I miss you

Så lige det her billede hos Jak & Jil, det er Anna Dello Russo fra Vogue Nippon med hendes dejlige hund Cucciolina. Den er samme race som min Liva. Shit hvor jeg bare savner min lille pige…

Just saw this pic at Jak & Jil of Anna Dello Russo and her cute dog Cucciolina. She is the same breed as my beloved Liva, whom I lost in a traffic accident a couple of months ago. I really really miss her…

R.I.P. my pretty little girl
(Visited 238 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Hun ser utrolig sød ud – at miste er det værste i livet, men er det man bliver stærkere af.. det sagde min farfar til mig da vi måtte aflive vores første hund.. jeg syntes nu stadig at hunde skulle være udødelige!

  2. Dennis – Hørt! Eller de skulle i al tilfælde kunne leve en menneskealder. De giver os så mange glæder, men desværre også en stor sorg, når de dør.

  3. Hun blev kørt over i forbindelse med et traffikuheld, dengang i slutningen af januar, da det sneede allermest.Ja, hun var virkelig sød – verdens bedste hund synes jeg. Savner hende hele tiden…