Winners

Så lykkedes det at få trukket vinderne af Kähler-konkurrencen om de smukke usb-stik i keramik. Ikke den mest gennemtænkte eller miljøvenlige måde at gøre det på, men det gik først rigtig op for kvikke her, da jeg havde klippet mig igennem de første 100 af over 400 kommentarer ;)

Tilykke til Christinna N, Helene Svane, Bianca og 2300 Happiiiness! I må meget gerne sende mig en mail på emilysalomon@gmail.com med jeres adresser, så I kan få tilsendt jeres præmier :)

Next time I choose to pick the winners of a give-away like this, I’ll be sure to choose one with fewer participants :)

(Visited 164 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

    1. Den plejer jeg også at bruge, men synes det bliver så kedeligt, så tænkte at jeg ville gøre lidt mere ud af det. Det kom jeg så til at fortryde, hehe ;) Så næste gang bliver det gode gamle random igen. Og mange tak ;)

  1. Til gengæld er det pænt! Tillykke til vinderne (og øv! – den gad jeg godt have vundet ;-) Kan være det skal være en julegave til mig selv. På den anden side – “så forkælede jeg lige mig selv med et usb-stik…”

  2. IIh mange tak ! Den glæder jeg mig til at modtage, hvor heldig har man lige lov at være ! :)