How to Follow

bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovin

BLOGLOVIN: Jeg er virkelig ked af, at der stadig intet er sket mht. Bloglovin! Det er desværre ene og alene dem, der står for at rette det. Jeg har skrevet så mange mails til dem, at det snart er pinligt…

Men hey, imens kan I bare følge med via den nye profil (eller klik på ikonerne ovenfor), som nogle af jer har oprettet. På et tidspunkt bliver de to profiler alligevel slået sammen, så det er helt super hvis I bare melder jer til den nye. I behøver dog ikke melde jer ud af den gamle. Alt smelter automatisk sammen, når ellers Bloglovin bare får fingeren ud…  ;)

FASTE LÆSERE: I er et par stykker der har spurgt hvordan og hvorledes mht. ‘Faste læsere’/Google Friend Connect. Den virker allerede og modtager nye indlæg herfra. Hvis du var medlem af den gamle (og ellers ikke har meldt dig ud) skulle det altså virke, da den er ‘rykket med over’.

Hvis du kunne tænke dig at følge via ‘Faste læsere’:

 • Gå ind i Blogger Betjeningspanel (www.blogger.com/home), derefter ned til ‘Læselisten’ hvorunder I så vælger ‘Tilføj’.
 • Så popper der et vindue op hvor du skriver adressen http://www.emilysalomon.dk/ og trykker på ‘Næste’
 • Herefter bekræfter man ved at trykke på ‘Fast læser’
 • Og så nemt er det :) Men skriv endelig hvis I har nogen spørgsmål!

Jeg skal nok hurtigst muligt få en ‘Faste læsere’-boks nede i bunden af bloggen, men indtil da, kan I gøre som beskrevet ovenfor :)

Everything is sort of a mess right now as Bloglovin still haven’t edited my blog information. Until then you can follow via a new Bloglovin-profile (click this link or one of the icons above). The two profiles will emerge at some point, so you won’t have to unfollow the old one or do anything else for that matter,  just join the new one :)

If you want to follow with Google Friend Connect/Followers, just go to your reader, choose ‘add blog’ and then enter the address: http://www.emilysalomon.dk/. If you followed the old blog this way it has already been done automatically :)

(Visited 152 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Hej Emily,

  Så lige i indlægget under at du ønsker dig en Oilskinds jakke. Hvor fåes den og til hvor meget? :-)

  1. Har smidt et link til den i kommentarerne under indlægget ‘Wishes’ :) Er vist ikke den eneste, der gerne vil have en oilskind ;) Troede ellers I ville synes det var spøjst, men sejt at I er med på jægermoden!

 2. Hej Emily:)) Nu har jeg siddet og tjekket din blog ud, og den er ret sej! Så er nu blevet fast læser, og tænkte på om du måske ville følge mig tilbage??

  //Melissa

  1. Det kunne sagtens være, hvis og såfremt jeg synes om din blog selvfølgelig :)
   Men hvad hedder din blog/link ?