Pax

I går var jeg ude at hente ham her. En 5 måneder gammel australian shepherd jeg skal have i pleje indtil der bliver fundet et godt hjem til ham.
Han er en meget forvirret lille hund, der desværre er mere bange end jeg havde forestillet mig. Han er også rædselsslagen for kameraet, så det er ikke blevet til så mange billeder.
Han har kastet sin kærlighed på mig, men resten af verden (min kæreste inklusiv) skal egentlig helst bare holde sig på afstand. Andre hunde, børn og især mænd står ikke på Pax’s top ti. Han kan i øvrigt heller ikke være alene.
Tænk kun at være 5 måneder og allerede synes at verden er et temmelig skræmmende sted, æv.
Det perfekte hjem til ham ville være hos en enlig hjemmegående kvinde på en øde ø, men lad os håbe at han med masser af positiv træning, kiks og kærlighed kan blive lidt mindre mistroisk.
Skulle du være en enlig kvinde på en øde ø, der mangler en fantastisk og smuk ven, så skriv endelig!

Just picked up this handsome but oh so scared aussie rescue yesterday. He’s just with me for lots of love and positive training until we find him a permanent home.

(Visited 409 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Nøj en lækker hund! Hvor er det stort af dig, at tage ham i pleje. Jeg håber virkelig, at det hele ender godt, for det må godt nok være en grum start på livet hunden har fået.

 2. Åh han er dejlig! Synd at han skal være så sky overfor alt ting.. :( Må håbe at han bliver en mere glad og udadvendt hund :)- Rebekka

 3. Hvor er han smuk..Utroligt at man kan ødelægge så tillidsfuldt en væsen på så kort tid, nogle mennesker skal altså skamme sig..Held og lykke med den lille fyr- jeg skal sprede budskabet til de enlige kvinder på en ø, som jeg kender:)

 4. Hvor er han bare sød og nuttet og flot! Han burde slet ikke have det sådan… Selvom jeg hverken er enlig eller på en øde ø, får jeg næsten lyst til at sige at jeg e det :-)

 5. Nej, hvor er han skøn. Ville ønske jeg kunne tage ham med det samme, men har to banditter i forvejen.Håber, du finder et dejligt sted til ham./Michelle.

 6. Lille hundeven dog, han er godt nok sød, men det er svært når ikke engang ens kæreste må komme nær det kan jeg godt se.Håber at han snart bliver gladere for verden den lille fyr.

 7. Hej EmilyJeg er lige lidt nysgerrig. Er det igennem et internat, du er plejer for Pax? Min kæreste og jeg vil nemlig rigtig gerne have en hund fra et… hunde som Pax har brug for overdreven kærlighed og det er vi ret sikre på vi kan give :)

 8. Han er godtnok sød, håber du finder et rigtig godt hjem til ham med masser af kærlighed. Jeg har en sort lab i forvejen, så det vil nok ikke gå når han ikke er så glad for andre hunde.

 9. Hej Emily…Jeg vil også gerne høre nærmere om, hvordan du har fået ham i pleje – tilfældigt eller gennem internat? MVH Maria

 10. Ih hvor er i bare søde og fantastiske! Tak for alle fine hilsner til Pax. Masser af god karma til den lille dreng :)Jeg har fået ham i pleje da jeg er bekendt med hende der har opdrættet ham. Hun stod pludselig og fik et opkald fra dem der havde købt Pax om at den ville blive aflivet i morgen hvis ikke hun kom og hentede den.Da hun har mange hunde selv, ville hun hellere have den i pleje et andet sted og hun spurgte så bl.a. mig.Men jeg er også med på en mailingliste mht. omplacerings/plejehunde, så hvis nogen af jer er interesserede, må i gerne skrive en mail til mig og så kan I komme på den liste.Emilie – Uha ja, det tror jeg desværre. I al tilfælde som han er lige nu. Han kan finde på at bide både børn og mænd fordi han er så bange. Så man skal have meget tid og overskud til masser af positiv træning. Og så kan han heller ikke være alene…Han er af en race der har brug for masser af arbejde og træning og så bliver han også en stor hund. Der er altså lidt at overveje :)

 11. For fanden Emily…. jeg troede lige at du havde fået hund igen, og så er det sådan en forfærdelig historie! Jeg skriver forfærdelig, fordi jeg levende kan forestille mig hvad der er sket i Pax' første 5 måneder: hans ejere har sikkert ikke anet hvad de gik ind til (han er HYRDEHUND for fanden!!!) og har sikkert skældt ham hu(n)den fuld hver gang han har krævet opmærksomhed (læs: fordi de ikke magtede at aktivere ham). HVOR ER DET SYND!!! Jeg havde på et tidspunkt et gevaldigt gadekryds af Border Collie, Schäfer og andet, som min daværende kone og jeg heller ikke kunne magte, selvom vi havde alle intentioner, så jeg ved hvad den slags hund kræver. Jeg ville sådan ønske jeg kunne give ham et nyt hjem/liv, men selvom jeg arbejder hjemmefra og derfor stort set altid er hjemme, så er jeg jo altså mand. Desuden tror jeg ikke min kæreste, ej heller vores to katte, ville blive begejstret for sådan en krudtugle. Mine bedste ønsker for Pax. Han har fortjent bedre, og jeg er sikker på at han har det bedre lige nu hos dig, end hvor han kommer fra.

 12. Jacob – Ja det er en rigtig trist historie. Heldigvis er der allerede fundet et hjem hvor de forstår hvad han er for en størrelse og kan give ham noget fornuftigt at lave. For ja, du har helt ret han er en lille arbejdsmaskine.Jeg skal ud at aflevere ham i dag. Det bliver hårdt for mig, men rigtig godt for ham :)