H&M Reboot Camp @ Roskilde

Joe and the Juice havde en biks i reboot camp’en – dejligt med friskpresset juice til tømmermændene (eller juice med hvid rom i… hmm… til at lave tømmermænd…)

her sov vi den første nat – i et af de kæmpe ‘loveshacks’ man kunne vinde pr. sms, men ikke noget lovin’ – det var Louise og jeg, men vi sov noget så dejligt :)

Louise chiller hos Joe and the Juice
På Roskilde boede jeg i H&M’s Reboot Camp og det har jeg desværre ikke rigtig taget nogen billeder af, æv. Tænkte faktisk slet ikke over at det kunne være interessant, før en læser spurgte mig på twitter…
Nå, men her er den lille smule jeg har og der er vist også et i forrige Roskilde-indlæg.
Men under alle omstændigheder ville jeg lige fortælle, at det altså var rigtigt fedt at bo der. Det var en helt anden og lidt lækrere Roskilde oplevelse, end jeg er vant til. Pæne toiletter og varme bade med friske blomster foran, frisør (!?), make-up telt med masser af make-up (og neglelak) til fri afbenyttelse, spil, tøjvaske service, restaurant, morgenmad inkluderet, bar, Joe and the Juice, dj’s m.m.
Teltene var lidt små, men man måtte tage det med hjem, inkl. sovepose, liggeunderlag og håndklæder…
Og så var al personalet simpelthen så søde og elskværdige – totalt god karma på det sted. Og man kunne få hovedpinepiller og hårnåle i receptionen. OG der var rent! Ikke noget med skrald og bræk over det hele. Overskuddet – og donationer f.eks. hvis man blev klippet/fik vasket tøj/var med i konkurrencen om loveshacks’ne – gik til Aids Fondet.
For 400 kr. oven i Roskildebilletten var det et kup, synes jeg. Stor ros til H&M for en virkelig god oplevelse!
I stayed at the H&M Reboot Camp at the Roskilde Festival and it was so nice! Unfortunately I didn’t take a lot of pictures of it… 
(Visited 564 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. KUN 400 KR MERE for alt det?! Var det pr. nat, eller for alle dage?Nu lyder Roskilde pludselig hundrede gange mere tiltalende… Selvom det i forvejen lyder ret tiltalende. :-)

  2. Det lyder bare som luksus! Men synes du at man så går glip af den ægte Roskilde oplevelse, fordi det var der mange der sagde til mig man ville gøre?

  3. Hmm… næ ikke rigtigt, det er nok bare en lidt anden Roskilde oplevelse.Har selv boet ude i den 'normale' camping 7 gange, så har ligesom prøvet det. Det er også sjovt og fantastisk og meget mere klamt, hehe. Så det her passer mig meget bedre nu, men dermed ikke sagt at jeg ikke kommer til at gøre det andet igen. Jeg kan godt lide begge dele :)

  4. Hvordan bor man? Får man eget værelse? Eller sover man i en telt indenfor? Eller hvordan? Er det 400 kr pr person? Eller er det en pris til 2 for to kan jo dele værelset/teltet eller hvordan det nu er…. :-)

    1. Uh, der må jeg være dig svar skyldig. Dette indlæg er 2 år gammelt, så jeg ved slet ikke hvordan det fungerer i år :)
      Dengang sov man i et lille telt udenfor og prisen var pr. person. Men prøv at skrive/ringe til dem der står for H&M campen, de kan garanteret svare bedre end mig :)