Formspring

Et par af jer har efterlyst en spørgerunde og det er jeg egentlig helt game på, men nu er der jo det der Formspring. Er endnu ikke helt sikker på hvordan og hvorledes, men nu har jeg i al tilfælde oprettet en profil. Også selvom jeg umiddelbart fandt det stressende at skulle udspalte sig selv endnu et sted på nettet :)
Men på sin vis virker det smartere end spørgerunder, det er nemmere at have det hele samlet ét sted og nemmere for jer bare at kunne læse de gamle spørgsmål igennem uden at skulle grave rundt i bloggen.

Så spørg løs – så længe det hele er i en god tone og ikke alt for personligt skal jeg nok svare. Og pluspoint hvis I spørger om noget lidt skørt… Som ‘hvor mange popcorn kan du have i munden på en gang’, ‘hvilket dyr er flottest zebraen eller giraffen’ eller ‘hvad ville du helst’-spørgsmål, altså bare så det hele ikke bliver spørgsmål om kameraer osv. Den slags spørgsmål er selvfølgelig også meget velkomne, men vi kan jo lige så godt have det lidt sjov imens…

Glæder mig til at svare på jeres spørgsmål!
<p><p><a href=”http://www.formspring.me/emilysalomon”>http://www.formspring.me/emilysalomon</a></p></p>
I just made a profile on Formspring.me – ask away, I’m looking forward to answering your questions!

(Visited 629 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar