questions

Var det ikke lige efterår?

Sad lige og overspringshandlede lidt fra eksamensståhejet og besvarede et par spørgsmål fra nogle af jer på min formspring og på mail.

Og tænkte så at det kunne være hyggeligt med en god gammeldags spørgerunde. Ved at mange ikke bruger/får tjekket formspring, så selvom jeg synes det er drønsmart, så er der jo ikke noget i vejen for en god gammeldaws spørgerunde.

Stil dit spørgsmål i kommentarfeltet herunder, så samler jeg op og svarer i løbet af næste uge :)

Time for a good old Q&A. Ask me a question in the comments section below and I’ll answer it in a post next week :) Remember you can always ask questions (or read old answers) on my formspring.me

(Visited 282 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Skønne billeder som altid! Du har nu altid haft de bedste billeder på din blog synes jeg, men efter I har slået jer sammen synes jeg der er blevet endnu større og finere billeder – virkelig skønt!

  Emily hvis du nu skulle vælge:

  Olympus E-PL1: http://alatest.dk/anmeldelser/digitale-systemkameraer/olympus-pen-e-p1/po3-77988289,248/

  eller

  Panasonic Lumix DCM LX5: http://alatest.dk/anmeldelser/digitale-kompaktkameraer/lumix-dmc-lx5-e-k-eu-model/po3-116233213,147/

  Det er så svært!!!

  PS. Er det ikke muligt at tilmelde sig noget med opfølgende kommentarer til de indlæg man selv kommenterer på?

  Ha en skøn weekend ;O)

  Hanne

 2. Hej Emily. I am your fan. I love your photos, your fashions and your life-style A LOT.
  If you don’t mind. I’d like to know, which camera and lens you use? especially the one you took today and yesterday entries.
  Thanks! Have a good day. :)

 3. Ej, hvor hyggeligt.. Har faktisk lige, for første gang, besøgt dit formspring. Og hvor er du sød og ærlig, når du svarer folk – så sejt!

  Hvordan kommer man ind på dit formspring, hvis man ikke bruger linket i dette indlæg? Hvis man trykker på “formspring” i øverste højre hjørne (sammen med face. twitter osv.) åbner den kun en boks, hvor man kan stille spørgsmål :)

 4. Hvordan har du lavet dit hår på billedet? :-)

  Spiser / lever du sundt?

  Hvad laver din kæreste?

 5. Jeg ville gerne spørge lidt mere ind til dine skønhedsrutiner. Er vild med dem du har lavet om dit hår i hvert fald (mit hår frydede sig meget over at læse dem). Men det kunne være lækkert at høre mere om hudpleje og make-up. Du har sådan en dejlig tilgang til den slags :)

  Kh.

 6. Anne: Du skal bare trykke på navnet i den boks, der dukker op, så ryger du ind på selve formspring-siden :)

 7. Hej. Jeg kunne bare godt tænke mig at vide hvad du laver til dagligt? – arbejde, studie, osv.
  ps. er tosset med din blog :-)

 8. Hvordan har du det med din krop? Hvilket forhold har du til den? Hvor meget vejer du med din højde på 165? og har du taget på eller tabt dig inden for det sidste års tid? I så fald hvordan tackler/håndterer du det?
  Ps. Hvis du ikke har lyst til at svare er de selvfølgelig ok, det er ikke for at være snagende eller provokerende eller noget.

 9. Jeg vil gerne vide, hvordan du kan holde ud at gå i høje hæle næsten hver dag og så endda i sne og frost.
  Det er sjældent jeg har det på, selvom jeg synes det pynter, men jeg kan simpelthen ikke holde det ud. Næste dag har jeg ofte så ondt i mine trædepudder (hvis jeg har haft dem på i mange timer), at jeg ikke kan stå på mine fødder. Er det et spørgsmål om tilvænning eller har du bare ben i næsen og står smerten ud?
  Dine sko er forresten til at dø for!

 10. Hej Emily! Jeg bedårer virkelig din blog mere end nogen anden! Jeg kan SLET ikke få nok af din stil, og du er virkelig et forbillede rent stilmæssigt! Uden at lyder for stalker agtig ;) hehe

  Nå, mit spørgsmål lyder: Hvordan får du råd til alle de dyre og lækre sko, og dyrt og lækkert tøj du har?? Hvor mange penge bruger du eks på tøj om måneden?

 11. Hej smukke Emily!

  For det første ville jeg rose dig for, at dit tøj altid er så fab! Virkelig misundelig på tøjet på alle tre billeder.

  Men nu til spørgsmålene:
  1: Ville du kunne lave en guide til håropsætningen på det første billede, det ser nemlig vildt godt ud? :)
  2: Hvor er tøjet fra på nr. 2 billede?
  3: Hvor er det orange tørklæde fra på 3. billede? :)

 12. Hej Emily. Først tak for en rigtig god og speciel blog ;-)

  Jeg har et spørgsmål, som jeg næsten har funderet over hver gang jeg besøger din job. Jeg er godt klar over spørgsmålet er af en hvis “privat” kaliber, men jeg forsøger alligevel;

  Hvordan kan du have råd til så meget dyrt tøj, sko, accesories og ting til boligen? Jeg ved du studerer og også at du har et job ved siden af, men stadig. Når du både har lejlighed og så mange dyre ting i din garderobe og dit hjem, må du enten leve af havregrød (og det ved jeg jo du ikke gør, hehe) eller vende hver en mønt. Hvordan får du det til at hænge sammen?

  Hilsen Metze

 13. Hmmm jeg har bare et fjollet spørgsmål nu når det alligevel er jul.. Hvor mange pebernødder kan du have i munden på en gang? Uden at tygge dem selvfølgelig… Hihihihi :)

  Og hvad spiser du og din familie juleaften? Flæskesteg, and, fyldt kalkun eller noget helt andet?

  Klem Phie

 14. UUUUUH, jeg elsker din blog!! VIRKELIG!!
  – min spørgsmål er ret simpelt, hehe:
  din halskæde på billede 2, er den det den der er fra gina tricot, og i så fald hvor lang tid siden er det du har købt den?

  – Clara

 15. Vil du ikke fortælle lidt om din uddannelse? :) det lyder så spændende. Hvad læste du før du begyndte på din kandidat?