Min juleønskeseddel

Mine juleønsker anno 2019.

Hvad ønsker I jer til jul?

Synes det er så spændende at høre, hvad andre ønsker sig og blive inspireret ♥

I har som regel så gode tanker om dette og hint, så er sikker på I også har gode idéer til (måske anderledes) juleønsker.

For mit eget vedkommende kan jeg mærke, at jeg bliver mere og mere tilbøjelig til at ‘genønske’ mig ting jeg allerede bruger (og måske har brugt op), noget jeg mangler (ja, ja alt er relativt og nej, tasken tæller ikke med i den pulje, hehe) og er sikker på, jeg får glæde af.

Reklamelinks:

 1. Acai Body Lotion fra Rudolph Care. Bedste bodylotion i ekstra stor og smuk limited edition-udgave.
 2. Hørdug fra Linge Particulier. Har den i stribet og er så glad for den. Og kunne godt bruge en reserve, til når førstnævnte er til vask. Og for at kunne skifte udtryk med en anden farve.
 3. La Crème Main fra Chanel. Pæneste håndcreme, der dufter godt og giver silkebløde hænder. Den er måske ikke helt så ‘grøn’ som resten af mit hudplejearsenal, men jeg gør gerne en undtagelse hist og her og det her er vaskeægte hverdagsglamour.
 4. Trusser fra Woron. Har et par og de er det blødeste, rareste og pæneste trusser og gad godt have til alle ugens dage. I ‘Blush’ og i ‘Sort’ og i størrelse for guds skyld i størrelse medium. For hvis der er noget, jeg ikke bryder mig om, så er det trusser, der strammer.
 5. Padded Casette Bag fra Bottega Veneta. Ja, ja man har jo lov at drømme ;)
 6. Transit af Rachel Cusk. Var mere end begejstret for etteren, Omrids og nu glæder jeg mig til at læse andet bind af trilogien om forfatteren Faye.
 7. EGF Eye Serum fra Bioeffect. Har brugt tre af disse op over de seneste år og det er et kæmpe vinderprodukt.
 8. Skistrømper fra Ganni. Jeg tror næppe de holder som ægte skistrømper, men jeg er ikke i tvivl om at disse uldsokker kan holde mine fødder og ankler varme og smarte vinteren igennem.
 9. Soyalys fra Paia Copenhagen. Måske det ikke er godt for indeklimaet at brænde lys af, men det er så HYGGELIGT og det får mig gennem vinteren og så er lys i sojavoks trods alt et bedre alternativ. Og det her er også noget så pænt. Fås også med duft.
 10. Cashewnødder og pecannødder fra Nøddebazaren. Måske underligt, men jeg elsker nødder, spiser mange og de er dyre. Alletiders gave, som er garanteret at blive brugt/spist.
 11. Mor/barn-smykke fra Palm Petit. Denne har jeg faktisk allerede, men synes det er så fin og helt speciel en gaveidé, at jeg lige måtte tippe jer om den.
 12. Komposterbar basis-tee fra Calida. Har den i hvid og nu drømmer jeg om den i rustrød også.
 13. Lille stegepande med kemikaliefri belægning (Ø20 el 24) fra GreenPan. Igen, har allerede en stor og ELSKER den og nu vil jeg også gerne have en mindre model eller to.
 14. Dea Trier Mørch kunsttryk, ‘Den første sommer’. Hele overskuddet går til Mødrehjælpen.
 15. Eco seamless tights fra Dear Denier. Yndlingsstrømpebuksen til strømpebuksesæsonen.

 

(Visited 6.988 times, 2.056 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. I bæredygtighedens tegn ønsker jeg mig primært oplevelser. Fx gavekort til Randers regnskov, som jeg tror kunne være hyggeligt med min lille søn. Samt gavekort til biografen til min kæreste og jeg. :)

 2. Fine ønsker 😊 Jeg overvejer også Dea Trier Mørchs kunsttryk, og så har jeg hørservietter på listen – måske skulle de suppleres med en dug 😊
  Ellers ønsker jeg mig ting som jeg får brug for i den kommende barselstid – to-go-kaffekrus gerne i bæredygtigt materiale eller ægte outdoorstil så det holder evigt, uld-ammetop, uldleggings og bluser fra det danske mærke Dilling som er virkelig fint på alle måder, osv. Og så måske en massage 😉

  1. Jeg kan anbefale to-go-koppen fra Stanley! So far holder den tæt og varm, og så er der 25 års garanti på den 👌🏼 Den er jeg ihvertfald rigtig tilfreds med 😌

 3. Min kæreste og jeg har givet hinanden en forlænget weekend til Lübeck i julegave- vi har givet hinanden en oplevelse de 3 år vi har kendt hinanden.
  Derudover ønsker jeg mig et vintage lommespejl/pudderdåse til tasken, duftlys i soya, leggins og underkjole i merionould fra Dilling, en strik i 100% uld og en rosa silkeskjorte.
  Så mit fokus har været mere grønne og langtidsholdbare ønsker.

 4. Kære E
  Et spørgsmål i bedste mening. Du skriver reklamelinks, er det det samme som annonce? Fx petit palm, som du skriver du har, kobles der fordi det er en gave eller evt begge dele? Jeg fornemmede tidligere stort fokus på bæredygtighed og fx kørte du med mål om en ny ting pr. måned kan jeg huske. Gad vide om det stadig gælder og om det i så fald omfatter gaver? Må erkende at jeg lidt savner grøn fokus i blog verdenen generelt både ift det grønne i sig selv, men også pga. overvejelser om forbrug og sammenhæng i det hele taget. Kan også godt finde på, at købe en dyr (brugt) taske, og så dækker det stort set mit behov for materielle ting. Vil gerne anbefale Mie Schmidt både på insta og blog. Vildt inspirerende og “dygtig” minimalist uden at det virker som afsavn. Blot andet fokus end forbrug. Rigtig dejlig dag.

 5. Gode og brugbare ønsker, du har.
  Jeg ønsker mig samme strømpebukser, men i mørkeblå, tror meget af min gardarobe kunne komme bedre i brug, hvis jeg havde blå strømpebukser, da jeg har virkelig svært ved at blande sort og blå ;)
  Derudover har jeg ønsket mig gavekort til cofoco og empire.
  Jeg har også ønsket mig nogle kaffekopper.
  Håber faktisk mest på at få gavekort på oplevelser :)
  Min mand og jeg har givet hinanden billetter til en koncert.

  Mvh Cecilie

 6. Jeg ønsker mig te fra Teministeriet (den med passionsfrugt – den er guddommelig), tykke hjemmestrikkede sokker i armygrøn (af min mor), et pænt rejseetui i bambus til min tandbørste og smukke, smukke Flora frokosttallerkener (Guldregn) fra RC Flora 🌸✨🌲

 7. Flere virkelig gode ting på din liste i år, kunne godt finde på at købe panden da jeg er udkig efter noget lignende.

  På min egen ønskeliste i år har jeg fokuseret på bæredygtighed, men mindst ligeså meget på at gøre det mindre til en ‘bestillingsseddel’, fik pludselig en tanke om at hvis vi bare giver hinanden noget fra en specifik liste, kunne vi vel (næsten) ligeså godt købe tingene selv. Det er selvfølgelig altid rart at give til andre, men magien med gaver og at gøre en indsats for at glæde modtager med lige dét man tænker er en god ide var forsvundet for mig, det virkede pludselig så mekanisk. Derfor har jeg bestemt at hvis jeg vil have noget helt specifikt må jeg selv købe det. Dermed er min ønskeliste blevet til:
  – Wellness og kulturelle oplevelser
  – Oplevelser med gavegiver
  – Smukke krystaller
  – Smykker (meget gerne genbrug)
  – Spændende bøger
  – Skov/ træ certifikater
  – Brætspil
  – Overraskelser
  – Frø og planter

  Det føles lidt bedre i maven end det mere specifikke, men tror måske at næste år bliver helt uden ønskeliste, fordi det føles stadig ikke helt rigtigt for mig. Tænker måske at jeg allerhelst bare vil overraskes med det som mine elskede mennesker føler at jeg vil blive glad for, de er jo trods alt dem der kender mig bedst. Men nu må vi se hvad det ender med :)

 8. Jeg ønsker mig smykker i år. Det er noget, jeg elsker at gå med – men som ikke bliver prioriteret ret højt som mor på SU.

  Til jul ønsker jeg mig et par smukke halskæder fra Nirrimis og en perleørering fra Stine A ✨🌙💗

  Jeg går med smykker hver dag og mikser og matcher i lag, så selvom jeg har mange, bliver de fleste brugt ofte.

  Jeg har det også lidt ambivalent med “bestillingslisten”, som en anden skriver, men samtidig er det rart at få de ting, man virkelig ønsker sig – især når budgettet er småt 😊

  Glædelig jul 🎄