Roskilde Festival II

at the Patti Smith concert – such a perfect day! you can get a glimpse of her on the screen on the left…

Turboweekend! 

@ Lambrusco and glowstick party at Camp West

Så var der lige lidt flere Roskilde billeder. Patti Smith om lørdagen, var virkelig en af mine bedste koncertoplevelser i år. Hun er stadig top sej og jeg sad sammen med nogle af mine yndlingsmennesker, med en lille hvidvinskæp i øret og syntes at verden var fantastisk ;)

(Visited 272 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Kom lige forbi din blog.-Dejlige stemningsbilleder, det er jo næsten som om man har været der ;)www.frk-deeme.blogspot.com

 2. Hvor sjovt. Har læst din blog flittigt de sidste par måneder. Startede med din glimrende og meget saglige kritik af Uffe B. – jeg var solgt. Og så i dag er der billeder af TW, og så må jeg jo lige kommentere at det er min kæreste på keys – han synes også du er ret sej :) Hav en god ferie.

  1. Aj ok, bliver lige nødt til at tilføje, at jeg efter lidt for mange sjove tilfældigheder er ved at ha konkluderet at min kæreste er din kærestes barndomsven – vi gik alle 3 på samme gym og de herre gik i klasse sammen. “J” var formand for Q og lavede en glimrende parodi på klassisk gammeldansk tv-speak – meget underholdende. Desuden har min kæreste fortalt gode barndomshistorier om “J’s” hjemmelavede Ridder(?)økse, der med nød og næppe undgik en skæbne på bunden af Esrum sø pga (modige – siger han selv) Korfits Hornblæser. (A slår mig i øvrigt ihjel hvis han finder ud af, at jeg har offentliggjort hans barndoms-rollespilsnavn :)) Anyhow – En lille bitte verden.

   Korfits Hornblæsers kæreste siger hej og tak for fortsat at ha en dejlig blog!

   PS. De der cupcakes ikke?…. er lidt svære at bage i (supposedly) multi-ovn. Mage til antiklimaks skal man lede længe efter. Stod med computeren åben og fulgte opskriften til punkt og prikke og så gider ovnen ikke at følge med. De ku ikke finde ud af at blive brune – selv efter 1 time. Jeg må ty til Agnes, og vente til jeg får en ordentlig ovn, for lækre ser de ud.

   Til gengæld er Flap Jacks et HIT herhjemme. Kogepladerne dur gudskelov