Look of the day:

Well, dagens og dagens, det er (desværre) ikke lige det her jeg har trippet rundt i idag, men ville altså lige vise hvad jeg bl.a. endte med at købe fra Lanvin for H&M kollektionen. Har købt endnu en kjole derfra, kan I gætte hvilken? Havde ellers besluttet at jeg ikke skulle have noget af det, men efter jeg var inde at kigge og prøve i tirsdags, var der ikke noget at gøre. Alle min barndoms prinsessefantasier blussede op da jeg fik tylkjolen på og ved allerede, at jeg snupper den på juleaften, så den skal nok blive brugt.

Når jeg ikke har siddet henslængt i grønne plysmøbler denne weekend, har jeg knoklet med eksamenslæsning og bloggens flytning. Selvom de fleste ting (deriblandt alle links til opskrifter + guides, som jeg har måttet flytte manuelt) efterhånden er på plads, så er min Bloglovin stadig ikke opdateret… Kan se, at nogle af jer har oprettet en ny Bloglovin-profil for emilysalomon.dk. Dejligt at I er utålmodige ;) Så hvis I vil opdateres via Bloglovin så er det lige her det sker. Ved godt jeg sagde at I bare skulle vente, men når de er så langsomme hos Bloglovin (har skrevet 4 gange), så meld jer endelig bare til den nye. Så kan de forhåbentlig bare slå dem sammen, når de på et tidspunkt (forhåbentlig) vender tilbage…

Outfit details: Dress Lanvin x H&M// necklace ASOS// shoes vintage

As Bloglovin’ are super slow updating my blog info on the old profile you can follow the new blog right here instead (via Bloglovin as well).

bloglovin

Follow my blog with bloglovin

(Visited 429 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Hvor er du dog fantastisk i den kjole! Jeg fik fuldstændig prinsesse-associationer. Hvor er det dog fantastisk!

  1. Rimelig meget ‘fantastisk’ i én sætning. Men pointen er, jeg sidder og klapper i mine små hænder over disse fine billeder. Du ser virkelig… ja, fantastisk ud! Hæhæ.

 2. Hvor er det vildt! Jeg troede ikke den kjole ville klæde nogen som helst.. Og du ser bare super prinsesse skøn ud! WOW! Jeg er en lille smule misundelig!

 3. Hvor er du fantastisk, Emily.
  Du er i sandhed Danmarks svar på Carrie.

  Hilsen
  en stor stor fan!

 4. Hej Emily,

  Super flot kjole! hmm, ved godt at mit næste spørgsmål ikke hører under dette indlæg:
  men du nævnte på et tidspunkt at du laver nogle super gode pizzaer, er det muligvis sådan at jeg kunne få din opskrift på en god pizza bund?

 5. Total carrie style i sex and the city hvor hun venter på Alex. P, og hun henslægt i sin balkjole er faldet i søvn på sin kæmpe seng i paris:) Hvor er den fin til dig!
  //Natasja

 6. Hvor er du smuk!
  Vil tilslutte mig nogle af de andre og tilstå at jeg virkelig får Carrie-associationer!
  Ha’ en dejlig mandag :)

 7. Ai ai ai, shit hvor er I altså bare altid søde!! Var bange for I ville synes det var lidt for meget :) Men havde det så skægt med at tage billederne og give den lidt gas og posere for fuld skrue, så fedt at I synes om det!
  Og I kan tro at jeg følte mig som Carrie OG som en prinsesse ;) Så nu er jeg bare på udkig efter lejligheder hvor jeg kan have den på :D

  Monica – mht pizzabunde så køber jeg som regel bare en klump dej hos min lokale pizzamand, da jeg ikke kan lave den bedre selv. Og så kommer jeg ellers det på jeg godt kan lide. Men lover at jeg nok skal lægge en opskrift på bloggen når/hvis jeg selv laver bunden (fra bunden, høhø) ;)

 8. Jeg har altid tænkt dig som den danske udgave af Carrie, tog fejl. du ER jo Carrie. Da jeg så kollektionen forventede jeg virkelig at se denne kjole på dig, and so i did. Du ser totalt fantastisk ud!
  Og jeg er slet ikke misundelig. nej nej.

 9. Wow! Sikke nogle flotte billeder. Nu sidder jeg selv og drømmer om at eje tylkjolen. *Suk*
  Jeg er vild med din blog, den er helt speciel.

 10. Har du klippet det øverste hudfarvede stof af eller falder det bare i god takt med din hudfarve, eller hvad man nu siger thihi…Superflot kjole!!!!!! Du ser så fantastisk ud!! :)

  1. Nej det er der stadig, tror slet ikke man kan holde den oppe uden ;) Mange mange tak :)

  1. Jamen hold da op :) Det er da kun til at blive i godt humør og lidt rød i kinderne af ;)

 11. Du ser brand godt ud, om jeg må ha’ lov!! ;)
  Er det ok hvis jeg bruger et af dine billeder på min blog senere idag?
  Skal nok linke hertil hvor billederne kommer fra selvfølgelig.

  /Charlotte Amalie

 12. OMG! Egentlig er jeg ikke så vild med kjolen (smag og behag…) Men du ser ret fin pg prinsse agtig ud. Men jeg må sige, at det især er stolene jeg er dybt forelsket i!

  1. Search for ‘Emily Salomon Blog’ on facebook, or use the ‘Facebook’-tab just below the header ;)

 13. Hej.
  Super billeder og flot kjole.
  Sidder selv og overveje at spendere en lille formue på den – ville bare lige spørge om du får den brugt? det er nemlig min største bekymring.
  God weekend! :D

 14. Hej Emily :)

  Har du stadig kjolen? Jeg søger den nemlig med lys og lygte, og kunne godt tænke mig at høre, om du kunne overveje at sælge din? (Hvis du altså stadig har den ;))

  Kh Helle