Postkort fra Paris II + anbefalinger

Café Le Napoleon (73 rue du Faubourg Saint-Denis) bød på det bedste spot til people watching nogensinde. Og en helt allright aperol spritz. Eller to. Tror vi sad der i næsten 3 timer og snakkede og kiggede på mennesker.

Hermed anden omgang af mit postkort fra Paris (se det første her) med tilhørende anbefalinger. Og denne gang lidt flere af netop sidstnævnte og endda nogle ret så gode nogle, hvis jeg selv skal sige det ;)

Får næsten helt lyst til at hoppe på det første det bedste fly tilbage til Paris. Men også kun næsten. Har for mange rare sager at se frem til herhjemme lige nu :)

Guerlain i forårsklæder på Champs Elysées.

Min forskudsfødselsdagsmiddag spiste vi på Chez Janou, som flere af jer havde anbefalet. Og der var helt perfekt fransk, afslappet, lidt skørt og maden var lækker. Og chokolademoussen sublim <3 SÅ herligt sted!

Efter Chez Janou tog vi på rooftop-baren Le Perchoir, som vi havde fået anbefalet af en bekendt, der bor i Paris. Der var cool og den smukkeste udsigt og anbefalingen er hermed givet videre.

Hvis man er rigtig heldig, får man nye venner, når man ‘skyder dagens’ i de parisiske gader. Jeg var rigtig heldig ;)

Håndholdt hindbærtærte i metroen. Vigtigt!

Morgenmad på Le Pain Quotidien

Promenade Plantée er en gammel highline/jernbane, der er lavet til en 5 km lang, smal park, der går gennem det meste af det 12. arrondissement. Så fint et sted og med alletiders udsigt, fordi man befinder sig i et helt andet niveau end sædvanligvis. Det er hverken gadeplan eller oppe på tagene, men midt imellem og det er en skæg måde at se byen på.

Og så er Promenade Plantée fuld af de smukkeste blomster. Det var den i alle tilfælde forrige weekend…

Franskmænd forstår sig på suuuuurt slik. I love it!

Burger night med vildt gode burgere og fritter hos Paris New York.

“Hvor er vi?”-stop. 

Lige inden vi skulle hjem gik vi en tur på den sagnomspundne Père-Lachaise kirkegård, som vi boede mægtigt tæt på. Vi var desværre lidt i tidsnød og nåede hverken at finde Edith Piaf eller Jim Morrison eller nogle af de mange andre spændende personligheder, der ligger begravet der, men kirkegården er under alle omstændigheder et besøg værd.

(Visited 4.894 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Tusinde tak Camilla <3 Ih, det håber jeg også for jer, det er altså bare den dejligste by. Men heldigvis rykker den sig jo ingen steder. Klem

 1. Altsammen er simpelthen så fint! <3
  Af ren nysgerrighed, hvordan "fungerede" din fødselsdag så rent praktisk i forhold til rejsen? Var det dig, der inviterede, eller havde I bare aftalt at tage afsted sammen og i den forbindelse fejre dig? Det virker til at være den bedste fødselsdag, man kunne ønske sig! Drømmer i den grad om noget lignende :)

  1. Tak Mette :)
   Jeg havde inviteret på den måde at jeg betalte for hotel og ‘fødselsdagsmiddag’ om lørdagen. Fly og de andre måltider betalte gæsterne selv for, så det var så dejligt at de ville være med til at fejre mig på den måde <3
   Det var så meget den perfekte måde at fejre min 30-års på og jeg er så glad og taknemmelig over at det var en mulighed!
   Klem

 2. Åh åh, så fint. Får den vildeste trang til Paris. Alt for mange år siden jeg var der sidst.

  1. Heldigvis rykker den sig jo ikke, men kan godt forså dig, man kan nærmest på Paris-abstinenser! Kram

 3. Godmorgen Emily :-) Altid dejlige billeder og fine beskrivelser … selvom at jeg efterhånden har været i Paris mange gange, er der klart noget inspiration til min næste ferie om en uges tid … :-) Kh Maiken

  1. Godmorgen til dig også. Eller formiddag er det vist nu ;)
   Ih det er jeg glad for at høre og rigtig, rigtig god tur til dig! Klem Emily

 4. Åh får sådan lyst til at besøge Paris, sikke mange dejlige steder (og lækker mad)! Er ret imponeret af, at du kan holde den fine hindbærtærte uden af blive helt smurt ind i kage, det tror jeg ikke lige, jeg ville kunne klare :D

 5. Fantastisk smukke billeder! Skal selv til paris i efterårsferien (muligvis med kæresten)! Ville høre om du have nogle preferencer i forhold til de forskellige kvarterer – hvad angår shopping? <3