Downtime

Måske lagde I mærke til at min blog (og de andre piger i topbarens) var nede i går og i begyndelsen af i dag. Det er jo ikke første gang og derfor rykker vi til en ny server, der kan klare presset og nogens (host host) store og talrige billeder, ahem… Jeg er ked af besværet og ventetiden, men jeg glæder mig til vi er flyttet og jeg kan vise jer mine julegaver m.m., lige nu er der nemlig billedforbud for ikke at få serveren til at crashe igen, tsk…

Bortset fra denne lille servicemeddelelse, bruger jeg den ufrivillige blogpause på at læse til eksamen (skal til min sidste mundtlige eksamen (NOGENSINDE) den 14.) og læse knap så eksamensrelateret skønlitteratur. Sidder faktisk bare og holder bogormsfest galore med mig selv og nyder det. Senere står den på spinning, bare så jeg ikke gror helt fast… Håber I nyder det nye år og det fine vejr derude. Klem fra mig

Our server keeps crashing, so until we move server there’ll be no blogging as the many images might be some of the cause. Hopefully I’ll be up and running in no time :)

(Visited 129 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Jeg ser frem til en masse ny spændende inspiration fra dig i 2011 – så skidt pyt med at serveren crasher i ny og næ. Tak for en herlig blog hele 2010:)

 2. Jeg er ked af at din blog er gået ned, kan stadig kun se den hvis jeg trykker på dit nyeste indlæg på min blog-roll, men kan hverken gå frem eller tilbage på din egen blog. Følger dig jo på godt og ondt ;-)

  May x

 3. DU VIRKER :D :D :D :D

  Sidder og læser til eksamen, og selvom jeg har MEGA travlt, har jeg panikket så meget over at din blog (og de andres) var nede.. det er bare ikke for sjov, når man ikke kan få dagens fix :)

  TAK for en fab. blog!!! :D

 4. Hey søde og bløde emily ;)
  Jeg har kun læst med i ca. en måned, men jeg holder allerede meget af at læse din blog, som virkelig er sød og ikke mindst meget inspirerende! Så jeg glæder mig til at læse med videre i et lidt (forhåbentligt meget) mere stabilt system (:

  synes bare lige, at du skulle have denne kommentar her på en kold januar dag og ikke mindst midt i al din eksamens læsning.
  – held og lykke med det hele + meget spændende, at det er den SIDSTE eksamen!

  p.s. GUD hvor er du smuk!

  1. Kære Natasja,

   Tak for din vidunderlige kommentar. Du kan tro at den varmede ;)

   Klem
   Emily

 5. Dejligt at i rykker. Det er nemlig møg irriterende at man ikke kan læse sine yndlingsblogs :) hæhæ
  Glæder mig til at følge dig i endnu et år.. godt nytår!