Fejl og mangler (og ros)

Sidder netop og er ved at forberede et indlæg til jer og tænkte at jeg i mellemtiden lige ville spørge lidt til fejl og mangler i forhold til det nye design. Det bliver nemlig fikset her i starten af det nye år, så sidder selv og samler op og ville i den forbindelse høre jer om der er noget I savner.

Er klar over at især overskrifterne + nogle tegn (der bare bliver til sære sorte firkanter) ser helt skøre ud hvis man læser med i Explorer (prøv evt. i Safari, Chrome eller andet hvis det irriterer øjet for meget) og det er allerede på min retteliste, men er der andet ved designet der generer eller noget i savner? Angående ting i savner kunne det også være en boks med seneste tweets, en til at følge med via Google Friend Connect/faste læsere eller lignende. I må selvfølgelig også meget gerne sige hvis der er noget I synes er fedt, så lader jeg være med at ændre på det ;) Men bare fyr løs…

(Visited 181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Man kan desværre ikke læse med på hele din blogroll. Det er egentlig en smart måde at sætte den op på, men da man ikke kan scrolle på den, så forsvinder de nederste links.

  1. Mystisk, det kan jeg nu godt… Altså ikke scrolle, men gå ned til bunden, den er jo ikke så lang… Kigger lige på det :)

   1. Jeg læser i Chrome på PC, hvis det kan hjælpe….og har en alm. 15.5 skærm, så der burde være plads.
    Jeg lagde bare mærke til det, da jeg var på en anden blog, hvor de netop havde korte blogrolls, og så kunne man (Jeg) se hele listen. Og så selvfølgelig fordi jeg gerne bruger folks blogrolls til at opdage nye blogge….og så er det ærgerligt, at man ikke kan se alle.

    1. Absolut. Må få tjekket op på det mht. Chrome og/eller luge ud i listen :)
     Tak for svar!

 2. Jeg læser bloggen på en mac og i safari, og synes at det er for stort alt sammen. det fylder hele vinduet, og det er ikke altid man kan se hele billedet… ved ikke om det er generelt for alle, eller kun dem der læser i safari, men det ville i hvert fald være rart hvis det blev mindre! :-D

  derudover har jeg ingen klager, keep up the good work!
  godt nytår! :-)

  1. Åh hvor ærgerligt. Og mærkeligt, læser selv med i Safari på Mac og alt er fint og der er masser af plads… Og min mac er altså en lille en… Hmm… Man kan ikke gøre browservinduet større eller hvordan?
   Kunne du lokkes til at sende mig et screendump af hvordan det ser ud (hold command+shift+4 nede og ‘træk’ så markøren ud over det du vil ‘tage et billede af’) og sende det til mig på emilysalomon@gmail.com , så jeg kan se det selv? ;)

   1. min mac er 13”, så heller ikke en af de store.. jeg har ikke safari på fuldskærm, og i teorien kunne jeg bare zoome ud, men det er lidt irriterende at skulle gøre, hver gang jeg går ind på din blog… jeg tager et screenshot og sender til dig :-D

 3. Hej Emily! En idé kunne være, at det ikke kun er titler på indlæg (når man foretager en søgning på bloggen) der kommer frem men i stedet hele indlæg.. Bare en tanke:) Ellers har jeg ikke andet. Alt er super.

 4. Jeg synes, at det er ærgerligt, at når man klikker på en kategori for fx at se dine outfits, så kan man ikke se billedet, men bare overskrifterne. Jeg holder ellers af bare at se det listet efter hinanden og blive inspireret af dine fine outfits, men det tager bare for lang og er lidt irriterende at man skal klikke på indlægget først.. :)

 5. Det er jo blevet så fint det hele… :) Men der har været lidt problemer med blogroll’en for mit vedkommende. Det er som om at den ‘gemmer’ sig bag billeder og tekstbokse fra indlæggene, så man kun kan se de ‘rolls’ hvor der bare er baggrund bagved. På den måde kan man slet ikke se rigtig mange af dem, og det er jo lidt en skam :)

  1. Det er de ting jeg skal huske/gerne vil blogge om. Har en liste for ikke at glemme noget jeg er kommet på eller har lovet en af jer læsere ;) En ‘to do list’ på engelsk er det samme som en huskeliste på dansk :)

 6. synes billederne er for store, skide flotte, men ærgeligt man ikke kan se hele billedet på én gang.

  1. Gælder det alle billeder eller kun dem der er store og vertikale? Og hvilken computer og browser bruger du? :)

 7. Stor ros fra min side for en super blog, som jeg elsker at følge med på:)

 8. Hej! Jeg har absolut kun ros. Det er virkelig en fed blog, og du er en fantastisk dygtig fotograf! absolut den bedste blog jeg læser! Hav et godt 2011 og keep going. ;)

 9. Fantastisk blog! Jeg bliver helt opslugt og er simpelthen nødt til at følge med i den, så tjekker på hver dag.. En af de bedste blogs jeg læser. Jeg elsker at du også skriver om dine egne erfaringer, skriver om mad og er så frisk på at hjælpe hvis man spørger om noget.
  – keep up the good work! møs

  1. Tusind tak. Det var sødt skrevet og ros er altså det der er allermest motiverende for mig :)

 10. Er helt vild med din nye blog, og den fungerer som den skal på min computer – jeg har i hvertfald ikke problemer med at se noget som jeg kan forstå nogle af de andre læsere har.
  Jeg er især vild med dine små videoblogs omkring hairstyles, og gjorde også brug af den ene til nytår :-)