Noget af det bedste jeg ved

Jeg holder helt utroligt meget af havet. Hvilket er en af grundene til at jeg er så begejstret for at bo på Amager. 5 min ned ad Øresundsvej og så er jeg på stranden (og 5 min. med metroen, så står jeg på Kongens Nytorv, kan det blive bedre?). I morges gik jeg en lang tur med Julie og King, som var mine faste gå-tur-venner, da Liva endnu var her.
King (fabelagtigt navn til sådan en lille hundemand), havde optur over det dejlige vejr og legede med en grankogle, noget af det bedste han ved ;)

(Visited 213 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Hvor er det fantastisk smukt. Der er ikke noget bedre end at være ved havet! Lidt misundelige tanker her fra Nørrebro, hvor det nærmeste vi kommer havet er vandpytten nede på gaden…

  2. Julie – Nej jeg er virkelig også dansker hvad det angår, elsker altid at være tæt på hav og strand. Men er nu også vild med Nørrebro…SUS – Tusind tak:) Dem her er godt nok taget med mit Nikon spejlrefleksbørge (men det er bare det lille og nogenlunde betalelige D40X), men ellers er de fleste faktisk taget med et Lumix TZ7, der er et kompaktkamera til omkring 2500 kr., så det er jo til at komme i nærheden af og det kan jeg virkelig anbefale. Men lover at jeg nok skal sende kamera i retning af miss Katarzyna, når jeg vinder i lotto i morgen ;)

  3. You make miss Katarzyna very happy! Tak for rådene, går nemlig og pønser lidt på at investere i et nyt… Nu spørger jeg nok lidt dumt (og det er jeg jo sådan set også!), men hvad er et kompaktkamera egenligt? Forestiller mig, at det er sådan et lille fikst ét, som kan presse ned i alle tasker….? //K

  4. SUS – Nej nej, det er ikke dumt. Et kompaktkamera er det du kender som et almindeligt kamera. Altså sådan et hvor det hele (objektiv/linse og flash/blitz) er integreret i selve 'kamerakassen' i modsætning til et spejlreflekskamera hvor objektivet og flash sidder 'udenpå' og er separate dele.Lumix'et er ikke verdens mindste kompaktkamera, men det er absolut til at få plads til i tasken ;)