Skønhedsfavoritter maj

beauty faves maj3

Jeg har glædet mig til at dele maj måneds skønhedsfavoritter med jer. Særligt to af dem er jeg helt oppe at ringe over og jeg kan også garantere for at alle seks kommer til at være faste beboere på mine badeværelseshylder langt ind i fremtiden.

Denne gang er der en afsindigt god mascara, en bodylotion der giver jævn og ensartet drømmehud, instant glød på maskeform, en smart 2-i-1 solcreme, en lækker hårolie helt uden silikone og en velduftende, flydende håndsæbe på skønhedsmenuen.

Ps. Se april måneds favoritter her.

beautyfaves maj1

Og lad os blot begynde med superfavoritterne først…

L’Oréal Paris Miss Hippie mascara
Jeg har brugt denne mascara de sidste ca. halvanden måned (faktisk har jeg lige købt og taget hul på nr. 2) og jeg er blevet spurgt næsten dagligt om jeg har fået lavet kunstige vipper eller om hvad jeg dog gør ved mine vipper/bruger af mascara. Om man så synes det er et attråværdigt look eller ej er helt op til en selv, men det taler tydeligt for, hvad den lille, orange mascara kan udrette.

Fås i Matas, Magasin og større supermarkeder m.fl.

Prtty Peaushun Skin Tight Bodylotion
Ok, det her er lidt af et vidunderprodukt. Jeg opdagede det til et fotoshoot sidste måned, hvor makeupartisten brugte det på mig på bryst og arme. Havde jeg haft bare ben havde det også været oplagt der. Det er en bodylotion med en let farve og pigmenter der reflekterer lyset (kan dog også fås i neutral), der opstrammer og udjævner huden og får den til at syne ensartet og strålende. Makeup til kroppen kunne man kalde det, men uden at man får fornemmelsen af at man står og spartler ud med noget der decideret har farve. Det er nærmere en smart bodylotion, der lige glatter og slører lidt. Den føles let og frisk og dufter ligeså. Og så er den helt ‘vegan-friendly’, 92% rå og naturlig og kan nærmest spises.

Perfekt til bare ben og arme, samt udskæringer her til sommer!

Tip: Jeg har købt min i Rabens Saloner i Møntergade 19, de har en helt fantastisk lille beauty afdeling oppe på førstesalen.

Fås på nettet bl.a. hos Net-a-Porter her.

beauty faves maj2

Ficus Folium Lemon and Ginger Hand Soap
Helt naturlig, flydende sæbe der dufter friskt og krydret af citron og ingefær fra Lubarols eget mærke Ficus Folium. Jeg har en lille smule lyst til at spise den, men den er trods alt nok bedst til hænder.

Kan fås hos Lubarol og her.

Avène Sun Cream Tinted SPF30
Først syntes jeg det var lidt mærkeligt med en solcreme med farve, men nu er jeg blevet mere end glad for den. Den er temmelig meget ‘one-size-fits-all’ i farven med mindre man er meget mørk eller lys og blender fint ind. For mig fungerer den som solbeskyttelse og let makeup og gør at jeg kun skal komme én ting i ansigtet efter min dagcreme om morgenen her i sommerhalvåret.

Kan bl.a. fås her og på apoteket.

Sakhi Hair Potion
Lækreste hårolie med olie fra nigellafrø, cedertræ m.m. til at samle spidserne og give glans. Og uden silikone. Hvilket burde være en selvfølge, når det hedder olie, men det er langt fra tilfældet ude på hylderne. Dufter virkeligt dejligt og friskt takket være pebermynten.

Kan købes her.

Kiehl’s Tumeric and Cranberry Seed Energizing Radiance Mask
Sikke et navn hva’? Men den indeholder og gør faktisk de ting og så er det ok med mig. Den skal blot virke i 5-10 minutter, så den er fantastisk at bruge om morgenen, når man har brug for lidt ekstra pep og glød i kinderne.

Kiehl’s kan bl.a. fås i Magasin.

 

(Visited 4.893 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Hej Emily , lige et spørgsmål i en anden boldgade: hvornår skal du have børn? (Hvis du da skal) :))) Glæder mig til at følge den rejse herinde

    1. Haha… Jamen den slags er man jo ikke helt selv herre over, men der går nok ikke mange år ;) knus

  2. Uh, det lyder da som nogle alletiders tips. Bodylotionen og mascaraen skal jeg helt sikkert prøve af snart!