Råkost med et twist

gulerodssalat7

Forleden lavede jeg en gulerodssalat med et eksotisk twist og den var så god, at jeg lige må dele den med jer. Måske det var mit besøg hos Mahalle, der inspirerede mig til at komme lidt andet end de sædvanlige rosiner i råkosten. Uanset hvad var resultatet rart og den tager bare et par minutter at lave.

english2lyse

The other day I made this simple carrot salad with an exotic twist and it turned out so good, that I had to share it with you. It only takes a few minutes to throw together.

gulerodssalat5

Skræl 2-3 gulerødder (pr. person) og lav herefter strimler af dem med skrælleren. Eller riv dem på et rivejern. Skræl en appelsin og skær den i mundrette stykker og kom dem over gulerodsstrimlerne, top med et par spiseskefulde granatæblekerner, hakket mynte og evt. også lidt pistacienødder. Haps!

TIP: Sådan piller man et granatæble.

english2lyse

Peel 2-3 carrots (per person) and keep peeling them. Or grate them. Peel an orange and cut it into bitesize pieces and put them over the carrot peels. Top with pomegranate seeds, chopped mint and pistachios. Enjoy!

gulerodssalat2

Et noget mere interessant take på de tre almindelige gulerødder, der plejer at akkompagnere min frokost :)

english2lyse

A more fun take on the three regular carrots that usually accompanies my lunch :)

gulerodssalat3

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Jeg plejer at pifte gulerodssalaten op med ingefær og ristede græskarkerner, men din opskrift må da lige testes inden det sidste mynte forsvinder ude i haven :)

  2. Lyder lækkert.. Har selv spist meget råkost på det seneste.. Prøv revet gulerødder med limesaft, mango i tern og salte peanuts!! Haps haps👍🏼😋