Look of the day: A touch of ballet

En af de bedst ting ved at rydde op i sit skab, er at man genfinder en masse gode ting. Noget man måske ikke har gået med i lang tid af den ene eller den anden grund (måske fordi det var røget ned bag nogle store bunker og fordi man har mere tøj end man har skabsplads, ahem). Det føles lidt som at få nyt tøj, bare gratis. Således var det med denne nederdel med masser af strut, den perlebroderede cardigan, der er min mors gamle og tasken. Toppen er til gengæld helt ny og fra H&M, købte også nogle andre pæne undertøjs/neglige-agtige sager dér i går, der er rigtig meget pænt at komme efter lige nu i den genre.

Outfit details: Coat Designers Remix Collection (a/w 2007)// cardigan vintage// bag vintage Gucci// chemise H&M// skirt ASOS// booties Repetto

(Visited 223 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Uhhh, tror jeg skal i genbrugeren efter cardi’s med print og pynt på i morgen! Rigtig sødt look du har going on der!!

 2. EEEj altså hvordan kan du spise så god mad og stadig være så lækker?? SNYD!!

 3. Elsker nederdelen. Prøvede i øvrigt en af dine opskrifter i dag (chili con carne) og halleluja en ros jeg fik af min kæreste. Han spiste godt nok meget og elskede det. Klart en opskrift jeg vender tilbage til :) Jeg elsker alle de bønner der skal i. Mums.

 4. I er alt for rare! :D Tasken sælger jeg i øvrigt til Fashion Flea på lørdag, altså hvis den rette køber kommer forbi…

  Lika – Ih hvor dejligt :)

   1. Mindstepris er ca. 2000 kr. :) Har selv givet lidt mere for den i sin tid og den er i tiptop stand. Som ny ville jeg sige, men kom endelig og kig ;)

 5. Så skægt – stod med toppen i hånden, i går, i H&M, der skulle matche en af mine nye cardigans af eget mærke. Den sidder jo super smukt på (orkede ikke at prøve den, så lod den hænge).

  Dejligt outfit !

  /Linda