Roskilde Festival III

Bingo at the St. Pauli booth. It was so much fun!

The “Bingo Bunny”, gotta love him :)

Hermed de sidste Roskildebilleder fra en ret fantastisk, men lidt tømmermandsramt søndag :)
Havde alt i alt en fabelagtig festival!! Fik koblet helt fra oven i hovedet og det har jeg altså mere end brug for af og til. Og så fik jeg hørt en hulens masse musik – kan nærmest ikke huske det hele – bedste musikoplevelser var Patti Smith, Robyn, Astroid Galaxy Tour og Prodigy. Sidstnævtne fordi vi stod oppe i pitten og hoppede så længe koncerten varede, ikke så meget fordi det lige er min kop te. Men det er vel det, der er det seje ved at opleve musikken live; selvom det ikke lige er ens foretrukne genre, kan man godt have en fantastisk koncertoplevelse :)
(Visited 457 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Elsker folk der formår at gøre bingo cool, Glemmer aldrig The Bingo-maaan jeg oplevede for et par år siden i Bulgarien haha xD