Flying Colors

Hey folks, ville bare lige stikke hovedet ind forbi og sige hej. Jeg har haft min SIDSTE mundtlige eksamen NOGENSINDE i dag. Det føles så godt og selvom jeg stadig har en skriftlig eksamen til februar og en lille en til sommer (nå, ja og så specialet), så er det bare rigtig dejligt at kunne se lyset for enden af tunnelen.

Nu vil jeg fejre det med en lille tur til spinning og bagefter skal jeg have nogle søde venner til middag og bobler. Så hvis der ikke lige bliver svaret på kommentarer eller blogget i morgen, så er det bare derfor :)

I’ve just passed my last oral exam (EVER! Well, I do still have a couple of written ones left) with flying colors so for now it’s all about celebrating and relaxing a little :)

(Visited 197 times, 1 visits today)
Watch
Sminke

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. hej Emily :)

  hvor er din græsgrønne jakke fra? – den du har på her http://www.emilysalomon.dk/?p=1902 med solbriller midt på en gade. det er sikkert længe siden, du har købt den, så ved du tilfældigvis hvor man kan få en lignende? jeg leder med lys og lygte efter sådan en jakke :)

  mvh

  1. Svarer lige for Emily – det er en ACNE-jakke,den hedder “Smith” og den er fra SS09-kollektionen. Mener Emily har købt den over TS, jeg har selv købt min fra webshoppen i sin tid, men den er desværre ikke til at få mere (medmindre du er heldig at finde den på TS eller Ebay, selvfølgelig)

   1. Mange tak Stine, det er nemlig helt korrekt ;) Synes det er SÅÅ sejt og fedt, når I hjælper hinanden <3

 2. Hey Emily! :)
  Mange gange tillykke med din sidste mundtlige eksamen! Gid det var mig, men jeg har en del år med mundtlige og skriftlige eksamener endnu. Ja, jeg er ikke en gang starter på universitetet endnu hæhæ..
  Og held og lykke med de skriftlige og dit speciale!
  /Lizbet
  http://www.lizbets.blogspot.com

 3. Hvor må det bare være lækkert – tillykke!
  Jeg ville ønske, det var mig, der var færdig
  med den slags, men der er desværre en del
  mundtlige tilbage for mit vedkommende;)

 4. Stort tillykke :) Hvor må det være en skøn følelse…..skynd dig at drikke lidt ekstra bobler, for hvis ikke i dag,hvornår fortjener man det ellers? :)

 5. Tillykke! Har lige et spørgsmål som måske ikke lige høre til dagens men hvor er din fine reol fra? Den der er i bagrunden, har set den på en del billeder nu og det er lige sådan en jeg er på jagt efter. Håber du kan hjælpe. Hilsen Sarah

 6. Tillykke med det! Ud af ren nysgerrighed: hvad skal du skrive speciale om? Jeg havde en fed speciale-tid på Litt. Vid, og synes altid det er interessant at høre hvad andre inden for faget vælger at skrive om:-)

  1. Ja, der er altid nogle sjove/spændende/anderledes specialer på IKK. Jeg skal formentlig skrive om fotografi på sociale medier – og det kunne meget vel blive indsnævret til modefotografi på modeblogs overfor det traditionelle modefotografi. Hele min uddannelse har jeg vinklet mod design/mode, fotografi og web 2.0, så det ville være en god blanding for mig. Læser min overbygning i Moderne Kultur, bare hvis du tænkte at emnet var lidt abstrakt for litt.vid :)

  1. Det kan du tro. Har lige lavet et om sminke i dag og laver et om hudpleje i den nærmeste fremtid. Har bare lige nogle ting jeg gerne vil prøve ordentlig af inden ;)

 7. Hej Emily, hvor er det dejligt for dig! Det er en skøn følelse :)
  Jeg har lige et spørgsmål.. du nævnte på et tidspunkt at du er medlem af en del bogklubber – jeg tænkte om du evt kunne fortælle hvilke og lige skrive lidt om dem hver især – overvejer nemlig at melde mig under bogklub-fanen hehe…

  1. Jeg er medlem af Gyldendals, Samlerens og Bogklubben 12 :) Men kan godt skrive lidt mere om det næste gang jeg laver et bogindlæg…

 8. Tusind tak for de mange lykønskninger! I er simpelthen så søde <3

  Har svaret på de forskellige spørgsmål under de respektive kommentarer :)

  1. Søde Emily! Hvor er det fantastisk at du er færdig med mundtlige eksaminer :) Jeg er bare så pokkers nysgerrig og ville egentlig gerne høre hvordan det gik dig? Jeg har selv fået svar på en eksamen i dag – 10 i CSR (juhuu!!). Nu er mit næste skridt at skrive bachelor! Glæder mig til at komme i gang, men har desværre et par år tilbage med en masse eksaminer! Held og lykke med dit speciale!
   Ps hvis du ikke vil skrive karakteren, er det fuldt ud forståeligt – er jo tit et ømt emne, jeg er bare nysgerrig!