

    Glædeligt forår til dig :-)

  65. Hold op en skøn udlodning at vågne op til :)
    Jeg skal i sommerhus med min kæreste hele weekenden. Krydser fingre for lækkert forårsvejr. Rigtig god weekend!

    Jeg er str. 40 for oven og for neden.

  66. Ej det ville være så skønt at vinde!!
    Jeg er 34 i begge dele :-)

    Jeg tager til Vietnam om 1 måned og ville elske at kunne forny min garderobe :-)

  67. Wow en god konkurrence! Jeg har lige landet drømmejobbet (hurra!) , så en opgradering af garderoben ville være helt perfekt :-) Jeg er en str. 38 oppe og nede.

  68. Sikke en fin præmie! Kunne godt bruge lidt fornyelse i garderoben her til foråret, og især de smukke jakkesæt til når man skal fejre at man er blevet bachelor. Rigtig godt og lunt forår ønskes i alle :-)

    Str. 36/M (både foroven og -neden)

  69. Sikke en skøn konkurrence! Jeg synes også InWears tøj er så smukt! Især kjoler og jakker har min svaghed :p
    Jeg ved godt der ikke er sol udenfor lige nu, men man kan se alle knopperne nærmest vokse dag for dag på træerne!! Forår er så skønt i mine øjne! :)
    Håber at du får en rigtig dejlig weekend!

    Jeg bruger 38/M for oven og 40 for neden :)

  70. Det var dog en skøn konkurrence!
    Jeg er en størrelse 38 alle steder :)

    Min forårshilsen vil jeg trygt overlade til Robert Louis Stevenson:

    “So when the earth is alive with gods,
    And the lusty ploughman breaks the sod,
    And the grass sings in the meadows,
    And the flowers smile in the shadows,
    Sits my heart at ease,
    Hearing the song of the leas,
    Singing the songs of the meadows.”

  71. Det ville være helt fantastisk at vinde denne præmie. Min garderobe er slidt helt ned til sokkeholderne, og trænger gevaldigt til at blive fornyet.
    Jeg bruger størrelse 42

  72. Glædeligt forår søde Emily! Tak for en, som altid skøn blog! Hvor ville jeg bare slet ikke have noget i mod at vinde det smukke tøj fra inwear! Som studerende kan det være svært sommetider bare at få enderne til at mødes, så at vinde en hel forårsgarderobe ville da være noget udover det sædvanlige! Jeg er en str 34 :-)

  73. Min forårshilsen låner Anne Linnets ord, som altid gør mig både rørt, melankolsk og glad på én gang, når solen begynder at varme mit hår og mine kinder igen efter en lang vinter:

    ‘Jeg ved at al min sidste tid skal leves
    jeg ved at tiden tæller hjertets slag
    at alt det vi har grædt igennem livet
    det svinder på en forårsdag.’

    Glædeligt forår, Emily.

    (Str. 36 / 36)

  74. Vil så gerne vinde! Har lige tabt mig 15 kilo på meget kort tid, det er jeg helt vildt glad for men nu kan jeg ikke passe mit tøj! Jeg har et par bukser der passer mig nu resten svømmer jeg i. Har desperat brug for noget tøj der passer men har ingen penge at købe noget for ;) bruger 42 både oppe og nede

  75. Iih hvor ville det bare være fantastisk at få fornyet garderoben med alle de lækre styles! Føler at det er en evighed siden jeg har fået noget nyt tilføjet til skabet :) Jeg er en 36 både foroven og forneden :)

  76. Jeg har – and I kid you not! ikke shoppet i to år pga. SU-indtægt med børn, og nu en sygemelding :(
    Derfor ville jeg ELSKE at få lov at vinde det her. Synes virkelig selv jeg har fortjent det ;)

    Jeg er størrelse 38 både oppe og nede.

  77. God konkurrence! Jeg er en str. 36 – både i top og bund. Ih, hvor kunne det være en fed præmie at vinde :D

  78. Kære Emily,

    En lille forårshilsen herfra Odense. Lige i dag er der måske ikke så meget forår i luften med grå skyer. Men jeg er alligevel blevet ramt af foråret og har cyklet med bare ankler, for sådan nogle grå skyer skal ikke lægge en dæmper på glæden ved en ny sæson. Med ny sæson kommer ny garderobe, og jeg ville virkelig gerne gå de solrige dage og lysere aftener i møde i Inwear i en størrelse 40.
    Jeg håber, at forårsglæden også har fundet dig, og god weekend!

  79. Der er ikke noget jeg ved bedre end forår. De der dage hvor solen begynder at skinne på den der forårsagtige måde og fuglene synger. Så ved man at dagene er ved at blive lange igen og at det er ved at være tid til alle sine favoritudendørsaktiviteter. Hvad end det så er gåture med is, festivaller og andre udendørsarrangementer, eller bare cykelturene hjem fra arbejde, som bliver meget bedre.

    I øvrigt en fantastisk konkurrence – det er nogle perfekte outfits til mit garderobe. Arbejder på kontor og har ofte kundemøder, hvor jeg gerne vil se både moderne og professionel ud.

    Jeg er en størrelse 38/M både foroven og forneden.

    Rigtig glædelig fredag og solformørkelse.

  80. Gæk Gæk Gæk – jeg vil ikke ligne en Sæk! Og derfor vil Inwear pynte gevaldigt på mig (ja, kunne få det sidste til at rime ;) Jeg er en str. 38 for oven og for neden.

  81. Fantastisk fin præmie!

    Dejligt forår i din retning, håber den bliver fyldt med en masse fine blomster, solskin og glade mennesker! det er ihvertfald det mit forår skal bestå af :)

    Jeg er str. xs både oppe og nede!

  82. Forår og nyt job – aldrig har det føltes mere tiltrængt at udskifte gaderoben og bare springe ud i dagen og være V. E. L. K. L. Æ. D. T.
    Det er godt nok en djævelsk fængende lodtrækning, skal love for at den kan sætte drømmene igang – tænk at kunne stå op til et skab fuld af kollektionen fra Inwear, smutte i et fikst outfit og gå ud og kramme dagen. Det gad jeg i den grad godt!
    Jeg er str. 38 oppe og nede – åh, jeg krydser alt hvad jeg har.

  83. Jeg har lige født en lille pige. Jeg glæder mig til at kunne gå i andet end gamacher og nederdele, så en ny gaderobe ville være perfekt

  84. Lækker præmie! Det kunne være skønt med noget forårstøj, specielt fra InWear!
    Nu vil jeg snart gøre forårsrent, det skal jo gøres – der er heller ikke noget bedre end følelsen man har når det er overstået – så skulle det lige være duften af forår :)

    (Str 36/S både foroven og forneden)

  85. Det kunne være mega fedt at vinde det her! Det er jo mega pænt! Det ville være kærkomment i en hverdag hvor SU ikke giver ret meget plads til at købe sjove ting og jeg tror ikke jeg har shoppet siden jeg købte en bikini i sommers – det er meget det samme tøj, der kommer på hver dag. Jeg er størrelse 40 både foroven og forneden ;)

  86. Åhr, jeg kunne godt fejre fødselsdag snart i det stribede sæt. :-)
    Jeg er str 36 oppe og nede.

  87. Jeg er personligt helt vild med de kollektioner InWear laver, og det ville være så sejt at vinde denne konkurrence (som samtidigt ville være den første jeg vandt) :-)
    Jeg er str. 36 foroven og en str. 38 forneden.

  88. Inwear er absolut også blandt mine ynglingsmærker – jeg elsker kvaliteten og det klassiske snit. Jeg vil elske at vinde denne præmie, og hermed få opdateret forårs-/sommergarderoben!

    Jeg er str. 38 både foroven og forneden.

  89. Sikke en skøn konkurrence. Jeg glædes over foråret, for jeg har haft en hård vinter, hvor jeg er blevet konstateret HPV-positiv med celleforandringer på min livmoderhals. Jeg har været meget ked af det, men med foråret og solen håber jeg, at det hele kan blive lidt bedre, lidt nemmere

  90. Havde helt glemt hvor meget jeg holdte af foråret indtil solen kiggede frem på den lyseblå himmel. Og min glæde for foråret ville bestemt øges med denne konkurrences præmie. :-)
    Jeg er en str. 36 både oppe og nede

  91. Jeg elsker Inwear, og jeg ville så gerne vinde alle disse styles!
    Jeg bruger str. 38 både foroven og forneden.

    Dagene med forårsfornemmelser giver energi og minder mig om min kommende fødselsdag, men det virker nu til, at foråret er lidt på retur igen :-/

  92. Jeg går et forår/en sommer i møde med ikke mindre end 3 bryllupper i kalenderen. Og det er min garderobe slet ikke gearet til! Jeg er en str. 34 oppe og nede.
    Fingrene er krydsede, og jeg håber I alle får et dejligt forår!

  93. Hej Emily
    Tak for en rigtig god blog. Glæder mig til at følge med fremover. :) og få inspiration til forårsgarderoben fra dig!

    40 foroven og 42 forneden. :)

    Mvh Eva

  94. Sikke dog en dejlig forårskonkurrence! Sidder midt i solformørkelsens tusmørke, men er stadig glad og boblende af forårshumør efter de sidste par dejlige solskinsdage. Jeg har heldigvis aldrig prøvet at være vinterdeprimeret -men jeg er i hvert fald forårsglad :-)

    Jeg bruger 36 foroven og 38 forneden.

  95. Hej Emily!

    Sikke en overdådig fantastisk præmie!

    Jeg krydser virkelig fingre for at vinde konkurrencen, så jeg kan få mig en ny garderobe inden jobstart den 4. maj. Efter 1 år på barsel, er en ny arbejdsgarderobe højt på ønskelisten.

    OG torsdag den 26. marts er min fødselsdag, så det ville da være den fedeste gave!

    Hav en rigtig dejlig dag og tusind tak for en skøn blog! Jeg bliver altid i så godt humør, når jeg læser dine indlæg.

    Forårshilsner fra Rikke

  96. Det ville være fantastisk at vinde den her konkurrence. Synes virkelig der er sket meget med Inwear de sidste år – eller også er jeg bare blevet ældre :)

    Jeg er en str 40 på oppe og nede..

  97. Jeg synes virkelig, at InWear har fornyet sig de sidste par år og ville elske at vinde noget af deres tøj :) Jeg er en str. 38 foroven og str. 40 forneden :)

  98. Hold da op en lækker konkurrence, man kan sidde og savle over midt i en religionstime på en grå dag. Fin anledning til at drømme sig væk til varmere og lysere dage.
    Ville bestemt ikke have noget imod at gå foråret i møde i ovenstående flotte tøj, da der med S.U. ikke er meget plads til nyt tøj – og med studenterfester og glade dage i sigte, kunne lidt ekstra tøj at tage på være med til at forbygge mange kommende tøjkriser!

    Tak for en hyggelig blog, der er rar og behagelig at læse.

    Forneden er jeg str. 36, foroven str. 38.

    Mvh Emma.

  99. Åh det ville være så perfekt med noget smukt tøj. Foråret (og året generelt) har været godt mod mig. Jeg har netop tabt 10 kg som sneg sig på sidste år, jeg trapper id af min antidepressiv medicin og planlægger en baby mere med manden. Kunne godt bruge noget nyt tøj til min nye krop;). Jeg er str 40/42 for oven og 42 for neden.

  100. WOW, jeg elsker alle delene der kan vindes! Og det vil være perfekt, at have en masse nyt og lækkert forårstøj at iføre mig, når jeg starter på job efter min barsel :D Det er skønt at være på barsel disse dage, hvor man kan gå ude med barnevognen og en kop kaffe (og en lille kage) og rigtig indsnuse den friske og dejlige forårsluft og hygge med min lille pige ude i naturen :) Men jeg glæder mig nu også lidt, til at komme tilbage på job (shhh sig det ikke til nogen hihi) Min str. er S i både top og bund. Fingers crossed!

  101. Hold da op en lækker konkurrence! Jeg kunne godt bruge en “lille” gardarobe opdatering her til foråret/ sommeren, da jeg bliver færdiguddannet till juni og derfor skal til ud og have mit første rigtige voksen-job :D

    Og jeg bruger str. 38 både oppe og nede ;)

  102. Iiiiih noget fint tøj! Det ville jeg gerne vinde, så jeg kan nyde foråret i flot nyt tøj. Og da jeg lige har fået nyt job (og har brug for en masse pænt arbejdstøj), ville det jo passe ret godt til det :)

  103. Hej!
    Jeg er en 36 foroven og en 38 forneden.
    Jeg ville elske at vinde, da jeg er vild med InWear og deres kollektion passer perfekt til foråret. Foråret er min yndlings årstid, fordi alt bliver så flot når det springer ud!
    Og det stribede suit ville være perfekt til min fødselsdag i slutningen af marts ;-)

  104. Hej Emily :-)

    Super lækker konkurrence! Ville bare være skønt at vinde de lækre sæt her til foråret!

    størrelse foroven: 38/M
    størrelse forneden: 38/M

  105. Hold op det er en vild konkurrence! :) Den må jeg være med i, og da jeg ikke ejer noget i lyserødt, kunne det da være for sejt hvis jeg lige pludselig gjorde og så blev en rigtig pige :D
    Jeg er en 38 foroven og 38/40 forneden.

  106. Glædelig forår til alle. Det er skønt at man nu kan gå/løbe ture i dejligt solskin.

    Jeg er en 38/M forneden og en 38/40-M foroven.

  107. Forårshurra og glædeligt forår, Emily! Jeg håber, du nyder den skønne årstid (selvom jeg ved, at du er efterårsfan) med forårsforelskelse, solskin og krammere i massevis.
    Og wauw, for en konkurrence. InWear er top-5, hvis ikke top-3 over mine yndlingsbrands. Designet er lækkert, kvaliteten god og tøjet sidder ikke mindst fremragende, hvilket kan være en udfordring, hvis man både har hofter, talje og barm. :)
    Jeg er i øvrigt en størrelse 38 i InWear.
    Bedste hilsner
    Marianne Luna
    baermonster(at)gmail.com

  108. Ihh hvor kunne det være lækkert at få opdateret garderoben! Når man er studerende er der ikke så mange penge til tøj ellers.
    Rigtig god dag! :D

    Min størrelse er 36/small begge steder

  109. Ih en fin konkurrence! Så lækkert tøj her til foråret :)

    Jeg er 36 foroven og forneden.

  110. Fantastisk konkurrence – lige et af mine ynglingsmærker! Jeg er netop blevet færdig med min uddannelse hvilket også betyder, at jeg er i totalunderskud på tøjfronten. Jeg er en ren 38 både foroven og forneden. Rigtig god påske om en lille uges tid :)

  111. Skøn præmie!!!! Jeg fylder 40 på mandag…..det ville være en fantastisk fødselsdagsgave.
    Jeg er en størrelse 38 i begge dele!

  112. Glædeligt forår til alle! :-) Jeg sidder lige og gnasker et Anthon Berg marcipanpåskeæg i mig, så tager også lige forskud på påsken, hæ.
    Jeg bruger str. 36 foroven og forneden.

  113. Jeg er en str. 38 både foroven og forneden.

    Jeg kan helt klart mærke foråret er på vej når man cykler i skole om morgen, og det rent faktisk er lyst, og solen skinner, så dejligt! :-)

  114. Sikke en skøn konkurrence :)

    Foruden at humøret bare bliver bedre i takt med de lysere tider, så får man altså også bare sådan lyst til at udskifte hele ens klædeskab. Ih, kunne være FANTASTISK at vinde.

    Jeg er størrelse 36 oppe og nede.

    Glædelig forår til alle :)

  115. Hej emily

    Jeg vil super gerne vinde det lækre tøj fra InWear og er størrelse S/36 både for oven og forneden.
    Min forårshilsen har jeg tyvstjålet fra Benny Andersen som jeg synes passer godt, for jeg har det på præcis samme måde. Forårssolen og den smukke solopgang over Amager løfter mig ud af vinterens dybe mørke og slumrende tilstand :)

    Lad kun falde, hvad der knap kan stå …
    Men i så fald sku jeg altid komme kryv’nde,
    hver gang skatten gir sig til at flå
    mine sidste mønter fra mig hver den tyv’nde
    Jeg blir tom i hjernen, .
    træt og tung i sjæl og krop,
    men når forårssolen skinner
    lyser jeg op!

    Ha en dejlig weekend :)
    Hilsen Sandra

  116. Hvilken skøn konkurrence !
    Jeg bruger størrelse 34 foroven – og 32 forneden

    Foråret er så skønt, for man kan mærke, hvordan alle er glade, når solen skinner. Og det smitter. Også her på bloggen! Jeg håber, du får et fantastisk dejligt forår, og at solen husker at kysse din pande hver morgen, og at blomsterne kærtegner dit syn.

    Knus,
    Cecilie

  117. Åhhh, hvor ville jeg gerne vinde. Har lige født for 14 dage siden, og trænger i den grad til ny garderobe. Str. 38 foroven og 38 forneden:-)

  118. Hvor lækkert!! Ejer selv en lækker strik fra Inwear, og det er vidst på tiden den får selskab af andre lækre ting fra Inwear ;-)

    Jeg er en str 36 foroven og forneden ;-)

  119. Hold nu, hvor modellen får det stribede sæt til at se lækkert og forårsagtigt ud! Alt i alt en vældig skarp og sammensat forårskollektion!

    Jeg kan skrue mig i en størrelse 38, både for neden og for oven.

    Glædeligt forår og overskyet-solformørkelsesdag :o)

  120. Wow hvor ville det være en perfekt med en ny forårsgarderobe! :D
    Jeg er str. 40 foroven og forneden :)

  121. At vinde de flotte styles fra InWear må næsten være ligesom at lede efter påskeæg i haven? Jeg siger næsten, fordi jeg aldrig har prøvet det, men tænker at det er en virkelig fin tradition. Og hvis nu præmien kom i 10 pakker, så kunne jeg sikkert få nogle til at gemme dem for mig :D
    – Linette

    (38 / M)

  122. Wow, sikke en lækker præmie. Den ville jeg utroligt gerne vinde!
    Jeg bruger størrelse 38 foroven og 40 forneden. Og glædeligt forår :)

  123. Jeg afleverer min afsluttende AT-synopsis i eftermiddag og at vinde en lækker forårsgarderobe ville være en fantastisk måde at fejre det på :-)
    Jeg ville elske at nyde forårsvejret iført den lyserøde frakke og de fine sæt.

    Jeg er en str. 36 foroven og forneden

    Rigtig god forårsweekend til dig :-)

  124. øj, det ville jeg elsker at vinde! Elsker inwears stil, der både kan bruges på arbejde og til fest. Jeg bruger str. 38 oppe og nede

  125. Sikke nogle fine sager, de vil gøre underværker for både garderobe og forårshumør!
    Jeg er en str 38 foroven og str 40 forneden :)

  126. Sikke dog en fantastisk konkurrence – jeg håber, du alligevel får forkælet dig selv lidt Emily :)

    Det er jo FN’s INTERNATIONALE LYKKEDAG i dag, så min forårshilsen er en hilsen om lykke til alle i dag (og forhåbentlig fremadrettet).

    Hilsen Jess

    Ps. Jeg er størrelse 38 foroven og 40 forneden

  127. Fredags-forårshilsen fra hjemmekontoret (ja, jeg overspringshandler..)! Sikke en præmie, du lokker med i dag! Åh, så velklædt jeg kunne blive her i foråret, hvis heldet for en gangs skyld skulle tilsmile mig. Jeg er en ganske jævn str. 36 både foroven og forneden.

    De kærligste hilsner fra Julie

  128. Skøn konkurrence. Perfekt for en nybagt mor til to som lige er tilbage på kontoret efter barsel. Jeg er en str 42 oppe og nede.
    Solformørkede hilsner på denne lidt kolde og grå forårsdag ;-)

  129. Kæreste Emily,

    Hold da op for en lækker konkurrence!
    Til trods for at vejret ikke lige er derefter i dag, så kan jeg virkelig mærke, at nu er foråret på vej. Jeg glæder mig til de længere, lysere og lunere dage, der ligger forude. For mit vedkommende byder foråret på afslutning af bachelor, og forhåbentlig en flytning til en lille ny og fin lejlighed.

    Jeg er helt vild med det stribede suit fra Inwear – PÆNT! Jeg er en 34 foroven og en 36 forneden.

    Dejlig weekend til dig.
    Kh.

  130. Det ville da være intet minder end fantastisk at kunne gå foråret i møde med sådan en omgang lækkert tøj :-)
    Selvom forår tit = forårsforkølelse og sygdom (hvilket jeg ligger ramt af i disse dage)…. så er forårets også fyld med blomster, solskin, glade mennesker, mindre tøj og så håber jeg også at jeg bliver ramt af den gode fornemmelse i maven ;-)

    Mig og str… Hmm..
    gætter på at jeg er en 38 i overdelene…
    Nok en 38/40 i nederdelen.. kommer an på stoffet..
    bukserne er jeg nok til at have i en 40-42…

  131. Sikke en herlig konkurrence!

    Jeg sidder med hovedet i bøgerne for at få mit speciale færdigt. Og når det hele af og til bliver for uoverskueligt, er der ikke noget bedre at komme ud og nyde den friske forårsluft, solens stråler og fuglekvidder – det giver ny energi. :)

    Jeg bruger str. 38 oppe og nede.

  132. Wooow en lækker konkurrence!
    Det kunne være skønt at få opdateret garderoben, især for en studerende, der snart skal ud i voksenlivet og derfor mangler en masse Work Wear som inwear altid brillerer i.

    Jeg glæder mig til foråret, hvor man atter kan hoppe i lysere farver og lettere materialer !

    Krydser fingre

    Jeg er en størrelse 36 oven og nede

  133. Inwear er lige mig! Elsker deres outfits, der nemt passer til enhver lejlighed :) det vil være perfekt til forårets messe og work wear generelt. Godt forår til alle!

  134. Sikke en dejlig konkurrence! Perfekt, når man er på SU og pengene ikke rækker til nyt tøj pt.. Jeg er en str. 36 både foroven og forneden.

    Og så håber jeg, at du har nydt det gode vejr de sidste par dage og har fået taget en masse smukke billeder til dine små øjeblikke, som vi glæder os til at se senere i et indlæg. Jeg håber, at du får en dejlig dag, selvom der både er overskyet og solformørkelse. Dog er det jo international lykke dag (og fredag!) så mon ikke, at det nok skal blive en god dag alligevel :)

  135. Skøn skøn præmie..
    En str 38, både foroven og forneden :-)
    glæder mig over blomster og træer der er på vej til at springe ud.

  136. WAU, det er da en fantastisk forårs giveaway.

    str. 36 foroven og forneden

    Rigtig dejlig fredag – snup en dans i regnen og S M I L .0)

    KH Lene, Århus.

  137. Sikke en lækker konkurrence! Jeg vil tro at jeg er en str. 36 både for oven og forneden :-)

  138. Finally spring is here! :D

    Og hvilken bedre måde at byde foråret velkommen end ved at iklæde sig alle de smukke outfits.
    Str. 38 både foroven og forneden

    Og tak for en super inspirerende blog :)

  139. Elsker også inwear og ville elske en ny garderobe endnu mere! Bruger str 40, såvel oppe som nede :-) ha et vidunderligt forår!

  140. Sikke en skøn forårskonkurrence :-)

    Herhjemme er jeg gået i gang med at grave ud til højbede. Det blev gjort i går mens solen skinnede fra en skyfri himmel og 13 graders varme <3

    Det kunne være skønt at vinde den skønne garderobe, så jeg kunne være klar til jobsamtaler, og forhåbentlig finde et nyt arbejde efter endt vikariat :-)

    Jeg bruger 44/xl både foroven og forneden.

  141. Jeg er størrelse 36 begge steder.
    Jeg sender en forårshilsen fra en som trænger til nyt tøj efter en graviditet

  142. Sikke dog en fin konkurrence! Jeg er, ligesom dig, vild med InWear, så jeg ville elske at vinde de lækre items! De ville alle være perfekte at gå foråret i møde med, og vil uden tvivl kunne bruges på både job og til fest – win :)

    Størrelse foroven: 36
    Størrelse forneden: 34

  143. Jeg er en størrelse 36 både i top og i bund :)
    Håber du og alle andre får en skøn dag og weekend, jeg har i alt fald store planer om at komme ud og være turist i egen by og nyde forårssolen (og nok også -regnen) ramme København.

  144. Sikke en fantastisk konkurrence! Vil elske at vinde – efter barsel og vægttab trænger min garderobe i den grad til en forårshilsen fra in wear, inden jeg begynder i nyt job! Jeg er str 38 for oven og 4o for neden…

  145. Str. M – så lækkert tøj, wow!

    “Spring is when life’s alive in everything”

  146. Mums lækkert forårs tøj til det danske vejr.
    Kan se mig selv have det på både til arbejd og aften ude med veninderne eller familien.
    Jeg ønsker at vinde din konkurrence i str. 38/M både foroven og forneden.
    Rigtig god Fredag

  147. uhh sikke en lækker konkurrence!! perfekt garderobe til det skønne forår. Forårsfornemmelser fra en str. 36. :)

  148. Årh, forår og nyt tøj, det går ligesom hånd i hånd, ikke? Jeg skal for første gang ikke ‘fejre’ foråret i Danmark, men i Belgien i stedet – og jeg g.l.æ.d.e.r mig til at drikke Kriek på en fortovscafé og spise vafler i solen – når den altså dukker op. Lige for tiden er vejret ramt af hardcore PMS, men belgierne siger at det bliver bedre. Jeg håber virkelig de har ret :)

    Anyways! Jeg bruger 38/m ‘foroven’ og det samme ‘forneden’

  149. Med nyt job (med helt anden dresscode end tidligere job) og ny bopæl (på det fashionable Vesterbro) trænger min garderobe virkelig til en forårsopdatering!

    Jeg er en str. 40/42 både foroven og forneden, afhængig af pasform (Små skuldre, stor barm, små hofter men ingen talje og lidt for meget mave)

  150. Din blog, Inwear og Forår er alle blandt mine favoritter. Ville være så lækkert at vinde det lækre forårstøj. Str. 38 foroven og forneden.

  151. Jeg er en str. 38 både foroven og forneden.

    Dejligt at foråret og sommeren nærmer sig, man bliver bare gladere :-)

    God påske :-)

  152. Det er ikke mindre end en FANTASTISK præmie…
    Jeg har tabt mig, og tror vist nok, jeg er en lille str. 38 foroven og forneden.
    Mange forårs- og solskinshilsner til dig Emily herfra!

  153. Jeg er en str 40 i begge ender ;)

    Rigtig dejligt forår til dig (og I andre der læser med), man kan næsten ikke være andet end glad i låget på denne tid af året :)

  154. Det er alligevel noget af en konkurrence! Men jeg er en str 36 både for oven og for neden, som krydser alle ti fingre for at blive den heldige vinder – man må jo gerne håbe.
    I går kom jeg hjem fra Vietnam efter lidt over en måneds backpacking i det smukke land, og da jeg landede kl 17.45 i Kastrup lufthavn, var solen endnu ikke gået ned, og himlen var smuk og lyserød. Hvis det ikke var den bedste velkomst, man kan få (foruden en sød kæreste, som ventede i lufthavnen) så ved jeg ikke, hvad er, men jeg kunne i hvert fald mærke foråret og glæden og lykken ved at bo i dette fantastiske land, hvor vi har mulighed for alting! Nu leder jeg bare efter nyt job, så en work-wear-gardarobe ville passe helt perfekt. Hav en dejlig dag, måske bliver solformørkelsen snart synlig. Kh Clara

  155. Solhilsner og ønsket om deeeeejlig varmt forår til alle. <3
    Håber jeg vinder. Er en størrelse 38 både oppe og nede.

  156. Jeg glæder mig sådan til forår, og elsker at blive inspireret af dine fine forårsoutfits :)
    Jeg bruger 42 både oppe og nede, og håber jeg vinder ;)

  157. Jeg ønsker meget gerne ny garderobe, da jeg har en del forskellige familie fester i år og IN WEAR kan altid bruges til alle anledninger. Jeg ønsker alle et dejligt forår, samt vær’ opmærksom på det positive i din dagligdag. :-)

  158. Sikke en præmie! Jeg ville med glæde iføre mig det hele (men nok ikke på én gang).
    Jeg er en størrelse 36 i både over- og underdele.

  159. Uh! Sikke en lækker præmie, ville virkelig ikke have noget i mod at vinde!
    Jeg ville elske at bære den smukke trenchcoat i det lækre vejr, det danske forår byder på!
    Jeg er en størrelse 38 både foroven og forneden.

    Jeg krydser mine fingre!

    /Melina

  160. Sikke en fantastisk præmie! :-)

    Jeg er en størrelse 38 både foroven og forneden.

    Ha’ et skønt forår

    Hilsen Trine.

  161. Jeg vil vinde!!
    Jeg mangler at få opdateret tøjfronten. Jeg har skrevet bachelor (hjemme), derefter nu ledig og skal snart starte i job, men føler ikke jeg har fået tøj i et år, fordi jeg mest har bevæget mig fra seng til fitness og tilbage igen. Derfor vil InWear redde mig og min forårsgarderobe :)
    Jeg er en str. 38, og krydser alle mine lemmer for at vinde!

  162. Hej Emily,
    Hermed en lille forårshilsen fra mig :-)
    Lysere dage, blomster i krukkerne og så er det tid til at spise is og købe ny bikini – det er det bedste ved at gå denne årstid i møde, synes jeg.
    Og med dit øje for detaljer er jeg sikker på, at du ser mange fine nuancer i foråret, som vi andre ikke nødvendigvis skænker en tanke :-)

    Jeg ville elske at vinde denne konkurrence, fordi jeg er gravid i snart 8. måned og det betyder, at fint, nyt tøj og mode generelt har været en saga blot igennem længere tid.
    Jeg glæder mig til at kunne tage helt almindeligt tøj på igen og genvinde en (nogenlunde) normal kropsform. Derudover glæder jeg mig til bare at føle mig nogenlunde pæn igen! (Nej, det er ikke sjovt at tage 15 kg på og ligne en hval uanset at resultatet bliver det smukkeste og fineste i verden. Vand i kroppen er bare ikke hverken tjekket eller særlig kønt at se på).

    Så jeg kan altså godt se mig selv inden længe spadsere rundt i fint Inwear sæt med et barn i favnen og en masse gylpekulde, så det nye tøj ikke lider overlast ;-) Måske blot til særlige lejligheder, men alligevel….

    Jeg er (under normale omstændigheder) en str 36 foroven og forneden. Dog er jeg realistisk nok til at forvente at være en str 38 foroven i et godt stykke tid.

    Rigtig dejlig weekend til alle jer derude!

  163. Hold da op, det ville være så lækkert at vinde!
    Jeg er en str. 42 foroven og forneden :-)

  164. Sikke en god konkurrence.
    Jeg er lige startet i mit første job, og mangler ret meget en “Work Wear” garderobe. Så jeg krydser fingre for at solen skinner på mig (på trods af solformørkelse og overskyet forårsvejr i dag).

    Jeg bruger størrelse 36.

    De bedste forårshilsner
    Fie

  165. Novra, hvor ville det være en fantastik præmie at vinde! Jeg bruger str. 38 oppe og nede.
    Tak for en skøn blog Emily – Happy friday everybody!

  166. Sikke en fed konkurrence!
    Den kan man i hvertfald kun blive glad og i forårsstemning af!
    Jeg glæder mig sådan til det for alvor bliver lunt og man ikke behøver at bekymre sig om at blive forkølet!
    Indtil videre venter jeg dog bare tålmodigt og glæder mig til det kommer, imens jeg nyder at der er blevet så meget lysere end for bare en måned siden!
    jeg håber du nyder foråret, og på sådan en halv-grå dag, som i dag, må vi jo bare slæbe lidt blomster med indenfor!
    Ha en skøn weekend!

    str. 34 eller 36

  167. Hooold nu ferie, den præmie gad jeg godt vinde! Jeg er en 36 øverst og 38 nederst.
    Så rigtig glædeligt forår fra marketing-eleven :)

  168. Jeg er (også) pjattet med Inwear – det gør det virkelig, virkelig godt, og så passer deres tøj mig bare altid.
    Jeg bruger en str. 40 både foroven og forneden.
    God weekend!

  169. Glædeligt forår :-) Jeg bliver altid så glad af at læse dine indlæg da du virkelig altid har ja-hatten på og er så god til at se det fine i selv de mindste ting – tak for det :) Jeg blev faktisk gift i en creme blondekjole fra invear <3 og jeg er en str 40 foroven og forneden. Dejlig weekend til dig!

  170. Ej hvor ville det være lækkert! Jeg har netop fået en elevplads som revisor, så hele min garderobe skal skiftes ud.. At vinde det her, ville hjælpe mig godt i gang!

  171. Gæk, gæk, gæk
    Mit navn det står med blæk
    For det kan ikke viskes ud
    Da jeg virk’lig ønsker disse klud’!

    Øj, jeg håber godt nok, at jeg vinder disse smukke klæder! :) – specielt også fordi jeg er helt flad og på SU. :D
    Jeg bruger XL både for oven og forneden.

  172. Ihh hvilken skøn konkurrence du – endnu engang – har stablet på benene Emily!:-)) ville så gerne gå foråret i møde i lækkert tøj fra InWear. Jeg elsker forår, forår er min næst yndlings årstid efter sommer og jeg elsker simpelthen at gå og glæde mig til, at det bliver rigtig dejlig varmt, samtidig med man kan nyde fuglesang og små blomster der titter frem alle vegne – og at det allerede er lyst meget længere!
    Nå, tilbage til konkurrencen – jeg tror je bruger en M/40 for oven og L for neden.
    Du må have en rigtig dejlig weekend:-))
    Kh Freja

  173. Wauw, sikke en konkurrence! Og så på en dag, hvor foråret gemmer sig lidt igen (hvad fanden, sol?).

    Anyhow, jeg krydser alt for et dejligt solrigt forår og nyt tøj til mig i størrelse 38 fra top til tå sgu.

    Kh.

  174. Nu hvor solformørkelsen lidt var en fiasko her i Esbjerg, ville det være en ren drøm at vinde en forårsgarderobe. Ser frem til en føle mig pæn fra top til tå, og så håber jeg på at forårsvejret vil være lige så pænt.
    Jeg er en str. 34/xs både i top og bund :)

    KH Caroline fra Esbjerg, der drømmer om forår på en overskyet dag

  175. Så skøn en præmie :) Jeg er også kæmpe fan af deres tøj, altid klassiske styles of i en kvalitet som bare holder.
    Jeg er str. 34 både foroven og forneden.
    God fredag :)

  176. Kære Emily,

    Den store digter er jeg ej,
    trods det, en forårshilsen jeg nu sender dig.
    Jeg håber sådan, at du mig vil vælge,
    så jeg i lækkert tøj kan svælge.

    En størrelse 40 jeg er,
    både i bluser og benklær’.
    Jeg håber, at lykken altid vil følge dig
    og at du lækkert tøj vil sende til mig

  177. W.A.U.W! Sikke en konkurrence. Du overgår jo dig selv gang på gang, Emily!

    Jeg ønsker dig det bedst tænkelig forår (og sommer, vinter og efterår). Glæder mig til at se dig rocke dit eget InWear ;)

    – jeg er en størrlse 36 i top og bund

  178. Hei, Emily!

    Jeg elsker bloggen din og din fantastiske nordiske stil – og da elsker jeg såklart også InWear! Hadde vært fantastisk å gå våren i møte med en helt oppdatert garderobe. Jeg bruker str 36 både oppe og nede.

    Fredagsklem fra norsk fan

  179. Det er godt nok nogle fine pieces, der er i blandt der! Min weekend skal forgå i Jylland hos mine forældre og deres (min) lille hund. Vi skal bare nyde forårsvejret, og Luca (min hund) skal ud og gå lange ture, og dufte til en masse blomster (skøre hund :) )

    Uh jeg er nok mellem en 36 foroven og 38 forneden (i hvert tilfælde i bukser – jeg er en høj pige ;) )

  180. Super fin konkurrence – og hvem vil ikke gerne starte foråret godt ud med så flot tøj!
    36 foroven, 38 forneden

  181. Kære Emily

    Hvilken fantastisk konkurrence :) Jeg sidder og knokler på de sidste sider af specialet og skal derfor lige om lidt til at søge jobs og forhåbentlig til det antal jobsamtaler, der skal til for at få et job :) Til det og den efterfølgende hverdag kunne det være perfekt med et stilet workwear-sæt. Og også fordi SU’en er opsluppet for længst og opsparringen er ved at være væk.

    Foroven bruger jeg 36 og forneden 38.

    God weekend.

  182. Str.36 all over.
    Jeg er helt enig med dig vedr. Inwear, de har virkelig nogle lækre ting, og af virkelig god kvalitet, og jeg har altid brug for ekstra sæt til brug på jobbet som har en corporate dress code

  183. Sikke en lækker konkurrence!
    Jeg bruger 38/medium foroven og forneden (28 i bukser).
    Glædeligt forår :)

  184. Foråret er på vej, humøret løfter sig! Da jeg i går blev introduceret til mit nye arbejde af en veninde, ville vi meget hellere stå udenfor med bare arme og sole os. Da jeg mødte i skole blev jeg kaldt forårsagtig i mit tøj og mit humør og hele dagen var generelt bare god. Det synes jeg kendetegner forårsdage: De er lyse og rare, også selvom man har en lidt kedelig underviser og et kedeligt emne. At jeg rejser til Paris om halvanden uge gør det ikke værre!

    Jeg er en str 38 foroven og en M forneden. Og jeg håber jeg vinder og virkelig kan springe ind i foråret med noget nyt lækkert tøj!

  185. Hvor ville det være fantastisk at vinde dette gavekort midt i specialeskrivningen :-)
    Jeg er en størrelse 36 foroven og forneden ;-)

  186. Super konkurrence med det fineste forårstøj.
    Det ville jeg gerne vinde :D
    Jeg er str. 38 både oppe og nede

  187. SHIT! Det kunne jeg virkelig godt bruge. En sygemelding på job har gjort at jeg har spist for meget kage (læs; gået en str op :P), og nu er jeg tilbage igen og mangler helt vildt meget tøj i str 42 NU :)

  188. Fantastisk præmie!
    Jeg bruger xs/s – 34/36 både foroven og forneden – nu, hvor jeg endelig har taget lidt på, er blevet normalvægtig og kan passe tøjet ordenligt.

  189. Kære Emily,

    En forårshilsen til dig fra mig. Jeg kommenterer sjælendt – men ikke destro mindre har jeg fulgt din blog i mange mange år, og agter at blive ved med det i fremtiden.

    Du giver mig et smil på læben, når jeg er trist. Og minder mig om alle de skønne ting der er i livet. Også selvom man er lidt ulykkeligt forelsket og det virker til at verden er grå og trist – er den jo på ingen måde det. Jeg har fulgt dig komme igennem tristhed, og jeg beundrer din måde at se lyst på tingene. Jeg prøver at gøre det samme. Det er heldigvis nemmere at se lyst på tingene, når solen er begyndt at varme kolde vinterhjerter og foråret ligger på lur.

    Jeg ville elske at gå foråret i møde i disse flotte stykker tøj. Jeg er startet meget workwear-agtigt job for et par måneder siden, så ville elske at iklæde mig dette flotte tøj. Jeg bruger str. 38, både top og bund.

    Du ønskes en fabelagtig weekend,

    Mange hilsner fra Katrine

  190. Nøøøøøj! hvor er det den mest perfekte præmie, lige til at blive forårslækker i!
    Det hele opfylder lige præcis de basis ting jeg mangler til forår/sommer garderoben.
    Jeg krydser fingre. Rigtig God Weekend! Måske med lidt drinks, hygge med Penny – og eventuelt en hjemmebagt kanelsnegl?

    Jeg er en str. 36/small både foroven og forneden.

    Forårsvibes herfra.

    1. PS. Ups. Har lige været nede og prøve det fiiine, fiine stribede jakkesæt. Wauw altså.
      Fandt ud af, at jeg er en 34 både foroven og forneden. Mindre detalje. :)

  191. Har lige hængt mit vasketøj til tørre ude i Brønshøjejendommens have, som uden lige forvandler sig til en idyllisk varm have, når solen titter frem – det kalder jeg forår! Der er ikke noget bedre end når solen titter ind imens jeg sidder med en kop kaffe og læser op på alt det man hurtigt kommer bagud på studiet – foråret gør det hele lidt smukkere og varmere.

    Ligesom alle andre af dine bloglæsere kunne jeg godt se mig slændre ned ad gaden i nyt lækkert tøj fra Inwear – specielt den lyserøde jakke ville pynte min ellers meget sorte garderobe.
    Jeg bruger str. 34 – både top og bund :-)

  192. Kære Emily.

    Tak for dine inspirerende indlæg og tanker, som jeg troligt følger hver dag! Jeg krydser fingre for gavekortet – lidt shopping hos InWear kunne helt sikkert afhjælpe mine kærestesorger og pynte flot i min SU-prægede garderobe :-) Jeg er str. 36 ovenfor og 38 nedenfor. God forårs-formørkelsesdag! :-)

    De bedste hilsner fra
    Nete

  193. Foroven og forneden str.38 eller M.

    Jeg skal i weekenden omplante tomatskud og timian og så frø til agurker og ærter. Jeg er flyttet i villalejlighed med drivhus, så jeg arbejder på – bare en lille smule – at blive selvforsynende. Det er så livsbekræftende at følge planter gro og det får i den grad foråret til at vokse inde i mig.

  194. Sikke en dejlig konkurrence!
    Den vil helt klart hjælpe mit forårs humør på vej – hjemme er også ved at blive forårs klar med snarlig stor rengøring, og en masse blomster og lyse farver i form af vaser, lysestager og andet pyntenips :)
    Jeg er M/L for oven og nok mest L nede.

  195. Hej Emily!

    Jeg håber – og føler mig overbevist om! – at du får rig mulighed for at suge forårssolens lys, energi, friskhed, varme, positivitet og livgivende strålen til dig over de næste kønne måneder, der altid rummer sådan en ganske særlig spænding og duft!! Nyd det i fulde drag!

    …Jeg ville NYDE at trisse rundt i forårssolen og lufte den fine InWear-garderobe, i medium/38! :)

    Kærlig hilsen
    Camilla

    Hvad var det dog, der skete? / Mit vinterfrosne hjertes kvarts /må smelte ved at se det / den første dag i marts. / Hvad gennembrød den sorte jord / og gav den med sit sølvblå flor / et stænk af himlens tone? / Den lille anemone, / jeg planted der i fjor.

    Nu går våren gennem Nyhavn fra / Shanghai og til Kahyt, / nu har solen gule unger i hver skimlet / regnvejrspyt. / Alle havnens søde piger drikker / forårsguden til. / Vi har øl i stride strømme, vi har sang / og banjospil.

    Jeg ved at al min sidste tid skal leves, / jeg ved at tiden tæller hjertets slag, / at alt det vi har grædt igennnem livet / det svinder på en forårsdag.

    Kom, maj, du søde, milde! / Gør skoven atter grøn, / og lad ved bæk og kilde / violen blomstre skøn. / Hvor ville jeg dog gerne, / at jeg igen den så! / Ak, kære maj, hvor gerne
    igen i marken gå.

  196. Fantastisk med lidt nyt til forårs garderoben!
    Jeg er en str 36 (small) i begge ender :)

  197. Sol, forårsblomster og smukt tøj. Det ville være dejligt at gå foråret i møde med. :-)
    Jeg er str. 42 foroven og str. 44 forneden.

  198. Wee, en god konkurrence! Jeg er en størrelse 38 foroven og forneden.

    Mit forårshumør er forsvundet lidt med det gråvejr, der er i dag – men de sidste par dage har jeg været i fuldt vigør med bare ankler og solbriller i håret. Mere af det!

  199. Kære Emily+Inwear! Jeg er en lykkelig str. 36 for oven såvel som for neden. Og det er idag et vejr, et solskinsvejr, oh søde vår, så er du atter nær! Og hvor ville det være lækkert at kunne blive klædt fint sommer på når nu man er tilbage i sin prime efter at have bragt skøn baby til verdenen! :)

  200. Sikke en lækker konkurrence. Foråret er allerede i gang, og jeg kunne virkelig godt trænge til lidt nye lækkerier i garderoben. Så bliver foråret endnu bedre og mere smuk.

  201. Here comes the sun, forrygende forårshilsner her på den internationale lykkedag. De allerbedste hilsner fra en størrelse 34

  202. Wow! Det var noget af en præmie.

    Håber du nyder forårets solstråler med manden og Penny. Eller okay, i dag er der ikke så mange solstråler, men forhåbentlig er det jo bare i dag :-)
    Jeg er en størrelse M på toppen og i bunden.

    Jeg har fået overtalt mit hankøn til en tur til brunch på Schæffergaarden her i weekenden efter dit indlæg, det bliver så godt!

  203. Hep hep Forår og snart nyuddannet – Ville da være vildt lækker i det der når jeg skal ud og søge job :-)

    Jeg er str.38/m all the way ;-)

  204. Snart titter min ynglingsblomst- den hvide anemone frem i skovbunden og byder lyset velkommen! Jeg vil også gerne byde foråret velkommen i det tøj :) 40/38(40) bruger jeg.

  205. Hej Emily,

    Det her, er til dato den fedeste konkurrence, jeg nogensinde er stødt på. Denne præmie er jo som taget direkte ud af mine vådeste fashion-drømme!

    Jeg er en størrelse 38, både for oven og for neden.

    Jeg ønsker dig et lunt forår med friske blomster, sol på næsen, en is i hånden (og en kæreste eller plettet vovse i den anden), en masse oplevelser og latter.

    Tak for din fine lille blog – den bringer altid mig i forårshumør :)

    Kh. Gitte

  206. Sikke en dejlig konkurrence. Ja, selvom chancerne formegentlig er små, vil jeg alligevel gøre et forsøg. Min smukke veninde har lige vundet kampen over kræft, og hun har været en sand kriger hele vejen igennem. Jeg er så forbandet stolt af hende, og vil utrolig gerne kunne forkæle hende med en ny garderobe nu der er lysere tider i vente. Vi flytter sammen her i foråret og glæder os til tapas aftener, vin klub og dansen til langt ud på natten – være helt normale unge for en gangs skyld, ihvertfald i hendes tilfælde.
    Min veninde er en størrelse 36-38 foroven og en 38-40 forneden, alt efter hvordan tøjet er i størrelsen (36 og 38 hvis helt normalt).
    Jeg ønsker du og dine kære et fantastisk forår med liv og lys og kærlighed – det ved jeg ihvertfald at vi vil få, uanset hvad :) Nyd lyset der er på vej! Og god weekend til dig

  207. Ej det gad jeg virkelig godt vinde! Inwear er jo genialt.
    Jeg er størrelse 34 for oven og 36 for neden.

  208. Hold fast for en lækker konkurrence – jeg er også ret vild med Inwear, som særligt denne sæson har lavet en kollektion der rammer plet.

    Jeg er en størrelse 38/M både foroven og forneden

  209. Go’ formiddag!
    Sikke en præmie! Jeg er ovenud tosset med Inwears look – det er feminint og urbant – perfekt til den københavnske city-pige. Jeg arbejder selv på en arbejdsplads med business dress code, men med et brand som Inwear bliver det aldrig kedeligt at klæde sig business.
    Deres farve kombinationer er inspirerende og flatterende – jeg har været fan i mange år nu :)
    Jeg vil med glæde gå foråret i møde i det stribede jakkesæt – kombineret med et par farverige stilletter!
    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde konkurrencen, da er jeg en str. 36 både foroven og forneden. Fortsat god fredag!

  210. Forår er netop lige med smukke farver, så hvem ville ikke gerne have denne skønne garderobe. Sender jer alle et smil, blot for at minde jer om at det er global FN “world happiness day”. så lad os alle sende nogle positive taker og gå foråret i møde. :)

    størrelse foroven: 40/m/L
    størrelse forneden: 38

  211. På denne grå forårsdag (hvor man jo ikke fik lov til at se solformørkelsen for bare skyer – træls – og så især når man lige var så stolt over rent faktisk at have fundet nogle af de der f…jollede papirsbriller), så gav det glæde i maven med sådan en lækker konkurrence. Selv går jeg nu og glæder mig til en dejlig påske i sommerhus med min kæreste, som bliver et lækkert afbræk midt i universitets-læsningen. Lad os håbe, at solen kommer igen snarest.

    Mine mål, hvis jeg nu skulle være heldig: 38 foroven og 40 forneden (hofter skal der til ;) )

    Tak for en inspirerende blog, som efterhånden er blevet vanedannende at tjekke :)
    Kh Kristine.

  212. Min størrelse komme helt an på hvilket stykke tøj.
    I jakke er jeg M/38
    I bukser og tshirt/skjorter er jeg L/40
    I nederdel er jeg M/38

    Håber alle nyder vejret disse dage..

  213. Jeg er str 40 både foroven og forneden, 71 år gammel, og holder meget af Inwear. Jeg vil gerne sende en forårshilsen til min lille familie og mine venner!

  214. Hvor er det en skøn konkurrence, så ved man at foråret er kommet. Og det ville være helt perfekt med en ny forårs garderobe. Den gamle trænger virkelig til fornyelse.

  215. Ikke meget forår over sådan en grå fredag som i dag, men der er forår inden i mig! For på mandag har jeg fødselsdag, jeg så et glimt af solformørkelsen og de første fregner er poppet frem i pande og på kinder. Så selvfølgelig er det forår :)

    Jeg bruger en størrelse 38/S-M i overdele og en 38/40 i underdele. Tak for den fede konkurrence!

  216. Wauoo en lækker give away. Ville være så skønt at vinde nu jeg er startet nyt job på et kontor…der er en vis dresscode…og når man har gået ledig i 3,5 år har der ikke været penge til det pæneste tøj…så den ville virkelig gøre gavn hos mig <3

    Bruger str 44 både foroven og forneden <3

  217. Ej en fin konkurrence, det ville jeg så gerne vinde!!
    Mit forår er skudt i gang med fødselsdag og dermed er mit 26. år begyndt. Det føles godt og jeg møder foråret med et smil på læben!
    Jeg kan ikke andet end ønske glædelig forårsfredag herfra.
    Tak for en herlig, personlig og så professionel blog, Emily – jeg elsker dit univers og glæder mig til din bog.
    De bedste hilsner
    Maria

  218. Sidder pt. I bussen, og ser at der bliver plantet forårsblomster foran rådhuset i København. Det kunne være labert at skifte den sorte frakke ud med den lyserøde, og matche blomsterne og forårsvejret :)

    Bruger str. 32 i begge dele.

  219. inwear er såååå pænt <3 er en 38 foroven og en 40 for neden. Nu vil jeg krydse fingre. Rar weekend :)

  220. Sikke da nogle fine sager, dem vil jeg gerne eje :-)
    Jeg er str. 36 foroven og forneden.

  221. Str 36 overall.. :)

    Deres nye kollektion ser bare så dejlig ud – krydser alle fingre og tæer

  222. Wauw! Det er da en af de lækreste konkurrencer jeg længe har deltaget i! Ville være fantastisk at vinde, så kan SU’en strækkes lidt længere :p
    Jeg kender ikke så meget til InWears størrelser, men jeg er som regel ca en 38 eller 40 – både foroven og forneden :-)

  223. 36 forneden og foroven :)

    Ih ville være skønt at gå foråret i mødet med en ny forårsgarderobe

  224. Wauw.. Sikke en præmie! Jeg vil åndssvagt gerne vinde :) jeg bruger primært str 34 både i over- og underdele! Jeg ønsker dig et fantastisk forår!

  225. Skøn konkurrence! Hvor ville det være lækkert at opgradere forårsgarderoben, der er ellers ikke udsigt til shopping fra min side nemlig! Jeg er en 36 for oven og 38 for neden. krydser fingre :)

  226. Netop vendt tilbage fra barsel – til ny stilling (højere i virksomheden). Mangler i den grad en nu garderobe, så jeg krydser alt hvad jeg kan!!!

    Er mega glad for Inwear som formår at ramme nutidige trends med det klassiske og god kvalitet.

    For 2 år siden (30/3, 2013) blev jeg viet i en hvid blondekjole fra Inwear :-)

    Tror den skal på igen, når jeg skal fejre 2 års bryllupsdag med min mand i forårsfine København næste weekend.

    Bruger str. 38/40 i Inwear.

    Tak for altid god inspiration, Emily, både hvad angår garderobe, mad, bøger osv.

    God weekend

    /Katrine

  227. så bliver jeg da en lækkermås hvis jeg vinder.
    Str M både foroven og forneden
    Go påske og godt og solrigt forår, uha hvor vi savner at varmen og solen kommer..

  228. Nej en dejlig præmie!
    Personligt nyder jeg virkelig at det lysner udenfor, og jeg ville elske at gå foråret i møde i de fine farver.
    Selv er jeg en str. 38 både øverst og nederst.
    Hav en rigtig dejlig weekend
    Knus

  229. Det er jo en fantastisk konkurrence – wow!
    Jeg bruger som oftest str. 34 forneden og str. 36 foroven. Glædeligt forår til dig, selvom det er gråt i dag, kan man stadig mærke mildheden i luften – håber du nyder det, snart er der anemoner i Utterslev Mose (:

  230. Åh hvor er det en vild konkurrence! Det ville være perfekt at vinde, så jeg kunne blive forårsfin, og april kunne undgå at blive ‘the cruellest month.’
    Gæk, gæk, gæk. Lidt InWear i min sæk.
    Min navn det står med prikker
    InWear gør mig lækker.

    Uh og jeg er en størrelse 40 både oppe og nede. :)

  231. Det ville være fantastisk at gå ind i foråret i sådan en samling!
    (Gerne str. 42/44.)

    Glædelig forårsfredag!

  232. Sikke en lækker konkurrence :) jeg er 34 for oven og 36 for neden

    Fortsat rigtig godt forår og sommer når den tid (snart) kommer.

    //trine

  233. Åhh, det stribede sæt giver ihvertfald forårsfornemmelser og lyst til at sidde på en fortovscafe og nyde solen…
    Str 36 forneden og str 38 foroven, hvis jeg skulle være så heldig.

  234. Ej ej ej, en vild konkurrence! Jeg er bestemt den forårsglade type der ville elske at se lækker ud mens børnene ruller sig i græsset og jeg selv dufter til blomsterne

  235. Sikke en flot præmie!
    Jeg er størrelse 34 forneden og 36 foroven!

    Min weekend er en smule inspireret af dit weekend ophold på Schæffergården. Jeg skal dog til Sorø med min mor, hvor vi bare skal hygge og forhåbentligvis nyde noget solskin (selvom vejrudsigten siger noget andet).

  236. Hej Emily,

    Opdagede lige din lækre konkurrence i en af alle mine overspringshandlinger. Jeg er i gang med at skrive speciale og er overbevidst om, at de pæne pæne looks fra InWear vil gøre hele specialefasen og foråret lidt (læs: MEGET) sjovere :-) Jeg er en størrelse 38.

    God dag til dig!

  237. Kære Emily,
    Hvor er det skønt, at solen endelig er begyndt at titte så småt frem af og til. Jeg går en spændende tid i møde, med en masse projekter, som jeg meget gerne ville tage hånd om iklædt ovenstående. Desværre tillader mit SU budget ikke den slags luksus, og derfor ville en præmie som denne virkelig falde i god jord. Jeg er en str. 36 begge steder. God weekend til dig :-)

  238. Foroven bruger jeg str. 40-42 (afhænger af om det er stort eller småt i størrelsen)
    Forneden bruger jeg str. 40.

    Jeg vil gerne sende en lille forårstanke til Paris, som jeg skal besøge i påsken. Det er intet mindre end jordens skønneste by om foråret! Der er så mange smukke parker og så mange smukke blomster og hyggelige fortovscaféer.

  239. Wau – jeg MÅ simpelthen være med i kapløbet om denne lækre gevinst! Jeg er str 36 for neden og 36-38 for oven :-)

    Solen er vist smuttet for denne gang, men forhåbentlig får vi den at se på den anden side af weekenden! Tak for dejlig inspiration samt dit positive og smittende sind.

  240. Glædeligt forår på en ellers grå dag! Må den næste tid blive fyldt med solskin! :)
    Jeg er en str 36 både foroven og forneden. Det er jo en skøn forårskonkurrence du har sat gang i, så den vil jeg gerne vinde!

  241. Sikke en fantastisk konkurrence! Farverne på det skønne tøj får mig til at tænke på linjerne “Hun købte af de hvide og de blå, hun købte af de smukkeste hun så” fra den dejlige sang “Det er i dag et vejr”. Krydser fingre for, at jeg kan gå foråret i møde i disse smukke farvenuancer.

    Jeg er str. 34-36 (xs) både for oven og forneden afhængigt af, om mærket/model er til den store eller lille side.

  242. Sådan en ny smuk forårsgarderobe vil sammen med den skønne forårssol lune gevaldigt… Åh, hvor jeg håber, jeg vinder :)

    Jeg bruger str.36 i nederdele og foroven, men bruger str.34 i bukser.

  243. Sikke en fin konkurrence. Jeg elsker forår og får altid lyst til at opdatere min gardarobe på denne tid :) Lyset gør mig frisk og fuld af energi!
    I går vågnede jeg til fuglesang og solstråler – det er forår for mig :D!
    Jeg bruger str. 36 i bukser og bluse – håber jeg vinder :)!

  244. Ej, det kunne da være en helt vildt lækker start på foråret – og i den grad et tiltrængt boost til min garderobe :-)

    Jeg er en str 36 oppe og 36/38 nede.

    Krydser alt hvad jeg har!

  245. Solskin, fornyet energi og glæden ved at cykle på arbejde med solbriller = foråret er kommet!

    Sikke dog en dejlig præmie, fra et lækkert dansk brand :) Mere af det!

    Jeg bruger størrelse 38/M både forover og forneden.

    Mange forårshilsner herfra

  246. Det er så dejligt at foråret er kommet, det betyder masser af hygge timer i haven med dem jeg holder allemest af ☺ super fed konkurrence da Inwear også er et af mine favorit mærker jeg bruger str. L foroven og forneden. Glædelig forår

  247. Uh nogle fine sager :-)
    Jeg er en 44 både oppe og nede.. Rigtig glædelig forår til dig; selvom det er gråt og trist idag, går det den rigtige vej :-D

  248. Åh jeg ville elske at vinde. Kunne virkelig godt bruge en garderobefornyelse når jeg er færdig med at være gravid!

    Jeg er str 42 for oven og neden.

    //B

  249. Sååå lækker præmie! Jeg er mere end klar til foråret – vinter go home!
    Har lige været en tur i Bernstoffparken med vapsen, der boltrede sig blandt vintergækker og erantis – en fantastisk start på en fridag med forårsrengøring :)

    Hvis jeg skulle være den heldige vinder, bruger jeg str. 38 foroven og forneden :)

  250. Håber på et lille forårsmirakel, hvor garderoben trylles større ;-)

    Jeg har lige været på marked og købt de første grønne asparges til en lækker salat med smilende æg i aften; så bliver det ikke meget mere forår!

    Ha en skøn weekend <3

  251. Åh det var dog den lækreste konkurrence!! Den lyserøde frakke har jeg allerede sendt varme blikke efter! Har længe ønsket at skifte udtryk i min garderobe, og dette ville da være den fedeste start. Jeg er str 38 foroven og 40 forneden. Tak for mange gode blogindlæg Emily.

  252. Nu er det ikke lige forårs vejr I dag (fredag), men de sidste dage har været lækre og jeg har nydt de første ture I forårs solen og glæden ved at finde en krog med læ og sol, hvor man nærmest kan få helt sommerfornemmelser :D
    medium overall ;)

  253. Jeg sidder og kigger ud på grå skyer og regn og glæder mig til, at det igen bliver tid til at smide strømperne og finde solbrillerne frem – det varer forhåbentligt ikke længe!

    Jeg er størrelse 38 både foroven og forneden.

  254. Det var da en fantastisk konkurrence! Den vil jeg mægtig gerne vinde. Jeg er typen der varierer ret meget. Men en 40 for oven og en 42 for neden..
    God weekend :)

  255. Sikke nogle lækre sager. Jeg bruger str. 40/L både for oven og for neden.

    Tak for en dejlig blog.

    KH. Dorthe

  256. Jeg skynder mig at skrive en kommentar, selv om sandsynligheden er lille. Hvor ville det dog være fantastisk! Jeg bruger i øvrigt str. 36 – både øverst og nederst. Ha’ en god fredag!

  257. Det var da lidt af en vild præmie! Jeg er en str. 36(M) foroven og det samme for neden. Husk på at selvom der er solformørkelse lige nu, så er foråret stadig på vej :) (det er livsglæden, der gør livet levende)

  258. Virkelig fantastisk konkurrence! Jeg forudser, at den hvide skjorte ville passe perfekt til en af de mange fester, når jeg bliver student til sommer.

    Generelt ville det hele passe perfekt til de (forhåbentlig) mange solskinstimer i vente.

    Jeg er en 38 for oven og for neden

  259. En Kærlighedshistorie

    Vi mødte hinanden en tirsdag i marts måned. Det var sådan en dag, hvor fuglene sang for første gang i lang tid, og lyset og håbet forsigtigt tittede frem. Det var kærlighed ved første blik. På én måde var det længe ventet, og på en anden måde et uventet, men glædeligt møde. Hånd i hånd tog vi på eventyr sammen. Vi så hvordan træerne langsomt vågnede op fra deres vintersøvn, og meldte deres ankomst med små, spæde, skud på grenene. Vindens kærtegn blev varmere og blidere, og blomsterskud fra nær og fjern spirerede langsomt, men sikkert frem. Vi var lykkelige og følte, at vi kunne klare alt sammen. Tiden fløj afsted, og før vi var klar til det, gik det op for os, at enden var nær. Fortrøstningsfulde sagde vi farvel, fordi vi vidste, at vi ville mødes igen til næste år.

    Jeg bruger størrelse 40 foroven og forneden :)

  260. EJ! Hvor ville det bare for lækkert at vinde dette sæt, da jeg pt knokler røven ud af bukserne på et job, hvor jeg ærlig talt kun lige tjener til det nødvendige (men man må tage hvad man kan få, jobs hænger ikke på træerne). Jeg bruger XS både foroven og forneden. Alt hvad jeg har er krydset!!!!

  261. Sikke en fin konkurrence, med en masse fine præmier! Jeg bruger strørrelse 36 både øverst og nederst, så sådan ønsker jeg tøjet, hvis jeg skulle være den heldige vinder. :-)

  262. Jeg er helt tosset med den blå blondeskjorte!! øøøøj altså!

    Jeg er en str 34 både for oven og for neden :)

    En forårs hilsen siger du?

    Jeg vil gerne ønske dig ind i et forår, med milde briser, lyserøde blomsterknopper og lyden af fuglefløjt i de tidlige aftenstimer.
    Jeg håber at med de mildere dage, at lyset og duftene får sat liv i alt omkring sig.
    Må du få skiftet vinterjakken ud, med lune stik trøjer og lette forårsjakker, få skiftet handsker ud med ny lakerede negle og en letfregnet næse.
    og må du ved enhver lejlighed, nyde din kaffe på en solbeskinnet café.

    Mange forårshilsener fra Louise :D

  263. Hold da op en lækker konkurrence ! Livet på SU byder ikke på nyt tøj særlig ofte, og en hel kollektion kunne være så lækkert at vinde! Især her til foråret som (forhåbentlig) bliver dejlig varm med en masse solskinstimer.

    Jeg er vild med at følge din blog, og ser frem til forårs outfit fra dig!

    Jeg er str. S oppe og nede :)

    God weekend!

  264. Jeg nyder forårsdagene ekstra meget nu hvor jeg er på barsel. Det er luksus. Jeg skal arbejde med spændende projekt i Sydney i sommer og kunne godt tænke mig lidt nyt i garderoben.

  265. Sikken fin forårspræmie! In Wears workwear-garderobe ville virkelig tilføre noget nyt til min garderobe. Især det stribede jakkesæt skiller sig ud.

    Jeg bruger størrelse 38 foroven og størrelse 40 forneden.

  266. Sikke en lækker konkurrence! Er så enig, InWear er et helt fantastisk mærke :)
    Jeg bruger 34, både oppe og nede.

    Krydser fingre… :)

  267. Wow har hele mit liv gang på gang vendt tilbage til Inwear. Det holder stadig. Str. 40 oppe og nede. Dejlig blog du har.

  268. Sikke en dejlig konkurrence! Selvom vejret ikke er specielt forårsagtigt i dag (det regner host host), så er foråret (og efteråret) min(e) ynglingsårstid pga. alle de flotte farver i byen og på folks tøj. Det er dejligt at komme ud af vinterens sorte gaderobe og trække i lidt mere farverige kjoler, sandaler, shorts, bluser, badetøj (nok tidligst i juni for mit vedkommende), osv. DET glæder jeg mig til :-) Håber jeg vinder konkurrencen, og jeg er str. 36 i begge dele.

  269. Hvor dejligt at kunne vinde fedt ny tøj, det kunne være verdens bedste forårsoverraskelse.

    Størrelse 38 både for oven og for neden.
    (Undtagen når det kommer til skjorter der skal knappes, så er det nok mere en str. 40)

  270. Fed konkurrence!

    Jeg er en str. 38/m bade oppe og nede.

    Efter 9 måneder som arbejdsløs (og fattig) akademiker kunne jeg virkelig godt bruge noget nyt, lækkert tøj til mit nye voksenjobsgarderobe til det job, som forhåbentlig kommer snart

  271. WAUW det er nogle flotte styles! Jeg kan næsten ikke forestille mig et forår uden det stribede sæt! Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at det vil forsøde mit liv 100 %!! Elsker at det kan bruges både med sneakers eller stilletter! Jeg er strl. 36 foroven og forneden. Krydser fingrene :)

  272. Sikke noget lækkert tøj! Min weekend skal gå med at hygge med min niece og nevø, som jeg ikke ser så tit pga store afstande… Vi skal klippe gækkebreve, på legepladsen, hoppe på kængurustylter og bage boller og kager -så er det forår!! Hvis jeg er den heldige, er jeg 36/s foroven og forneden :-)

  273. sikke en lækker præmie.
    Det ville være perfekt med en ny garderobe til det lækre forår der så småt er på vej.
    Str. Medium for neden og small for oven

  274. Hej Emily,

    Glædelig forårsfredag :) Var det mon til at se solformørkelsen i København? I Aarhus var skyerne (desværre ikke så forårsagtigt) i vejen, så vi måtte undvære naturfænomenet.

    Jeg er en str. 42-46 eller L/XL (afhængig af mærke) både foroven og forneden :)

    Mange forårshilsner Pernille.

  275. Er lige startet i et nyt job (meget heldig) og kunne derfor godt bruge lidt ny tøj, der passer til min nye stilling.
    Str. 36 for oven og 36/38 forneden.

  276. Fuglene synger,solen skinner,varmen kommer,blomsterne titter frem,det er et dejligt forårsvejr,håber alle nyder det,lækker præmie til foråret,det ville være dejligt med et nyt outfit til foråret,str 36 forneden,og str 38/Medium for oven. :)

  277. Åh altså, hvor er det pænt! Det ville være intet mindre end perfekt at kickstarte mit nye arbejdsliv efter endt barsel (med unge nummer tre!) med en hel ny garderobe. Behøver jeg skrive, at det er tiltrængt?Min garderobe har hårdt brug for lidt forårssolstrejf;-) Jeg er en str 36 foroven og forneden.

  278. Jeg håber I alle får en fantastisk weekend – også selvom det ikke ser ud til at vejret er så samarbejdsvillig :)

    Fantastisk konkurrence :) Jeg bruger str. 34 både oven og nede :)

  279. Efter min graviditet trænger jeg bestemt til at fornye mit tøj og jeg elsker inwear! Er klar til at komme i forårstøjet og nyde det danske vejr med min kæreste og vores dejlige datter :)
    Foroven str. 40
    Forneden str. 42

  280. Uh hvor en lækker giveaway!! Den ville jeg super gerne vinde her i denne dejlige forårstid! Håber da at alle nyder det nu mens det er der! Selvom de lover værre vejr her i weekenden :/

    Jeg er en str. 38 både foroven og forneden :)

  281. Jeg er en perfekt str. 44 i InWear, både foroven og forneden :-) Elsker det mærke! Men på SU så ryger der desværre ikke særlig meget med hjem når jeg kigger på de alt for fine sager.
    Og så vil jeg da bare lige sige glædelig forår, og husk og nyd solen på trods af de knap så høje temperaturer! :-)

  282. årh. Jeg er stor fan af inwear. Købte en rød uldtrøje fra mærket i Stockholm i 2004 og den er stadig smuk oghøster megen ros!
    Bruger str 40 foroven og 42 forneden.
    Glædeligt forår

  283. Kære Emily,

    Sikke en flot konkurrence! Jeg er en str. 38 foroven og en str. 40 forneden.

    Jeg siger hej til foråret fra specialekontoret, hvor solen skinner så flot ind (ikke lige nu, der er åbenbart solformørkelse.. eller bare overskyet)! Faktisk er det ganske motiverende at sidde ind og skrive, selvom vejret udenfor er godt – det er langt bedre end en specialeproces, hvor man tager afsted i mørke og kommer hjem i mørke, så jeg byder både forår og sommer velkommen indendøre til skrivebordet :) Og altså, det ville jo ikke være dårligt at byde det velkommen i smart tøj også ;)

  284. Øj mand, sikke en lækker giveaway. Den må jeg absolut deltage i! Jeg er en str 36 både for oven og forneden ( eller af og til også 34, hvis det er stort i str.).

    Nå, men foråret har bestemt også gjort sit indtog herhjemme. Mine børn er helt ellevilde over alle de krokus, vintergækker og eratins ( radisi, som min 4-årige insisterer på at kalde dem) der vælter op rundt omkring. Det bedste i verden er at se verden før første gang igen gennem deres perspektiv. Endnu mere forårsmagi!

  285. Hvor er det en lækker og alt for vild konkurrence! Jeg vil gerne ønske alle et solrigt forår med masser af friske blomster og forhåbentlig er det snart varmt nok til en is ved vandet :-)

    Jeg er en str. 38 (M) for oven og 40 (L) for neden :-)

  286. Årh altså, det kunne jeg dælme godt bruge lige her midt i overgangssæsonen, hvor alt ens tøj bare er lidt for varmt eller koldt – eller gammelt! :D
    Det skulle være i en 36 (eller S) både det ene og det andet sted

  287. Ihh, hvor er det dog nogle skønne styles! :D
    Ville virkelig være lækkert, er sygemeldt på 10. måned og et lækkert forårsgarderobe boost ville virkelig hjælpe på humøret!
    Jeg er en str. 38/M all over ;)

    Ønsker alle en dejlig chokoladefyldt påske!

  288. Jeg sender de bedste forårshilsner til dig og håber, du er er lige så glad for foråret som jeg. Den bedste tid på året. Det ville være helt utroligt at vinde, da min garderobe pga meget trængt økonomi er ret gammel og slidt. Så jeg krydser fingre og tæer. Min størrelse er M/L.

  289. Ej hvor ville det være fantastisk at vinde. På et SU budget, er der ikke rigtig råd til at shoppe en helt ny forårs-garderobe. Og så ville det da bare være en fantatisk ting at vinde her midt i speciale-helvedet ;)

    Selvom vejret ikke lige siger forår i dag, så har jeg altså funder læderjakken frem, så den er klar til, at det bliver lige lidt varmere. Elsker forår og din blog :)

    Jeg bruger str. 38/M.

  290. Hold nu op en vild konkurrence. Jeg er str 36 i både overdel og underdel.
    Jeg krydser sådan fingre for, at det er mig der vinder! Jeg starter nyt fancy kontorjob den 1 april, og kunne så godt bruge en god workwear-garderobe.

    Kæmpe forårsknus herfra

  291. Åh sikke en lækker konkurrence! Jeg bruger str. M i overdel og str. L i underdel :)

  292. Ih en lækkert konkurrence! Jeg bruger str. 38 både foroven og forneden.

    Glædelig weekend :-)

  293. Jeg er en størrelse 38 øverst og 40 nederst :-)

    Rigtig god snart-påske til alle. Jeg skal spendere den i dejlige Berlin med min yndlingsveninde :-)

  294. Sikke en skøn konkurrence :) Du får en hilsen fra fredagsland hvor alt er godt fordi jeg allerede har fri fra job og skal til yoga om lidt. Håber din fredag er mindst lige så god søde Emily, det fortjener du!
    – Jeg er en str. medium både foroven og forneden.

  295. Åhh hvor ville det være fantastisk at gå foråret imøde i en helt ny garderobe! Jeg er en størrelse 38 oppe og en 40 nede :) Krydser fingre og sender solskin din vej

  296. Jeg eeelsker elsker elsker InWear.

    Har været ude og forsøge at forårsshoppe et par steder, men der er intet sted som InWear.

    Ville elske at gå til møde på arbejde, i en hel ny forårsgarderobe. Det ville være så lækkert.
    Det er så lækkert ikke at skulle rende rundt i vinterjakke og fryse, men rent faktisk at kunne stå op, solen skinner og bare gå med jakken åben.

    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde.. så er jeg en str. 40 både for oven og for neden.

    Godt forår til dig Emily.
    Håber du nyder det.

    Lise

  297. Det kan da godt være det er diset og lidt køligt udenfor men denne konkurrence bringer forårssol og smil frem hos mig. Inwear har det fedeste tøj til alle aldre. Jeg ville elske at vinde. Er en str. L foroven og forneden.
    Forårskram
    Annette

  298. Hej
    Trænger i den grad til at komme i forårsstemning. Er i en hård process af mit liv så det vil være en kærkommen opmuntring. Er en str. 36 foroven og forneden. X fingre!
    Bedste hilsner Marianne

  299. Sikke smukke sager, de ville virkelig være fine at gå foråret i møde i! Jeg har i dag afsluttet semestrets andet praktikophold, og det er lidt vildt at tænke på, at vi allerede er nået hertil. Kan huske at jeg, da semestret startede, tænkte på, at det måske ville være forår og dejligt vejr på cykelstierne, når jeg nåede til vejs ende i praktikken, og sørme så om ikke solen har kigget en hel masse frem de sidste uger, så skønt, det er ikke til at blive i andet end godt humør af :-) Hurra for forår og velfortjent weekend – Kh Pernille, en str 36 både oppe og nede :-)

  300. åhh hvor ville det være super dejligt at kunne gå foråret i møde som nyligt single (:( ) i totalt lækre klæder som kun kan give velbehag og smil på læben.. Og så ville det da være fantastisk at kunne fejre min 29 års fødselsdag med sådan en dejlig gave.
    Der er forår i luften og måske bringer den kærlighed med sig. :)

    Str 36/38 S/M foroven og 38/m forneden.

  301. Hermed en lille forårshilsen herfra Aarhus. I Rådhusparken er de fineste krokusser i hvid og lilla skudt op overalt. Når man sidder i læ og misser øjnene mod solen, så føles den efterhånden lun. Summerbird i Latinerkvarteret lokker med påskeæg, ligesom butikken er begyndt at hænge tøj i lysere farver frem i vinduerne. Derhjemme har jeg slået altandøren op for at byde den friske, klare luft velkommen. Der står friske påskeliljer i en vase på mit spisebord, og jeg har fundet de fine pastelfarver frem til neglene. Juhu for forår.

    Jeg vil rigtig gerne vinde denne fine give-away. Jeg er en str. 38/40 foroven og en 40/42 forneden.

  302. Forår… Jeg er så klar! Specielt med nogle af de lækre sager der udloddes! Str. S og str. 36. Fingers crossed! Mvh Sophie

  303. Woaw for en flot præmie!
    80 % af min garderobe består af mørkt tøj -mest sort. Sjovt, at dette altid er hvad jeg køber med hjem.. Jeg tænker det er på tide at få lavet om på det og springe ud i forårsglade farver!
    Krydser alt hvad der krydses kan, for at jeg bliver en af de heldige!
    Jeg bruger str. 36 både foroven og forneden.

  304. Glædelig forår!! Spiste min første filuris i går MuMs!! Bruger str. 38 både for oven og for neden

  305. Kære Emily.
    Din blog er så inspirerende og fin! Jeg ville blive så glad for at hoppe ud i foråret i det fine tøj. Er også stor In Wear fan!
    Jeg er str 38 foroven og str 40 forneden.
    God weekend. Kh Mariannr

  306. Kære Emily, Tak fordi du giver os alle sammen muligheden for at vinde endnu en skøn præmie!! Jeg er sikker på,at mine præsentationer på jobbet ville blive lidt bedre, hvis jeg var iført nogle af de lækre sager fra InWear:-) krydser fingre, og ser frem til weekenden som står på biograftur med en sød én, og søndagsbrunch med søde veninder. God weekend:-)

  307. Det ser alt sammen bare så rart ud! Det ville være en fornøjelse at gå rundt i, når det bliver rigtig forår i København. Jeg kan lige se mig selv i den smukke lyserøde jakke. Og det vil være en god hjælp til min jeg-er-studerende-og-har-en-høj-husleje-garderobe!
    Jeg er en størrelse 36 all-round.

    Og tak for en fabelagtig blog!!

  308. Sikke en skøn konkurrence. Hvor ville det være super luksus at blive forkælet med nyt forårstøj. Jeg bruger størrelse 36 foroven (S/M) og 38/40 forneden (M). Og jeg krydser helt vildt fingre:). Ha’ et rigtig dejlig forår!

  309. Solen skinner og himlen er blå! Jeg er gået i helt forårs humør og blevet i endnu bedre humør af dine indlæg på bloggen og ikke mindst din påklædning af tøj fra Inwear

  310. Ih, vil meget gerne gå foråret i møde med fint tøj fra InWear. Passer perfekt til en barnevognstur ud i al det grønne. Jeg er en størrelse 38 foroven (m) og 40 forneden (m).

  311. Sikker en lækker konkurrence.
    Jeg bruger størrelse 38 foroven og 38 forneden.
    Glædelig forår. Lyset om morgenen og de længere dage er det jeg nyder allermest sammen med vintergækker og erantis i min have:)

  312. Sikken vild præmie, jeg er en størrelse 40 / M både foroven og forneden !
    God weekend, lad os krydse fingre for dejligt forårsvejr, på trods af de ringe udsigter

  313. Jeg er altså også gået hen og blevet svært glad for InWear. Og har for bare et par dage siden købt en knælang nederdel fra deres forårskollektion – Så nu må det solrige forårsvejr godt komme tilbage, så jeg kan få luftet stængerne! Jeg er en størrelse 36 – oppe såvel som nede!

  314. Er også vild med Inwear – det er tøj til stilede og powerful kvinder! Så klædt i de der lækre suits og den flotte trench kunne man da gå eksamerne og den kommende favorit-årstid stærkt i møde. Skulle det ske, så er størrelsen 38 fra top til tå. P.S. det stribede sæt ville altså se viiirkelig flot ud med en studenterhue til…

  315. Nøj en lækker konkurrence. Jeg står i den dejlige situation, at jeg skal starte som advokatfuldmægtig til september. Til dette mangler jeg en masse nyt officewear og ville elske at vise mig frem i ovenstående. Jeg får desværre ikke su, så efter 6 mdr. uden nogen indkomst står tøj desværre ikke øverst på listen, så krydser virkelig fingre for at jeg vinder.

    Jeg bruger en str. 38 foroven og 40 forneden.

  316. At vinde ville gøre at jeg kunne gå foråret lidt lettere i møde og få sparet penge op til min udveksling efter sommerferien, som forresten går til en destination hvor tøjet også flittigt ville blive brugt.

    En str. 36 foroven og forneden denne vej, tak!!!:)

  317. Smuk, smuk præmie.
    Er str. 40 begge steder.
    Og mon ikke foråret kommer tilbage til påske, så Glædelig Påske til alle.

  318. Det ville være en drøm at vinde, særligt når forår er på vej og gardaroben savner lidt nye farver. har desuden to små børn, som altid får først. Min mand er modig og startet som selvstændig, derfor skal der prioteres med pengene… Jeg er 42 forneden og 40 foroven

  319. Mærkede for alvor foråret i sidste uge, da jeg sad nede på Amagers Kaffebar, med en god Americano og en sød veninde. Vi sad ude under solen, med solbriller og åbne frakker, imens vi fik vendt hele verdens situationen. Jeg glæder mig til at sidde nede ved åen på KUA i mine pauser fra danskstudiet, sommeraftener i min gårdhave hvor jeg skal grille sønderjydske kålpølser til mine veninder og drikke kolde øl og rosé.
    Jeg håber dit forår bliver fantastisk :-)

    Jeg er en 36 og en 38 forneden.

  320. Mit forår går pt. med kemi supplering, og så i dag også med at se solformørkelsen live fra mine dejlige øer. Nu venter jeg så på nogle solrige dage – forhåbentlig iført noget lækkert forårstøj fra InWear :))
    Jeg er en størrelse 38 foroven og forneden :)

  321. Jeg elsker forår! De lyse morgener og lange aftener. Alle mennesker er bare også lige 10% gladere, mere smilende og overskudsagtige når de første solstråler og fuglefløjt kommer. Og med den der opgraderingen til min garderobe tror jeg mit forårshumør vil stige med yderlige 10%. Det’ jo forår!
    Jeg er str. 38 både foroven og forneden.

  322. Håber du og Penny, har nydt de fantastiske solskins dage og kaffe i haven lige så meget som vi har :)
    Det ville godt nok være lækkert at få kvaliteten af tøj lidt op i tøjskabet, nu jeg lige om snart skal ud i den virkelig verden og søge jobs efter 6 år på SU. Jeg er en størrelse 36/36

  323. Ej, noget fint tøj!

    I går spillede den gode Bryan Adams i Forum. At kunne gå gennem Frederiksbergs gader med åben jakke nynnende med på “Summer of ’69”, inden koncerten startede, var det perfekte tegn på det forår, der er lige rundt om hjørnet. Man kunne næsten fristes til at gå rundt og nynne “Spring of ’15” :)

    Jeg er en str. 38 oppe og nede :)

  324. Uhh en FED konkurrence !!!! Efter snart fire måneder i Asien og nogle meget tomme konti er det her jo en drømmepræmie at vinde! Ih hvor jeg krydser poter for at blive den heldige <3

    Er højst sandsynligt en str 38 i begge dele

    Knus og god weekend fra Cambodia :-*

  325. Nøj, hvor lækkert!

    I går var det for alvor forår for mig. Jeg hader klichéer, men solen skinnede, fuglene sang og jeg drak kaffe udenfor UDEN jakke på – så går det den rigtige vej! :-)

    Jeg bruger både str. S/36 foroven og forneden.

    Hav en dejlig weekend!

  326. Kære Emily rigtig god påske til dig, gid den må bringe dig godt selskab og kærlighed;) Jeg er str. 42
    Mvh Jette

  327. Åh hvor det bare er nogle lækre ting, som virkelig passer/rimer på forår :-)
    -Jeg har boet på grønland hele vinteren, med masser af sne, -så det ville være skønt at kunne nyde forår i Danmark i denne lækre garderobe :-)

    Jeg er en 42 foroven, 44 forneden.

    Ha’ en dejlig (forhåbentlig) solskinsfyldt weekend.

  328. Efter et vægttab på 17 kg ville det være fantastisk at kunne iføre sig ovenstående herligheder på mit arbejde! Tøjet gør mig helt forårsglad!
    Jeg bruger str. 36 i både over- og underdel :)

  329. Øj for en lækker konkurrence! Vil super gerne fornye gardaroben med lidt lyse farver- Str.42 foroven og str.44 forneden. Forsat god weekend! :)

  330. Når jeg sidder på kontoret og ser ud på blå himmel og solen mærker jeg sommerfugle i maven. Når jeg mærker efter, så er det følelsen af, at foråret er over os. Jeg er en str. s/36 foroven og neden.

  331. De smukkeste styles, som må være enhver piges drøm. Jeg har ihvertfald aldrig været andet end vild med InWear’s styles <3

    Str. 38 for oven og for neden.

    Tak for dejlige blogindlæg og altid gode konkurrencer!

  332. Wauu en skøn konkurrence, det ville Helt sikkert være perfekt at vinde :) jeg ville elske at gå foråret i møde i de lækre sæt med detaljerne i orden
    Bruger Str L/ 40 i både trøjer og bukser. Kæmpe forårs kram fra Horsens

  333. Hej Emily, mega lækker konkurrence du har her, så nu er jeg røget til tasterne!:) jeg bruger størrelse 36 både oppe og nede. Må du have et dejligt forår og en have fyldt med de smukkeste blomster der springer ud!
    Forårshilsner fra Benedikte :)

  334. Hej Emily,
    Det er virkelig en sej blog, du har!
    Jeg er – ligesom dig – vild med InWear, og jeg ville elske at springe ind i foråret med en forårsgarderobe derfra.

    Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, jeg er vild med, du tager så mange emner op på din blog, så det hele ikke kun handler om tøj, ingen har råd til at købe.
    Du bringer både store og små emner og oplevelser op, og dine guides, DIY’s og opskrifter er meget værdsat og bliver brugt på min seneste tur til Berlin og når der laves mad/kager.

    Hvis jeg skulle vinde forårskollektionen, bruger jeg str. 38/M både foroven og forneden.

    Ha’ en dejlig weeekend!

    De bedste hilsner C

  335. Sikke en fin konkurrence! Jeg sidder pt. på et bibliotek i upstate New York. Min bil brød sammen i går aftes på vej hjem mod New York City, 700 km herfra. Det står ned med sne udenfor, bil er sendt til autoservice, og jeg krydser mine fingre for, at den ikke er helt kaput, så jeg kan få lov at komme hjem inden mandag. Jeg trænger virkelig til noget forårsstemning i disse timer, så det var rart at falde over denne konkurrence :-)

    Jeg er str. 36 både foroven og forneden.

  336. Glædeligt forår! Jeg nyder det i min lille Københavner-have med spirrende basilikum, rucola og tomat-planter. Jeg glæder mig til at se, hvad foråret bringer i din have. Det er altid dejligt med inspiration fra dig :-)

  337. Fantastisk konkurrence! Jeg er så klar til foråret og al det her dejlige tøj kan da kun gøre foråret endnu bedre! Glædeligt forår:)
    Jeg er en 38 foroven og 40 forneden.

  338. Foråret er kommet og jeg har lyst til at gå tur i solskinnet og spise lækker is. Tak for en dejlig blog, jeg elsker dine små hverdagsglimt, som er fyldt med dejlig inspiration. Man kan virkelig se hvordan du sætter pris på de små ting i livet, som man ofte glemmer, dette beundre jeg meget.
    God forårsdag til dig Emily
    Knus
    – Str. 34 i begge.

  339. Du har fuldstændig ret – InWear er et helt fantastisk brand. Stil, pris og kvalitet er lige i min ånd. Jeg er vild med hele den nye kollektion.

    Forneden str. S og Foroven str. M

    Det er forår – solen skinner
    vi får røde æble-kinder.
    Solen skinner på violen
    blomsten smiler op i solen.

    Hør engang hvor fuglen synger
    se hvor børnene de gynger.
    Grenens knopper de er fede
    fuglen bygger sig en rede.

    I de mange dybe søer
    er der massevis af frøer.
    Børn som fanger haletudser
    de kan nemt få våde fusser.

    Pindsvin vågner op af dvale
    katten svinger med sin hale.
    Børn de hopper rundt og hinker
    solen smiler glad og blinker.

  340. En forårshilsen siger du? Der er jo forår alle vegne. Himlen er blå, solen skinner, vintergækker allevegne – man kan jo intet andet end at blive i fantastisk humør – glædeligt forår! :)

    Jeg er størrelse 38 både oppe og nede – simpelt :)

  341. Wow en lækker præmie! Jeg er str. 38 både foroven og forneden:)

    Jeg synes endelig det er blevet forår efter min fødselsdag i går hvor jeg tilbragte dagen med en veninde, som kunne gå rundt i Aarhus uden jakke, så er det virkelig forår og satser på det gode vejr snart er kommet for at blive :)

  342. Elsker elsker ELSKER også bare InWear. Min yndlings jakke er selvfølgelig der fra ;)
    Foråret er så fantastisk en årstid. De første solstråler kigger frem og glade mennesker kommer stille og roligt ud fra deres vinterhuler og ud i de solfyldte steder rundt omkring i landet<3

    Jeg ville være så taknemlig for at vinde disse lækre forårs sager.
    Jeg er str. 38 for oven og 40 for neden :)

    Hav en dejlig weekend!

  343. Av min arm, det var noget af en præmie. Hvem f*nden ville ikke gerne vinde?
    Når men jeg vil rigtig gerne :) (Y)
    Jeg bruger både xs foroven og forneden (er en lille splejs) <3

  344. Sikke en hyggelig konkurrence du smider i hovedet på os her til foråret :-) Vil ønske alle en god påskeferie.
    (ps. Jeg er en 36 foroven og en 38 forneden)

  345. Det må nok være den bedste konkurrence MEGET længe! Jeg skal til at bygge et walk-in closet, og så ville det jo være helt perfekt at kunne fylde det med flot, nyt kluns! :D

    Og jeg bruger str. 44 både foroven og forneden :)

  346. Hvor ville det være fantastisk endelig at få noget nyt tøj – lige pt. går alle pengene til opsparingen, så jeg kan komme ud og rejse verden rundt (med Beha-sønnerne, om muligt;) ), når jeg bliver student. Jeg bruger 36 i overdelen og 38 i underdelen. En 38 med korte ben, vel at mærke!

  347. hej Emily. Jeg er også vild med inwear, det er klassisk og lidt voksent uden at blive kedeligt.
    Jeg vil vældigt gerne vinde garderoben. Det ville være den perfekte fødselsdagsgave og hjælpe lidt på alderskrisen, jeg blir nemlig 30 den 26. marts.
    Jeg er str. 40 både foroven og neden.
    Ha en dejligt og solrigt forår.

  348. Jeg er også meget begejstret for In Wear.
    Det er et af mine favoritmærker
    Hvor vil jeg gerne gå foråret i møde i det lækre nye tøj.
    Nyd foråret og sommeren

  349. Wow en lækker konkurrence! InWear laver virkelig nogle lækre styles.

    Jeg er glad for at temperaturen er steget en smule, så man slipper for at være pakket ind i uld fra top til tå og at solen har valgt at titte frem efter flere måneder i hi (selvom den da lige havde valgt at gemme sig bag en masse skyer på denne historiske solformøkelsesdag!)

    Min størrelse er 38/M – både for oven og for neden!

  350. Det bedste ved foråret er, energiboostet man får at det lysere og mildere vejr, og at man kan have bare tæer i ballerinaerne og sandalerne :)
    Str. L/42 for oven og str. Xl/44 forneden.

  351. Wow en lækker forårskonkurrence!

    Jamen jeg hilser foråret mere end velkommen! Dejligt at temperaturen er steget, så man ikke skal være pakket ind i uld fra top til tå, og at solen endelig titter frem efter flere måneder i hi – selvom den selvfølgelig havde valgt at gemme sig bag skyerne på denne solformørkelsesdag (ja, vi var pænt skuffede på mit arbejde altså!)

    Min størrelse er 38/M – både for oven og for neden :-)

  352. Forår er en god undskyld for garderobetilføjelser (der skal lyse farver til jo!), men også lig med en masse dejlige forventninger til en forestående sommer. Glædeligt forår :)
    Jeg er i øvrigt en str. 38 både foroven og forneden.

  353. Forår og sol gør mig glad :) elsker denne tid , hvor jeg i min lille frisør salon får dagene fyldt med glade hoveder :)

    Bruger str 36 både oppe og nede :)

  354. Sikke en dejlig konkurrence – kunne være fedt at vinde. Jeg er 42 foroven og 42 forneden. Pøj pøj til mig

  355. “Det er i dag et vejr, et solskinsvejr. Åh, søde vår, nu er du atter nær” Hvor ville det være lækkert at gå foråret i møde med nye smukke klæder!

  356. Mangler desperat nyt tøj, så dette kluns ville være lige i øjet (eller garderobeskabet om man vil).
    Jeg er en str. 36 både over og under.
    Sidder med krydsede fingre! God weekend.

  357. Jeg er en str. 34 både foroven og forneden. Dette ville være det fedeste at vinde denne konkurrence, så jeg krydser mine tykke fingre. :-)

  358. Det ville være sådan en skøn gave at få. Især fordi jeg har så siiiiindsygt ondt af mig selv lige nu, da jeg skal aflevere speciale på mandag, og kæmper en brav kamp for at nå at blive færdig. Tænk at aflevere speciale, spise tonsvis af påskeæg OG få denne skønne gave. WAUW! Jeg krydser fingre. ps: jeg bruger str. 38-40 for neden (kommer an på hvor lille/stor størrelsen er) og 38 for oven.

  359. Åh nogle lækre forårs styles! Ville pynt i min garderobe! Jeg er en str. 34. Glædeligt snart-forår til dig :)

  360. Hej
    På mit arbejde har vi uniform på men det betyder jo ikke at jeg sagtens kunne bruge sådan en omgang tøj. Skal bla have min søn konfirmeret og kunne sagtens se mig selv i tøjet til den store dag…..please lad mig blive vinderen…..

  361. Fantastisk konkurrence du har stablet på benene Emily. Den vil både jeg og min garderobe være glade for at vinde.
    Str. 36/36

  362. Det her er godt nok den lækreste konkurrence længe!! Jeg elsker simpelthen InWear <3 Åh, hvor ville jeg gerne vinde alle de fine styles. Jeg er en str. 36 både foroven og forneden. :)

  363. Ååh, jeg ville elske de fine outfits i min pt. ikke-eksisterende forårsgarderope. Sikke skønne de er!

    Foråret byder på en spændende praktikplads, så det ville være helt perfekt at kunne starte med sådan en garderope.

    Glædeligt forår :)

  364. Bedste forårs-følelse i år: Den allerførste udendørs løbetur helt uden handsker og hue blev gennemført i morges, og det føltes fantastisk! Nu kan det ikke vare længe, før vi også kan smide de tykke tights :)

    Jeg har i øvrigt haft som vinter/forårs-projekt at komme i god løbeform, og i den forbindelse har jeg tabt mig næsten to størrelser – derfor ville det da være alt for lækkert med en helt ny og forårslækker garderobe at fejre den nye figur med!

    Jeg bruger nu str. 38 for oven og 40 for neden :)

  365. Jeg krydser fingre! Det er virkelig nogle flotte items på højkant.
    – Jeg er en str. 34.

  366. Jeg ville elske at vinde en ny forårsgarderobe. Med sæsonskift elsker jeg at forny garderoben bare en lille smule :-) forår er min yndlingssæson når det kommer til garderobe!

    Jeg er str 36 i begge dele

  367. InWear har virkelig gennemgået en fed forvandling de seneste år. Jeg er også hoppet med på bølgen igen efter at have fraskrevet mærket til at være for business konservativt til min smag. Nu kommer der den ene fede style efter den anden. Ville elske at slendre foråret i møde i dette tøj. Jeg er især helt vild med begge jakker! Men ville bestemt elske at indtage min nye stilling i et af de lækre suits. Jeg krydser fingre. Jeg bruger str 38 både foroven og forneden.

  368. wow, det ville jeg da gerne vinde. Jeg glæder mig ekstra meget til at foråret for alvor kommer i gang, da jeg lige om lidt skal flytte fra lejlighed til et rækkehus med en lille have! Jeg glæder mig så meget til at sidde i haven med en drink og nyde solen!

  369. Foråret er på mange måder den fineste årstid. Alle skruer lige tempoet en tak ned, mens smilet og overbærenheden skrues op. Og der tænkes lige to tanker frem for én – skønt!
    Jeg har en tur til Paris i sigte og ville ikke have noget imod, at iføre mig ovenstående i str. 36.

  370. Fantastisk konkurrence! krydser fingre for jeg er den heldige vinder.
    Bruger str. 38 både foroven og forneden.

    Rigtig godt forår!

  371. Dejlig konkurrence :) Med ny-afleveret speciale ville det være skønt at starte første job i rigtigt kvalitets-workwear uden at behøve overtrække kortet inden. Jeg er størrelse 38 både foroven og -neden.
    Jeg cyklede uden handsker for første gang i går og nød at solen varmede ved Bagsværd sø. Det var den første rigtigte forårsdag for mig og skyndte mig hjem og fyldte lejligheden med påskeliljer, hyacinter og perlehyacinter. For at holde lidt på forårsfornemmelserne ;)
    God weekend :)

  372. Sikke en fantastisk præmie, den vil jeg gerne have fingrene i. Vil elske at gå foråret i møde i den rosa frakke! Jeg er str 38 både foroven og forneden :)

  373. Det er jo en helt fantastisk mulighed for at komme i nærheden af dette superfede mærke. Jeg bruger mit forår med at skrive ansøgninger på livet løs-og TÆNK, hvis jeg vandt og kunne gå foråret og jobsamtalerne i møde i disse tjekkede outfits!!! OMG OMG OMG!! Drømmer om at det bliver mig :-)

    Min størrelse er 38 hele vejen igennem: foroven, forneden og i sko (for det ikke skal være løgn, haha)

  374. det er den lækreste arbejdsgarderobe jo! Jeg er str 38/M foroven og forneden og krydser alt hvad jeg har

  375. Hold nu op, en lækker konkurrence! Jeg ønsker alle en rigtig god weekend. Håber på endnu mere solskins-forårsvejr de kommende dage :-)

    Jeg bruger str. M både til overdele og underdele.

  376. God(forårs)dag

    Du får lige denne her – total stjålet fra frk.Overspingshandlinger:

    Roses are red
    Heres something new
    Violets are violet
    Not freaking blue

    Jeg kunne tænke mig at forårsglæde en anden deltager – jeg ville blive overglad, hvis bare jeg vandt det stribede sæt og den lyserøde jakke – hvis der er en anden, der ville blive overglad for den anden halvdel er der to overglade – og det er ret sejt!

    PS. Str. 36 all over :)

  377. Sikke en skøn konkurrence!!!
    Det ville være fantastisk at vinde lækkert tøj til dette skønne forår.
    Jeg er str M/38 – både foroven og forleden!
    Solskinshilser :)

  378. Jajaja!! Gid jeg kunne springe straks i det stribede sæt – det må jeg næsten eje, hvad enten jeg er den (usædvanligt!) heldige vinder eller ej.
    Forårshilsener
    E (str. 36 både top og bukser)

  379. FEDT – virkelig god konkurrence. Jeg vil rigtig gerne gå foråret i møde med en fornyet garderobe fra Inwear. Jeg bruger str. 36 oppe og nede ;-)

  380. Virkelig fin forårsgarderobe! Den gad jeg søreme godt at eje :-)
    Foroven: 36/Small
    Forneden: 36/Small

  381. Når forårssolen kigger frem tænker jeg altid på Anne Linnets sang “forårsdag”: du ved det sikkert allerinderst inde, selvom jeg sjældent bruger store ord, du ved at du er dem der gennem livet, og stadig i mit hjerte bor…:)
    Jeg bruger str. 38 oppe og nede.

  382. Øv, jeg kan se, at min kommentar ikke er kommet med i første omgang! Hvilken skam, men det gør det nu ikke til en mindre fantastisk konkurrence, som både ville glæde mig og min SU-prægede pung! Og samtidig ville jeg elske at iføre mig det stribede jakkesæt til mit nyeste familiemedlems barnedåb, der venter lige rundt om hjørnet! :)

    Jeg er en str. 34 :)

  383. Sikke en fantastisk konkurrence!
    Jeg er størrelse 36 både oppe og nede.
    Rigtig godt forår til dig, Emily! Jeg glæder mig til at se, hvordan du har nydt den fine solskinsuge i “små ting” på mandag :-)

  384. Hold nu fest, hvor ville disse items give min garderobe en ordentlig opvågning! Hvor er det bare lækre ting, er helt forelsket i stribede sæt, det er så pænt.

    Jeg er en str. 40/L

    Elsker at foråret begynder at få mere og mere fat, og at man kan begynde at mærke solens varme. God weekend til dig!

  385. wow…. Krydser fingre, arme og ben for min post-graviditetskrop og ikke mindst mangel på opdatering af min garderobe vinder…. Elsker alt ovenstående på billedet! Jeg bruger str.34 for oven og str.36 for neden! Mommy back in style. Tak for dit fine lyserøde univers

  386. Så enig i din mening om Inwear som værende yndlingsmærke!

    Jeg synes alle skulle tage og pause deres stressede hverdag næste gang solen skinner, holde tidligt fra og tage ud med veninderne og få en is i solen. Det er positiv energi til krop og sjæl!

    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde bruger jeg str. 38 & 38.

  387. kære Emily.
    Jeg skal giftes mandag d. 23.3 med min elskede gennem 8 år. Fin dag er planlagt med vores tre sammenbragte på alle 15 år.
    Ville elske at nyde hvedebrødsdage i dagene efter og foråret i skønt outfit.
    Jeg er 38 forneden og 36 foroven
    Kærlig hilsen Karina

  388. Sikke en fin konkurrence. Jeg er en str. 36, både foroven og forneden.

    Synes det er så dejligt, at alting begynder at spire så småt og at solen er begyndt at titte frem – elsker overgangen fra vinter til forår.

  389. Sikke en fed konkurrence! :-) Der er ikke noget bedre end noget nyt til garderoben, når vejret er i gang med at skifte fra det ene til det andet. Jeg elsker det! God weekend!

    Jeg er en 36 foroven og forneden.

  390. Glædeligt forår!
    Og sikke en fantastisk præmie: hvis kollektionen skulle passe mig, og være med til at gøre mit forår endnu bedre, skulle den være str. 36 både for oven og neden.
    Forårsfornemmelser og ønsket om snart at se den blå himmel igen, Ditte

  391. ÅÅhh altså jeg har gået i Inwear-tøj siden jeg som 16-årig købte min første Inwear-kjole i Companys på Strøget- og det er så lidt vildt at tænke på at det er i 20 år!!!!

    Jeg bruger str. 38 for oven og str. 40 for neden og jeg kan sagtens se mig gå sommeren i møde i Inwear fra top til tå :-)

    Fantastisk konkurrence!!

  392. Virkelig flotte styles!!

    Jeg er str. 36 både foroven og forneden!!

    Glædelig forårsweekend til alle, det er nu foråret skal nydes inden vi vænner os til det.

  393. Skoen foraarskonkurence. Jeg er paa ferie i NYC, hvor det i skrivende stund drysser ned med fine snefnug. Man skulle tro det var loegn, men den er god nok! Jeg glaeder mig til at komme tilbage til dansk foraar. Jeg er en stoerrelse 38 foroven og forneden :)
    Godt foraar til alle med eller uden sne!

  394. Str. 36 foroven/Str. 38 forneden
    Sikke mange smukke styles, Inwear er også et af mine yndlingsmærker!
    Jeg ønsker alle et smukt og forhåbentlig varmt forår. Det er så skønt når fuglene synger, solen skinner og man får et sug af lykke indeni <3

  395. Plejer at være 34 foroven og 36 forneden i inwear – og elsker deres pasform!
    Rigtig godt forår til dig – der er inter bedre end en dyb indånding den første dag foråret rammer efter en grå vinter!

  396. Åh, hvor ville det være fantastisk at vinde. Jeg står økonomisk rigtig skidt, da jeg har været sygemeldt i en lang periode og er nu endelig startet på HF-enkelfag og ikke i stand til et job ved siden af skole. Og hold da op, hvor ville den præmie lysne lidt i noget, som ellers kan virke lidt mørkt.

    Jeg vil takke dig for en fin blog, som jeg nyder at tjekke flere gange om dagen!

    Str. 38 bruger jeg :)

  397. En forårshilsen fra London hvor solen skinner og himlen er klar og blå. Vinterjakken er for længst udskiftet med lettere gevandter og solbrillerne er (næsten) dagligt placeret på næsetippen. Jeg er en 40 x2 og krydser fingre :)

  398. Denne konkurrence er da lige til at komme i forårstemning af – hvis man da ikke var det i forvejen! :)

    Størrelse foroven: 36/S/XS
    Størrelse forneden: 36/S

  399. Elsker InWear og forår – det ville være den perfekte fødselsdagsgave. Som mor til en lille pige og på su, trænger forårgarderoben i den grad til fornyelse. Jeg er en størrelse 36 både foroven og forneden.

  400. Hej :-)

    Jeg er en 36 i begge dele. Krydser fingre for at jeg vinder denne super lækre konkurrence!

  401. Wauw, en fantastisk præmie! Jeg er også glad for InWear men plejer at nøjes med at købe et par items på udsalg. Det er bedre for min SU-økonomi.
    Jeg bruger 38 foroven og 40 forneden, og ville elske at iføre mig det hele og se tjekket ud både på arbejdet og forårets fester.

    Ville ønske jeg kunne sende dig et billede som forårshilsen. Min altan er nemlig så fin og frodig med lyserød lyng, masser af gule påskeliljer, rosmarin, perlehyacinter og mit citrontræ, der netop er flyttet ud af sit vinterhi. Dét er forår og det gør mig så glad.

    God weekend!

  402. Uhh en lækker præmie. Kommer hjem fra en længere rejse og det kunne være en perfekt måde at få opdateret garderoben på! Glæder mig til at komme hjem til dansk forår som bare på en eller anden måde slår alt andet!

    Str 36 foroven / 38 forneden

  403. Det er det samme hvert forår. Når først solen bryder igennem virker min garderobe pludselig uinspirerende og tom. Alting ser trist og kedeligt ud, og kalder på at blive skiftet ud eller matchet med noget nyt. Jeg krydser fingre for, at det bliver mig, der kan springe ud i foråret i fantastiske styles fra InWear!

  404. Wauw et fantastisk facelift til garderoben! Det ville være en drøm at vinde det :) Jeg krydser alt hvad jeg har for at jeg kan gå sommeren lækker i møde <3 <3

    Jeg er str. 38 både i top og bund :)

  405. Str 36 for oven og neden. Jeg mangler heeeelt vildt den perfekte Workwear garderobe – og elsker inwears enkle og stilfulde items

  406. Ej, hvor er det flot konkurrence. Det bedste lige for tiden er at vågne op til fuglesang om morgenen. Vores nabos kat gør dog sit bedste for at fange dem alle, men den er nu også super kær (så det går nok). Jeg bruger størrelse 36 oppe såvel som nede.
    – Pernille

  407. Så er terrassen fejet og grillen gjort ren, så kan det godt blive forår.

    36 foroven
    38 forneden

    God weekend

  408. Sikke en mulighed for at få lidt nyt til garderoben – jeg er så super dårlig til at finde det helt rigtige:)
    Jeg er 36/38 foroven og 34/36 forneden.

    Skøn forårsdag til dig :) – tak for masser af inspiration

  409. Foråret har en altid smittende effekt på alt lige fra humøret til fuglene, der så lystigt pipper ude foran mit vindue! Jeg ønsker, at foråret må bringe dig de mest vidunderlige ting!

    Er ses mægtig begejstret for Inwear, og ligger mellem en 36 og 38, mere præcist kan jeg desværre ikke fortælle.

    Rigtig glædelig forår! :-)

  410. Hold op, hvor er det bare for fedt, når dansk mode bare rammer spot on – for det må man virkelig sige Inwears forårskollektion har gjort. Jeg ville være vild med at vikle mig ind i blandt andet det stribede sæt, når jeg skal ud og spankulere i den lune forårssol.

    Jeg er en str. 36 allover :-)

  411. Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg nyder at læse din skønne blog :-) mon ikke at påskeharen kommer med en masse chokolade æg til dig ;-)
    Str 38 foroven og 40 forneden.

  412. Øj manner! At vinde det her vil simpelthen lette mit hjerte; jeg er færdiguddannet til sommer, og skal starte på sådan et ægte voksenarbejde, men jeg aner simpelthen ikke hvordan jeg skal få råd til sådan en ægte voksengarderobe – så jeg krydser altså virkelig fingre!:)

    Jeg er en str. 40/42.

  413. Jeg er en størrelse s/ 36 både foroven og forneden.

    Ville elske at vinde de fine styles. Vejret gør mig glad i hele kroppen og giver mig lyst til at iklæde mig let, lyst tøj i lækre materialer. Håber jeg vinder!

  414. Wow en flot forårskonkurrence :) Jeg er vild med alt tøjet, det er virkelig cool og sofistikeret. Jeg bruget str. 38 oppe og 38 nede.
    Jeg håber, at du får dig et forrygende forår og en dejlig påske fyldt med lækre frokoster og søde små påskeæg.
    God weekend :)

  415. Str 36 foroven og 38 forneden :)

    Håber dit forår er fuld af solskin og forårsblomster :) <3

  416. Wow! Sikke en vild konkurrence!
    Jeg er en s/36 og vil vildt gerne vinde!

    Jeg er først begyndt at følge din blog for nyligt, men jeg er vild med dine billeder og synes, der er en rigtig god stemning på siden :)
    Foråret bliver vildt godt for mig! Jeg skal på idiottur i påsken og er ved at sy fleecekostumer at hygge rundt i samtidig med at der skal drikkes en masse øl.
    Bagefter skal jeg se på baby, da jeg lige har fået en ny kusine!! :D
    Jeg håber også, dit forår byder på mange glæder og godt vejr ikke mindst! :D

  417. Ej hvor lækkert – er vild med InWear! Jeg er en 36 i overdel og 38 i underdel :-) Vi elske at cykle gennem København i forårssolen i ført det stribede sæt og et kæmpe smil!

  418. Hold da op hvor kunne det være lækkert at gå foråret i møde med flot tøj fra In Wear:-)
    Elsker at vi endelig begynder at kunne fornemme foråret og se at det pipler frem med grønne knopper og blomster overalt.
    Rigtig godt foråret til dig:-)
    Jeg bruger str. 42.
    Mvh Louise

  419. Den pakke ville jeg gerne vinde:)

    Jeg er størrelse 46 for neden og 44 foroven.

    Må solskinsstrålerne ramme dine kinder i weekende:)

  420. åh, den lyserøde hakke er godt nok lækker!!
    Jeg vil mægtig gerne ved med i kampen – i en str 44.

    God weekend ❤️

  421. Åh, sikke en fantastisk konkurrence, jeg er også vild med InWear! Ville være perfekt timing med en opgradering af garderoben, da jeg starter på nyt arbejde 1. maj.
    Krydser fingre! Jeg er str 34 både foroven og forneden.

  422. Wow en lækker konkurrence !!
    Den ville jeg bestemt gerne vinde :-)
    Jeg er en M – 38 på overkroppen. Bukser 30/32 eller L – 40. Frakke skal nok være en 40, der skal jo gerne kunne være lidt tøj under :-)
    En lille forårs hilsen får både du og INwear ! Håber jeres forår og 2015 må være et godt år for jer, med masser af sol og succes :-)

  423. Ej, en super lækker konkurrence!!! Jeg bruger str. 34 foroven og forneden, og ville elske at gå foråret i møde i tøj fra denne fine kollektion! Ha’ en rigtig dejlig forårsweekend :)

  424. Efter en dag med solformørkelse er det vel tid for solen at komme helt frem.
    Glæder mig til foråret med alt hvad det indebærer af blege ben som luftes for første gang, forsømte fødder som klargøres til sandalerne og følelsen af let solrøde kinder efter en lang tur med hunden i den lysegrønne skov.
    Ønsker dig et herligt forår.

    Jeg bruger str. 40-42 foroven og 38 forneden.

  425. mega lækker konkurrence! Min weekend står i afslapningenstegn, hvilket jeg har set frem til i laaaang tid. Foråret skal bare nydes

  426. Rigtig glædelig forårsweekend; må du får en dejlig en af slagsen! : )
    Jeg er en str. 42 i begge dele.

  427. Efter en lang barsel ville det være fantastisk med lidt nyt tøj til jobstart☺️
    Jeg er en str. 38 foroven og forneden!

  428. Ej det gad jeg bare så godt! Inwear laver virkelig pænt tøj altså.. jeg er en størrelse 36 oppe og nede:)

  429. jeg fylder 30 (!!!) den 28. Marts. Så det ville være skønt at kunne få lov til at forny garderoben med InWear!! Elsker det mærke! De laver så fantastisk tøj! Krydser mega meget fingre og satser på en ekstra god fødselsdagsgave til mig i år

  430. Wow en vild præmie. Ville varme mit kolde SU-hjerte. Pga for stort pres på mit dankort i november/decemeber, samt en ødelagt telefon, har jeg sat mig selv for IKKE at shoppe tøj i 3 mdr. jeg har pt klaret 1,5 mdr. Der er meget længe til maj, hvor jeg igen må shoppe, først og fremmest i forbindelse med min kusines konfirmation. Drømmer om mig selv i det stribede sæt på det første billede (i en str 34) ;)

  431. “En smule martsstøv er guld værd” især med denne lækre Giveaway ;-). Jeg bruger str. S/36 i overdele og 38/M i bukser m.m. Hvor vil det være vildt at gå sommeren i møde iført lækre styles fra InWear <3 <3 <3

  432. Foråret er så smukt! Alle folk er glade og der plus på overskudskontoen:)

    Overdel: str.34/S
    Underdel: str.34/S

  433. Når solen skinner ind af vinduerne, er det bare lidt lettere at komme op og ud. Det giver nye idéer, lyst til at rydde op og prøve noget nyt(måske tøj(-:)
    Jeg er størrelse 34 forneden og 36 foroven

  434. Kæreste Emily.
    Hermed en lille forårshilsen fra det fynske. Tusind tak for en dygtig og dejlig blog! Jeg nyder ligesom dig ture ude i det fri, og disse garderobeklassikere vil helt sikkert vende et par hoveder langs åen!

    Jeg er str. 36 både øverst og nederst ;-)

  435. Sikke en skøn præmie, som jeg med glæde vil åbne mit klædeskab for! :-)

    Jeg er en str. 38 i begge ender.

    Forårshilsner
    Mette

  436. Gæk gæk gæk – se en vintergæk!
    Håber tøjet kommer til at bo i mit garderobeskab.. ;)
    (Desuden er jeg nok en størrelse 34/S både foroven og forneden :) )

  437. Ej men altså, det er jo en for vild konkurrence! InWear er nemlig lækkert tøj, men et sjældent syn på mig med SU som primære indtægtskilde. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde er jeg en s/36 både oppe og nede. Krydser alt jeg har :)

  438. Wauw sikke en fantastisk konkurrence. Jeg er også ellevild med InWear. Jeg krydser fingre for, at jeg kan blive den heldige vinder og gå foråret i møde uden tøjkrise om morgenen. Jeg er lige begyndt på nyt kontorjob, hvor alle ser drønsmarte ud, hvilket godt kan give lidt præstationsangst!
    God weekend, fine Emily.

    1. Hov jeg glemte helt at skrive størrelse.
      Jeg er medium/38 foroven, og L/40 forneden.

  439. Jeg er en 40 for neden og en 38 for oven – og hvor ville det dog være skønt at vinde alle de lækre styles, så jeg har lækkert tøj til jobsøgningen, når jeg bliver kandidat til sommer :)

  440. Glædeligt forår til jer alle :) det er jo lige til at blive glad i låget af, når solen kommer frem og fuglene kvidrer. Skulle jeg være den heldige vinder, bruger jeg str. 38 i både bukser og toppe :)

  441. InWear har de sidste 10 år været et af mine absolutte yndlingsmærker, og jeg vil elske at vinde en helt ny garderobe. Jeg ønsker mig str 38 for oven og str 40 forneden :-)

  442. Glædelig forår! Det er verdens bedste årstid. Jeg vil vildt gerne vinde. Det er ikke så længe siden, jeg fik mit første rigtige voksenjob, og det ville jo være perfekt med sådan en garderobe. Jeg er str. small både foroven og forneden.

  443. Rigtig glædelig lys og liv til alle, alting spire og springer ud, lyser er her længere og længere og glæde lykke og varme fylder alt, rigtig dejlig forår

  444. Hej Emily. Sikke en fantastisk konkurrence ! Jeg er nok en str. S for oven, og vist nok en M for neden. Så vil jeg bare sige tak for en rigtig fin blog ! Jeg kan relatere til så mange af de ting du skriver, at jeg bliver helt glad indeni over ikke at være helt alene i verden :-) Hav et rigtig dejligt forår, og sommer ! Kh Ditte :-)

  445. Rigtig glædelig lys og liv til alle, alting spire og springer ud, lyser er her længere og længere og glæde lykke og varme fylder alt, rigtig dejlig forår

  446. fantastisk lækker konkurrence – jeg vil elske at vinde alt det fantastiske tøj til min mindre fantastiske SU-tøjstil… Suk..
    Jeg bruger 36 både foroven og fornede :)

  447. Håber på at foråret bringer en fastansættelse som forlængelse af mit vikariat. Lidt nyt i garderoben vil hjælpe på det professionelle look efter en meget trist periode på dagpenge.
    Godt forår til alle i dejlige piger

  448. Alt for dejlig konkurrence!
    Tak for en lækker blog som jeg følger trofast! Den er så hyggelig og intim med dine hverdagsbilleder osv.

    Anyway, bruger str. 36 :)

  449. Hej Emily.
    Jeg er helt enig med dig omkring Inwear og deres smukke tøj – flere af mine favorit beklædningsgenstande er derfra. Det ville være skønt at kunne gå foråret i møde i ovenstående.
    Jeg håber du får en dejlig weekend, at solen skinner på dig og du har tid til at nyde en gåtur med vores alle sammens yndlings plettede ven med massere af påskeliljer og vintergækker der titter frem.

    PS. Er en størrelse 36 ;-)

  450. Det er godt nok en lækker konkurrence! Det ville være fantastisk at vinde og kunne bruge på mit nye arbejde – en skøn lun forårsdag iklædt inwear lyder ikke helt skidt ;-) Jeg er en 36 begge steder.

  451. Jeg er en str. 38/medium både foroven og forneden, og hvor ville det være fantastisk at kunne gå sommeren i møde i de smukke styles fra Inwear ! Krydser så mange fingre jeg har, og håber inderligt på at vinde :)

  452. Fantastisk forårskonkurrence, og lige noget for mig, da jeg starter mit første fuldtidsjob 1. april :) Jeg er en størrelse 38 foroven og 36 forneden.

  453. Er netop blevet opsagt på mit arbejde men hey solen skinner og det er forår… Og jeg døde jo ikke af det vel?

    Er overbevist om at min fremtidige jobsøgning bliver meget lettere i klassiske forårsstyles fra In Wear!

    Er en størrelse 38/40 foroven og neden.

    Go’ weekend!!!

  454. Hej Emily, det er inspirerende at følge dig! Sikke en fantastisk konkurrence! Foråret er min ynglings årstid, det fylder mig med gejst og farver og en masse nye projekter starter :) skulle jeg være så heldig at vinde bruger jeg 36 i top og 36/38 i buks :)

  455. Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg kan allerede nu se, at vi er mange i feltet, men man kan jo altid forsøge at blive den heldige vinder :)
    Forleden gik jeg tur i skoven med min mor, i mens solen var på retur, og vi plukkene anemone-skud, syrengrene med knopper og helt nye, blå anemoner og violer – så er det altså forår!
    Jeg er en str. 34 både foroven og forneden :)

  456. Fantastisk lige at være fyldt fyrre… Stadig glæde sig som et lille barn til forår og sommer og synes at alt ligger foran en, og ikke mindst være lige så begejstret over Inwear som dengang jeg som 16-17 årig købte mine først Inwear bukser og drengene gik i stormønstrede løse skjorter fra Matinique…godt at Inwear er fulgt med tiden og de begejstrede fans er fulgt med.
    Håber at jeg vinder, det vil gøre mit forår endnu bedre og jeg vil føle mig meget heldig…. For med to teenage piger er det ikke tit jeg får nyt tøj….
    Jeg er 38 i begge dele.

  457. Herligt :-) starter nyt job 1.4 og vil da gerne se skrup lækker ud i tøj fra InWear

  458. Uhh det er da lige til at blive i forårshumør af <3 Jeg bruger str. S/34 både foroven og forneden..

  459. aaaah forår blandet med en top fin konkurrence kan man da kun blive i godt humør af :)
    Håber at du får et magisk forår!!!

    Top: 38
    Bund : 38

    Mvh,

    Nanna

  460. Foroven 36
    Forneden 38

    Sikke jeg håber at være heldig, jeg vil danse mig ind i sommeren, gennem et fantastisk forår i det smukke tøj :)

  461. En forårshilsen i denne påsketid skal selvfølgelig udformes som et gækkebrev … :)
    I denne skønne påsketid
    Hvor vintergækken titter hvid
    Krav på æg du kan sætte
    Hvis du mit navn kan gætte
    Men gætter du ej
    Så er det mig
    Der æg i maven kan mætte
    . . . . . . .
    (ps str. 34 forneden og 36 forneden)

  462. Den præmie er så lækker, og en jeg virkelig godt gad at vinde. Jeg kan se mange kombinationsmuligheder i de styles, du har valgt. Det ville være skønt at nyde påskedagene så velklædt.

    Mange hilsner
    Rikke

    1. Den præmie er så lækker, og en jeg virkelig godt gad at vinde. Jeg kan se mange kombinationsmuligheder i de styles, du har valgt. Det ville være skønt at nyde påskedagene så velklædt.

      Mange hilsner
      Rikke

      Ups – jeg glemte at skrive størrelse, som er 36/38 både oppe og nede

  463. Nøj en lækker konkurrence. Jeg vil elske at gå foråret i møde i ovenstående :)

    Jeg er str. 38 foroven og 40 forneden.

  464. Hvilken lækker konkurrence! Jeg er en størrelse 40 både foroven og forneden.
    Jeg vil gerne sende en forårshilsen ud, med en opfordring til at nyde de små øjeblikke. Når solen lige kigger frem, så man får lyst til at finde solbrillerne frem. Når to fremmede møder hinanden med et smil i bussen. Når man cykler hjem fra job eller studie efter en lang dag, og det stadig er lyst uden for. Og når små lysegrønne skud springer frem over alt. Tiden drøner derudaf og ofte glemmer man de små øjeblikke, som giver et overskud og et lille smil på læben!

  465. Jeg kunne godt finde plads i klædeskabet til de lækre sager.
    38 foroven og 40 forneden.

  466. Lækker, lækker, lækker forårskonkurrence. Jeg kunne snildt skrue mig ned i tøjet der er vist i collagen.

    overdel og underdel i str 38. ;)

  467. Wauw, sikke en luksus konkurrence!
    Str. foroven: 36-s/m
    Str. forneden: 38-m

    Hav en dejlig weekend! Du er sådan en god inspiration!

  468. åh, en fed konkurrence! Jeg er mor på SU, så det meste af tøjbudgettet går til min lille pig. Jeg skal til venindes bryllup her til sommer, så der vil det være dejligt med en ny fin kjole. :)
    Jeg er en str 34 foroven og forneden. :)

  469. Sikke en skøn giveaway =) Jeg er også vild med brandet og krydser fingre for at jeg vinder konkurrencen ;)

    Jeg er en str. 36 foroven og forneden.

    Forårskram fra skønne Amager.

  470. Hej wow sikke en fed præmie! Håber jeg vinder, har aldrig vundet noget før, så kunne være så sejt! Desuden jeg er vild med din blog, fandt inspiration fra din værelse makeover! Virkleig fed stil! Min str er forresten 40/m for i overdel og 40/m i underdel!

  471. jeg er også blevet helt tosset med inwear de seneste par sæsoner (tror faktisk, det var det fantastiske sort/røde-all-leo-sæt, der startede min umættelige craving).
    i min verden er marts lig med fødselsdag, at finde læderjakkerne frem (efterfulgt af forårsforkølelse, ahm..), lyse morgener og fornyet energi.

    ville elske at hoppe i inwears forårskollektion, når jeg starter på nyt job i april – det der gråmelerede sæt er jo LIGE det, som jeg mangler! :D

    jeg er hhv. 36 for oven og 38 i bunden – go pæreform!

  472. Hold da op for en flot konkurrence!

    Jeg bruger str. 34 foroven og forneden hvis jeg skulle være så heldig :)

    Det ville enormt fedt at vinde da jeg ikke kommer til at shoppe i et stykke tid, eftersom jeg tager afsted til Vietnam på mandag for at deltage i min venindes bryllup. For selvom det er mega dyrt for en på SU og resten af måneden står på dåsemad, så er hun en af mine bedste veninder, så selvfølgelig skal jeg ned og støtte hende!

  473. Sikke en herlig konkurrence! Det kunne da være dejligt for sådan en fattig studerende som mig at vinde lidt lækkert tøj fra et af mine ynglings brands! ;-)

    Størrelse foroven: 38 / medium
    Størrelse for neden: 38 /medium

  474. Størrelse må være small og small (34-36 alt efter om det er stort eller småt i størrelsen)
    Nyd foråret og den skønne sol, når den kigger frem, det gør jeg :) forår er en tid, hvor man får ekstra meget lyst til forandring, så en ny, stilet garderobe ville da ikke være helt ved siden af :)

  475. Jeg er helt vild med striberne :-) Ja, vel egentlig det hele! Krydser fingrer. Og så er jeg en størrelse 40.

  476. Glæder mig over forår og MASSER af erantis og påskeliljer i haven!

    Jeg bruger str. XL (42/44).

  477. Ægte forårslykke er når fuglene fløjter og alt spirer, når de unge kysser i toget og når vasketøjet igen hænge udenfor – forårshilsen til alle og til dig Emily.

    Jeg er 36 foroven og 36 forneden. Jeg fylder 40 år d. 26. marts, så jeg ville blive forårs-f*cking-fyrre-fantastisk-lykkelig, hvis jeg vandt.

  478. Sikke en lækker præmie. Som nybagt mor kunne jeg virkelig godt bruge en garderobe-update med lidt mere ammevenligt tøj, der passer til en krop der har smidt sin babykampvægt :)
    Jeg bruger str. 36/38.

  479. Nøj hvor ville jeg ikke have noget i mod at vinde :)
    Jeg er en str. 36 både oppe og nede

  480. Det ville være lækkert at gå foråret i møde i nyt fint tøj :)
    Str. 36 foroven og str. 38 forneden.

  481. Min forårshilsen må være som følger:
    ‘Jeg kan ikke ændre på min sygdom, men jeg kan ændre på min indstilling til det’ – fordi det er, hvad foråret gør ved mig. Hjælper mig på vej :)!

    Ville vanvittig gerne vinde alle de lækre klæder fra InWear. De ville lige løfte humøret lidt højere og pifte foråret (og mig) ekstra op!

    Jeg er en størrelse 38 (M) og 36 (S) for oven.

    Tak for en skøn konkurrence :)

  482. Årh, forår, sol og sommer. Glæden og lykken spirer allerede over de første forårsdage og mon ikke jeg hørte en lærke trille i det dejlige vejr i går. Jeg vil også trille og tralle i lækkert Inweartøj i str. 38 ;o)
    Emily, tak for en dejlig blog med lækker inspiration og skønne tanker om livet og hverdagen.

  483. Det ville være fantastisk at skyde foråret i gang med en helt ny garderobe.
    Jeg bruger str. 38 både foroven og forneden.

  484. Super lækker præmie! Jeg har netop lige fået mit første (som min kæreste siger) “voksen- job”

  485. Hvor ser det fint ud, rigtig dejligt forår til dig! Jeg er størrelse Small ( 34-36 ) både foroven og forneden.

  486. Ej noget lækkert tøj! Det er da helt sikkert et mærke jeg skal ligge mere mærke til :)
    Jeg er en str 36 foroven – 38 forneden (synes dog det varierer meget ift mærke, model osv)
    :-)

  487. “Det er i dag et vejr et solskinsvejr
    oh søde vår, så er du atter nær
    nu vil jeg glemme rent, at det var vinter
    nu vil jeg gå og købe hyacinther
    og bringe dem til en som jeg har kær

    Det er i dag et vejr og solen skinner
    og om mig svæver lutter lyse minder
    dem tar jeg med til den jeg tænker på”

    Er det ikke omtrent sådan man føler første gang solen dukker frem – at verden nærmest åbner sig på ny. Dagdrømmene om de glade og lykkelige (lange) dage, hvor træerne blomstrer, hvor hver morgenstund har guld i mund, hvor der grilles til solen går ned og hvor provianter indtages ved vandkanten, langsomt stiger i takt med solens stråler, der ligeledes lag for lag frigører en fra vinteruniformen. (og p.s gerne planter mig i det stribet suit i str 34 i underdel og 36 i overdel).

    Det er i dag et vejr – et solskinsvejr.

  488. VIRKELIG lækker konkurrence – lige til at få en i forårshumør!
    Jeg bruger s/36 både foroven og forneden.

  489. det er da virkelig en vild præmie!! :D
    Jeg bruger str 40 i overdel og 42 i underdel..
    Elsker bare foråret, hvor alt springer ud og man kan mærke folk bliver gladere <3

  490. Sikke noget fantastisk tøj der er på højkant! Det er lige sådan en garderobe der kan få en i forårshumør, og der er simpelthen intet der slår det! Det er utroligt hvad lidt farver på tøjet kan gøre for ens humør.
    Hvis der er noget man som studerende uden penge har brug for, så er det et friskt pust i garderoben. (som man først ville få råd til efter specialet) :)

    Jeg er 36 foroven og 38 forneden :)

    P.S. Tusind tak for en helt fantastisk blog. Det er det første jeg tjekker om morgenen, det er næsten blevet et lille ritual, sammen med morgenkaffen selvfølgelig ;)

  491. Wauw, helt fantastisk konkurrence! Jeg har netop købt en InWear cardigan på en shoppingtur til Århus i det fine forårsvejr i går (man havde vel fødselsdag), og ville bestemt ikke have noget imod at supplere den lidt! :) Jeg er en størrelse 36/s både i top og bund.

  492. Det ville da være intet mindre end fantastisk at starte foråret med sådan en gevinst… :)

    Jeg er str 38 foroven og 40 forneden.

    Rigtig dejlig forårsweekend til dig og dine!

  493. Lækker, lækker præmie! Jeg vil da SÅ gerne have fingre i nogle str. S-overdele og underdele i M :)

  494. Åh det ville ikke være dårligt midt i en periode med en alt for dyr tandlægeregning samtidig med alle de lækre forårs styles der frister i butikkerne :-)
    Krydser fingre :-)
    Str 38 <3

  495. 36 forneden – 38 on top!
    du får resten i haiku

    Emily, du er
    inspirationskilde
    glædeligt forår

  496. Ih kunne være en skøn ekstra fødselsdags gave – har fødselsdag den 30/3 :-)

    Foroven bruge jeg 38/M
    Forneden bruger jeg 36/S

    Rigtig god weekend

  497. Det ville være helt fantastisk at vinde – tænk at blive så godt og lækkert klædt på.
    Jeg bruger str. 40 både foroven og forneden; det er straks værre med bukselængden – de er ALTID for lange. Der er tilsyneladende ingen fabrikanter der har fundet ud af, at vi ikke alle er lige langbenede :-)
    Venter og håber på, at vi alle går et skønt og lunt, solskinsrigt forår i møde – en årstid jeg elsker.

  498. Smukt tøj fra In wear til mig,
    Så kommer foråret og alt blir som en leg
    Jeg ud i foråret springer
    Med smukt tøj, ingen slinger

  499. Glædelig forår til alle derude, må de lyse tider bringe en masse dejlige stunder og hjertevarme minder!

    Jeg er størrelse 42 foroven og 44 forneden, men skøn konkurrence for ved at Inwears tøj stadig sidder smukt på en kvinde med lidt permanent julesul på sidebenene ;) Fingrene er krydset!

  500. Nøøøøj, en fin konkurrence! Med mit SU budget, kunne det være en kærkommen gave her til foråret :-) jeg er en str 36 oppe og nede.

  501. Wow! Jeg har ikke fået/købt nyt tøj i et helt år (udover 3 par graviditets-strømpebukser), da jeg har været gravid og for 3 uger siden fødte den smukkeste lille pige. Jeg krydser fingrene…
    Jeg bruger Large/str. 40 både foroven og forneden…

  502. Det ville simpelthen være den perfekte præmie at vinde :-) Krydser alt, hvad krydses kan på, at jeg bliver den heldige, som kan få en ny forårsgarderobe i str. 36 ;-)

  503. Dette vil virkelig pryde min Pre gravide krop, og pifte min garderobe med alt for stort tøj op:-) bruger 36 både for oven og forneden:-) krydser fingre

  504. Ih, hvor ser det hele bare flot og dejligt forårs-agtigt ud! Jeg synes tit vinteren kan kaste en noget mørk skygge over ens humør, så når foråret og solen er på vej, kan man jo ikke andet end at smile! Væk med kæmpe vinterjakke og støvler! Sender en masse glade tanker og positiv stemning ud til folket :)

    Jeg er en str. 36 i både under- og overdel :).

  505. Jeg er en 38 både foroven og forneden

    … Og tjuhej og halleluja for at sommervarmen er på vej igen :D

  506. I dag er en rigtig forårsdag, både de japanske kirsebærtræer og magnoliatræerne er sprunget ud. Jeg ved ikke noget bedre end den første forårsdag.
    Jeg er str. 38 foroven, og str. 38 forneden – måske 40, så mine lange ben kan dækkes.

  507. Det var nok en af de vildeste præmier!! :D Ville være helt sindssygt at vinde! InWear laver det LÆKRESTE tøj!!
    Jeg er en str. 38/M i overdele og en str. 27/38/M i underdele :)
    Knus Amanda

  508. Jeg er 34 både for oven og for neden.

    Nu håber vi, at vejret snart bliver bedre sådan hver dag fast. Jeg glæder mig sådan til at smide vinterjakken og kunne få noget lidt lettere på. Og så glæder jeg mig så meget til at smide al den forkølelse som har hærget mig de sidste 4-5 måneder :( Jeg er helt overbevist om at foråret snart titter frem :)

  509. jeg er en str s eller 34 både foroven og neden. Desuden vil jeg blot ønske jer en rigtig dejlig foråsweekend og nyd den i fulde drag

  510. Sikke en præmie, hvem ville ikke gerne vinde den :) Vinder eller ej, så tror jeg da helt sikkert jeg skal eje den blondeskjorte.. Og den lyserøde jakke.. Og… Suk må vidst hellere bare håbe på at vinde så men ikke behøver at vælge! :)
    Er en størrelse 38/M både oppe og nede :)

  511. Kunne afgjort godt bruge en ordentlig udskiftning af næsten hele garderoben, så disse flotte forårs items ville være skønne at kunne tilføje i skabet. Looket er super lækkert og klassisk og den rosa jakke sætter lige prikken over i’et i det feminine. Kan absolut godt forstå du gerne selv vil vinde :) Jeg er en 36’er fra top til tå
    Krydser min små fingre her i Silkeborg og håber på en fantastisk overraskelse den 26.marts!

    Jeg håber vi alle snart får mere sol og varme her i Danmark! for det er da for kedeligt koldt lige nu

  512. Hvor ville jeg elske at tilbringe foråret i alle disse skønne styles.
    Jeg er en str 34 foroven og 36 fornede.
    Jeg ønsker jer alle et skønt forår.

  513. InWear er også et af mine favorit-mærker, og jeg vil elske at kunne iklæde mig den lærke nye forårskollektion. Som alle kvinder, trænger jeg til fornyelse og lækre ting når solen vender tilbage :-)

    Størrelse foroven: 38/M
    Størrelse forneden: 38/M

  514. Jeg elsker forårets milde eftermiddage med den første sol, en god veninde og en kaffe i hånden i Kongens have. Ganske ofte følger min garderobe ikke med årstiden, og tøjet er lige så mussegråt som om vinteren – jeg håber at inwear kan ændre på det denne sæson. Vink, vink…

    Jeg er 36 forneden og 38 foroven.

  515. Gæk gæk gæk, foråret spirer frem under hæk. Sol sol sol, du må skinne på min InWear kjol’ !
    Str 38 foroven og 40 forneden.

  516. Ville elske at vende tilbage til jobbet efter barsel med denne cool garderobe;-) bruger vist str 36 både foroven og forneden!
    Ha en dejlig weekend!

  517. Medium for oven og large i kjoler ogjakker :) 29/34 i bukser eller large ;) jeg vil så gerne vinde <3

  518. Da jeg cyklede til undervisning i går klokken lidt i otte om morgenen, var himlen blå, fuglene pippede og alle de mennesker, jeg passerede, så glade ud. Pludselig var det en ren fornøjelse at møde ind til lunken kantinekaffe og en diskussion om mediernes politiske indflydelse i Tunesien. Foråret gør altså bare noget godt!
    Jeg vil mega gerne møde de næste par måneder iført de skønne klæder fra indlægget. Især den rosa frakke; ih! Jeg er en størrelse 36 både foroven og forneden.
    God weekend :-)

  519. Sidder og kigger på de fineste små vibeæg som blomstrer i min vindueskarm. De er den bedste forårsbudbringer.
    Jeg er en str. 36 forneden og en str. 34 foroven.

  520. Labert ligesom vejret i torsdags. Nusser aktuelt rundt på barsel og holder skarpt øje med kirsebærtræernes og anemonernes forårsfornemmelser. Vil elske at vinde tøjet til arbejdsopstart, når elastikbukserne bør og skal udskiftes. Str. 38 oppe og nede.

  521. Jeg er en str. 36 både foroven og forneden. Håber SÅ inderligt på at vinde! :D

  522. Sikke da en fantastisk konkurrence! :-) Må I alle gå en fantastisk tid i møde – forhåbentlig med lidt lækkert vejr forude, hvor (den nye!!!) forårsgarderobe rigtig skal luftes. ;-)
    Jeg bruger small/36 både foroven og forneden.

  523. jeg kan virkelig mærke at foråret er på vej når jeg cykler om morgen i blå himlen til lyden af fuglekvidren. Nyt tøj fra InWear ville da kun putte ekstra smil og glæde på forårsstemningen

  524. Sikke en dejlig dag det har været i dag, og i morgen er det lørdag med tid til afslapning og kaffe.
    Jeg ønsker dig en god weekend, og drømmer om at vinde denne fine konkurrence.
    Jeg bruger str. 36 for oven og neden.

  525. Hej Emily!

    Jeg har også været igang med lidt forårsrengøring af “undertøjsgarderoben” og det ville da være en drøm at kunne fortsætte med workwear delen af garderoben. Jeg er en størrelse 34 både i over- og underdele. (krydser fingre) ;)
    Det er lidt svært at være super forårsoptimistisk efter en så kold (hvad skete der lige?) og regnfuld dag som i dag, men vi må jeg bare håbe at solen vælger at kigge forbi i weekenden og ellers bare nyde de fine, friske, grønne skud og blomster der dukker op på træer og buske i øjeblikket. Rigtig god weekend herfra :)

  526. jeg er en str m for oven, og en 27/38/m for neden :)
    Jeg elsker dine indlæg om små ting i hverdagen, de for mig sådan til at smile – og huske at stoppe op og nyde de små øjeblikke :) f.eks noget som solen, det at rose andre og smile – bare fordi … :)

  527. Det er endelig forår!
    -varme, glæde, afslapning! Det kan ikke blive bedre så;-)
    Jeg bruger xs-s :-)

  528. str 38 foroven, 40 forneden. Jeg håber at vinde fordi jeg har brug for arbejdstøj, og inwear er bare det snit, der passer mig allerbedst.

  529. Jeg vil SÅ gerne vinde! Jeg er ude at rejse, så en venlig hilsen fra Grand Canyon – som forresten er AMAZING!
    Så det bruger jeg alle mine penge på, så en ny forårsgarderobe ville lige være sagen!
    Str. 34/xs/s foroven og forneden.

  530. Efter 6 måneder i Colombia med frivilligt ulønnet men skønt og givende arbejde og en minimal garderobe, ville det være fantastisk, når jeg kommer retur til Kbh i maj, at få lidt hjælp til en forår- og sommerklar garderobe.
    Str. 40 forneden ( 6 måneders indtag af ris, bønner og kylling har sat sine præg) og str.38 foroven. Tak!

  531. Jeg er også vild med Inwear, og denne garderobe er jo helt fantastisk, den vil jeg ønske mig i str. 38 overdele, str. 40 underdele.

  532. Uh det ku være perfekt til mit relativt nye liv som kontormus :) Jeg er en L/40 begge steder!
    God lørdag :-)

  533. Det ville bestemt ikke være dårligt at vinde – når man er lige ved at være på vej ud på arbejdsmarkedet, men stadig har en studerendes garderobe….. Str. 36 både foroven og forneden :)

  534. Sikke en lækker præmie.
    Som mor til 2 ( en pige og en dreng) er det ikke lige mig selv der bliver prioteret

  535. Nyt tøj fra Inwear – jeg ville elske at gå foråret i møde med en helt ny gaderobe og smilet vil være endnu bredere på mine læber – jeg elsker forårets blidhed.

  536. Omme bag en forårshæk,
    stod en lille vintergæk.
    Den var kommet nylig op,
    derfor frøs dens lille krop!

    Hav et smukt forår :)

    P.s: det var det med størrelser til den fine konkurrence. Jeg er S eller 36 både for oven og forneden.

  537. Kære Emily.
    De bedste forårsbebudere er for mig alle BLOMSTERNE! Stedmoderblomster i altankasserne, krokus og vintergækker der insisterer deres vej op gennem asfalt og brosten, smørblomstbelagt assistenskirkegårds …. ja. Det ligner lidt, at nørrebro er ved at blive invaderet – og jeg elsker det.
    Glædeligt forår!
    (Jeg er i øvrigt en 36 for oven og en 38 for neden).

  538. Dagens første overspringshandling midt i genetik-eksamens-læsning ;) Jeg er str. 38 både foroven og forneden.
    Go påske! Hilsen Laura

  539. Hej,

    Det ville da være en utrolig dejlig forårsgave at få!

    Så skønt at lyset er på vej og der igen kommer liv i byen :).

    Ha’ en skøn weekend.

    Mvh Lise

  540. Tusind tak for denne superspændende konkurrence.

    Jeg er en str. 34 foroven og forneden.

    Husker, at jeg købte mit første stykke InWear for 25 år siden, hvor jeg boede i Dublin. Inwear var et ret hot mærke derovre lige der omkring 1990 :-)

    God weekend, rigtig god påske og et skønt forår til alle!
    Bibi

  541. Sikke en vidunderlig konkurrence! Jeg elsker InWear.
    Jeg elsker forårets komme og det lyse nætter, men jeg glæder mig dog også til næste weekend, hvor jeg skal på min allerførste skitur!
    Tak for en dejlig blog!

    Str. foroven: 36/S
    Str. forneden: 36/S

  542. jeg er en str. Small (36) foroven og forneden :-)

    Lækker konkurrence! Kunne jeg især godt bruge til min nystartede karriere som selvstændig

    Kh
    Ida

  543. Det kunne da ærlig talt lige være lækkert at blive udstyret til til foråret! God dag. :)
    Og jeg er str. 38 oppe og nede.

    Hilsen Signe

  544. Årh, en lækker konkurrence! Håber du nyder foråret, det må virkelig være en af mine yndlingsårstider – bliver altid fyldt med energi og glæde :-) Hvis jeg er så heldig at vinde er jeg er str. 36 begge steder.

  545. Krydser fingrer for, at der ryger en garderobe i str. 34 i min retning her til foråret!

  546. Fantastisk præmie ….og med en topnice collection fra brandET <3 Det ville virkelig være en mere end udsøgt fornøjelse at være (yderligere :-)) ambassadør for dig/din blog og InWear, ved at vinde denne præmie og dermed kunne spankulere stolt rundt (str 32 underdel og 34 overdel) som levende bevis på hvor nice InWear er :-) Rigtig mange hilsener, Gitte

  547. Åh! Nogle lækre sager! Efter at have læst på universitetet i knap to år er min garderobe blevet lidt for meget jeans og all stars og lidt for lidt blazer og høje hæle – det vil jeg meget gerne lave om på ;) Rigtig dejligt forår til alle :D

    Hov, jeg er en str. 36 foroven og forneden :)

  548. Jeg bruger str 36 både foroven og forneden.
    Tak for en inspirerende blog. Nyd de lysere dage :)

  549. Elsker foråret!
    1. alle blomster springer ud.
    2. Duften af nyslået græs bliver igen en realitet
    3. Jeg har fødselsdag! :D

    Str. for oven: L/40
    Str. forneden: L/40

  550. Er igang med et større vægttab og at have det her hængende i skabet og vente på at det kam passes ville være en kæmpe motivation! Så 38 og 38

  551. Du dejlige forår

    Der som en bortrejst ven

    Vender tilbage fra fjerne lande

    Du har lyset med

    Som en uundværlig følgesvend

    Puster blidt til stammen

    Forvandler det triste og indtørrede blad

    Der til jorden faldt i det mørke efterår

    Til spæde vårgrønne knopper

    Der på en smuk forårsdag springer ud

    Mærker

    Hvordan rødderne hele tiden

    Har haft godt greb i fundamentet

    Selvom det for øjet ikke var synligt

    Så er denne styrke atter nær

    Giver grobund

    Til at springe ud på ny

    Brede grenene ud og op mod himmelen

    Møde livet med åbne arme

    HURRA FOR FORÅR!

    Forårshilsner fra Anne Sofie – str. 34 foroven og neden

  552. Glædeligt forår! Hvis jeg vandt denne garderobe vil det helt sikkert blive et lækkert forår.

    Jeg bruger 38 foroven og forneden :-)

  553. Som nyuddannet og med en netop overstået barsel bag mig, ville det da være intet mindre end fantastisk at gå foråret og jobmarkedet i møde SÅ velklædt! Str er S.

  554. Ville med allerstørste fornøjelse gerne flashe brandnew Inwear i Berlin i den kommende påske-forhåbentlig i det skønneste forårsvejr.
    Kærlig hilsen
    Malene – str 38 hele vejen – og som har været med helt fra dengang Inwear gjorde sit indtog i de danske butikker;o)

  555. Sikke en lækker præmie! Det ville være for vildt at gå foråret i møde med den garderobe

  556. Fantastisk præmie fra to stjerner på den danske modehimmel – InWear og dig selvfølgelig! Jeg kunne se mig selv i det hele, nu når lyset og varmen titter frem. Tak for en dejlig blog, Emily!
    Jeg er str. 38 foroven og 40 forneden.

    God lørdag!

  557. Forår er lig med ny garderobe, mødes i solen med veninder, drikke kaffe og generelt have det skønt. Med InWears forårsgardarobe ville jeg være klar foråret som den lykkeligste
    Foroven str 38
    Forneden str 40

  558. Årh wauw!
    Jeg håber vi fåret fantastisk forår med masser af sol til vores næser og blege ben :) Og så vi kan nyde en god kop kaffe på en fortovscafé i en lækker ny garderobe Fra InWear.
    Jeg er en størrelse 38 oppe og 40 nede.
    Krydser fingre og sender en masse varme din vej.

  559. Ih en skøn konkurrence! Sådan en gang forårstøj ville virkelig pynte i min garderobe. Jeg nyder at man ny kan have jakken åben og gå med stumpebukser uden at få forfrysninger på benene, og jeg glæder mig til lige om lidt at kunne hoppe i en nederdel med bare ben indenunder <3 Jeg er en str. 38 foroven og 36 forneden.

  560. Fed, fed konkurrence og sikke nogle flotte styles.

    Jeg er nyuddannet og har været jobsøgende i 3 mdr., men er så klar til foråret og til forhåbentligt kommende jobsamtaler som jeg ville ønske kunne være i et af InWear’s sæt.

    I dag skal jeg sammen med min søn på 3,5 år, male påskeæg med akrylmaling og drysse med en masse glimmer, og vejret i dag er så meget til pandekager med is.

    Jeg er en str. 38 all over :-)

    Forårs hilsner fra Linda
    Linda

  561. Sikke en laber konkurrence! (Laber er et ord der bliver brugt alt for lidt! :D ). Håber den kommende uge byder på mere forår end det grå vejr jeg sidder og kigger på lige nu. Det har været en dejlig uge, vejrmæssigt. Mere af det tak! :)

    Jeg er en str 36, både oppe og nede :p

  562. Tak for en altid inspirerende blog, du er indbegrebet af god karma!
    Jeg vil vældig gerne gå foråret i møde iført Inwear; jeg er en str.36 foroven og forneden.

  563. Uh, en lækker konkurrence! Kæmpe forårshilsen fra mig – nyd alt det lyse og blomstrende :-) Jeg er str 38 oppe og nede-

  564. Sikke en fin konkurrence! Lige hvad min garderobe trænger til ovenpå vinter og barsel! Jeg håber, foråret bliver lige, hvad vi alle trænger til – fyldt med lys, varme og spirende fornemmelser! Jeg er str 38 oppe og nede.

  565. Nøj, en lækker forårskonkurrence. Jeg startede som nyuddannet i job for 2 måneder siden med en arbejdsuge på godt over 60 timer, så jeg bruger en stor del af tiden på at være spærret inde på et kontor (heldigvis laver jeg noget, jeg synes er helt vildt spændende, but still..). Det der forår har derfor gået min næse forbi indtil nu. Men forleden dag da jeg cyklede afsted på arbejde kunne jeg høre fuglene synge. Og jeg bor altså midt inde i København. Og så lagde jeg mærke til at solen sørme også var begyndt at skinne. Og resten af min lange arbejdsdag var jeg bare markant gladere. Og der er nogen der har plantet påskeliljer i min gård, hurra! Det er meget små ting, men det er det forår er for mig. Den der glædesfølelse der kommer snigende ind på en :-)

    I mit nye og meget voksne job ville det flotte tøj fra Inwear desuden blive modtaget med kyshånd. Det er nemlig feminint og kontorvenligt på samme tid. Er jeg den heldige er jeg en str. 34 for oven og en str. 36 for neden.

  566. Øj øj øj, sådan en stak tøj ville jeg sørme gerne vinde! Jeg mangler virkelig nyt forårs(arbejds)tøj.

  567. Jeg er fan af alle årstider, men foråret har altid noget helt specielt over sig. Alt spirer og gror, og der ligger ligesom en forventningens glæde i luften, som er så dejlig smittende :-)
    Mit forår skal bruges på: at nyde mit fleksible studieliv, at ordne haven, på at drikke kaffe i solen, gåture med min hundebasse (som lige er blevet 11!!! år) og på at kysse og kramme mine unger og min mand.

    Rigtig dejligt forår til alle I andre :-)

    Str 36 både oppe og nede

  568. Jeg deltager ellers aldrig i konkurrencer men denne er bestemt værd at vinde! Har altid elsket Inwear og med nyt job i sigte kunne det være skønt med en ny garderobe. Jeg er 38 foroven og 42 forneden sidst jeg tjekkede. Hav et dejligt forår!

  569. Efter endt barsel ville jeg simpelthen elske at få fornyet garderoben med tøj fra yndlingsmærket! Str.36/S foroven og str38/m forneden

  570. Hej skønne Emily. Tak for en vidunderlig blog og en helt fantastisk mulighed! Jeg håber du nyder fuglenes sang og solskinsvejret der er på vej til Danmark – det gør jeg i hvert fald! Jeg har ikke købt nyt tøj i meget lang tid nu, idet min far blev indlagt og opereret for noget tid siden og det har sat både mit og min families liv på pause. Jeg plejede altid at shoppe med min mor, men hun har ikke tid mere for hun skal passe en masse ting ved huset og sådan, som min far ikke kan lige nu. Jeg ville elske at vinde, for så ville min mor og jeg kunne dele tøjet – idet vi faktisk er samme størrelse. Jeg krydser fingre! Og tak for en dejlig blog :)

    Størrelse foroven: 38
    Størrelse forneden: 38

    Forårsknus til dig!

  571. Flot præmie!

    Jeg er også vild med InWear – og lige den der lyserøde frakke og det stribede sæt ville være perfekte tilføjelser til min garderobe det her forår! Jeg er str 38 foroven og forneden.

    God forårs(!!!)lørdag til alle

  572. Det er jo den vildeste konkurrence <3 xxxxx fingre for mit held, for jeg elsker også In Wear <3
    Jeg er str. S både foroven og forneden ;)

  573. Det ville være fantastisk at kunne gå den kommende praktiksøgning på studiet i møde med noget andet end min SU-garderobe!
    Jeg bliver helt syg efter en fin forårsjakke, når vejret begynder at blive bedre, og den lyserøde må være en af de absolut flotteste jeg hat set denne sæson.
    Jeg er en str. 36 både foroven og forneden :)

  574. Inwear kan altså bare noget med tøj – og ikke mindst velsiddende, kvalitetspræget og helt igennem skønt tøj. Jeg er (også) fan!
    Størrelse 36/S både foroven og forneden.

  575. Nøj en fantastisk konkurrence – dét ville være en drøm! :-) Foråret gør mig glad i låget – alle negative og trælse ting, forsvinder ligesom lidt sammen med frosten. Jeg håber at alle får en skud positiv energi ind i deres hverdag sammen med foråret :-)
    Jeg er en 38/40 i overdel, og en 42 i underdel.
    God weekend :-)

  576. dejlig præmie, der ville lune godt, da jeg forhåbentlig får nyt job i møde her i foråret.
    Jeg er en 36 foroven og 38 for neden :-)

  577. Jeg er str 38 både foroven og forneden.

    Forår er for mig lig med fødselsdag, lyse morgener, fuglekvidder og blomster der springer ud:-)

  578. Åh sikke en fantastisk konkurrence, lige hvad man står og mangler når man går foråret i møde.
    Jakken mangler jeg især, for hvornår kan man hoppe ud af sin vinterjakke, når det stadig er frostgrader kl 0400 (der tager jeg på arbejde) om morgenen og 10 + grader om dagen..
    Jeg ser i hvertfald frem til at kunne hoppe i lidt mindre tøj eller bare det super fede jakkesæt :)

    jeg bruger 38 foroven og forneden

  579. Sikke en dejlig konkurrence :-) Jeg er en størrelse small/38 både foroven og forneden, hehe.

  580. Wauw, sikke en præmie. Selvom DMI ikke lover meget forår det næste stykke tid, så er det jo altid godt at være forberedt, til når det rent faktisk kommer:)

    Jeg er en størrelse 36 oppe og nede.

  581. Åh det ville være perfekt til at redde mig fra mit obligatoriske forårs-overtræk som altid på mystisk vis trækker ind over økonomien i takt med at forårsvarerne kommer på bøjlerne i butikkerne!

    Jeg bruger størrelse 36 all over! :)

  582. Med nyt job i sigte ville en hel forårsgarderobe fyldt med lækkert workwear virkelig være lækkert. Jeg er str. 34 både foroven og forneden – og jeg krydser fingre! Hav en forårsfin, frejdig og fantastisk lørdag :) Kh. Charlotte

  583. På en grå regnvejrslørdag midt i forårssolen, er det kun dejligt med en ugentlig opsamling på de skønne små hverdagsglimt herinde – og ikke mindst en forårsfin konkurrence.
    Jeg er en str. 36 i begge dele (:

  584. juhu, glædelig forårsdag! Selvom det i dag regner og er gråt, så blev jeg vækket af fuglekvidder, der minder om, at foråret er ægte på vej – og planterne skal jo også have lidt næring, så de kan bliver flotte, grønne og fyldt med blomster.

    Jeg bruger 36 foroven og 38 forneden

  585. Kære Emily.
    Ønsker Dig et lykkebringende Forår 2015 :)

    Er størrelse 38 foroven & forneden og tak for at lægge så fin en konkurrence ud til os læsere.

    Mvh. Vera

  586. Drømmekonkurrence!!
    Jeg ville gerne forære min mor en ny forårsgarderobe. Hun har fået konstateret leddegigt i vinter, og det har gjort hun har tabt sig en masse. Hun er 38 forneden og 40 foroven.
    Hav en skøn lørdag, mon ikke solen titter frem senere ;)

  587. Jeg vil sørme gerne gå forår og sommer i møde i InWears fine klæder. Hvis jeg skulle være så heldig, så er jeg en str. 36 både foroven og forneden :)

  588. Hejsa, super lækker konkurrence. Jeg er netop startet med at bruge Bloglovin’, så jeg er utroligt glad for, at dit indlæg poppede op som et af de første. Jeg er nemlig også selv ret vild med InWear, specielt også min mor. Vi bruger nogenlunde samme størrelse, så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg klart dele en fantastisk præmie med hende

  589. Herlig konkurrence – Inwear er sådan et fint brand. Jeg er vokset op med at min mor har gået i det og nu gør jeg det også selv. :-)
    Mine størrelser er øverst 34/S/XS og nederst 34/S/25 i bukser.

    Min weekend skal bruges på dejlig hygge læsning og lange gåture i dag samt at fejre min mormors fødselsdag i morgen. Håber på at vejret bliver lidt varmer og forårsagtig så man kan få solbrillerne på og nyde marts solen :-)
    God weekend til alle!

  590. Jeg er en small/36 både foroven og forneden :-)
    Min forårshilsen er “pip pip” – Der er nemlig ikke noget mere forårsagtigt end når fuglene begynder at kvidre.

  591. Det stribede sæt er så smukt. Str. s/36 til mig :-)

    Rigtig dejlig forårsdag her fra Aalborg!

  592. Jeg har lige født den dejligste lille søn og kunne virkelig godt bruge en update af min garderobe (str. 38) her post-graviditet. God weekend, som forhåbentlig byder på nogle skønne ture ud i forårsvejret med den firbenede:-)

  593. Wee, jeg håber jeg vinder. Kunne godt gå foråret i møde med disse styles – specielt nu hvor min pengepung mest bruges på kaffe og min bettefis på 4 mdr :) Jeg er en str 38 foroven og forneden.
    God weekend!

  594. Vil være perfekt nu her hvor jeg skal tilbage på arbejde efter barsel:-) kunne så godt bruge at få frisket garderoben op! Jeg er en str. M /36 både foroven og neden.
    Glædeligt forår til alle som læser med her på bloggen:-)
    Kærligst en trofast læser

  595. Hold nu magle, der er mange deltagere indtil nu. Lige før det ikke kan betale sig at være med, men jeg er simpelthen nødt til at prøve lykken :)
    (str. 36 oppe og nede)

    Med håbet om at forårssolen snart titter frem (her er der nemlig lidt gråt), rigtig dejlig weekend til alle.

  596. Kære Emily, hvor er det en fantastisk forårs gaderobe der her er sat på spil. Jeg ville ELSKE at gå foråret i møde med nogle nye outfits fra InWear! Jeg har sjældent undertøjskrise som du tidligere har beskrevet, men nærmere generel tøj krise. Er sikker på denne forårsgaderobe ville afhjælpe det problem. Rigtig god weekend :)
    Jeg bruger str. 36 både oppe og nede.

  597. Øj en lækker præmie, er nemlig selv også meget skudt i InWear og deres smukke kollektioner :) Jeg vil desuden gerne have flere klassiske styles ind i min garderobe, så dette ville være en super start! Jeg bruger str. 38/Medium

  598. Hej Emily,

    Endelig forår! Efter halvandet år, hvor jeg har været helt nede, idet jeg har mistet min bedste ven, kan jeg endelig se fremad og nyde de lyse dage og de smukke farver, som foråret bringer med sig. Jeg har tabt mig en del, så nu er jeg en str. 36 både foroven og forneden.

    PS. jeg elsker Inwear og især i år, synes jeg, at de har en skøn kollektion

  599. Sikken en fantastisk præmie!! Og nøj, hvor gad jeg godt vinde den.
    Jeg er en 38 foroven og forneden :)

  600. Wow! Ville være sååå skøn en præmie!! Er netop startet nyt job og kan godt se, at gardaroben trænger til en opgradering. Og så endda med inwear-tøj!! Fingers crossed!

  601. Hvor er det en fin konkurrence, der kan være en lille solstråle på en ellers meget grå dag. Jeg er en størrelse 34 foroven og en 36 forneden! Jeg elsker sættene; de er så fine til foråret!

  602. Jeg er en str 38 for oven og en str 40/42 for neden.
    Håber I alle får det dejligste forår. Jeg trækker vejret helt ned i maven og vender ansigtet mod solen, mens jeg lukker øjnene, disse dage. Det er dejligt med solen.
    Venlig hilsen Didde

  603. Wow! Ville være sååå skøn en præmie!! Er netop startet nyt job og kan godt se, at gardaroben trænger til en opgradering. Og så endda med inwear-tøj!! Ville føle mig vildt fly i det stribede suit. Fingers crossed! Jeg er en størrelse 40 for oven og for neden :)

  604. str. 40 Eller medium :)
    Kunne virkelig godt bruge en ny forårs-garderobe til mit nye job, hvor stilen ikke er så casual som mit sidste job:)

  605. Sikke en forårsentre jeg kunne gøre på min praktikplads. Jeg ville jo næsten være til at forveksle med mine smarte kolleger, der har ægte job og voksenliv. Jeg spirer om kap med det grønne udenfor bare ved tanken.
    Jeg er en str. 36 både oppe og nede.

  606. Wauw… det er i sandhed en præmie, der er værd at løbe efter (med høje hæle eller løbesko)!

    Jeg har tidligere haft en del tøj fra InWear, men er af en eller anden grund kommet lidt væk fra det igen. kan faktisk ikke huske hvorfor. Det skal der laves om på; InWear skal tilbage i min garderobe igen;-)

    Og hvilken fantastisk lejlighed end netop nu, hvor forårsrengøringen af garderoben (og trimning af kroppen) står for døren;-) Jeg krydser ALT, hvad jeg kan for at vinde, og hvis jeg gør, har jeg brug for str. 38.

    God weekend til jer alle!

  607. Sikke en lækker forårspakke, den måtte gerne flytte ind i mit garderobeskab :) I går fejrede jeg Newroz (iransk nytår og symbol på forårets komme) med en iransk veninde, så nu er jeg totalt klar på forår med sol og grønne spirer overalt :) Jeg er en str 38 i både top og bund ;)

  608. Det ville være SÅ skønt at vinde! Jeg har lige fået bygget mig et skønt tøjstativ og det ville være skønt, at have noget skønt tøj i skønne farver hængende. Forår er skønt!

    Mange skønne hilsner Josephine

  609. Næh dog hvor nysseligt at vågne en lørdag morgen og lige smutte en tur forbinding blog også er der sørme en super lækker konkurrence igang!
    Varmen er ved så småt at komme os i møde her på de nordlige breddegrader, og sådan som jeg altid har det på denne årstid, således har jeg det også nu!
    Det kribler i min krop for at kommer op og ud og ja – en ny forårsgarderobe ville slet ikke falde i dårligt jord!
    Mine penge går primært til bøger som fortæller mig hvordan jeg skal opererer små vovser! Jeg læser til dyrlæge og vil elske at få et nyt pust med mig her nu hvor det er forår☺️
    Underdel str 38/40
    Overdel str 38/40
    Happy spring

  610. Lige hvad jeg har brug for efter opstart af egen virksomhed hvor der ikke er penge til nyt tøj, men behovet for business outfit er større end nogensinde!

    Jeg er str. 36 forneden og str. 38 foroven :-)

    God forårsdag til dig og Penny!

  611. virkelig lækker stil og helt fantastisk præmie. Jeg er en størrelse 34 forneden og 34/36 foroven

  612. Det er jo lige hvad jeg mangler! Jeg er netop started nyt job hvor stilen på kontoret er noget mere pæn end hvad jeg er vandt til, så jeg skal “desværre” ud og investerer i en hel ny forårsgaberobe

  613. Endelig er dagene ved at blive længere, jakkerne kan blive lettere, og ingen kigger skævt til en, hvis man nyder en is i det fri – næsten :) Danmark har igen forårsfornemmelser, og det er en skøn tid. Jeg håber, at du og Penny nyder årstiden.

    Hav en dejlig weekend.

    Mvh. Maria

    Ps.: Min størrelse er 38 i top og ende :)

  614. Wow for en lækker præmie – den ville forsøde forår og sommer gevaldigt!! Jeg er str. 38 både oppe og nede :) Rigtig dejligt forår til alle og god weekend!

  615. Der findes ikke noget bedre end de første spæde forårssolstråler, som stille siver ind ad mit vindue mens jeg nyder min morgenkaffe. Jeg tror lidt, at det er opskriften på lykke. Eller i hvert fald på et smil på læben. Hilsen en trofast læser, der både er 36 foroven og forneden

  616. Skøn konkurrence! Jeg er normalt en 36 all-round. Rigtig god forårsweekend til jer alle! :)

  617. Selvom det regner i dag, kan jeg mærke at foråret er på vej, og jeg glæder mig til bare ben, solbriller og lune forårsdage :) :)
    For øvrigt virkelig lækker præmie, som jeg håber at vinde. Jeg er en størrelse 38/medium foroven og forneden :)
    Rigtig god dag til jer alle sammen !

  618. Ej, sikke dog en fantastisk konkurrence! Jeg er vildt pjattet med InWear :) Jeg er størrelse 36 både for oven og for neden :) Og krydser fingre!

  619. Kære E.

    Med ønske om et skønt forår.
    De bedste hilsner Kamilla

    Top: m/38
    Bund: m/40

  620. sikke en dejlig forårs konkurrence, den kan jeg ikke lade være med at deltage i ☺️ 36 foroven og forneden

  621. Sikke en dejlig forårs giveaway, er også selv helt vild med inwear :) Jeg elsker virkelig forårret med alle de flotte farver, blomster og fuglene som kommer frem.
    Jeg bruger både 36 foroven og forneden

    – Josefine :)

  622. Foråret er min yndlingssæson, fordi man kan mærke, kroppen bliver fyldt med energi, og sindet bliver glad. Elsker de lyse morgener og når træerne spirrer! Den fine garderobe ville være en ekstra bonus – jeg er en str. 36 foroven og forneden.

  623. Sikke en fin konkurrence, den vil jeg elske at vinde.
    Jeg bruger 38 foroven og 40 forneden.
    Kan næsten ikke vente til foråret, til alt bliver grønt og blomster springer ud.
    Glæder mig til at finde en lille plet i solen og nyde en dejlig kop kaffe med et tæppe om benene.

  624. Jeg er str. 38 begge steder.
    Halvdelen af min garderobe er fra InWear! Tøjet er klassisk, men stadig med sæsonspecifikke detaljer. Det får mig gennem alle sæsonen – ikke mindst glæder jeg mig til de lysere farver her i foråret :-)

  625. Hej Emily og Inwear.

    Jeg vil gerne vinde fordi, jeg er kommet i rigtig god form, med flere sunde, lange stærke muskler og det ville være rart at forkæle min krop med fine sager. Jeg er vild med InWears klassiske snit og har været kunde siden gymnasiet. Nu er jeg en størrelse L for oven og 42/ L/ 32 i cowboybuks. Go weekend

  626. For oven er jeg en 42. For neden er jeg en 44.

    Min yndlings forårshilsen er denne af Kaj Munk;

    Hvad var det dog der skete?
    Mit vinterfrosne hjertes kvarts
    må smeltes ved at se det,
    den første dag i marts.
    Hvad gennembrød den sorte jord
    og gav den med sit sølvblå flor
    et stænk af himlens tone?
    Den lille anemone,
    jeg planted der i fjor.

  627. Sikke en vild præmie! Jeg er en str. 42 både foroven og neden.

    Rigtig fint forår til dig, søde Emily. Må du få masser af solstrejf, fine ture med Penny-pigen og vigtigst af alt spise masser af kage :D

  628. Kære Emily
    Hvor er det dejligt at du endnu en gang stabler en fed præmie på benene.
    Tak for inspirationen gennem mange år efterhånden. Du skal have et stort skulderklap for det arbejde du lægger i bloggen. Man kan altid regne med flotte billeder og en velskrevet tekst.
    Jeg håber, du får en skøn påske. Mon der kommer en lille opskrift på noget lækkert påskemad? Det er i hvert fald et lille påskeønske herfra.

    Jeg er en str. 38 både foroven og forneden.

    Rigtig god påske :-)

  629. Glædeligt forår, og tak for at du laver så en skøn blog :)

    Jeg bruger 38 for oven og 40 for neden.

  630. Dejlig konkurrence og lækkert tøj! Er selv en str 36 for oven og for neden.

    Min forårshilsen er et lille citat som jeg elsker og tager med i min hverdag.

    I urge you to please notice when you are happy, and exclaim or murmur or think at some point. ” if this isn’t nice, I dont know what is”

  631. Det er jo det fineste tøj, især det stribede jakkesæt gad jeg godt gå foråret i møde med :b
    Nå men, håber på at vinde og thumbs up for en vildt lækker konkurrence! Jeg bruger 36 både foroven og forneden :)

  632. Fineste forårstøj – lige til at komme i godt humør af! Ville elske at have et fint feminint sæt på til min PhD forsvar i maj.
    Jeg er 40 for oven og for neden.

  633. Mangler kun par fede snøreesko så er den hjemme :-)

    Str s x str s

  634. det ser godt nok fint ud! Jeg er vist en størrelse Medium begge steder, men kender ikke deres størrelser så godt, så satser på det er fint :)

  635. Sikke da en lækker præmie, det er lige hvad man kan have brug for til dette skønne forår der har meldt sin ankomst! Det er så lækkert med fuglesang om morgenen og alle de små løgblomster der titter frem på gåturene med min dejlige hund, men det må du og Penny jo også kende alt til :)

    Jeg er en str. 38/m for neden og for oven. Krydser så meget fingre for at vinde, men garderobe trænger simpelthen til en opdatering uden lige her til forårets romancer nu hvor jeg er blevet single

  636. Fantastisk konkurrence – så ville man blive klar til alle forårets fester!
    Jeg er str. 38 i underdel og 36 i top.

  637. Hvis jeg er den heldige vinder, så vil jeg forære præmien til min allerbedste veninde <3
    Hun er midt i en skilsmisse og trænger til at mærke lidt kærlighed! Anja er en str.38

  638. Jeg glæder mig bare til blomsterne springer ud, og man kan komme ud i foråret. Og det ville bestemt ikke gøre mig noget at gå rundt under kirsebærtræerne i den lyserøde jakke :-)
    foroven: 36 forneden: 38

  639. Jeg smider også et lod i puljen om det meget smukke tøj!

    Mir forårshumør er helt særligt i år, da jeg oplever alt gennem øjnene på min datter på 1,5 år. Hun er lige begyndt at snakke og er nysgerrig på alle små skud, plukker forårsblomster til mig, og er ellevild over sine nye sneakers, som man kan løbe super stærkt i. Det er helt andre små glæder, der gælder i hendes øjne, og det er stort! Så selvom jeg er mere træt end nogensinde før, så også mere glad og forårslykkelig end nogensinde før :-)

    Jeg er en str. 44 forneden og 40 foroven (jeps, regulær pæreform ;-))

  640. Skøøøn konkurrence! Jeg er small foroven og medium forneden.
    Ha’ et fantastisk forår, med skønne solskinsstref i din dejlige have

  641. Hejsa

    Jeg er en str 40 foroven og forneden:-)

    Rigtig godt forår selv om der ikke er meget forår over vejret i dag med regn og rusk. Tak for en god blog!
    Stine

  642. Hejsa

    Jeg er en str 40 foroven og forneden:-)

    Rigtig godt forår selv om der ikke er meget forår over vejret i dag med regn og rusk. Tak for en god blog!
    Stine

  643. sikke en lækker præmie. Den ville gøre underværker for mig og min garderobe som trænger til forår, sol og varme. Jeg er str 38 både foroven og forneden. God lørdag!

  644. En vintergæk en sommernar. En fugl foruden vinger, en lille ven som har dig kær en lille hilsen sender.

    Jeg er str 42, både oppe og nede.

  645. Tror ikke min kommentar gik igennem i går. Prøver igen …
    Krydser fingre og tæer. Jeg er en str. 36 oppe og nede

  646. Kære Emily
    Herhjemme starter min mor og jeg foråret ud med en masse Ikea og Fisketorvsture, samt rigtig mor-datterhygge! Min far er på kursus, så vi har weekenden for os selv (hvis man ikke tæller brormand med, der er ude og leve det unge og vilde liv)
    Min bror flytter hjemmefra d. 1. Maj, og jeg følger trop blot 2 måneder efter. Da jeg er den yngste af 4 (og den eneste pige, skal jeg lige hilse og sige) flytter den sidste fugl altså fra reden. Vi er glade, men det er også en vildt mærkelig følelse! Derfor hygger min søde mutti og jeg så meget som muligt, indtil flyttedagen kommer.
    Senere i dag når hun kommer hjem fra møde, tænker jeg at overraske hende med havregrynskugler! Hæhæ, håber hun bliver glad!

    Det er måske liiiige sent nok, men hvis du nu kan nå at svare: Er der noget med at du har lavet et indlæg med en opskrift på havregrynskugler eller noget der minder om her sidste år?? Eller tager jeg helt fejl? Kan ikke finde noget i hvert fald, men det kunne jo være!

    Knus, kram og rare forårshilsner fra mig

    P.s. Jeg er en størrelse 36 både for oven og for neden :)

  647. Hold da op en konkurrence! Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville præmien gå til min kære mor, da hun fortjener det mere end mig. Hun bruger str. 38/M både foroven og forneden :-) Krydser fingre!!

  648. Just hjemvendt fra min lørdagstræning med mål om en krop som J-Lo’s, træningsresultaterne kombineret med at vinde de fineste forårsoutfit ville gøre, at jeg ville finde enhver undskyldning for at lufte mig selv i det danske forårsvejr !!

  649. Glædelig forår, Emily!
    Jeg ville elske at vinde denne garderobe, da jeg også synes at InWears tøj er rigtig lækkert! Jeg er en str 34/xs/s foroven og en str 36/s forneden:-)

    Mange forårshilsener
    Laura

  650. Det ville være så dejligt med noget nyt tøj! Jeg er en størrelse 36 både foroven og forneden :)

  651. str 36-38 både foroven og forneden.
    Og så et rigtig dejligt forår til dig og Penny. Må det blive lyst, lunt og fyldt med nye minder.
    Glæder mig som altid at følge med i din færden.
    – Lisbeth

  652. Ville elske at vinde tøjet fra INWEAR skal nemlig til mange runde fødselsdage her i foråret 3×40 års og 1 x 50 år og hvad ville være mere lækkert end at kunne flashe en fed klassisk stil fra INWEAR (Str 38) forårshilsner tak for en inspirerende blot ❤

  653. ÅH, den lyserøde frakke ville lyse Londons gader op, hvor jeg på nuværende tidspunkt er i et halvt års praktik – ville elske at iføre mig de lækre sæt og imponere kontoret med dansk design når det er bedst :)
    Jeg bruger en str. 38 både foroven og forneden :)

  654. Ville elske at vinde tøjet fra INWEAR skal nemlig til mange runde fødselsdage her i foråret 3×40 års og 1 x 50 år og hvad ville være mere lækkert end at kunne flashe en fed klassisk stil fra INWEAR (Str 38) forårshilsner tak for en inspirerende blot ❤

  655. Sikke en vidunderlig konkurrence! Jeg håber og krydser, og jeg er en str. 40/L både foroven og forneden ;-)

  656. Åh hvor er det en fantastisk præmie! Jeg kunne virkelig godt bruge noget lækkert tøj, da mit outfit de sidste mange måneder har været præget af graviditet, at pengene er gået til baby gear og af manglende overskud… sidstnævnte hjælper de lysere dage dog gevaldigt på, ligesom det er fantastisk selv at vente barn her mens alt springer ud :) Og hvor fedt ville det ikke lige være at spankulere rundt i det stribede suit når barn og barnevogn skal luftes! Jeg bruger str 36 foroven og forneden.

  657. Sikke et herligt udvalg af InWears smukke forårskollektion. Hvor ville de fine skjorter, feminine suits og skønne frakker pryde min garderobe, der desværre er nødlidende efter den lange vinter og higer efter et pust af forår.

    Jeg er en str. 34 for oven og for neden.

  658. Hej.
    Kan ikke gå et bedre forår i møde end med tøj fra Inwear!
    Jeg er en str. 36 foroven og forneden.

  659. Hej Emily.
    Det ville være dejligt med en ny garderobe, nu da jeg fylder 40!!!
    jeg er en str. 38 både oppe og nede.

  660. Der er nok ikke helt de store odds for at vinde med allerede 800 i konkurrencen, men det kunne vel være “my lucky day” – man har lov at håbe :) Tak fordi du laver så fin en blog, og så misundelsesværdige outfits – jeg får altid lyst til at kopiere dig, indtil jeg får husket på, at det måske ikke helt ville klæde mig ligeså fint som det gør dig – damn you, meget fødedygtige hofter.
    Jeg bruger vel nok en 40 i overdel og 42 i underdel.

  661. Sikke en fantastisk konkurrence! Er også stor fan af InWear! Alt dette nye tøj, ville gøre mit forår lidt mere fantastisk (og måske en veninde eller min mor’s, da jeg ville dele lidt med dem). Foråret invitere til en ny start og jeg trænger sådan til en ny start på så mange områder. :) Jeg ville blive dette forårs lykkeligste pige, hvis jeg vandt alt dette skønne tøj – foråret der virkelig invitere til lange gåture, cafebesøg, gode arbejdsdage på nyt skønt arbejde, og cocktails ud på de lyse nætter. Let it be spring!!

    Jeg str. 36foroven og str. 38 forneden.

  662. OMG – sikke en give-away! Fantastisk smukt tøj som jeg virkelig gerne ville eje! Jeg er en str. 38/M både foroven og forneden.
    Glædeligt forår til dig!

  663. Sikke en skøn præmie og et fornøjeligt forår til dig.
    Jeg er en str. 40 både foroven og forneden.

  664. Glædelig forår :)

    Jeg bruger str M/38 foroven og str 38 forneden…
    Nu krydser jeg fingre – har lige i dag gjort forårsrent i skabet, og der kunne godt bruges lidt forårstøj kan jeg fortælle dig ;)

  665. de allere bedste forårstegn synes jeg er at
    1. Man endelig kan gå i sneakers igen uden at fryse om fødderne
    2. Det føles helt rigtig at bruge pink læbestift
    3. Man kan spise take-away ude ved søerne/haverne
    4. Alle glade hipsters som igen fylder dronning Louises bro ;)
    5. Man kan gå i byen med uden at tage en masse sweaters på under jakken

    Jeg bruger størrelse 36 foroven og 38 forneden.

  666. Nej hvor er det da bare helt vildt lækkert, InWear er også et af mine yndlingsbrands, og jeg er HELT vild med de items du udlodder <3

    Jeg er en god 36 over det hele. Jeg har faktisk fødselsdag her d 23 så jeg ville blive ovenud lykkelig for en ekstra fødselsdagsgave!

    Kram

  667. Jeg er en størrelse 38 for oven og 38/40 forneden…hvis nu jeg skulle være så ustyrligt heldig at vinde

  668. Uhhh hvor er det lækkert – tak for en super dejlig blog, Emily – din stil og dit smil inspirerer mig dagligt, og giver mig mod på at holde ved at være en kjole/nederdel pige :)

    Jeg er en str 38, både oppe og nede.

  669. Nyt forårstøj ville være dejligt! Jeg er en str. 38 både foroven og forneden. Glædelig snart-forår.
    Vh Monica

  670. Sikke en præmie at vinde! Wow! Jeg er en str. xs både øverst og nederst

    glædelig forår og påske lad os håbe på det gode vejr til det dejlige humør!;)

  671. Jeg elsker InWear! Meget lækker konkurrence – hvor ville det være fedt at vinde. Jeg bruger str. 38 øverst og str. 40 nederst.

  672. Hej Emily – En rigtig god påske til dig og dine. En str.38 både foroven og forneden på en god dag;) Satser på mange af de gode dage… Mange hilsner Kirsten

  673. Åhr foråret er skønt – særligt på vej ned af Frederiksberg Allé hver morgen, hvor solen hilser god morgen med sine stråler. Ahh :)

    Ha’ en rar forårsweekend, som dog er lidt grå i dag.

    Jeg er en 34 forneden og en 36 foroven.

  674. Hermed en ganske varm forårshilsen fra Hongkong. Her har jeg nu boet i knap tre måneder, og en af mine få danske fornøjelser er at blive ved med at følge med i dine små danske hverdagsøjeblikke og billeder. Tak for en dejlig blog.
    Str. 38 i top og bund.

  675. Hermed en forårs-hilsen :-) :-)

    Det kunne være for vildt at vinde. Jeg er vidst en str. 36 både for oven og for neden :-)

  676. Super super lækkert tøj. Trænger virkelig til fornyelse af min garderobe, så håber jeg må blive den heldige.

    Dejligt at foråret er på vej med lysere dage og varme kinder. Rigtig dejlig weekend til dig.

    Jeg bruger str. 36/S oppe og nede

  677. Sikke en lækker præmie! Inwear er virkelig et mærke der er vokset på mig, efter de har bevæget sig i en lidt yngre retning! Jeg er str.38 forneden og 36 foroven :)

  678. Jeg er str. 38 foroven og 40 forneden.

    Der er ikke meget forår over vejret udenfor i dag, men jeg har købt tulipaner til stuen og de gør mig altid i godt forårshumør!

  679. Ih, hvor ville jeg gerne nyde foråret iført disse SÅ fine styles :-) Forår betyder varme, påskehygge og masser af smukke blomster – det er skønt at tænke på! Jeg er en str. 34 i begge dele.
    God weekend og forårskram fra Kathrine

  680. Uuuuh det ville ikke være af vejen, skal snart ud at søge arbejde. Så kunne virkelig godt bruge lidt jobsøgningsoutfit! <3

    Håber håber håber det bliver mig!

    Jeg bruger str. 36 (med mindre ben og arme er meget kort i str.)

  681. Sikke nogle fine ting, der er i deres nye kollektion. Jeg forbinder det i hvert fald med et mærke, der “holder” både designmæssigt men også i kvaliteten.
    Jeg er en str. 40 foroven og forneden.

  682. Sikke en imponerende konkurrence Emily! Den vil jeg naturligvis utroligt gerne vinde, så jeg kan gå foråret velklædt i møde – og så tror jeg, jeg ville smile lidt ekstra til alle på min vej:) Jeg er en 32/xs foroven såvel som forneden. Venligst Tine

  683. Wauw hvor lækkert :) Jeg er en 38/M all over :D hehe… Glædeligt forår (hvis man kan sige det)…

  684. Vil bruge foråret på at plukke blomster, gå lange ture i den fine natur, spise is, læse bøger i den blide sol, tage på loppemarkeder, anskaffe mig et par planter for at få stemningen indenfor og rydde op i garderoben. Og ville elske at kunne tilføje noget nyt fint forårstøj til den. Er en størrelse 42/44 foroven og 40 forneden.

    Godt forår! :-)

  685. wow det ville jeg gerne vinde!
    Efter flere år på su trænger min garderobe virrkelig til et friskt pust.
    Og så fra inwear som har så mange flotte styles. Jeg ville helt klart føle mig forårsklar med tøj derfra.

    Overkrop: 34, s, xs
    Underkrop: 34

  686. Elsker den klassiske og alligevel afslappede stil, synes den passer perfekt til min alder (fylder 40 lige om lidt), smukt, sexet uden at blive kedeligt. Ville da være skønt at gå
    foråret i møde i det lækre tøj, med min nye kærlighed i hånden <3 Str. L både for oven og neden.

  687. Nøj, hvor er det altså bare noget lækkert tøj.
    Jeg kan mærke, at dette forår bliver det bedste hidtil. Alting er bare så dejligt. Aldrig har jeg været så glad for forårssolen og påskeliljerne. Naturen omkring mig er så dejlig, jeg er omgivet af dejlige mennesker, og jeg elsker det jeg laver. Jeg glæder mig som et lille barn til sommeren og til at genopfriske min garderobe!

    Jeg er mellem en str. 36 og 38, afhængigt af om det er til den store eller den lille side. :)

  688. Hej Emily,
    Sikke en flot konkurrence!
    Puha, en forårshilsen… I øjeblikket er det slud udenfor mit vindue, men men vi krydser fingre for at det gode forårsvejr snart komme tilbage! Jeg ønsker dig en god weekend under alle omstændigheder :)
    Jeg er forresten 38 foroven og 40 forneden

  689. Nøøj, FAN! Jeg er størrelse 34-36 for oven og 26 i bukser!

    Og så en lille forårshilsen til alle jer som er ligeså høje over lyset og fuglene der kommer tilbage, de små krokusser og vintergækker, de friske forårsfarver i butikkerne og dét at man kan sidde og nyde solen på sin altan mens den luner let <3 Det er fandme dejligt!

  690. Hej Emily.
    For det første vil jeg sige at jeg har fulgt din blog længe og du inspirerer mig rigtigt meget i min dagligdag. Hvad enden jeg bager dine skønne kanelsnegle eller tænker over om jeg bruger min telefon for meget. Det hele formår du at pakke ind i en sart fin men stadig stærk layout og det elsker jeg.

    Du inspirerer mig ved at vise at en power business woman sagtens kan gå i skørter og stilletter uden at miste sin power. Nogen vil mene du virker forklædt, men jeg mener du formår at samle to verdener meget velfungerende.

    Jeg har ikke kommenteret noget før og tænkte derfor at du skulle have denne ros, da alle kan have de der dage hvor tingene virker meningsløse men du skal vide at for mig er du en kæmpe inspirationskilde og jeg elsker at begive mig ind i dit univers.

    Med det sagt, så ønsker jeg for alle at gå ud i det grønne – din have, din park, meget tæt op ad et træ hvis du bor meget inde i byen og tag en dyb indånding. Mærk hvordan naturens nyvundne energi fylder dig med nyvunden energi. Gem den følelse på et helt specielt sted og find den så frem på de der regnvejrsdage. For der vil være regnvejrsdage, selvom det er forår men man kan sagtens klare det.
    Godt forår der ude – let’s mske it a good one.

    Jeg vil rigtigt gerne vinde tøj fra inwear da jeg snart starter et nyt kapitel af mit liv ganske snart med start på kandidaten. Med en ny gaderobe fra InWear vil jeg være helt klar til nye mennesker, nye præsentationer og til indtage Aarhus Universitet igen.

    Men lige meget aå tak for en fantastisk blog Emily

  691. Jamen det er da en dejlig måde at se frem til foråret på..
    Jeg synes desværre ikke helt at jeg er kommet i forårsstemning endnu – der mangler ligesom stadig lidt mere varme. Men solen har da været her en smule, og vinterjakken er gemt væk, så jeg satser på at foråret er lige om hjørnet.
    Jeg er en størrelse 38 øverst og 40 nederst

  692. Hurra for de varmere tider og længere lyse aftner! Håber du og Penny må få et skønt forår – her står den på første forår med min 3 mdr. gamle datter – glæder mig til at hygge på et tæppe på græsset med masser af babylegetøj! Jeg er en størrelse 38 hele vejen ned!

  693. Forår er solskinstimer, fuglesang, vintergækker, bare tær i skoene, forelskelse, lyse nuancer, walk and talk om søerne – og meget meget mere!

    InWears workwear er perfket i forårsgaderobe.

    Jeg er en str. S foroven og 34 forneden.

  694. Sikke en fantastisk konkurrence – InWear laver det fineste tøj!

    Tak fordi du altid er så inspirerende!

    Jeg er en str. 38 foroven og fornede :)

  695. Hvor gad jeg godt vinde det og det ville falde i god jord. Efter 6 års kamp, er jeg langt om længe blevet arbejdssøgende på de vilkår jeg kan holde til. Så at få nyt tøj til at arbejde i vil være fedt og perfekt til et nyt arbejdsliv. (Og perfekt til min økonomiske situation pt.)
    Og hvor er det dejligt at foråret er kommet. Glæder mig til at det igen bliver grønt udenfor og forhåbentlig se billeder af Penny omgivet af det fantastiske forår, vi går i møde. :)

    Bruger s/m foroven og 38/40 forneden :)

  696. sikke en dejlig måde at gå foråret i møde, ville elske at opgradere min garderobe, så jeg kan være fin til alle de fødselsdage, dates, kage-arrangementet og en enkelt bryllupsreception mit forår indeholder. Sol og lyse dage gør mig helt klar på en ny garderobe. Er en 38 både foroven og forneden.
    Forårs-hilsen Sara

  697. Wow hvor kunne det være lækkert med en hel ny forårsgarderobe ;) her den sidste uge mærkede jeg for alvor foråret med sol og Fuglesang <3 jeg er en str. 34 både for oven og neden :)

  698. Sikke en fantastisk konkurrence.
    Jeg er færdiguddannet til juni og kan snildt se mig selv gå til jobsamtaler i disse sæt. Generelt ville foråret bare blive lidt pænere i så lækkert tøj :)
    Jeg er en str. 38 foroven og 40 forneden.

  699. Den ville jo være en drøm at vinde denne konkurrence! :)

    Jeg er og bliver ikke et vintermenneske og ELSKER sommer(!) – men der er også noget helt specielt, smukt og rart ved overgangen fra vinter til sommer…. :)
    Har bogstaveligt talt brug for en ny gardarobe og får jo kuldegysninger ved tanken om at vinde denne konkurrence <3 :)

    er en str 38 begge steder…

    Smil fra MAria

  700. Hold nu op, den præmie vil jeg gerne vinde. Er der noget bedre, end endelig at kunne hoppe i en tynd skjorte og en lækker ny nederdel i forårsfarver? Jeg er str. 34 foroven og 36 forneden.

    Godt forår til dig, Emily – og tak for en skøn blog!

  701. Sikke en dejlig konkurrence, som hvis jeg vandt ville give den perfekte start på foråret!
    Jeg er en str. 34.

  702. Uha, hvor det kribler i mine fingre for at “være med”. Først og fremmest bruger jeg størrelse 38, dernæst vil jeg ønske dig – og andre skønne kvinder her – et fantastisk forår, der er en begyndelse på noget nyt og dejligt, som altid tages så godt i mod – livet … altså sommeren. Humøret, solstrejfet gennem skovens høje træer, overskuddet, det luftige, sommerlige tøj, gåture langs stranden og andet lækkert, der hører foråret og sommeren til. Sug det til dig (jer)! Glædelig forår!

  703. Jeg er en str. 38 både foroven og forneden – og jeg har så mange tøjkriser for tiden – kan slet ikke finde ud af forår, rent tøjmæssigt, fordi det er så meget både og. Jeg er efterhånden nået til den konklusion, at alt i min garderobe enten er for sommerligt eller for vinterligt – eller også kan jeg ikke finde ud af at sætte det sammen. Krise! Kender du mon det, når årstiderne skifter?

  704. Hurra for foråret. Jeg glæder mig særligt til påsken, hvor familien samles og glædes over hinandens selskab. Derudover skal slutspurten på specialet sættes ind, men jeg er godt hjulpet på vej af lysere dage.
    Jeg bruger str. 38 foroven, og 38/40 forneden

  705. Påskeliljer, Påskeæg, Pynt og meget mere symboliserer foråret.

    Jeg bruger str. 40 for foroven og 42 for neden :)

  706. Åhh jeg elsker inwear og har en del af det i min garderobe, desværre er der intet der passer mig mere. Efter to graviditeter er kroppen ikke som før. Jeg har to par bukser, en cardigan og 5 toppe jeg pt kan bruge og trænger sådan til nyt.

    Bliver jeg den heldige vil jeg gerne vinde str. 42 i både over og underdel.

  707. Wow! Det var da noget af en flot konkurrence! Tænk, hvis man vandt alt det lækre tøj. Når man er på SU og sjældent shopper tøj er det jo bedre end juleaften og fødselsdag lagt sammen!!

    Jeg er str. 36/S både foroven og forneden :)

  708. Har netop plukket en stor buket hyacinter i haven. Kan man blive i andet end forårshumør? Jeg ønsker mig str. 44 for oven og str 46 for neden, hvis jeg skulle være den heldige vinder.

  709. Så lækker konkurrence, krydser da lige alt hvad jeg ejer :))
    Str. 36 foroven og 38 forneden

  710. Sikke en fed konkurrence! Håber at du får et skønt forår Emily :)

    Bruger 36 oppe og nede

  711. En dejlig forårs-krammer ud til alt og alle – man kan jo ikke andet end at være glad i det skønne solskinsvejr :D
    Er størrelse 36 oppe, og 38 nede :)

  712. Jeg bruger str xs både foroven og forneden. Jeg har desværre arvet min kropsbygning fra min mor, som ikke har så mange flotte former at prale med. Det kan derfor også tit være svært at finde lækkert tøj, som sidder super godt, men jeg synes tit, at jeg kan være heldig med det det feminine “workwear” look. Det er dog desværre også tit, min bankkonto ikke er så glad for priserne.
    Så jeg krydser alt, hvad der kan krydses, og ønsker alle et super lækkert forår!

  713. Glædelig forår. Selvom der var mere sne i luften end forår i dag i Frederiksberg Have. Men den er lige om hjørnet med varme i solen og sommertid.
    Tøjet er perfekt. Er lige begyndt på job med dresscode. Især det stribede er så lækkert – både casual og elegant. Tror jeg må investere i det hvis jeg ikke vinder.
    Jeg er str 38 både oppe og nede :)
    Kh Anna

  714. Nøj hvor ville det være lækkert at vinde den her konkurrence. Jeg har lige gennemgået hele min garderobe og fået sorteret alt det tøj, der ikke blev brugt, væk. Overraskende, hvor lidt af sit tøj man bruger. Men efter sådan en omgang er der nu lidt tomt på bøjlestangen og nu hvor en SU ikke rækker så langt, så krydser jeg alle mine fingre. Altid lækre konkurrencer du får sat op og super god blog :-)

    Er både størrelse 34 oppe og nede :)

  715. Ejjj det vil jeg så gerne vinde.. Fødte den dejligste lille dreng i dec og er nu endelig tilbage i str. 38( både foroven og forneden) Så vil elske at kunne gå foråret imøde i nyt tøj :-)

  716. Når solen viser sig fra en skyfri himmel;
    når fine blomster titter frem fra jordens muld;
    når man lufter ud til fuglenes sang;
    når man ikke længere behøver at lyne jakken;
    da ved man, at det er forår :)

    Jeg bruger str. 38 foroven og str. 36 forneden.

  717. Foråret er den tid på året hvor jeg allermest ønsker mig et drivhus, jeg har simpelthen for lidt plads til alle de planter der skal såes nu. I vindueskarmene kæmper tomaterne om pladsen sammen med kørvel grønkål selleri chili…….
    Inwear har altid kunnet redde mig fra den værste tøjkrise og det stribede sæt vil være helt perfekt til forårets konfirmationer. Jeg er str 38.

  718. Sikke en lækker præmie, der vil passe direkte ind i mit arbejdsliv, da jeg arbejder i en branche præget af sæt, habitjakker m.v. Og så ville det jo være lækkert at kunne iføre sig noget lækkert og smart af slagsen :-) Jeg er en str. 36 begge steder.

    Håber du nyder foråret selvom det ikke altid viser sig fra den bedste side rent vejrmæssigt. Men mon ikke de fleste har det som mig og bliver fyldt mere og mere med energi som dagene går…

  719. Jeg elsker InWear og ville især elske det flotte nye forårs look – er str 40 foroven og forneden :-)

  720. Hey! Fedt at det er tøj fra InWear der er på højkant, kan kun give dig ret i at det er et mærke med noget lækkert tøj og ville derfor blive så glad, hvis jeg var den heldige vinder! Jeg er størrelse 34 foroven og 36 forneden!

    Håber at det bliver mig der kan få fingrende i deres lækre forårskollektion!

  721. En dejlig varm forårshilsen til dig på en kold snevejrsdag :-/

    Ville ELSKE at vinde alle disse fine ting. Er selv rigtig glad for Inwear, og har i den grad brug for en opgradering af min work wear garderobe.

    Bruger str. 36/S foroven og forneden.

  722. Ihh hvor ville det dog være fantastisk at vinde en ny garderobe her til foråret!! Str: forneden: 38/M, foroven: 36/S

  723. Sikke en smuk konkurrence!
    Tør slet ikke turde håbe på, at kunne være så heldig at vinde – men derfor kan jeg da godt give det et forsøg, som en helt almindelig størrelse 38 <3

  724. Ej det lyder som en mega fed konkurrence og tøjet er rigtig flot

    Størrelse foroven og forneden: 36, S, XS

  725. Størrelse 40 foroven og 42 forneden :) Min garderobe er ved at være lidt nedslidt, så det ville være dejligt med noget nyt tøj til at gå forår og sommer i møde :D

  726. …..Sun Sun sun here it comes. (36 for oven og for neden- det stribede jakkesæt) it’s allright. :)

  727. Åh! Det ville da være helt fantastisk! Jeg er i str 36 i over og underdel :)

  728. Størrelse 40 foroven og størrelse 42 forneden.
    – Hvor ville det bare være vildt at vinde så mange lækre styles!

  729. En lille forårshilsen fra mig…. Nøj, en lækker præmie, som ville falde som appelsinen i en turban her hos mig. Min skønne kæreste og jeg har siden 1. december været i gang med projekt sundere liv, hvilket indtil videre har betydet -10 kg hos mig og -25 kg hos ham. Dette betyder selvfølgelig en total udskiftning af garderoben hos os begge, hvilket jo bestemt ikke er en billig fornøjelse, så kunne jeg være så heldig at vinde denne skønne præmie kunne der blive råd til endnu mere lækkert forårstøj til min kæreste. Min størrelse nu ligger mellem 36 og 38 lidt afhængig af model og snit

  730. Sikke en skøn konkurrence, som jeg meget gerne vil vinde :)
    Jeg er en størrelse 36 både foroven og forneden. Fortsat god weekend :)

  731. Jeg bruger en 38 i både over- og underdele og vil elske at vinde. Er du gal for en lækker gevinst :)

  732. Wauw, en lækker konkurrence og noget lækkert forårstøj! Jeg har netop fået “kontor-job” ved siden af studiet (ja, jeg er voksen nu – har købt en cykelhjelm), så jeg kunne godt bruge lidt work-wear – og så endda i forårstema! Amen, det er jo perfekt :) 
    Jeg har ønsket mig en lyserød frakke SÅ længe og det grå suit sammen med den hvide t-shirt vil jeg ikke have noget imod at worke på jobbet. Den hvide eller blondede skjorte ville jeg have på til min fusselsdag d. 2. maj :)

    Jeg er en str. S/36 både foroven og forneden. 

  733. Uh det vil jeg godt nok gerne, har aldrig prøvet at få sådan en hel garderobe – det må da være en drøm – jeg er en str. 42 forneden og 44 foroven

  734. Kære Emily,
    Jeg holder rigtig meget af foråret fordi, for mig er det årstiden hvor vi som mennesker igen kommer hianden ved. Når solen kommer frem, gjør vi også – med lidt mere overskud i hverdagen og til hinanden. Livet får lidt mere lys og varme – bade bogstaveligt og billedligt talt. Og det er virkelig skønt!
    Kh
    Hanna
    (str. 36/S)

  735. Kære Emily

    Foråret indikerer, at vinteren er slut – vi træder ind i en ny og lysere tid. Det er meget sigende for min livssituation pt. Jeg har været alvorligt syg i 3,5 år med op- og nedture, men blev i sidste uge erklæret 100% rask! Jeg er 25 år og kan nu komme i gang med livet igen – forhåbentligt med god stil.

    Jeg håber, at du får et skønt forår fyldt med glæde. Tak fordi du inviterer os læsere ind i din verden.

    Kærlig hilsen Line

    (Jeg er en størrelse 36/S både foroven og forneden.)

  736. Lyder så fedt! Jeg glæder mig så meget til forår og sommer, skal gå København tynd og se alle de steder man ikke lige får set til hverdag. Glæder mig især til at gå tur rundt om søerne! Og så ville det være fedt at afslutte gymnasiet her til sommer med en ny garderobe fra InWear :) er forresten størrelse small

  737. M/38 både foroven og forneden.
    Hvilken herlig konkurrence fyldt med forår på en dag, hvor vintergækkerne er blevet fyldt med sne. Tak for en hyggelig og fin blog.

  738. Fantastisk smukke og dejlige forår står lige på spring – og tænk at være den heldige, der kan springe ud i foråret i en hel garderobe fra skønne In Wear.
    Jeg krydser fingre for, at det bliver mig.
    Glædelig forår herfra ♡☆♡
    Og PS str. 38 foroven og forneden ;-)

  739. Sikke en samling at gå sommeren i møde i :)
    Jeg er en 34 for oven og 36 for neden.
    Glædeligt forår!

  740. Wow, sikke en giveaway!!! Det ville jo være det vildeste at vinde! Jeg er pt igang med min kandidatafhandling og begynder så småt at søge jobs, gå til jobsamtaler osv. – dertil ville denne garderobe jo være PERFEKT!! :D Jeg er en størrelse 34-36 afhængig af om tøjet er normalt eller lidt småt i størrelsen :)
    Krydser alt hvad der krydses kan!!

  741. Wauw, det er da det perfekte outfit, når nu jeg starter nyt arbejde her i foråret, og gerne vil tages seriøst :)

    jeg bruger 36

    God påske :)

  742. Jeg elsker også Inwear, jeg er især glad for deres bukser. Det ville være helt fantastisk at vinde. Efter 9mrd. I graviditetstøj og 6 mrd. I ammetøj, trænger jeg virkelig til en ny garderobe. Med en lille basse, er der ikke meget mor-shoppe-tid til mig.

    L foroven
    Xl forneden

  743. I stedet for en forårshilsen vil jeg gerne give dig det smukke forårsdigt “Today” af Billy Collins, der fortæller om den perfekte forårsdag :-)

    If ever there were a spring day so perfect,
    so uplifted by a warm intermittent breeze
    that it made you want to throw
    open all the windows in the house
    and unlatch the door to the canary’s cage,
    indeed, rip the little door from its jamb,
    a day when the cool brick paths
    and the garden bursting with peonies
    seemed so etched in sunlight
    that you felt like taking
    a hammer to the glass paperweight
    on the living room end table,
    releasing the inhabitants
    from their snow-covered cottage
    so they could walk out,
    holding hands and squinting
    into this larger dome of blue and white,
    well, today is just that kind of day.

    Jeg bruger forresten str. 34 foroven og forneden.

  744. Lige hvad jeg trænger til!! Med 3 børn og arbejde som plejefamilie, vil det være skønt med lidt forkælelse til mig selv

  745. Før jeg for et års tid blev fast læser af din blog, har jeg altid opfattede inwear som et lidt “konede mærke”, men det fik du lavet om på. Nu er min yndlingsblazer fra Inwear og jeg går ikke længere forbi deres stand i Salling, men stopper altid op og ser hvad de har nye ting. Jeg ville elske at gå foråret i møde med ovenstående gardarobe i str. 38 både foroven og neden. God påske til alle! :)

  746. Jeg er en størrelse S i overkrop og 34/36 i underkrop (:

    Glædelig påske til dig!

    Påskekys :*

  747. Det her må uden tvivl være enhver kvindes største drøm. Hvis jeg vinder, så donerer jeg noget at mit tøj fra min nuværende garderobe til velgørende formål. For nøj, hvor trænger min garderobe til en overhaling. Og der er sikker også andre, der kan få glæde af mine fejlkøb. ;)
    InWear er indbegrebet af god stil. Det er klassisk, feminint, sofistikeret og moderne på én og samme tid. Det er simpelthen så lækkert. Og det ville gøre foråret, sommeren, efteråret og vinteren så meget bedre med de smukke rober i skabet. Der ville aldrig mere være tale om tøjkrise, for tøjet kan jo sammensættes på kryds og tværs. En str. 36 (både foroven og forneden) og jeg vil være en meget lykkelig pige!

  748. Det ser da lækkert ud! Håber du nyder foråret i din bette have. :)

    Jeg er en str. M/L foroven og en L forneden :)

  749. Wauw for en præmie. Jeg har taget en del på efter i længere tid at have være sengeliggende efter knæskade og efterfølgende operationer. Knæet er stadig ikke i orden, men vægten efterhånden rimelig stabil – jeg har dog absolut intet tøj andet end joggin bukser jeg kan passe… Det ville være SÅ dejligt med en ny garderobe til når jeg skal tilbage på arbejdsmarkedet (inden for min branche – dvs finans og økonomi – er det vist ikke så velanset at møde op i jogginner *hihi*) så jeg krydser ALT hvad krydses kan for at jeg vinder!
    Efter mig vægtstigning er jeg ikke 100 på hvad str jeg er men hvis jeg vinder tjekker jeg gerne op på det inden jeg modtager præmien men vil tro jeg er en XL/44 (temmeligt langt fra den Str xs jeg var for et par år siden)

  750. Som mit navn nok antyder er jeg en mand og selvom det er noget fint tøj må jeg nok indrømme det ikke liiiige er må

  751. Hele min lange tekst forsvandt så jeg gør det ultra kort! Vil gerne vinde til min kæreste, tror hun er XL/XXL men hvis jeg vinder skal jeg nik tjekke op inden du sender (hun sover nu)

  752. Tror min tekst forsvand ud i det store cyberspace (kan se andre har haft samme problem) så prøver igen og skal holde det så kort som muligt. 50 kg vægtøgning hvoraf de sidste 30 er kommet på inden for det sidste år efter knæskade, operationer mv så kender ikke 100% min str længere men tror jeg er en str 44 måske 46 om rumpetten… Skal nok blive målt hvis jeg er den heldige vinder!

  753. Uhh lækker præmie. Det kribler i mine hænder for at købe noget nyt til forårsgarderoben, men må pænt holde hænderne i lommen, da den står på flytning og depositum lige om lidt…
    Derfor måtte disse lækre sager godt finde vej til min garderobe.
    Jeg er en str 38 foroven og forneden.

  754. Dét der, det gad jeg altså godt vinde. Jeg mangler sådan en forårsjakke, og her ville jeg få jakken og det halve kongerige i tilkøb. Størrelse 38 oppe og nede tænker jeg er bedst. Rigtig godt forår til dig, Emily.

  755. Åh, det er lige sådan en konkurrence, jeg ville ønske, at jeg kunne vinde :) Efter en graviditet må jeg bare erkende, at min garderobe bare ikke sidder helt ligeså godt som før (jeg er en str. 40). Derfor ville præmien lune lige så godt som forårsolen i det skønne forårsvejr.

  756. En hel forårsgarderobe. Oh my. Med ønsket om en fantastisk solskinssøndag.
    Str. 36 foroven. Str. 38 forneden.

  757. Uh en lækker forårsgarderode:-) den skal være MEGET velkommen her hos mig! Jeg er en str. 38 foroven og en 38/40 forneden, lidt afhængig af, hvor god plads, der er til et par gode hofter;-) glædelig solskinssøndag herfra

  758. Hej Emily,

    Store roser til din fine bogklub og dine “små ting” lister som jeg nyder hver uge. Jeg vil foreslå dig (jer) at læse Kirsten Hammanns nye parforholdsgyser: Alene Hjemme som har noget interessant på hjerte ift. det postmoderne parforhold (og den er samtidig en page turner).

    Jeg er en str. 34 foroven og forneden.

    Camille

  759. Sikke nogle lækre items at kunne forny garderoben med! :)

    Jeg elsker forår efter en lang kold vinter og i onsdags mærkede jeg for alvor dens komme, da jeg efter skøn leg i skoven med min hvalp Frida sad og nød de første varme solstråler på bænken med min skønne pelsklump ved siden af :)
    Hvis jeg skulle være den heldige vinder er jeg str 40 i overdel og underdel :)

  760. En helt ny garderobe – ja tak :D Jeg bruger str. 42 generelt, men nogen gange str. 44 forneden. :)

  761. Jeg bruger str. 42 generelt, men nogen gange str. 44 forneden. :) Ville være mere end dejligt med en helt ny forårsgarderobe!

  762. Det er skønt med forår! Jeg kan allerede mærke, hvor meget bedre mit humør er blevet. Jeg krydser fingre for, at jeg er den heldige vinder. Det ville kun gøre mit forårshumør endnu bedre! :-)

    Jeg er en str. 34 både oppe og nede.

    God søndag! :-)

  763. Glædelig forår til dig, din blog og din søde Penny :-) Må jeres forår blive fyldt med skønne stunder og fine blomster!
    Jeg bruger størrelse 38 foroven og 40 forneden!

    Venlig hilsen
    Sophie

  764. Kæreste Emily, sikke en fantastisk konkurrence! Jeg vil ønske at vinde den… Min forårs garderobe er lidt begrænset da jeg tabte mig et par størrelser siden sidste år og så har jeg fået rigtig mange boyfriend bukser og oversized trøjer. Heheh.
    Hilsen fra en str 38 kvinde :-)
    God søndag

  765. Hvor fuldstændig fantastisk!
    Jeg bruger 38/M/L foroven og 38/s/m forneden.
    Jeg krydser mine fingre og alt jeg har!

  766. Sikken en skøn giveaway! Lige sådan et lyspunkt man har brug for, når det burde være forår, men vejret bare er gråt og kedeligt…

    Jeg er en størrelse 36 hele vejen og ville elske at futte rundt i InWears overdådige klæder :-)))

    Knus fra Maria

  767. Hold op en lækker konkurrence! Jeg er en 40 forneden og en 38 foroven. Fingers crossed ☺

  768. Wow- hvor er det smukke sager.
    Hvis jeg er den heldige vinder, skal det være i str. 42.
    Ønsker alle en rigtig dejlig, solrig og kold søndag

  769. En af de skønne ting ved foråret er, at folk på gaden har lidt lettere ved at smile til ellers fremmede, forbipasserende. Jeg glæder mig til sommerhusture, spisning udendørs og gåture i de flotte aftentimer. Jeg vil gerne se tjekket ud på mit nye, spændende job, men som nyuddannet er det lidt af et tilløbsstykke at opgradere en hel garderobe – særligt lige omkring sæsonernes skifte. Derfor ville den forårsgarderobe fra InWear være helt perfekt! Jeg er str. 36 både foroven og forneden.

    God søndag!

  770. Lækker præmie! Jeg går gerne foråret i møde i et Inwear-outfit str. 34.

    Forårshilsner herfra :)

  771. Sikke en fantastisk konkurrence at gå foråret i møde med! Det kunne være så vildt og overvældende at vinde! :o)

    Jeg er både en str. 38 for oven og for neden.
    Må forårs-solen skinne på din vej! :)

  772. Hvor fantastisk flot. Jeg er en 38’er. Og den lille foraarshilsen bliver :
    En vintergaek, en sommernar, en fugl foruden vinger, en lille ven som har dig kaer en kaerlig hilsen bringer.

  773. Åhh hvor ville det være skønt at springe ind i foråret med en masse lækkert nyt til garderoben!
    Til dagligt arbejder jeg i Illums Bolighus, så det gælder om, at se brand godt ud og have behageligt men bevægeligt tøj på!

    Str. 36 oppe
    str. 34 i bukser

    God søndag

  774. Kære Emily

    Det var da en fantastisk konkurrence. Mine mål vil meget gerne i puljen –

    Foroven: 36/S
    Forneden: 36/S

    De bedste hilsener
    Helle

  775. Tusind tak for en dejlig blog og altid god inspiration! Det er altid rart at kunne forsvinde lidt væk fra en lidt hektisk studietid med dine indlæg.
    Det lyder som den mest fantastiske præmie. Især her i de dejlige forårs måneder. Tøjet ville i hvert fald passe så fint ind her :)

    Jeg er en størrelse 38 oppe og 40 nede ;)

  776. Sikke en skøn konkurrence! InWear laver noget fantastisk tøj, som jeg så gerne vil gå foråret i møde med. Jeg passer en størrelse 38 både foroven og forneden :)

  777. Hej Emily og alle d’damer der følger med på bloggen,

    Jeg har brugt weekenden på Bornholm hvor vi (geologi holdet) for alvor mærkede naturen og foråret. Der blev plukket vintergækker, spist friske ramsløg fra skovbunden, lyttet til fuglekvider og studeret knopper på træernes grene – og selvfølgelig kigget en masse på sten og mineraler.

    Vi oplevede både sol, regn, blæst og sne på turen – det danske uforudsigelige forår!

    Jeg håber at i alle nyder foråret, med alle dets luner og under jer selv den glæde at komme ud i naturen og virkelig mærke sæssonskiftet.

    Jeg bruger størrelse 40 foroven og forneden, og ville bruge det fine tøj fra InWear til påskens mange julefrokoster, samt implementere det i min workwear garderobe (på kontoret- ikke ude i felten ;) ).

    Glad dag! – Ida

  778. Rigtig glædelig forårsdag :) Solen skinner, fuglene “larmer”, og der er små lysegrønne tegn på buske og træer….og str. 42 øverst, 40 nederst :) :) :)

  779. Jeg ville elske at vinde disse lækre forårssæt. De er intet mindre end perfekte til arbejde og en solskinsdag som i dag! Jeg krydser fingre!

    Jeg er en størrelse 36/s både foroven og forneden :)

  780. Sikke en fin og feminin kollektion, som min SU-prægede garderobe ville juble over at blive venner med ;) Den lyserøde jakke (!!)
    Jeg er størrelse 38 for oven og neden.
    Lune forårsbølger sendes din vej, med tak for din altid personlige og hjertevarme blog!

  781. Hvor ville det være skønt at kunne blive forkælet oveni uddannelse, famile, hus og børn. Pengene er små, men humøret højt. Hvem elsker ikke forår og sommer?

    Jeg er en størrelse 36 forneden og svinger mellem størrelse 34 & 36 foroven.

  782. Wow der er mange der til deltager i denne konkurrence! Men sådan går det jo når præmien er SÅ fed.
    Str. 40/42 både oppe og nede :)

  783. Håber i alle nyder solen og den blå himmel – og er kommet i godt forårshumør :)

    Jeg krydser fingre og bruger størrelse 34 både foroven og forneden.
    God dag!

  784. Det ville være fantastisk at læse din blog og deltage i din super gode læseklub siddende i sofaen i det lækre In Wear sæt

  785. Det ville være fantastisk at læse din blog og deltage i din super gode læseklub siddende i sofaen i det lækre In Wear sæt

  786. Hold da op, hvor ville det være vanvittigt at vinde denne konkurrence. Lige til at blive solskinsglad af. Jeg krydser alt hvad jeg har, også håber jeg I øvrigt, at foråret bliver en dejlig forfornøjelse til en lækker sommer :-) Og jeg bruger str. 36 foroven og forneden.

  787. Jubii… Skudt op af jorden spirer forårsolen på nyt liv,
    fuglefløjt, & smil. Ny begyndelse kræver en ny gardarobe ikke!?
    Rigtig god kærligheds-, & solskins søndag til dig.
    Jeg er en str. 38 foroven & -neden.
    Kh. Isabella.

  788. Sikke en fin fin fin forårsgarderobe at gå årets påskefrokoster imøde med! Inklusiv en 80 års fødselsdag for verdens bedste bedstemor, som for mit vedkommende skal fejres i påsken i år :-) Og så er jeg meget uventet virkelig faldet for den lyserøde trend i dette forår – og den jakke der er helt perfekt!
    Jeg bruger str. 36 for oven, og 38 for neden.

    Rigtig god påske!

  789. Jeg er nok en str. 38/40 for neden og 40/L for oven ; ) Jeg håber på at vinde noget forårstøj. Jeg har for nylig ændret form ; ) og er derfor lidt bagud i min garderobe ; )

  790. Aj en flot forårskollektion! Den vil jeg rigtig gerne vinde, så jeg kan gå foråret i møde som smart studine :) Jeg er på SU, så det ville virkelig skabe glæde i mit lille klædeskab! Jeg bruger størrelse 36 både oppe og nede :) Rigtig god søndag.

  791. Sikke en lækker konkurrence!
    Jeg er en str. 36 foroven og 38 forneden.
    Håber du nyder solen i dag! :)

  792. Jeg er str. 38 foroven og forneden.
    Jeg ser frem til påsken, synes det er så hyggelig en tid. Så skal jeg besøge min familie, spise lækkert koldt påskebord og (forhåbentligt) gætte mine veninders gækkebreve, som vi sender hvert år til hinanden :) Håber du også får en dejlig påske.

  793. Jaaaah foråret er på vej, så kan man endelig komme ud og vise sit flotte tøj frem uden den kæmpe vinterjakke ;) Skal på tur til de varme lande på fredag, så lidt nyt tøj i kufferten ville da ikke være slemt!

    Jeg er forresten en str. 36 både oppe og nede ;)

    Mvh.

  794. Str. 36/S i begge ender :-)

    Jeg vil blot ønske dig og dine læsere et skønt forår. Her står den på forårsforelskelse og nyt job. En opdatering af garderoben vil gøre starten på et nyt arbejde endnu lækrere!

    TAK for en skøn blog!

  795. Str 36/s foroven og 38-40 for neden.

    Er gravid i 7. måned, så dette forår er ret specielt. Nyt lækkert tøj ville være meget velkomment!

  796. Hej Emily ! Sikken en skøn mulighed for at få forårets lys helt ind i garderoben :)) Især når man efter timer med havearbejde for at finde de små forårsbebudere frem – ville kunne finde lækkert nyt tøj frem fra et af DK bedste mærker der ‘ bare altid har været der ‘ – og som, ikke mindst, forstår at følge med tiden ……. Krydser alt hvad jeg har

  797. sikke en flot præmie, som ville være fantastisk at vinde. jeg er en str. 40 foroven og forneden.

  798. Glædeligt forår – selvom det er svært at få øje på i dag…
    Det når at vende!
    En str. 34 i overdel og 36 i underdel.

  799. Årh, hvor ville jeg elske at gå foråret og sommeren i møde i det grå suit. Aldrig mere tøjkrise ville det hedde sig.
    Jeg er størrelse 40 foroven og fornede.
    Jeg håber, at du har en rigtig dejlig søndag Emily. :)

  800. Bruger 36 foroven, 38 forneden. Håber, at jeg vinder – det ville være en god præmie midt i skrivningen af min bachelor :-D

  801. Kære Emily. Jeg vil SÅ gerne vinde. Jeg er efter et halvt år uden arbejde netop startet på et pladeselskab i KBH. Jeg synes, mit tøj halter langt bagefter, og jeg har virkelig bug for at opgradere min garderobe. Desuden er jeg lige flyttet ind i den fineste lejlighed på Christianshavn med udsigt til kanalen, hvor jeg regner med at nyde foråret i en liggestol med lyden af fuglefløjt og glade christanshavnere i baggrunden. Forårshilsner til dig – og tak for en fantastisk blog <3

  802. Uhhh… Hvor er det en fantastisk præmie. Jeg krydser fingre for at kunne gå foråret – og forårets fester – der bla. tæller flere konfirmationer og fødselsdage – i møde med fint, fint nyt tøj.

    Jeg er str. 38 foroven og forneden..

    Forårsklem fra Anne

  803. Str 38 (m) foroven og forneden. Nøøøøj hvor ville det være rart at vinde! Knus og god forårssøndag fra en studerende

  804. Sikke en fed konkurrence! Inwear laver virkelig flot tøj, hvor man både kan mixe og matche :-) Og hvor er den lyserøde frakke dog pæn!
    Jeg bruger str. Small (36-38) i begge dele.

  805. Lækkert, lækkert, LÆKKERT tøj! Jeg forstår din begejstring :)
    Det ville være helt perfekt at gå det netop ankomne forår i møde i . Og apropos, hvor er det utroligt hvad det gør ved humøret og energien! Jeg cyklede – ligesom dig – en omvej på vej hjem fra studiet i fredags. Bare for at nyde vejret og Aarhus lidt mere. Tak for tippet!

    Jeg bruger en str. 36 både for oven og for neden :)

  806. Sikke da en skøn konkurrence – mit absolutte yndlingsmærke! :-)

    Min lillesøster skal konfirmeres i maj – tøjet ville gøre sig perfekt til sådan en anledning og jeg
    ville slippe for min sædvanlige tøjkrise ;-)

    Bruger 38 foroven og 38/40 forneden

  807. Åh, hvor er det nogle pæne ting. Jeg har ikke råd til at forny ret meget i min garderobe, for min su rinder ud, mens jeg skriver speciale hen over foråret. Og det er i øvrigt hårdt nok, når forårssolen begynder at titte frem gennem læsesalens vinduer. Jeg er 38 foroven – og formentlig 40 forneden.

  808. Wow, det ville være lækkert at gå foråret i møde iført lækkert nyt tøj! Jeg er netop startet i nyt job, så det kunne være skønt at få en ny garderobe for at booste selvtilliden lidt :)

    Jeg bruger str 40 både i overdele og underdele.

  809. Det var da en drømmekonkurrence. Ville elske at gå foråeret i møde med sådan et garderobeløft. Er lige retuneret efter tre år i Berlin og startet på job efter barsel. Trænger til lidt forandring og forårsupdate, håber håber. Sender tankewise masser af forårsbebudere (påskeliljer, krokus og chokoladeæg) og siger mange mange tak for en altid dejlig blog og ser frem til at læse og ikke mindst kigge din kommende bog.

    Sidst men ikke mindst – en str. 34 for oven og 36 for neden.

  810. 36/36 – en forårshilsen til min ekskæreste, der er den dejligste mand, og som fortjener alt godt. Og en forårshilsen til mig selv, for at ændre hele mit liv og have det største smil på læben! ;) Kom bare an sol!

  811. Jeg arbejder som trainee i et revisionshus, og kunne virkelig godt bruge en opdateret garderobe med Workwear. Str. 36 foroven, 38 forneden!

  812. nøj, hvor er det flot. Lige præcis pænt, feminint og professionelt workwear er en af mine tøjmæssige udfordringer, som ofte medfører en mindre tøjkrise. Men jeg skal helt sikkert ind og se nærmere på inwear! (Str. 36 for oven og 38 for neden).
    Men for nu vil jeg nyde bunkerne af gule og lilla krokus og årets første is! Glædeligt forår!

  813. Sikken en VILD konkurrence! Jeg er en str. s/36 all over. HURRA for de lysegrønne forårsfarver, hurra for sommerhalvåret, der snart starter. Hephep!

  814. Efter en lang dag udenfor i solskinnet (som dog snød lidt, for uh, hvor var det koldt derude!) sidder jeg nu med en kop the og læser mine yndlingsblogs <3

    Jeg er en str. 42 både foroven og forneden, og jeg ville ELSKE at vinde denne labre giveaway!

  815. Yay, vinterjakken er hængt tilbage i skabet! Håber at alle går et fantastisk forår i møde. Jeg bruger 38 foroven og forneden

  816. Spændende! Efter en (omend lidt kold) forårsdag i dag glæder jeg mig til at smide vintertøjet på loftet :). Glædeligt forår – det meste af tiden!
    Jeg bruger strl. 38 foroven og forneden.

  817. Nøj hvor ville det da være helt fantastisk at vinde! Så kan foråret da kun blive dejligt (hvilket det uden tvivl bliver i forvejen med rigtig mange fødselsdage, en sommerhus-tur og forhåbentlig solskin i lange baner)

    Jeg bruger både str. 36 oppe og nede :-)

  818. med en arbejdsuge på 60+ i en stor virksomhed, har jeg sjældent tid til at shoppe. Jeg sidder derfor ved en indgangen til en ny sæson altid med en følelse af, at jeg ikke har noget at tage på!
    Jeg ønsker mig derfor en opgradering af min business garderobe!
    Str 36 til overdele, str 34 til underdele

  819. Fantastisk forårskonkurrence og lige hvad jeg mangler til workwear, når jeg snart vender retur fra barsel.
    Str 36 både foroven og forneden.

  820. Fantastisk forårskonkurrence. Jeg vil elske at vinde, det er lige hvad jeg mangler til workwear, når jeg snart vender tilbage til job efter endt barsel.
    Jeg er str 36 både foroven og forneden.

  821. Jeg vil gerne sende en forårshilsen og tanke til min moster og onkel, som begge to er alvorligt syge og indlagt. Jeg sender lys og kærlighed i en mørk tid.
    38 for oven
    40 for neden

  822. Fantastisk konkurrence, tusind tak for dén! :)
    Jeg er en str. 36 foroven og 36/38 forneden.
    Kæmpe forårssmil til alle og noget så krydsede fingre herfra

  823. ih, nu ønsker jeg mig forår, sol og ny garderobe – det vil da være fantastisk!

    Jeg vil gætte på en 36 foroven og 38 forneden og så krydser jeg mine fingre!

  824. 40 foroven og forneden- easy peasy :)

    Min lille forårshilsen er helt sikkert været et Ronja Røverdatter forårsskrig! For det skrig fanger virkelig den forløsning det er at komme ud af vinteren og se al nyt liv pible fem i forårets spæde start. Så her kommer det: AAAAAAAAAARRRRRHHHHHHH! Endelig forår :)

  825. Glædeligt forår, hvis man kan sige det. Nu var det lige så godt på vej og så går det hen og bliver freezing igen, øv. Jeg får altid sådan lyst til at rejse, når vi kommer til forår. I år er jeg kommet det i forkøbet og bestilte for et halvt år siden en rejse til de varme lande. Når jeg kommer hjem i april satser jeg på, at foråret rigtigt har bidt sig fast. Det glæder jeg mig til.
    Jeg bruger str 36 øverst og nederst.

  826. Wauw, det er jo bare alt for lækkert!
    Jeg er en 42/44 afhængig af model i både overdel og underdel.

  827. Ih det ville være virkelig lækkert med nyt tøj! Jeg har tabt mig en del det sidste års tid, så noget af mit tøj hænger lidt.
    Jeg er str. 42 foroven og 44 forneden

  828. Kære Emily, sikke en dejlig konkurrence tak for en god blog, du har sørget for forårsstemning! Håber vi alle går et solfyldt forår i møde <3 en str. 38 foroven og forneden ville gøre min påske perfekt ;)

  829. Sikke noget skønt tøj, det er da perfekt til det spirende forår.
    Jeg er en str 44 i top og bund :-)

  830. Perfekt tøj til arbejdet – specielt når vi går foråret i møde og man gerne vil kombinere det klassiske med forårsfornemmelserne :) Krydser fingre for, at jeg er heldig nok til at gå de lyse tider i møde i det tøj – bruger 36/small nederst og øverst :)

  831. inwear vokser virkeligt på mig som nyttigt mærke i min garderobe. Jeg vil dødgerne spæde op med alt det lækre her.
    Jeg er en 42/L-Xl både oppe og nede

  832. Hej Emily!

    En super lækker forårskonkurrence! Jeg er fuldstændig vild med alle de ovenstående styles fra Inwear !
    Jeg ønske alle et skønt forår og I skal nyder det dejlige vejr :)

    Jeg bruger str. 38 :)

    Med Venlig Hilsen,
    Eva

  833. På en grå mandag i Kbh. glæder jeg mig endnu mere til forår og sol, og det kunne da bestemt være dejligt i en ny garderobe. Afhængigt af mærket plejer jeg at være 34/36 øverst og 36 nederst.

  834. Sikke dog en ualmindeligt fantastisk konkurrence. Ville nyde at slentre rundt om søerne i lyserød jakke og stribede bukser med en gulerodssaft i den ene hånd og en veninde under armen – og med høj solskin foroven, 25 grader og lykke nede i maven…

    Jeg er str. 38 i begge :-)

  835. Str. 34 foroven og 32/34 forneden. Lækker lækker konkurrence!
    Forår er og bliver min yndlingsårstid, når krokus og vintergækker titter frem med solen og det snart er tid til den første is, så får jeg altid lyst til at gå amok med pastelfarver i garderoben ;) Hav en dejlig forårsdag alle sammen!

  836. Sikke en lækker konkurrence. Jeg elsker Inwear.
    Jeg sidder her på arbejde og kukke-lure ud som solskinnet og får vildt lyst til at kaste alt vintertøjet af HT, og hoppe ud i lækkert nyt sommertøj.
    Jeg er str 36 for oven og 34 (som regel) for neden.
    PS. min computer lavede lige mærkelige ting, så har du modtaget to indlæg fra mig beklager jeg)

  837. Hejsa,

    36 foroven og 38 forneden:)

    Glædeligt forår, håber på masser af sol, chokolade og dejligt selskab.
    Om ikke andet hjælper din blog altid på humør, giver dejlig inspiration og skønne billeder.

  838. Nøøøj, en dejlig konkurrence! Det er liiiige det min garderobe har bruge for :)
    Jeg er en frodig størrelse 42 både foroven -og neden.

  839. Åh, det ville være så fedt! Er pt arbejdsløs – eller jobsøgende! Hedder det jo:-) Så det ville da være det ultimative hit at møde op til kommende jobsamtaler (krydser fingre!!) i de her fine outfits. Så kan jobbet da kun blive mit!! :-) Elsker din blog! Mest pga. de smukke billeder du tager fyldt med fine farver og alle de ting, kager og planter, jeg elsker at se på :-) Daglig afslapning, når jeg tager 5 min med billed og blog-hygge. Tak!
    (str. 38 både foroven og forneden ;-) krydser fingre og tæer!!)

  840. Sikke mange fine ting! Jeg er vild med det hele, men især den lyserøde frakke er helt fantastisk :-)!
    Min kæreste, vores lille vuf og jeg bygger hus, som forhåbenligt er indflytningsklar engang i April og alt dette lækre tøj vil klæde vores nye Walk in closet ;-)
    Rigtig mange forårshilsner til dig Emily og tak for en fin blog, der giver masser af inspiration :-)

  841. Ej, hvor er den lyserøde jakke dog smuk og forårsagtig!

    Jeg er str. 38 i begge dele :-)

  842. Happy easter og foråret er på vej:-)
    Bliver altid så glad af at læse bloggen her og den minder mig, som nogle gange er lidt sløv til at gøre noget ud af og for mig selv, om at der skal så lidt til at gøre en hverdag lidt mere lyserød og feminin.
    Foråret er altid en god start- Overskuddet stiger i takt med solen og hvad ville være bedre end at få en ny fin garderobe inden sommeren.
    Jeg er 42 både for oven og neden:-)

  843. Ih, både min søde mor og jeg ville blive så glad for at dele den her præmie! Det er alt for lidt vi ses, men nu kommer foråret og påskeferien og så skal vi have lidt kvali-tid ;)

    Vi er en str. 36 øverst og 38 nederst :)

  844. Fantastisk, næsten for godt til at være sandt!
    Med påsken lige om hjørnet, vil jeg ønske alle en rigtig dejlig påske.

  845. Hej :)

    Sikke en fin konkurrence! Jeg har længe drømt om en smuk rosa forårsjakke, og den her er bare perfekt! Derudover elsker jeg skjorter, men ejer kun 2 hvorvidt disse ville falde i god jord :)

    Jeg har desværre ikke så meget fra inwear og kender derfor ikke størrelserne, men jeg er som oftest 38 både foroven og neden.

    Ha en dejlig dag :)

  846. Hej Emily

    Tak for en lækker konkurrence. Og tak for en dejlig blog – der om noget skaber forårsstemning! Dine billeder er altid så lyse og glade og lige til at blive i godt humør af.

    For mig er forår altid lig med mindst ét større indretningsprojekt: Sidste år var det en stor flyder af en sofa i stuen, og i år var det så kontoret, der stod for skud. Jeg er nemlig for nyligt blevet selvstændig, og produktivitet kræver pæne omgivelser :) Der ville tøjet fra InWear helt sikkert også gøre sit ;)

    Jeg er S (36-38) både her og der.

  847. Badabam hvor lækkert! Foråret er startet for mit vedkommende, har i weekenden været i haven med ungerne. Jeg havde travlt med at klippe visne stauder og børnene havde travlt med at indsamle ofre til ‘mariehønse zoo’ – meget festligt, ofrene flygtede hele tiden. Forståligt nok :) Jeg er str 38 både foroven og forneden og kunne i høj grad trænge til et trendy pift til forårsgarderoben!!

  848. Min arbejdsgarderobe trænger til en seriøs forårsopfriskning, efter en laaang uinspireret vinter – og hvilken fryd det ville være at klæde sig i InWear hele foråret :)
    Den lyserøde forårsjakke ville da være prikken over i’et for mit forårshumøret!

    Jeg er 38 for neden (30 i jeans) og for oven!

  849. Jeg er blevet mor for et år siden, og min kære kæreste sagde forleden, at han føler, at han oplever verden på ny, efter vi har fået vores søn; At se den lille “opdage” efterårsblade på jorden, sne komme dryssende og nu små blomster på græsplænen, gør at vi begge ser på verden med nye øjne – måske gennem min søns øjne.
    For mig er det forårsfornemmelser og (ny)forelsker for alle pengene.

    Jeg bruger str. 44 forneden og 42 foroven :)

  850. Hold nu op en lækker konkurrence :)

    Jeg bruger Small (både foroven og forneden)

    Elsker påsken. Alt det liv udenfor med spiren, sol, pippen og dufte. Aah :)

  851. Sikke en lækker konkurrence! Normalt er jeg en str. 36/S både foroven og -neden! :)

    Foråret måtte nu snart gerne komme, men nyder alle de fine blomster, og lyset!

  852. jeg er en str 36 i begge dele.
    håber jeg vinder for det kunne være dejligt med noget nyt fint forårs tøj

  853. Sikken lækker gave :D

    Det med størrelser er altså svært når man er på grænsen, men top er 38-40 og for noden er det 40-42 :)

  854. Hej Emily.
    Tak for en fin og hyggelig blog – håber at vinde konkurrencen, så jeg kan have en masse lækkert, skønt tøj at tage på på min lille forårs-getaway til Hamburg med min mand. Jeg trænger til friskt, lyst tøj i garderoben :)
    Jeg er en str 34 for oven og 36 for neden

  855. Forårs digt:
    Du dejlige forår
    Der som en bortrejst ven
    Vender tilbage fra fjerne lande
    Du har lyset med :)

    Jeg er 36 foroven og 34 forneden :)

  856. Hvilken fantastisk garderobe til en fantastisk tid.
    For mig er foråret uden tvivl den bedste sæson; fuglene begynder at synge, dagene bliver længere, blomsterne springer ud, bladene på træerne vokser frem, vi tager vores solbriller på, og desuden har jeg fødselsdag. Det bedste ved det hele er dog stemningsskiftet, folk kommer ud fra deres lune vinterhuler, smider vanterne og huerne og begynder at smile spontant til hinanden på gaden. På en rigtig god forårsdag bliver stemningen og smalltalken med fremmede næsten hel sydeuropæisk. Det er simpelthen så dejligt og ikke mindst hyggeligt. Hvis man skal af med en depression eller finde en kæreste så er foråret lige tiden -især med en så fin garderobe ;-)

    Godt forår og god påske!

    str. s/36 for oven og det samme for neden.

  857. JUHUUUUUUUU!!!! så er foråret lige rundt om hjørnet, og det bliver så dejligt med længere dage, den dejlige duft af græs og alle de sød drenge uden så meget tøj på:) Glæder mig til at se på alle de ting du finde på at lave og opleve som vi kan følge med i.

    jeg er en str M/38 både oven og unden:)

    kram Natasa

  858. Krokus, musvitter og mejser i par
    Vi er allesammen fuldstændig klar!
    Come on, mister forår, vi æææælsker dig
    Jeg får næsten lyst til at gå ud på terassen og fej’
    For NU kommer varme og fregner og lys
    Og måske et par pollen, der giver et nys
    Men pyt, hvis jeg ka’ ha’ bare tæer
    Og hoppe ud med bøgen i 36/38 i InWear

    JUHUUUU!! GLÆDELIG FORÅR :D

  859. Opdagede 8 nyankomne fregner på min næse i sidste uge og blev simpelthen så glad! Så er forår, sol og tiltrængte lune pauser på en bænk med snuden i sky endelig på vej :)

    Jeg er en 36/S både foroven og forneden.

  860. Helt vidunderlig forårs giveaway! :)

    Denne str34-foroven-36 forneden-pige krydser krampagtigt sine fingre!

  861. Sikke nogle smukke items – de ville pynte gevaldigt i min su-prægede forårsgarderobe

    Jeg passer nok en str. 34 forneden og str. 36 foroven.

    Jeg ønsker alle et godt og solbeskinnet forår :)

    – Line

  862. Inwear er mit absolutte favoritmærke. Jeg er en str. 34. Og sikke dog en fantastisk præmie at gå det skønne lyse dejlige forår imøde med. Jeg glæder mig og håber at vinde.

  863. Selv da jeg var en fattig studerende kunne jeg som regel finde midler til en enkelt ting fra InWear. Så fint! Jeg er str 38 foroven og for neden.

    Perfekt at gå foråret i møde i nye gevandter. Klare farver, forårsglad i udtrykket. Perfekt!

  864. Gæk gæk gæk…jeg er en str. 34 på foroven og forneden…mine mål står med prik, nu kan jeg ikke mere ; )

  865. Hej Emily :)
    Må du få et dejligt forår med dine nærmeste og din søde hund ❤️
    SÅ hyggeligt at følge med på bloggen. Du er så smuk, jordnær og naturlig! Jeg er tosset med det!
    Krydser fingre for at vinde i konkurrencen. InWear er mit absolutte yndlings mærke ❤️
    Bruger str. small foroven og 36 forneden.
    Kæmpe kram og hav et dejligt efterår ☺️
    Kh Nanna

  866. Fin give away – fra en superfin blog. Hvis jeg skulle være så heldig, er jeg 38 oppe og 40 nede.

    KH Sarah

  867. Jeg har size 38 oppe og nede og jeg synes kollektionen er så flot og mini, åh mini hvor er hun bare skøn den svenske pige, hun er bare modellen.

    De grønneste, gladeste forårshilsner herfra KBH hvor solen har vist sig idag! Yay!

  868. Åh ja…..forår :) Den bedste tid på året for mit vedkommende :) Jeg suger solsortens sang og duften af en nyslået græsplæne til mig :D
    En ny start på alle måder, og i år bliver det helt bogstaveligt, da jeg har valgt at søge nye veje jobmæssigt, og jeg GLÆDER mig :) Det bringer kun gode ting ind i min lille families liv, da jeg i alt for mange år, har haft et arbejde, som har drænet mig for psykisk og fysisk energi.

    Jeg bruger str. XL både foroven og forneden :)

    Kh Rikke

  869. Åh, det kunne jeg virkelig godt bruge – har på fornemmelsen at min nuværende garderobe er lidt for street til nyt kontorjob! Jeg er str. 34/36 øverst, og str. 36 nederst.

    Jeg elsker virkelig at foråret endelig er på vej, bare ankler, japanske kirsebærsblomster, gåture med sol på næsen, jeg er så klar til det hele. Godt forår, og hurra for solskin, søde piger!

  870. Håber jeg bliver den heldige der går foråret i møde med denne skønne garderobe!!
    Jeg er en str 38 foroven og 40 forneden
    Julie

  871. Sikke nogle dejlige items :-D Det ville være lækkert at eje dem her i foråret, hvor solen så småt er begyndt at titte frem fra skyerne og blomsterne kæmper sig op ad den kolde jord. Dette er nok min yndlings tid på året – både fordi det er så smukt, men også fordi jeg egentlig synes, det er nemmest at klæde sig pænt på på denne tid af året. Man kan gå i langærmede og lange bukser uden at svede, men man behøver ikke det helt vilde lag-på-lag overtøj for at holde varmen.

    Jeg er en størrelse 36

  872. Kære Emily,

    Der sker spændende ting på din blog for tiden! Jeg glæder mig til at hente forårsinspiration her på siden, og måske også i din bog, som jeg venter spændt på :-) Det er altid dejligt at følge med, og få en reguler dosis god stil og rendyrket æstetik. Og så er jeg meget enig i det med InWear – de rammer altid både klassisk og nutidigt.

    På toppen er jeg 38, og forneden er jeg en stabil 40’er med en udødelig kærlighed til kage ;-)

    Fingers crossed!

    Knus Nora

  873. Jeg synes også In Wear er begyndt at lave super fint klassisk tøj. Har allerede kig på den rosa jakke. Glæder mig utrolig meget til foråret for alvor springer ud og vil gøre det endnu mere med sådan en lækker garderobe. Jeg er str. 38 foroven og 40 forneden. Kh Tine

  874. Som nyuddannet der skal ud og jage på jobmarkedet, ville en ny lækker forårs gardarobe være helt perfekt til de kommende jobsamtaler, med mulighed for både casual og suits :)
    Str. S/36 i begge dele.

  875. Sikke en skøn konkurrence!
    Jeg er en small hele vejen op og ned :)

    I morges da jeg stod op 05.45 var det allerede lyst – hvis ikke det er et tegn på forår, så ved jeg det ikke :) Jeg ønsker dig og Penny godt forår og mange glade gåturstimer i solskin :)

  876. Forårshilsen herfra!
    Jeg elsker foråret, hvor alt springer ud påny. Og i år er foråret ekstra spændende og glædeligt, da mine to drenge skal konfirmeres.
    Jeg ville elske at vinde den fantastikse præmie fra InWear.
    Jeg bruger str. 36 foroven og forneden.

  877. Jeg har fødeselsdag midt i påsken, så at vinde disse lækre forårs-lækkerier, ville absolut ikke være at kimse ad. Str. 36 øverst og nederst.

  878. jeg ville godt nok heller ikke have noget imod at springe foråret imøde iført det smukke tøj fra Inwear:) forår er min yndlingsårstid, og jeg kan allerede nu mærke hvordan solskin hist og pist, booster mit humør. Håber du mærker det samme! Jeg er en 38 i begge dele :)

  879. For hulan, hvor jeg også elsker InWear. Perfekt til at forklæde sig som den voksen, jeg skal forestille at være nu hvor jeg har afleveret mit speciale.
    Jeg er en 42 forneden og 40 foroven.

    Krydsede fingre for fuld smadder.

  880. Hej Emily
    Det er vel nok en dejlig gave! En helt ny garderobe, perfekt til at gå de lyse tider i møde med på :-) Det vil gøre, at hverdagens tøjkrise, som i hver eneste morgen, ville kunne undgås, da man kan mikse og matche sættene. Det vil virkelig blive brugt flittigt, og være til stor glæde her. Jeg krydser fingre.
    Jeg er en størrelse 38 for oven og for neden.

    Og så kan solen og foråret godt slå igennem engang for alle, tak.

    Mvh Julie

  881. Sådan en fin kollektion og konkurrence. Vil jeg så gerne vinde, da SU’en sjældent slår til.
    Jeg er en 36 foroven og 38 forneden. :)

    Jeg ønsker alle en dejlig forårsdag. Skønt at mærke solen varme lidt igen, og jeg håber vi får mere snart. Selv ser jeg frem til søndag, hvor sommerfornnemelserne kickstartes med en tur til spanien. :)

  882. Wauw, sikke en fantastisk konkurrence! Alt tøjet er jo bare så flot og feminint! Har lige været 2 måneder i praktik (læser Global Nutrition and Health), og jeg har nærmest gået rundt i træningstøj konstant i 2 måneder, så jeg kunne godt lige bruge et frisk pust ;-)

    Jeg bruger str. XS i bukser og S i skjorter (og XS i jakker, men S er også ok)

  883. Jeg elsker årstidernes skifte i Danmark. Det er så skønt at mærke forårets første solstråler og de lyse timer, at skifte kål og rodfrugter ud med asparges og rabarber og lufte de bare ankler i solen med en kop to-go-kaffe efter vinterens indehygge, stearinlys og halstørklæder.
    Det eneste minus er min tilbagevendende frustration over en kedelig garderobe nu hvor alt det tøj, jeg har vænnet mig til at gå i de sidste mørke måneder lægges til side. Det kræver altid tilførsel af lidt nyt og konkurrencen her er da lige i øjet:-)
    Jeg bruger 36 for oven og for neden!

  884. Ej hvor kunne det være lækkert at vinde! Det har ligget lidt stramt på mit pengebudget, så det kunne da være super lækkert at få noget dejligt tøj! Udover det har jeg fødselsdag d. 29, og det ville da være en fantastisk fødselsdagsgave til mig :) Jeg er en størrelse 34 i begge

  885. Kære Emily

    en lille forårshilsen får du her fra mig, en yderst flittig læser i størrelse 34 – foroven og forneden.

    Lyse farver og enkle snit,
    jeg ville nyde at bære.
    Striber så fine og et smukt fit
    – nøj, en ære,
    det ville være.

    Atter er det forår,
    en ny tid i møde vi går.
    I denne lune, jeg ønsker mig blot:
    At springe i nye klæ’r
    – det fineste wear.

    Må du få et dejligt forår.

  886. Kære Emily

    en lille forårshilsen får du her fra mig, en yderst flittig læser i størrelse 34 – foroven og forneden.

    Lyse farver og enkle snit,
    jeg ville nyde at bære.
    Striber så fine og et smukt fit
    – nøj, en ære,
    det ville være.

    Atter er det forår,
    en ny tid i møde vi går.
    I denne lune, jeg ønsker mig blot:
    At springe i nye klæ’r
    – det fineste wear.

    Må du få et dejligt forår.

  887. Det ville da være ALT for lækkert at blive super forårs-skøn i nyt outfit!
    Må det blive et fantastisk forår til alle.
    (str. 42 foroven/-neden)

  888. Uh! Bedste forårs-konkurrence! Så mangler vi bare, at vejret følger trop ;)

    Efter min fødsel til juli håber jeg på at være en str. 40 for neden og 38 for oven, som i gamle dage ;) Og så ville det være alt for skønt, hvis der ventede sådan en lækker garderobe :D

    Glædelig påske,
    Maria

  889. Nogle gange ville jeg ønske jeg levede i Paris.
    Jeg kan lige se mig selv komme gående ned Champs-Élysées med store voluminøse krøller, den smukke hossa kjole fra inwear, Valentino rockstud stiletter, knaldrøde læber, vrikkende hofter og den obligatoriske caramel macchiato ice (btw. Vil klart anbefale at prøve den) fra Starbucks i hånden.
    Solen der skinner flatterende ned over byen, mens en let brise flyver gennem gaderne og blander sig med de opmuntrende fløjt der kommer fra de charmerende franskmænd.
    Jeg elsker sommer, jeg elsker starbucks, jeg elsker stort hår og røde læber, men mest af alt elsker jeg at gå i tøj, der ikke altid er sort eller gråt.
    Men det virker umuligt herhjemme i Danmark.
    Det er som om, der er en uskreven regel om at gå í sort eller gråt tøj. Og ærligt talt hader jeg det. Jeg synes det er for kedeligt.
    Så nogle gange ville jeg ønske jeg boede i Paris.
    Desværre er det ikke muligt lige forløbeligt.
    Så hvis jeg ikke kan komme til Paris, må Paris komme til mig og jeg har tænkt mig at gøre op med gråt og sort tøj. For det meste. Jeg mener den lille sorte er jo en klassiker.
    Men i hvert fald vil jeg i den kommende sæson være opmærksom på at gå i flere farver. Og jeg ville elske at gøre det sammen med inwear.
    XOXO
    Silke

    Overdel – 38/40/M
    Underdel – 40/42/M-L

  890. Sikke en lækker konkurrence :-) selvom jeg ikke rigtigt plejer at være heldig, synes jeg det er et forsøg værd alligevel. Om ikke andet, så for at ønske alle en rigtig dejlig dag. Husk at smile – så bliver alting nemmere :-)

    Jeg er str. 42 foroven og 44 forneden.

  891. Mener at jeg er en 36/S foroven og en 38/M forneden.

    Jeg elsker det forholdsvis lækre vejr med solskin vi har haft på det seneste, og håber at du nyder det mindst lige så meget som jeg! :)

  892. Dejligt med forår. Påskeferien står for døren, og den skal bruges i skov og have med forårsblomster, sol og vind.

    Str 36 oppe og nede.

  893. Foråret er en fantastisk tid. Vejret bliver bedre, man går lysere tider i møde, og jeg er så heldig, at jeg har den sødeste kæreste, som jeg for 10. gang går foråret i møde med. Hende vil jeg elske at forkæle, for hun fortjener det mere end nogen, som jeg kender. Og hvilken bedre måde end med lækkert tøj?
    Hun bruger str. 36 i begge dele (jeg har lige tjekket hendes tøj for at være helt sikker) ;)

  894. Årh, hvor ville det være fantastisk at vinde <3 Jeg er en størrelse 40 begge steder ;-) Rigtig god påske

  895. kære emily, tak for en sej og yndig blog, som jeg holder meget af. jeg går altid i sort, men hvis jeg vandt, ville jeg skifte det ud med lyst og farver, det tør jeg godt love. jeg har haft lyst til at i lang tid, men det føles besværligt, når der bliver ved med at være 99 procent mørke i garderoben. sådan en inwear-forårsrengøring ville skubbe mig ud i det! jeg krydser fingre. kram fra my

  896. Lækkert tøj til forårets fester – et sæt til konfirmationen og et til den runde fødselsdag…
    HAPPY SPRING EVERYONE!!!

  897. Dejlig forårs hilsen til alle; nyd det skønne vejr og det spirende : )

    Jeg vil elske at springe ud i foråret med denne kollektion : )

    Str. 40 for oven , str. 42 forneden.

  898. Kære Emily.. og InWear.
    Hvilken herlig konkurrence. Jeg vil elske, at svøbe min krop i lækkert, pænt og classy tøj alt imens, jeg skriver min BA opgave. Det vil sætte meget mere lys på foråret. :)

    Skøn dag til jer.

    Jeg bruger foroven: 36/S/XS og forneden: 36/S

  899. Det er forår. Alting klippes ned.
    Der beskæres i buskadser og budgetter.
    Slut med fordums fede ødselhed.
    Vi begynder at træne til skeletter.
    Jeg blir fem år ældre
    ved hvert indgreb i min pung,
    men når forårssolen skinner,
    blir jeg ung!

    …lånt af altid fantastiske Benny Andersen :-)
    Jeg er str. 36, og ville blive ellevild hvis jeg vandt!
    Kh. Rikke

  900. Fedt fedt fed konkurrence – elsker InWears tøj <3
    Str. L foroven og str. 40 forneden :-)

  901. Holdt da op en fed konkurrence. Jeg får lov at nyde foråret på Bornholm, til et bryllup i Egypten og til en konfirmation i Frankfurt. Det bliver ret specielt at få lov at opleve foråret tre så forskellige steder og med mennesker jeg holder af. Jeg synes kroppen bobler af forårsglæde, humøret stiger bare lige et par grader og så er det så skønt at opleve naturen spire frem på gåturene med min firbenede ven. Uden ham ville jeg nok slet ikke komme så meget ud. Noget jeg værdsætter hver dag, efter en lang dag foran computeren.
    Str 42/44 foroven og forneden.

  902. Det er en vild flot præmie og hvem ville ikke gerne vinde den? Jeg vil danse af glæde i forårssolen hvis jeg bliver den heldige. Str. 40/42

  903. Hejsa

    Vintergækker titter frem og vi har haft skønne dage med strålende sol fra en skyfri blå himmel. Dagene bliver længere, krukker plantet til – smilende bliver bredere, totalt boost for der gode humør.
    Kigger så i klædeskabet, og tænker “hold da op, hvor trist”. Trænger virkelig til et solstrejf, til at blive piftet op. Det ville være helt fantastisk at kunne fylde skabet op med den lækre forårgarderobe og endnu mere fantastisk at tage det skønne tøj ud af skabet hver morgen og møde glad og lækker ind til en ny skøn dag på arbejde. Så ja, jeg krydser fingre for, at jeg vinder – og skulle heldet tilsmile mig, er jeg en str. M både oppe og nede :-).

  904. Hejsa

    Vintergækker titter frem, og vi har haft skønne dage med strålende sol fra en skyfri blå himmel. Dagene bliver længere, krukker plantet til – smilende bliver bredere, totalt boost for det gode humør.
    Kigger så i klædeskabet og tænker “hold da op, hvor trist”. Trænger virkelig til et solstrejf, til at blive piftet op, til ny inspiration – ja, egentlig bare til noget nyt. Det ville være helt fantastisk at kunne fylde skabet op med den lækre forårsgarderobe og endnu mere fantastisk at tage det skønne tøj ud af skabet hver morgen og møde glad og smart på arbejde. Så ja, jeg krydser rigtig meget fingre for, at jeg vinder – og skulle heldet tilsmile mig, så er jeg en str. 38 både foroven og forneden.

    Ha’ en fantastisk dag :-).

    Mange hilsner

    Jette

  905. Hej Emily.

    Lækre styles! Hvis jeg vinder, er jeg klar for forårets møder og jobrejser i cool, smukke og praktiske outfits fra mit favoritmærke Inwear.

    Ønsker dig et dejligt forår og en rigtig hyggelig påske!

    Mette (38 oppe/ 38 nede)

  906. En forårshilsen er til det helt særlige øjeblik, hvor man pludselig mærker at den vind der rammer ens ansigt ikke længere er kold, men i stedet føles som blød silke. Til det øjeblik hvor fuglene kvidrer specielt insisterende.
    I dette særlige øjeblik går der et sus af forventning igennem en og man kan ikke lade være med at smile bredt.Der er varme, nyt liv og nye oplevelser på vej.
    Foråret kommer!!!!
    Str 38 foroven og for neden

  907. Hvor ville det være fantastisk at trække i det flotte tøj til mit barnebarns konfirmation i maj.
    Som pensionist er der ikke mange penge at købe tøj for. Rigtig godt forår ønskes alle !!!

  908. Hvor ville det være fantastisk at vinde dette smukke forårssæt! Når man lever af en su kan det være svært at finde penge til sådan et fint sæt, så ville være fantastisk at vinde! Jeg bruger str. Small foroven og str. Medium i bukser.

  909. Nøj sikke en lækker konkurrence…. trænger virkelig til forårsfornyelse i garderoben! Jeg krydser fingre for at jeg er den heldige, der kan gå foråret i møde i nyt lækkert tøj :) Jeg bruger str. 40 i både over- og underdel!

  910. Nu kommer foråret med sit solskins, vind og vejr.
    På med Inwear, ude, her og der.

    Størrelse 38 forneden, 36 foroven, fordi man er lidt dovn :-)

  911. Velkommen Forår! Welcome Spring! Willkommen Frühling! Uh, nu håber jeg, at foråret forstår ét af disse sprog og snart viser sig fra sin lidt varmere side – selvom jeg ikke er utilfreds med de lysere aftener ;-)
    Jeg er en str. 38 både oppe og ned.

  912. Uha, det er altid en god start på foråret med nyt tøj. Hvor nytåret er starten på et nyt år for andre, er foråret begyndelsen for mig.

    Håber jeg vinder. Jeg er en str. 34/xs både oppe og nede :)

  913. Jeg er lykkelig for forårets kommen! Al den solskin og alle de fine forårsblomster er virkelig sand medicin for mig sjæl!

    Jeg bruger str. 38-40 både for oven og forneden :)

  914. En forårshilsen fra Jerusalem, hvor foråret dog lader vente på sig. Heldigvis kan jeg varme mig på den fabelagtige shashuka-ret. Velbekomme herfra!

    Jeg er en str. 36 både oppe og nede.

  915. Hold da op, det var noget af en giveaway, jeg er med:) Send bare hele baduljen i størrelse 40 hjem til mig:)
    Hav et dejligt forår:)
    Hilsen Karen

  916. En forårshilsen herfra, til alt og alle. Jeg bruger str. 42 fra top til tå. Ha’ en skøn påske samt forår.

  917. sikke en FANTASTISK konkurence!! tænk at vinde den! jeg gad i hvert fald godt, så jeg prøver at se om lykken og heldet er med mig! :)

    jeg er en str 38 eller M oppe og nede, ganske nemt :)

  918. Åh, kunne så godt bruge en forårsopdatering af garderoben. Krydser alle fingre.
    Str 36 for oven og neden.

  919. Sikke en fin konkurrence :)

    Min forårshilsen går ud til alle med et trist sind. Ikke nødvendigvis kun depressions- og sygdomssramte, men jeg henvender mig til alle, der går rundt med en ulykkelig forelskelse, kærestesorger, en følelse af svigt, bekymringer om fremtiden og så videre. Min forårshilsen til jer er, at foråret og lys og varme og rare stunder i naturen såvel som på gaden nu er på vej til at blive et fast indslag i hverdagen. Så selvom det knuste hjerte måske har fyldt meget i de triste, kolde vintermåneder, så er det nu, man skal nive sig selv i armen og komme ud i den skønne verden. Alting tager tid. Men hvorfor ikke afhjælpe sin (muligvis fastholdte) triste følelse og komme ud i solen. Og med fare for at ødelægge hele den gode forårshilsen, tilføjer jeg nu en afsluttende kommentar: Og hvordan går man bedre foråret i møde end i lækkert tøj, som man føler sig tilpas i?

    Størrelse for oven: S/M
    Størrelse for neden S/M
    S/M – det er forskelligt fra style til style.

    Hilsen hende der i de senere år er blevet meget bevidst omkring at knuselske livet og det omkring mig.

  920. Det gad jeg søreme gerne at vinde :D Det ville være perfekt til foråret :)
    Jeg er en str 42 forneden og en str 40 foroven :)

  921. Sikke en vidunderlig præmie! Jeg bruger str 34 foroven og forneden.

    Ønsker alle et fint og kærlighedsfyldt forår

  922. det er en drømmegevinst for mig ❤️ Så jeg krydser fingre, tæer og alt hvad der ellers kan krydses

  923. Det kunne være skønt at vinde det fine tøj. Jeg er størrelse 38 foroven og størrelse 40 forneden.

  924. Jeg kunne ikke være mere enig. De laver noget yderst lækkert og anvendeligt tøj :).
    Jeg bruger en small øverst og en medium forneden.

  925. Glædeligt forår! Omend det nu regner og er koldt i disse dage, så mærker jeg tydeligt at lyset er på vej og indimellem har luften den der særlige duft, som signalerer forår.

    Det er fine sager, der er på højkant – hver for sig og sammen ville de være et dejligt boost til min garderobe. Jeg bruger 38 oppe og nede.

  926. Min hilsen blev sendt i går
    Så jeg ikke helt forstår
    Hvorfor den ikke blandt kommentarerne er at finde
    Der røg min chance vist for at vinde
    Vil dog ikke give op så nemt
    At skrive igen er vel ikke så slemt

    Så derfor…

    Hej igen :-)

    Forårsdage med sol og vintergækker, der titter frem, er fantastiske. De bringer smil på læben og giver humøret et boost. Mit klædeskab kunne helt sikkert godt trænge til et solstrejf og lidt kulør – jeg vil elske at fylde det op med den lækre præmie. Og endnu mere skønt vil det være, hver morgen at tage tøjet ud af skabet, og klæde mig på til en ny dag på jobbet – så vil smilet da for alvor komme frem…

    Størrelse 38 både oppe og nede.

    Rigtig god påske :-)

  927. ih.. en update af garderoben ville være meget passende, især nu hvor vejret skifter og ny friske farver skal i brug. Foråret byder på flere familiefødselsdage hjemme hos os men også indretning af nyt sommerhus – både inde såvel som ude i haven som jo er der man tilbringer det meste af tiden :-) så foråret kan bare komme an… jeg er klar :-) …mangler måske bare forårstøjet i str 40 foroven og forneden ;-)

  928. Arhmen, det vil være den perfekte måde at sætte to udråbstegn bag, at jeg er tilbage på mit nye arbejde efter en start, hvor jeg har måtte bruge barnets både 1.,2. og 27. sygedag…Av!

    Satser i den grad på et sygdomsfrit og ikke mindst solrigt forår herfra! Med det som ønske:

    Forårsfine hilsner fra Maria

    (som bruger str. 38 både øverst og nederst :-) )

  929. <3 Det gad jeg virkelig godt vinde <3 Inwear laver så fine klæder, med fine detaljer.. Og hvem ville ikke nyde at få et forårssæt fra top til tå? – jeg ville hvert fald :) jeg ser mig allerede komme valsende i kbh's gader i et outfit derfra og det ville være en perfekt gave nu hvor jeg fylder 30 år på mandag den 30 marts.
    Krydser alt hvad der kan krydses for at jeg bliver den heldige vinder… Min størrelse er både 34 oppe og nede :)

  930. Sikke en lækker præmie – jeg blev da også lige helt forelsket i mærket efter at have set deres fine fine stribet sæt! WOW det er flot.
    Forår er for mig en af de skønneste tider, det bliver lysere og varmere, folk bliver gladere og tøjet endnu finere i dets farver og nuancer.
    Det ville bestemt være en lækker ekstra fødselsdagsgave til min fødselsdag i april!
    Forårs-vibes herfra. (Jeg passer str. 36 i begge dele)

  931. Det er virkelig lækkert tøj. Helt vild præmie. :)
    Jeg er en 36/S foroven og en 38/M forneden.

    Dejlig (snarlig) påske til dig og hundebassen. :)

  932. Skyerne driver legende forbi
    mens jeg dufter til dagen
    alt er fredfyldt
    og jeg glædes med et smil
    over alle de smukke steder jeg ser
    de er her allevegne omkring mig
    jeg ler og mærker livet bruse i mine årer
    jeg er fornyet i forårssolen
    alt vokser og spirer
    selv det gamle træ med krogede rødder
    de husker alt
    og når jeg lytter er jeg en del af helheden…

    God påske allesammen – kærligst Bené

    P.s. (Creds to Illianna) & Jeg er 40 foroven og forneden

  933. Foråret er på vej og det giver smil på læben og højt humør. Lidt fornyelse i garderoben vil da gøre det ekstra dejligt