Spørgerunde/Time for a little Q&A

collage af photoboothbilleder jeg har brugt på bloggen
troede egentlig ikke at jeg havde været så slem til at photoboothspamme jer. det har jeg vist… sorry

Der er kommet så mange nye til – dejligt og velkommen til jer – at jeg tænkte at det kunne være skægt med en lille spørgerunde.
Så spørg løs om alt :)

Der er sket lidt nyt på bloggen.
Øverst under headeren findes nu en ‘Om/about’ side man kan klikke sig videre til samt en ‘Mad- og træningslog’. Mht. sidstnævnte er den lavet da I var en del (specielt dem der fulgte mig på Kernesund), der har spurgt til hvordan jeg spiser og træner. Syntes det var lidt svært at integrere ordentligt i bloggen, så nu har det fået sin egen side.

Ude i højre side er der kommet et link til min salgsblog, samt forneden til højre et Lookbook og et Chictopia badge. Hvis man klikker på dem kommer man til mine konti hos de to, så hvis I selv er på Lookbook eller Chictopia, så lad os bliver venner eller følg mig dér også :)

Og så er der jo altid gode gamle Twitter og Bloglovin :D

There’s been so many new readers lately – and a warm welcome to them by the way – so I think it could be fun with a little Q&A. Ask me anything ;)


As something rather new I’ve got a Lookbook and Chictopia account, I would be very happy if you would follow me there as well :D And of course theres always good old Bloglovin and Twitter.

Follow Emily Salomon
(Visited 258 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Fantastisk idé! Jeg har tænkt på, hvor stort dit shopping-budget er pr månede ca? Og hvordan dit uddannelsesforløb har set ud; hvad har du læst, hvornår er du færdig og hvad bliver du til slut? Hvor ser du dig selv om 10 år?Tusind tak for en fantastisk blog :)

  2. Hej, tusind tak for en rigtig god blog :)Jeg tænkte på, hvordan du mødte din kæreste?

  3. Hej EmilyJeg vil da lige være med og netop høre dig hvordan du gør med billeder når du laver 'dagens', får du altid andre til at tag dem eller hvordan? Hvilket kamera har du og i hvilket program behandler du dem bagefter? Det var vidst det hele fra en anden nysgerrig blogger:)

  4. Hej :D Tak for en lækker blog! Mit spørgsmål er: Hvad studerer du og hvor?Venlig hilsen Signe

  5. Hvor køber du alle dine "kosttilskud" – valleprotein, hørfrøolie osv – og kan du fortælle lidt om hvad det er og hvad det gør godt for?

  6. Hej EmilyTak for en fin blog, som jeg følger dagligt! Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om dine overvejelser ift at starte bloggen og "stå frem" med ansigt – hvad har du haft af positive og negative oplevelser?VenligstIda

  7. Hej EmilyVirkelig super blog! Har et spm som jeg håber ikke er for personligt (så må du endelig bare la' være med at svare.) Men jeg tænkte på, hvor du har fundet sådan en sød og betænksom bf og hvordan I får gjort alle de sjove, seje ting I laver sammen???Jeg tror vi er mange håbefulde piger/kvinder, der oplever at møde en fyr, man tror er 'right' for en, og så viser han sig at være en helt anden, end man troede. Det virker bare som om, I har fundet en go rytme med at lave en masse gode ting sammen uden at hænge på hinanden hele tiden eller bare ligger og ser dårligt tv på sofaen…De bedste hilsnerKatarina